marți, 25 februarie 2014

Burgundy Hearts Shirt Giveaway! Open to worldwide!

Concurs! Poti castiga aceasta camasa de la Romwe daca urmezi cativa pasi simpli:



1) like paginii La Bella , daca ai dat deja da un share paginii, poate asa convingi un prieten sa ni se alature 
2) lasa un comentariu aici: http://www.romwe.com/romwe-white-heart-pattern-red-chiffon-shirt-p-71927.html 
3) share acestui articol pe facebook
4) urmarirea blogului prin gfc: http://cheriebellemarie.blogspot.ro/  (undeva in dreapta sus)
5) un comentariu cu numele de fb, link share, nume gfc si/sau orice altceva vreti voi(sugestii/pareri/reclamatii :D )

Concursul incepe azi si dureaza 6 zile.Castigatorul se alege cu random.org. Pt a putea participa trebuie sa aveti cont creat pe Romwe, daca nu aveti va puteti face unul aici:www.romwe.com/?facebook=bella.cherie.marie
Acest concurs va aparea si maine pe facebook, pt. o sansa in plus va puteti inscrie si acolo. O sa primiti numere de participare in ordinea inscrierii si voi alege cu random.org

Camasa va putea fi cumparata pe 27 Februarie la jumatate de pret, la doar 9,99 $ daca folositi codul de reducere 10offheartshirt

Burgundy Hearts Shirt Giveaway! Open to worldwide!
How to get:
1. Add a comment on the product page via Facebook account to show your love to the dress :
http://www.romwe.com/romwe-white-heart-pattern-red-chiffon-shirt-p-71927.html
2. Tell me you have done it by leaving me a comment following this post.
1 lucky winner will be picked 5 days later. 
Btw, the heart shirt will be only $9.99 on 27th Feb GMT.
Here is an inner coupon for you, my lovely fans: 10offheartshirt
It can save you another 10% for the heart shirt on 27th Feb only.

Am inceput numerotarea participantilor de pe blog prima data, de la 1 la 26, iar apoi in continuare de la 27 pe fb, cine s-a inscris pe facebook si urmareste si blogul prin gfc a mai primit o sansa. Castigator a iesit numarul 56: Vasile Cosmina. Felicitari.

>>>>The winner is Vasile Cosmina!>>>>

sâmbătă, 15 februarie 2014

Cum imi sterg eu unghiile

De cateva saptamani am aflat un secret in arta stergerii unghiilor de la o colega de birou: vata e sfanta! Clasica vata (din bumbac cred ca e), nu dischetele demachiante cum foloseam eu pana acum. Desi am vazut ca toate manichiurestele folosesc vata pentru a sterge unghiile, eu am crezut ca e din motive economice, dar cand colo e de o mie de ori mai eficienta, mai flexibila, mai moale, mai usor de manevrat, mai pe scurt sterge mai bine. La inceput nu am crezut vorbele colegei, dar cand am facut eu testul m-am convins total. 
Cel mai greu de indepartat este oja cu sclipici, dar cu aceasta metoda in 2-3 minute scapi total de orice urma de oja si sclipici. Sa va arat si voua testul meu.

Aceasta este manichiura mea de acum 2 saptamani:

  

Am luat bucatele mici de vata, am pus acetona pe ele si le-am aplicat direct pe unghii.


Nu am frecat deloc, oja si sclipiciul pur si simplu s-au "topit". Dupa 2 minute unghiile mele aratau asa:

 

Daca va e frica sa stati cu acetona pe unghii cateva minute pentru ca vi se usuca, folositi un dizolvant fara acetona, eu sincer nu am probleme de acest gen, folosesc ce-mi pica in mana. 

Ca sa ma conving complet,am zis sa mai dau o sansa vechei mele metode de a sterge unghiile. Dupa cum se vede in poza nu are nici un efect: chiar am frecat unghia, m-am chinuit ceva si abia am reusit sa dizloc cateva particule de sclipici.


Am abandonat campul de batalie si am revenit la metoda nou invatata:


Dupa ce m-am spalat pe maini, unghiile mele aratau asa:


 Ce parere aveti: cine castiga razboiul? 


Pentru mine raspunsul e clar!


Cat despre dizolvantul folosit este unul cumparat din Lidl pentru ca imi place ambalajul, sistemul de dozare e super. Dupa ce se termina  o sa cumpar altceva si o sa-l torn in aceasta sticluta. Mie de obicei nu-mi place mirosul de acetona/dizolvant, dar acesta de la Lidl e oribil, cel mai aiurea miros din toate pe care le-am folosit pana acum. 

Daca va placut articolul si vreti sa fiti la curent cu toate postarile mele de acum inainte, nu uitati sa urmariti blogul prin google friend connect sau pe facebook :*










luni, 10 februarie 2014

Alternativa la sticla cu apa calda a bunicii

Va mai aduceti aminte ca pe vremuri se punea apa calda intr-o sticla de plastic pentru a incalzi patul sau pentru diverse dureri? Arata cam asa :


Recent am vazut la Lidl aceasta sticla plata de plastic, mi-a adus aminte de copilarie. Aveau si un model nou, mai mic, cat o palma in forma de inimioare, stelute, in care tot la fel se pune apa calda si se aplica pe zonele cu dureri. Ma batea gandul sa-mi cumpar una, pentru "acele zile" din luna. Dar nu am luat. 

Apoi am vazut un concurs pe facebook care avea ca premiu plasturi antidurere de la Biontimo. Am participat, dar nu am castigat :)))
Am citit apoi parerile fetelor care l-au incercat si am fost super curioasa sa vad si eu cum este. Asa ca intr-o seara am aterizat in DM si mi-am cumparat si eu.


Am dat 18 de lei pe o cutiuta cu 3 plasturi. Plasturii sunt ambalati in pliculete individuale, penbtru ca se activeaza la contactul cu aerul. Nu trebuie aplicat direct pe piele cum aveam eu impresia, ci trebuie lipit pe lenjeria intima. Eu sunt genul de persoana care ia si 4-5 pastile intr-o zi ca sa nu mai simt nici un pic de durere. Dupa ce am aplicat plasturele am asteptat vreo 10 minute, dar nu am mai avut rabdare si am luat totusi un Nurofen. 


Am simtit o caldura placuta, a tinut efectul cam 10 ore si nu am mai luat nici o pastila toata ziua. Deci a fost totusi o imbunatarire, fata de 5 pastile. Am vazut ca unele fete folosesc doar plasturii, fara pastile, eu una nu as putea. Ma simt bine cu el, dar nu as putea renunta la pastile. Cand esti la scoala, la birou sau plecata pe drumuri, plasturele acesta este o minune. Nu se vede pe sub haine, scade intensitatea durerii si ai o senzatie de caldura, ca si cum ai avea o sticla cu apa pe tine, dar fara presiunea si greutatea acesteia. 
Ma gandesc ca poti purta acesti plasturi si cand pleci la munte sau daca vrei sa te plimbi mai mult timp afara pe vremea asta friguroasa. 


Voi ati incercat acesti plasturi? Ati mai luat pastile dupa? 

miercuri, 5 februarie 2014

Born Pretty Store Wishlist

Am ceva timp liber inainte de o sedinta la birou, asa ca mi-am clatit putin ochii, sa ma relaxez si am dat peste un site cu multe lucrusoare dragute si ieftine. Mi-am facut deja o lista de cumparaturi pe care o scriu aici sa o am la indemana si poate va tenteaza si pe voi ceva :)

V-ati uitat de serialul Clona, de pe Acasa Tv? Eu da. De atunci mi-au ramas in gand bratarile cu inel pe care le purtau araboicele


Colier cu flori albastre: pur si simplu imi place  forma si culoarea. Costa 10 dolari http://www.bornprettystore.com/womens-vintage-flower-necklace-boho-collar-neckace-p-11958.html



Am atatea accesorii pe care le tin aruncate in cutii de pantofi, chiar am nevoie de un set de casute de bijuterii. Imi place cum e compartimentat si se potriveste la culoare cu mobila din camera. Nu sunt 100% hotarata, mai caut inca modele, dar si acesta merita notat pe lista http://www.bornprettystore.com/ultralarge-wool-flannelet-vintage-jewelry-ring-p-10371.html


Am o gramada de cabluri prin casa imprastiate. Incerc sa le ascund pe sub covoare, dupa mobila, dar tot se vad urat. Stiu ca sunt niste cuicele cu care se prin pe pereti, dar eu nu ma pricep, e prea mult de lucru, plus ca nu e casa mea, nu pot sa dau gauri cum am eu chef, asa ca acest suporturi mi se par foarte utile si dragute.



Daca ma mai uit mult pe acest site sigur mai gasesc o gramada de lucruri care imi trebuie sau pur si simplu le vreau pentru ca imi plac, asa ca ma opresc aici. O sa ma ma uit si alta data :)

Voua va face ceva cu ochiul din lista mea? Cum aranjati/ ascundeti cablurile din casa? Chiar am nevoie de ultimul articol si nu am vazut prin magazine pe la noi. 


marți, 4 februarie 2014

Un model simplu de unghii

Timp de 2 saptamani nu am avut nici o oja pe unghiute, nici macar lac incolor. Am urmat tratamentul de la Farmec, cu vitamina B12. Din pacate nu a dat rezultate, tot unghii crapate, casante, exfoliate sau cum vreti sa le mai ziceti. Nu le taiam bine, ca imi si aparea cate o crapatura pe mijlocul unghiei... crestea putin unghia, trebuia sa o tai iar, ca se deplasa "ruptura" in jos. Alta data dupa tratamentul de la Farmec isi reveneau, dar acum nu am avut noroc. Am folosit si ulei de masline incalzit cat de tare am suportat eu, dar degeaba. Ciudat e ca nu am unghiile moi, chiar sunt tari. Cred ca problema e si din interior.  Analizele le-am facut acum o luna, toate bune si frumoase. Deci, in concluzie, de la ce oare am probleme cu unghiile? Nu am idee.
Sambata trecuta am reusit si eu sa-mi fac unghiile, nu am mai rezistat. Sunt taiate foarte scurt, forma nu ma pricep sa dau ( am un sentiment ciudat in stomac cand imi pilesc singura unghiile, asa ca pila mea e doar de decor, nu o folosesc) dar merge si asa....ca pentru lenesi. 


Am folosit pe post de baza o oja de la Gabrini nr. 301: alb sidefat. Am vrut initial sa cumpar alb mat, dar nu am gasit si nu am mai mers in alta parte, am luat ce aveau. Pret: 4 lei.

Peste am dat cu Farmasi Shimmer nr. 203: un lac cu particule argintii si diverse nuante de mov/roz din cate vad eu, care se vad super la lumina soarelui. Am dat de 2 ori cu shimmer peste baza alba. Pret: 7 lei.


Iar pe degetul inelar am folosit drept baza Farmasi Nail Enamel nr. 77, un mov pruna tare dragut, peste care am dat cu shimmer (un singur strat). Pret 7 lei.



Imi place foarte mult rezultatul. Voua care va place mai mult: cu baza alba sau mov? Mie imi plac ambele cum se vad, momentan nu am nici o preferinta.


Pe unghiile de la picioare am folosit doar baza mov si deasupra shimmer, dar nu am mai facut poze. Imi pare rau ca nu se vad si particulele roz/rosiatice din shimmer, dar ma credeti pe cuvant :) 

Acesta a fost primul meu articol din seria "unghiute pentru nepricepute": nu cred ca exista persoana mai neindemanatica ca mine in arta manichiurii! Astept cu drag parerile si sfaturile voastre.

Casa noua

Off! Iar trebuie sa ma mut... Stau in chirie de cand am venit la facultate in Bucuresti, acum vreo 7-8 ani, nici nu mai stiu exact. In primul an m-am mutat de 4 ori, a 5 oara a fost cu noroc, am stat cu prieteni cativa ani buni. Acum cateva zile a venit proprietara sa se uite la geamuri, vrea sa le inlocuiasca, sa faca renovari prin casa, dar vezi Doamne noi sa stam linistite ca nu se apuca acum, ci prin aprilie, mai. Pe scurt ne-a dat de inteles ca ori vrea sa vanda apartamentul, ori se muta inapoi. Nu ne-a dat inca preaviz, dar deja nu ma mai simt in siguranta, parca as avea o sabie deasupra capului. De ce sa asteptam dupa ea, sa stau cu grija ca poate azi, poate maine primesc un telefon si ma anunta ca trebuie sa ma mut?! Asa nu mai bine scap eu de o grija si plec mai devreme? Am inceput deja sa caut anunturi, dar trebuie sa tin cont si de ce vrea unul, ce vrea altul... E mare bataie de cap!
Se spune ca acasa este cu adevarat acolo unde-ti este inima. In cazul meu, inima mea e acasa la Tg-Jiu, asa ca incerc sa-mi transform camera cat mai aproape de dormitorul de acasa. Cum fac asta? Cu ajutorul animalelor de plus primite de acasa, perdele si lenjerii de pat! Am acelasi model de perdea: acasa e portocaliu, aici e mov, dar in rest sunt la fel. Iar asternutul de pat e identic: mereu cumpar cate 2 bucati. Prefer sa cumpar lenjerii ieftine pentru ca imi place sa am cat mai multe modele, plus ca trebuia sa am cate 2 la fel mereu. Prin magazine nu imi place sa merg sa stau sa ma uit la modele si sa simt ca vanzatoarea imi sufla in ceafa, asa ca prefer sa cumpar din magazine online de lenjerii de pat, in acest fel pot sa stau si 5 ore sa ma decid asupra unui model! 
Am zis ca nu mai cumpar nimic pana nu ma mut, sa vedem daca rezist. Odata cu schimbarea adresei, trebuie sa imi fac singura un cadou de casa noua, ceva care sa-mi infrumuseteze camera: asternut de pat si ceva lumanari pafumate, neaparat cu aroma de cirese. 
Va las cateva poze si va rog sa-mi spuneti care lenjerie de pat va atrage mai mult. 





Pozele au fost preluate de pe  www.pentrupat.ro si www.lenjerii-ieftine.ro 

Voi ce idei aveti pentru amenajarea camerei, pentru cineva care sta in chirie? Ceva care sa ma faca sa ma simt ca acasa?

luni, 3 februarie 2014

Bowknot Blue Romwe Woolen Coat

Este putin peste miezul noptii si eu nu am somn... iar am baut prea mult Cola, asa ca imi fac de lucru, poate vine Mos Ene mai repede pe la mine :)

 Saptamana trecuta am scris despre prima mea rochie albastra si in aceeasi zi am facut poze la un paltonas, tot albastru, dar pana azi nu am avut timp sa le editez. In ultimul timp sunt obsedata de culoarea albastru, orice nuanta, pentru haine, unghii, par. Mi-am cumparat vreo 5 oje albastre. Inca nu am curajul sa-mi fac nici macar o suvita albastra, dar ma uit pe net la poze cu par albastru. Singurele mele haine albastre sunt un costum de baie cumparat de la H&M acum 2 ani, rochia si paltonul din poza urmatoare:

Despre rochie am scris aici: 
Paltonul este cumparat de pe Romwe:


Am ales marimea XL, care este la dimensiuni undeva intre marimea 38 si 40 de la noi. Daca avea cu 2 cm mai mult in latimea umerilor ar fi fost perfect. Nu ma strange, imi pot misca bratele,dar sta putin "cracanat" daca am ceva mai grosut pe mine dupa cum se vede in poze. Sistemul de inchidere ma cam enerveaza: se inchide prin mosi si babe, adica exact ca la un sutien, dar ar fi avut fermoar sau nasturi as fi fost mai fericita.

Ca decor are o fundita, din acelasi material ca paltonul, o combinatie de lana si acril. Este un material subtire, dar care tine de cald. Poate fi purtat mai mult primavara si toamna. Daca mai slabesc cum am in plan, probabil o sa se inchida la fix! 

 
Mi-am schimbat hainele si am continuat sa fac poze: in zona bustului sta cel mai desfacut din pacate, dar ma descurc eu cumva, o sa-mi pun o esarfa sau o sa fie asa de cald afara in primavara asta ca o sa pot merge cu el desfacut pe strada :) 

Am avut noroc cand am comandat acest palton, am platit cu 10 dolari mai putin pentru ca era ultima bucata pe stoc si cat de cat marimea care imi trebuie, mi-as fi comandat XXL, era exact latimea umerilor care imi trebuia mie, dar daca m-am incapatanat si am vrut albastru... am dat 24 de dolari si vad ca nu l-au mai adus pe stoc. Acum puteti gasi doar culoarea corai si galben, la pretul de 34 $ aici 

 Stiu ca deja am 3 culori pe mine, dar nu am rezistat sa nu fac o poza cu palaria mea de soare, pe care o port doar la mare :))

Si o ultima poza cu parul prins. Ce spuneti, va place achizitia mea? Voi ce culoare ati fi preferat din cele trei (albastru, galben,corai) ?

sâmbătă, 1 februarie 2014

Colaborari

Pentru orice colaborare imi puteti scrie un email la adresa mira.bela@yahoo.com sau un mesaj privat pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/bella.cherie.marie