marți, 28 ianuarie 2014

My first Oasap Dress

Inainte de Craciun an primit un cupon de cumparaturi pe site-ul OASAP pe care l-am folosit sa-mi comand o rochita pe care o ochisem cu ceva vreme in urma. Este o culoare pe care mi-o doream demult si nu o gaseam in oras. O singura rochie albastru roial am vazut prin magazinele pe care le-am colindat,dar nu era stilul meu, prea office pentru mine. 


Imi pare rau ca nu se vede culoarea prea bine. Pozele sunt facute in casa, uneori cu blitz, uneori fara, am ales setarea automata la aparat. 


Rochia o puteti vedea mai bine AICI. In pozele oficiale se vad mai bine detaliile: gulerul si aplicatiile aurii de pe margine. 
Materialul din care este confectionata seamana cu catifeaua, dar este de fapt o combinatie de poliester. Imi place ca are manecile lungi si poate fi purtata atat iarna cat si toamna. Talie este bine definita, se poate purta si cu o curelusa in talie. Eu am ales marimea XL, care se potriveste de fapt masurii 40 de la noi. Imi trebuia un 38, dar pentru mai multa siguranta am luat XL. M-am gandit ca daca e mare de mine o pot modifica, dar daca e prea mica nu mai am ce sa-i fac :) 


Am purtat-o deja la birou si colegele m-au sfatuit sa nu o modific pentru ca se vede frumos si asa: nu este foarte mare, doar ca este putin larguta. 


Rochia are fermoar la spate.


Este o rochie care se poate purta atat ziua, cat si seara, undeva la o intalnire sau la o petrecere. 


Eu am purtat-o simplu, fara nici un accesoriu, doar cu un inelus pe mana. Se potriveste de minune si cu niste botine scurte ,cat si cu pantofi cu toc. 


Va place cum imi sta? Merita banii? A costat aproximativ 40 de dolari. 


Eu o ador. Este rochia mea preferata in acest moment. Imi place totul la ea, de la culoare, la forma, la sentimentul pe care il am cand ma imbrac cu ea. 

Pozele le-am facut singura, in casa, de asta nu arata prea bine, dar eu zic ca va puteti da seama de cum arata rochia cat de cat.

Daca va place, o puteti cumpara de pe OASAP 
Spor la cumparaturi! 

duminică, 26 ianuarie 2014

OASAP SPRING GIVEAWAY

Pentru acest concurs, este necesar sa aveti un cont creat pe Oasap si o adresa de email valida. Va puteti loga cu datele de facebook, iar apoi puteti adauga numele real si adresa de livrare, nu este necesar sa oferiti datele voastre bancare. 
Castigatorul va avea sansa sa-si aleaga un produs favorit de aici:  http://www.oasap.com/content/214-clearance-sale-2014-new-year, indiferent de valoarea acestuia. Daca nu se strang minim 50 de participanti, atunci valoarea premiului scade la doar 30$. 


Reguli:
1) Sa va inregistrati pe Oasap.
2) Sa dati like paginii OASAP aici: https://www.facebook.com/OASAP
3) Sa dati follow paginii de pinterest aici: http://www.pinterest.com/OasapOfficial/
4) Sa dati share acestui giveaway
5) Sa lasati un comentariu la acest articol cu link-ul share-ului, numele cu care ma urmariti pe fb/gfc si email-ul cu care v-ati creat contul pe oasap. (asa cere organizatorul,altfel nu va ceream adresa de email )
6) Sa-mi dati follow (GFC) pe blog. 

Castigatoarea va fi anuntata pe 8 februarie, aveti 2 saptamani la dispozitie pentru a va inscrie. Concursul se va desfasura paralel pe facebook, va puteti inscrie si acolo pentru o sansa in plus.

OASAP Giveaway

Prize for winner: The winner will choose one favorite apparel from the link here: http://www.oasap.com/content/214-clearance-sale-2014-new-year 
  
Terms for participants:

1.Register on www.oasap.com
2.Like https://www.facebook.com/OASAP
and http://pinterest.com/OasapOfficial/
3.Share & comment with your registered email under the giveaway.


------------------------------------------------------
Castigatoarea este Gavriloi Adina.
>>>The winner is Gavriloi Adina. 

joi, 23 ianuarie 2014

Masca de par

Nu am folosit niciodata o masca de par cumparata si sincer nici nu cred ca o sa cumpar vreodata. Daca vad ca parul meu e lipsit de stralucire sau pur si simplu daca ma apuca cheful de infrumusetare, imi fac singura o masca pentru par din urmatoarele ingrediente: 
- 2 oua 
- 1 lingura ulei de masline
- 1 lingura ulei de ricin
- 1 lingura Vitamina A uleioasa
- 3-4 capsule de Vitamina E (sparg capsulele si folosesc uleiul din interior)

Se amesteca toate ingredientele, de preferat intr-un vas ceramic (merge si plastic sau sticla), cu o lingura (paleta) de lemn sau plastic. De evitat metalul. Am vazut ca unele persoane incalzesc uleiurile pentru ca se spune ca asa intra mai bine in par, dar eu nu am facut asa niciodata. 
Rezulta o compozitie lichida. Daca nu va place, puteti folosi doar galbenus de ou, iar rezultatul va fi cremos, ca o maioneza si mai usor de intins pe par. Eu am citit atatea pe net despre proprietatile albusului incat m-am hotarat sa folosesc oul intreg.

Masca se intinde pe par de la radacina spre varfuri. Se spune ca trebuie acoperit parul cu folie alimentara, eu folosesc o punga curata, e mai usor de manevrat :) Iar apoi acoperit cu un prosop cald. Eu am o masca de chirurg
Peste care imi pun si o caciula :))) se creeaza destula caldura in acest fel. 

Si stau asa frumusel 3-4 ore, dupa care fac baie. Aveti grija sa inlaturati bine toata masca din par, altfel o sa va manance scalpul. Daca nu aveti rabdare atata timp cu masca in par, macar jumatate de ora tot trebuie sa stati. Unele persoane se plang de mirosul mastii, pe mine nu ma deranjeaza, iar dupa spalare, mirosul dispare complet. 
Parul nu mai e uscat, e hidratat si arata vizibil mai bine. Am unele momente cand o fac saptamanal, alta data o data pe luna. Concluzia e ca nu trebuie bani multi pentru un par frumos si stralucitor, ci doar putin timp si perseverenta! 

Voi folositi masti cumparate? Cat de des le folositi?

luni, 20 ianuarie 2014

Giveaway Romwe

Dupa ce in week-end am avut probleme cu masina si a trebuit sa platesc 800 de lei pentru tractare (jaf la drumul mare :D ) , ajung intr-un final acasa si gasesc pe mail o surpriza de la Romwe! Cu ocazia zilei de Sfantul Valentin o sa primesc o rochita superba si inca una pentru prietenii mei, asa ca va invit la concurs! 

Concursul o sa fie si aici si pe facebook, daca va inscrieti la ambele o sa aveti sanse duble de castig.
Pot particip doar persoanele care au cont creat pe Romwe (daca nu aveti se poate crea imediat sau puteti sa va logati cu datele de facebook)




Regulile sunt simple:
2) Un comentariu aici http://www.romwe.com/romwe-cutout-upper-sleeveless-black-smock-dress-p-71683.html  (aceasta este conditia principala a sponsorului, asa ca nu sariti peste ea)
3) Share acestui articol. 
4) Sa ma urmariti prin GFC (undeva in dreapta sus) 
5) Un comentariu in care sa-mi spuneti ce v-ar interesa sa cititi pe acest blog, linkul de share, numele de google prin care ma urmariti si numele de facebook. 

Concursul incepe azi si se termina pe 26  Ianuarie. Dupa ce aleg castigatoarea, voi trimite adresa ei de email sponsorului care ii va expedia premiul. 

Daca nu castigati si totusi va doriti aceasta rochie, o puteti cumpara numai cu 16,99$ in data de 23 Ianuarie. De asemenea la orice comanda in aceasta zi puteti folosi cuponul de reducere de 10% forVday.

Valentine’s Day Giveaway! Open worldwide!
How to get:
1.      Add a comment on the product page via Facebook account to show your love to the dress :
2.      Tell me you have done it by leaving me a comment following this post.
1 lucky winner will be picked 5 days later. 
Btw, the amazing dress will be only $16.99 on 23rd Jan GMT. Save 53%.
Here is an inner coupon for you, my lovely fans: forVday
It can save another 10%, valid on 23rd Jan GMT only. Don’t miss out, girls!
  


................................
Pentru a afla castigatoarea am numerotat comentariile de pe facebook la poza de concurs, iar in continuare comentariile la acest articol.
And the winner is:
 

duminică, 19 ianuarie 2014

My Aupie Wish List

Tot cautand eu pe net rochite frumoase si cat de cat accesibile la pret am descoperit un nou site: http://www.aupie.com/ Voi stiati de el? Eu pana ieri nu. Si tot uitandu-ma, am gasit cateva produse pe care le vreau! Trebuie sa ma apuc de economii serioase in ritmul asta :))

1) O rochie crem, scurta, cu niste detalii dragute: http://www.aupie.com/lace-embroidery-short-sleeves-dress.html
2) O rochie verde pentru ca nu nici o haina nuanta asta. Anul trecut s-a purtat mult dantela, nu dispare nici sezonul acesta. http://www.aupie.com/long-sleeves-high-rise-green-lace-princess-dress.html
4) O rochie lunga, albastru roial pentru ca pur si simplu ador culoarea asta! Pe site e descrisa ca rochie de seara si pt. evenimente speciale, dar eu as purta-o sincer si pe strada: http://www.aupie.com/latest-slimfitted-round-neck-beads-decorated-maxi-backless-evening-dress.html 
5) O rochie neagra, simpla, far decolteu, perfecta pt. a merge la birou cu ea (asta pt. cine nu e obligat sa se imbrace office): http://www.aupie.com/new-designer-women-fashion-sexy-slim-chiffon-black-bandage-backless-short-dress.html
6) O rochie rosie, cu maneca lunga, de toamna-primavara. Imi place pt. ca are buzunare: http://www.aupie.com/two-pockets-front-slim-fit-womens-dress.html
7) Ador nuanta aceasta la esarfa: http://www.aupie.com/womens-purplish-coffee-sexy-scarf.html
8) O curelusa subtire, neagra, lucioasa, care mi-a atras privirea datorita pietricelelor: http://www.aupie.com/womens-diamante-fashion-black-slender-belt.html
10) Geanta visinie, arat foarte bine, dar e putin cam scumpa avand in vedere din ce material este confectionata, dar daca nu gasesc ceva asemantor prin magazine, cred totusi ca o sa o cumpar de aici: http://www.aupie.com/womens-horizontal-square-zippered-red-single-shoulder-strap-handbag.html


Va plac alegerile mele? Voi ce ati alege de la ei? Ce credeti ca ar trebui sa-mi cumpar prima data? 

Daca vreti sa fiti la curent cu articolele mele, va invit sa urmariti blogul prin GFC (undeva in partea dreapta sus) si orice comentariu este bine venit :) 





vineri, 17 ianuarie 2014

20 Beauty Questions Tag

Am preluat acest tag de la Cu Lore pentru ca mi-a placut si cred ca este un mod de a ma cunoaste mai bine, asa ca hai sa incepem!

1.Parul tau natural este cret sau drept? 

Parul meu natural este ondulat. Nu-mi place cum imi sta cu parul indreptat, desi prietenele zic ca imi sta bine. Prefer parul meu natural sau incretit cu diverse aparate/bigudiuri.

2.Iti vopsesti parul singura sau mergi la salon? 

Singura. Am fost de cateva ori la salon, dar niciodata nu au nimerit culoarea pe care o doream, asa ca de ce sa dau banii de pomana cand ma pot face singura si o sa am acelasi rezultat: o surpriza adica pentru ca nu stiu ce culoare o sa am dupa nici la salon, nici cand ma fac singura :D

3.Porti in fiecare zi aceeasi coafura sau iti place sa le schimbi?
 
Aceeasi coafura zilnica, doar sa am ceva timp la dispozitie sa ma joc cu parul, dar cum eu sunt mai mereu pe fuga dimineata doar il pieptan si prind cu un mic clestisor o suvita sa nu-mi intre in ochi, dar ce pot sa zic: imi sta bine asa! 
 
4.Iti faci singura manichiura si pedichiura sau mergi la salon?

Singura-singurica, nu ma pricep sa dau forma unghiilor si cine stie ce modele complicate, dar am tot ce imi trebuie acasa.pana si lampa UV. Mi-am pus singura oja semi-permanenta, gel am avut o singura data, dar nu ma tenteaza avand in vedere ca am suferit 5 luni de zile dupa. La salon merg doar cand vreau sa-mi dau forma unghiilor si daca trebuie sa merg la vre-un eveniment.

5.Cat de des iti schimbi oja de unghii?

De obicei odata pe saptamana, dar daca sunt plictisita sau am mai mult timp la dispozitie si de 2 ori. Am o gramada de culori, ma plictisesc repede de ele si cumpar in nestire, mereu vad cate o nuanta pe care nu o am si mi-o doresc.

6.Iti dai cu oja pe unghiile de la picioare si iarna, sau doar vara?

Iarna imi las unghiile de la picioare sa respire! In traducere sunt o lenesa :)))) Daca imi fac unghiile odata pe sezon e mult. De exemplu nici acum de Sarbatori nu am avut unghiile de la picioare facute, dar saptamana trecuta am cumparat vreo 4 oje si am vrut sa le probez, dar cum aveam unghiutele de la maini prea frumoase ca sa le stric, mi-am facut unghiile de la picioare, asa ca acum sunt mandra posesoare a unor unghiute roz pe maini si mov la picioare. 

7.Cat dureaza pentru tine sa iti aplici machiajul?
 
Dimineata maxim 10 minute, daca plec la o intalnire sau la vre-un eveniment mai special in jur de 30-40 de minute.

8.Ce machiezi mai intai:ochii sau fata?

Incep cu o crema pt acnee, urmeaza ochii, iar apoi fata.

9.Colectionezi machiaje sau cumperi doar ce ai nevoie ? 
Colectionez farduri, rujuri si oja. Restul doar strictul necesar. Dar asta nu inseamna ca nu am minim 3 arome de gel de dus si creme de corp :)) daca stau bine sa ma gandesc am si 4 fonduri de ten, 4 creme anti-acneice... deci mai pe scurt, da, colectionez machiaje si produse cosmetice.

10.Aplici un machiaj ,,full face" in fiecare zi?

Nu, ochii si buzele neaparat, fata cand am chef. Pana acum 4 luni nu am cumparat niciodata fond de ten, nici acum nu-l folosesc, dar imi place sa stiu ca il am. Anul asta nu m-am dat niciodata cu fond de ten, doar cu o crema BB(tot acum 4 luni am cumparat prima data o crema BB). Inainte nu aveam nici un produs pt fata, in afara de creme, creme pt acnee si apa tonica.

11.Port machiaj cand esti singura acasa sau cu familia ta?

Niciodata nu port machiaj in zilele cand stau in casa, doar un balsam sau ruj si nici acesta mereu, doar cand imi simt buzele uscate.

12.Ai iesi din casa fara machiaj?
Fara creion negru pe waterline nu, dar fara orice altceva da. Eu am ochii prea mari si trebuie sa ii micsorez.

13.Cate produse high-end detii?

Acum depinde de ce intelege fiecare prin high-end. Cel mai scump produs este un fond de ten care nici macar acum nu stiu cum se numeste, am dat 140 de lei pe el si l-am folosit de 2 ori. Urmeaza o crema pt petele lasate de acnee cumparata de la farmacie cu 62 de lei (o am de cateva zile, nu stiu daca e buna de ceva sau nu). Si cateva palete Sleek care au fost in jur de 45 de lei. Si am uitat de parfum: Femme de la Hugo Boss, in jur de 250 de lei.

14.Iti planuiesti outfit-urile de seara sau te decizi pe moment?

Deschid sifonierul in fiecare dimineata si ma hotarasc pe loc. Vara ma mai gandesc uneori de seara ce as vrea sa port, dar au fost zile cand ploaia/frigul mi-au stricat planurile si m-am suparat, asa ca mai intai ma uit pe geam si apoi deschid sifonierul.

15.Ce inaltime ai?

1,66 m

16.Vorbesti vreo limba straina?
 
Nu vorbesc fluent nici o limba straina pentru ca nu am avut ocazia. Citesc carti in engleza, vorbesc in scris engleza zilnic, dar nu cred ca m-as descurca live pt ca ma emotionez si uit si cele mai simple cuvinte pe moment, dar cu putin antrenament cred ca as depasi momentul. La scoala stiam franceza bine, dar daca nu am mai practicat nu mai stiu gramatica, iar acum trebuie sa ma gandesc de doua ori inainte daca vreau sa traduc un cuvand din romana in franceza, invers e mai usor: daca imi spui ceva in franceza si vorbesti incet, inteleg. Spaniola nu se pune problema la inteles, la vorbit mai greu. Cred ca toti am invatat-o de la tv :)) Stiu si cateva cuvinte in japoneza pentru ca m-am uitat la Sailor Moon o gramada!

17.Pastrezi o lista cu produse pe care vrei sa le incerci sau te uiti la alte bloguri/postari?
 
Nu. Daca vad ceva pe vre-un blog care imi place, ma documentez mai bine si mi-l cumpar pe loc sau in maxim cateva zile.

18.Cum ai inventat numele blogului?
Pornind de la numele meu Maria Mirabela >> Marie Belle sau Belle Marie, iar cherie este draga in franceza, aduce putin si cu cirese in engleza, care sunt fructele mele preferate, a fost ca un joc de cuvinte, ce mi-a placut mai mult si mi-a ramas in cap, asta am ales.

19.Care este culoarea ta preferata?

Roz, albastru, mov, negru, verde, galben si lista poate continua.

20.Injuri? 

Da. Incerc sa ma abtin sa injur cu voce tare si atunci injur in gand, dar in situatii de maxima tensiune trebuie sa ma eliberez.


Cam acesta a fost tagul... Daca mai vreti sa stiti ceva despre mine, lasati-mi un comentariu. Daca v-a placut vreo intrebare in mod deosebit, puteti sa-mi lasati raspunsul vostru. 

As vrea sa va rog sa ma urmariti prin GFC , este o casuta in dreapta sus a blogului sau prin email, multumesc :)

Comanda Avon

Aseara am primit in sfarsit produsele de la https://www.facebook.com/ProduseAvonCuPretRedus
Prima data am dat eu adresa gresita :( aiurita mai sunt! Am fost dupa cateva zile la posta sa intreb daca am primit ceva, dar fata de acolo a zis ca nu. Chiar daca era adresa gresita, trebuia sa ma gaseasca dupa nume, dar asta e, nu ma mai gandesc!

Dupa ce a fost expediata a doua oara comanda mea, m-am prezentat la posta fara aviz pentru ca nu mai aveam rabdare, mai aveam inca  un pachetelel de ridicat cu aviz, se repeta povestea: mi-au gasit doar coletul la care aveam aviz.Noroc ca am insistat sa mai caute prin cutiuta lor cu avize, ca altfel iar nu il primeam, desi de data asta am dat adresa corecta. De fapt pana la urma il primeam, dar trebuia sa astept avizul acasa. Problema a fost ca nu aveau in ordine alfabetica biletelele, tocmai la litera X m-au gasit, in conditiile in care numele meu incepe cu S.

Asa de nerabdatoare am fost ca am deschis cutiuta in metrou, noroc ca am prins scaun, altfel era mai greu de manevrat din picoare. Se uitau toti la mine :))


Am primit :
1) Fard de pleople True Color Quad -varianta Jeans
2) Set de produse Planet Spa Himalaya Goji format din gel de dus, lotiune de corp si masca regeneratoare pentru fata

Este primul quad pe care il am de la Avon, mai am 2 variante de paletute cu 3 farduri (nu mai stiu numele acum), dar imi mentin parerea: culorile sunt sterse, dar rezista minim 8 ore fara baza. Culorile nu sunt asa intense cum se vad in catalog sau cand ai paleta in mana si te uiti la ea, dar totusi sunt bune, in sensul ca nu se strang pe ochi si nu se sterg in timp. Daca ar fi mai pigmentate ar fi perfecte!

De asemenea este primul set de la Planet Spa, pana acum foloseam gama cu cirese, cu vanilie, portocale si capsuni. Imi place mirosul de Goji Fruits, chiar daca fructele uscate mi se par amarui si nu le suport deloc!
Gel de dus curata bine si mirosul ma relaxeaza,  lotiunea de corp hidrateaza si lasa pielea catifelata, iar masca pentru fata nu am incercat-o inca, dar am incredere ca o sa-mi placa.

Inca un lucru care mi-a placut si nu l-am mai intalnit pana acum: produsele de la Planet Spa au folie de sigiliu sub capac, pana acum nici un produs pe care l-am luat de la Avon, gen crema de corp, masca, gel de dus, nu au avut. Poate nu am mai luat eu produse Avon de mult timp si intre timp au introdus regula asta, sau poate doar gama asta are sigiliu, nu stiu, dar am fost placut surprinsa. 
Imi pare rau ca nu am facut poza sa vedeti, dar va dati seama ca eram mult prea nerabdatoare sa le folosesc :)


Daca doriti sa comandati produse Avon, va recomand https://www.facebook.com/ProduseAvonCuPretRedus 
Au tot timpul oferte, sunt de incredere si comanda ajunge super repede, in 2-3 zile, iar la comenzi mai mari de 40 de lei transportul este gratuit! Spor la cumparaturi!


marți, 14 ianuarie 2014

LBD sau mai pe romaneste rochia care ne scapa cu brio din orice situatie

Sunt sigura ca fiecare dintre voi are in dulap o rochie neagra: ca e lunga, scurta sau de lungime medie nu conteaza, eleganta sau casual, oricine are o rochie neagra, nu? sau ma insel cumva? sa ridice mana sus cine nu are
Particip la un concurs, unde premiul este aceasta rochita:

De ce imi place? Am mai multe motive, hai sa le enumar:
1) Evidentieaza talia si in acelasi timp mascheaza burtica
2) Pentru persoane mai scunde, talia inalta a rochiei confera un plus de inaltime, alungeste corpul
3) Are manecute si ascunde bratele mai "carnoase" cum le numesc eu. Adica pentru cine are ceva mai multa carnita pe maini decat trebuie, bata aceea neagra ascunde exact ce trebuie, chiar daca maneca e mai mult transparenta.
4) Are un decolteu destul de proeminent, dar in acelasi timp de bun gust, nu arata nici prea mult, nici prea putin
5) E complet neagra, deci nu trebuie sa stau sa ma gandesc la ce o asortez, merge la orice.

Sa vedem in continuare cum au asortat-o cateva fete:

Voua va place? Mie da. Asa ca va rog sa ma ajutati sa castig aceasta LBD (litlle black dress) si sa dati like cometariului meu https://www.facebook.com/Miralfn/posts/709330502440673?stream_ref=10 Multumesc :*

Daca doriti sa cumparati aceasta rochie, o puteti gasi pe http://www.romwe.com/romwe-mesh-peak-collar-little-black-skater-dress-p-76761.html la pretul de 27,99 $, pret promotional, redus de la 42,99$ 

Daca v-a placut articolul  meu , vreau sa va rog sa dati urmarire prin GFC (google friend connect), este undeva in dreapta butonul.