miercuri, 30 aprilie 2014

Romwe Heart Shaped Black Dress

Dragoste la prima vedere!

Nici nu am stat pe ganduri cand am vazut aceasta rochie. M-am uitat la pret, am zis ca e acceptabil si gata am si comandat-o.


Rochia o puteti gasi pe AICI.


Eu am ales marimea M care mi se potriveste perfect. Materialul este mai gros decat ma asteptam, dar intre timp m-am obisnuit cu el. Dupa ce am facuta aceste poze am prins colturile funditei cu  mici ace de siguranta ca sa se vada mai bine modelul fundei, dar se vedeau uneori acele pe dedesubt, asa ca pe viitor o sa o rog pe mama sa le coase. Nu e o urgenta, dar imi place mie mai mult sa fie funda mereu aranjata.



Cum ma prosteam eu cu soru-mea pe langa poarta casei a scapat si catelusa noastra din curte. A vrut si ea sa faca poze :) Meet "Codita"


Urmeaza o noua serie de produse pe Romwe, asa ca daca v-a facut ceva cu ochiul acum e momentul sa comandati: peste 650 de produse reduse de la 30$ la 10. O afacere buna zic eu. Ptuteti vedea aici toate produsele la reducere: http://www.romwe.com/flashsale/activeleft/41p?active_id=464 



The lowest price ever!  $9.99!  Free shipping!
Click the following link to buy!
3 days only!  GO!
Let us become the unique fashionlista!
3 days only!  GO!
Let us become the unique fashionista!

2 propuneri de out-fituri : 

marți, 29 aprilie 2014

Ruj Deluxe Cashmere DC25 - Review


Am folosit destul de des in ultimul timp pe buze nuanta DC25 de la Flormar. Este o culoare puternica si vesela, care ma bine dispune mereu pe vremea asta mohorata. 


Rujul este din colectia Deluxe Cashmere, numarul DC25, un fuchsia aprins, o culoare mata, care rezista pana la 12 ore pe buze. Treptat pierde din intensitate culoarea, dar dupa ce am mancat de doua ori zic eu ca este normal. Rezista mai bine decat vecinul lui DC28 despre care am scris aici. In schimb este mai uscat decat acesta, DC25 e putin mai hidratant, nu foarte mult, dar diferenta e notabila.

 Poza fara blitz.
 Poza cu blitz.
 Imi place culoarea foarte mult, nu am mai avut aceasta nuanta pana acum sau vreuna asemanatoare. Mi se parea prea indrazneata si nu aveam curajul sa cumpar, dar chiar imi sta bine si pe viitor o sa fiu mai indrazneata in alegerile mele.


Voua ce nuanta va place mai mult: 25 sau 28 (28 este rujul nude din pozele de mai sus ) ? Eu aleg detasat DC25.

vineri, 25 aprilie 2014

Un nou brand marca Oriflame: The One!

Exista cineva care nu a auzit de produsele Oriflame pana acum? Nu cred! Pana si vecina mea (de 67 de ani) de la "tara" are produse Oriflame. Eu am auzit destul de tarziu de aceste produse, prin anul 2000, la 5 ani de la lansarea lor pe piata romaneasca, dar zic eu "better late than never". 
De atunci, am avut mereu produse Oriflame in arsenalul meu de infrumusetare. Recunosc totusi ca in ultimul timp nu am mai cumparat asa de des aceste produse. De ce? Nu pentru ca m-au dezamagit, ci pentru ca am vrut sa experimentez mai multe marci, sa vad si altceva, sa nu ma plafonez. Bineinteles ca am cumparat si produse care nu mi-au placut ( de exemplu acum am un gel exfoliant pe care nu o sa-l recumpar cu toate ca e bun si isi face treaba, dar nu imi place mirosul)  sau produse de machiaj care nu au avut 100% culoarea din catalog. Asta nu inseamna ca nu au fost bune, doar ca eu asteptam altceva. Mai pe scurt am vrut sa zic ca am incercat o gramada de produse, unele mi-au placut, altele nu, iar cum am aflat despre noul brand de machiaj The One am vrut sa incerc aceste produse, asa ca m-am inscris si eu in campania "The One Collective". Sper sa fiu selectata :) Daca ai si tu un blog te poti inscrie aici.

 
  Gama The One este impartita in 3 categorii:
  • Frumusete de zi cu zi
  • Mega Impact
  • Ultra rezistenta
 Eu imi doresc cate putin din ce promite fiecare categorie: vreau un produs pe care sa-l folosesc zilnic, dar care sa nu-mi incarce fata, sa fie cat mai natural, vreau ceva care sa aibe un impact notabil asupra celor din jur, dar fara sa par o paiata si nu in ultimul rand vreau un produs rezistent, sa nu stau toata ziua sa il reaplic. Din aceste motive vreau sa incerc "The One".

Voi ati incercat produse din aceasta gama? Daca da, ce anume? V-au placut? Ce imi recomandati? Care este produsul vostru preferat de la Oriflame?

marți, 22 aprilie 2014

Cadoul meu de la iepuras!

Desi e a doua zi de Paste, eu (si majoritatea dintre voi cred) m-am intors la serviciu. Am preferat sa imi pastrez zilele de concediu pentru alte ocazii. Ca sa treaca mai usor timpul si ca sa ma inveselsc,am decis sa va prezint cadoul meu de iepuras!


De fapt, de la iepuras sunt doar banii, pentru ca eu mi-am ales singurica cadoul :)


Acesta este primul an cand primesc bonus de Paste (de la birou). Am primit prima de Craciun, intr-un an prima de vacanta, mereu ceva de 1 Martie, dar de Paste doar dulciuri aduse la intreg colectivul ...pana acum. Sa speram ca o sa se mentina traditia si nu a fost doar o intamplare :)

Am ales sa platesc chiria cu ei si din ce a mai ramas mi-am cumparat cateva sticlute de oja, un roll-on si un balsam de buze. Chiar daca as fi vrut eu ''sa sparg" toti banii pe cosmetice si haine, nu m-a lasat constiinta. 

Prima data am intrat la un magazin Flormar. Vroiam o oja mov. Dupa ce am gasit-o, vanzatoarea mi-a prezentat cateva produse la reducere. Bineinteles ca nu am putut rezista si am cumparat inca una verde. Iar cand am ajuns la casa, mi-am dat seama ca mai imi trebuie si un base coat (nu apare in poze). 


Urmatoarea oprire: o farmacie! Mi s-a terminat deodorantul. Am ales sa cmpar exact acelasi produs de la Vichy pentru ca sunt foarte multumita de el. Pe langa acesta am mai pus in cos un gel de dus intim (nu apare in poze) si un balsam de buze Nivea, cu aroma de capsuni, pentru ca eu mereu alegeam aroma de cirese. Inca nu l-am desfacut,dar urmeaza.

Iar ultima data am ales sa cumpar cateva sticlute de oja de pe net pentru ca pur si simplu nu am rezistat tentatiei. Le-am vazut in poza si gata, mi s-a pus pata. Le-am comandat si a doua zi m-am si dus dupa ele.


Au fost foarte frumos ambalate si am primit si cateva ousoare de ciocolata cadou. Le-am devorat imediat: au fost super bune. Am intrebat si am aflat ca sunt cumparate din Auchan, de la raionul de dulciuri care se cumpara la kilogram. 





De Paste am ales sa port oja de la China Glaze care este de fapt un fuchsia aprins ( nu roz cum se vede in poza) in combinatie cu Zoya Pixie Dust varianta pe roz. Nu stiu cum am reusit sa imi rup doua unghii in acest week-end, sunt putin suparata, acum trebuie sa le tai pe toate. Iar trebuie sa astept sa imi creasca . Dar daca ma uit la colectia mea de oje  imi trece supararea  :)))

Va place cadoul meu de Iepuras? Ce va place mai mult? Mie imi place cel mai mult colectia Zoya Pixie Dust. 

Black White Stripe Leggings Romwe Giveaway - Open internationally

Un nou concurs sponsorizat de cei de la Romwe. Premiul este o pereche de colanti in dungi alb cu negru. Pentru mine este un model prea indraznet, nu  as putea sa-i port pe strada. Poate doar la o plimbare prin parc, la sala cu siguranta.
 Regulile sunt simple:
1) Like paginii noastre de facebook: La Bella.
2) Sa urmaresti acest blog prin GFC (cu contul de goole,sau cel de yahoo)
2) Share acestui articol pe facebook
3) Un comentariu pe pagina sponsorului: http://www.romwe.com/romwe-sexy-little-zebra-leggings-p-83911.html
4) Un comentariu la acest articol cu numele de facebook, contul de gfc, link-ul de share si raspunsul la intrebarea: "Unde ai purta acesti colanti?" sau "Cu ce ai asorta acesti colanti?"

Pentru o sansa in plus, va puteti inscrie si pe facebook aici, o parte din reguli sunt comune.

Concursul incepe azi 22 Aprilie si se termina peste 5 zile. Extragerea cu random.org

Succes!

Little Zebra Leggings Giveaway worldwide!

How to get:

1. Add a comment to show your love to the sexy leggings at product page : http://www.romwe.com/romwe-sexy-little-zebra-leggings-p-83911.html

2. Leave a comment following my poster too. ("done")

3. Be my fan

One winner will be picked 5 days later. Good Luck!

!!! Btw, the stripe leggings will be $15.99 on 24th April. Here is an inner coupon for you, my lovely fans: 10%offleggings It’ll help you save another 10% for the leggings on 24th April.


Daca aveti timp la dispozitie, va invit sa cititi si urmatoarele articole:


23 de inscrieri la concurs pe facebook, am numerotat in continuare comentariile de pe blog pana la 32. Random a ales nr. 19: Black Asphodel. Felicitari! 

 
The winner is Black Asphodel! Congrats!!
 

miercuri, 16 aprilie 2014

Dental Praxis mi-a recomandat sa port aparat dentar

De cand ma stiu am avut probleme cu dantura. Prima carie am descoperit-o la varsta de 5 ani. Groaznic, nu? Am invatat de mica sa nu imi fie frica de dentist. Mie chiar imi place sa merg la control. Poate si pentru ca primeam mereu acadele  cand eram mica. Primeam mita, dupa cum zic eu. Acum in loc de dulciuri, primesc uneori diverse testere: pasta de dinti, periute, apa de gura. 

De atunci si pana acum pot sa spun ca nu am dinte fara plomba! Desi merg des la control, la fiecare 6 luni mereu descopar cate o problema. Ultima gaselnita: am nevoie de aparat dentar! Nu am dintii  strambi, doar ca arcada superioara nu incaleca perfect pe cea inferioara. Si ma intreb eu : de ce pana acum nu mi-a spus nimeni ca am nevoie de aparat? Chiar asa de neinteresati au fost doctorii mei? Nu am schimbat foarte multi , am avut 2 dentisti acasa ( la Tg-Jiu) si unul singur la Bucuresti.
Am renuntat la ei cand si-au schimbat sediul in locatii neaccesibile mie. Sa fim seriosi: oricat de bun ar fi un doctor, daca e prea departe, eu nu o sa merg acolo, doar in cazuri foarte foarte grave. Asa am ajuns la clinica stomatologica Dental Praxis. E aproape de casa, au o echipa bine pregatita si ofera servicii diverse: stomatologie, implantologie, chirurgie orala, parodontologie, reabilitare orala si protetica, tratamente dentare, radiologie dentara si estetica dentara.  

Am inteles de la dentist ca niciodata nu esti prea batran sa porti aparat dentar. Dintii se pot indrepta la orice varsta. Singura "problema'' este aspectul estetic. Cine vrea sa aibe o sarma in gura? Dar asta e o problema la orice varsta: cand esti la scoala nu vrei sa-l porti de teama colegilor, cand esti mare nu vrei sa te vada iubitul. 
Dar daca ma gandesc ca o sa am in sfarsit un zambet perfect o sa trec peste acest aspect si eventual durerile din primele zile. Eu cred ca o sa merite. Oscile intre aparatul dentar fix si cel mobil. Cel fix e mai indicat pentru ca actioneaza asupra dintilor tot timpul si scade perioada tratamentului , dar cazul meu nu e asa de grav. Cel mobil are avantajul ca il pot da jos daca trebuie sa merg la un party de exemplu ;) Vanitatea, ce sa-i faci?!
Daca ar fi sa urmez sfatul dentistului as alege variata fixa, dar cum eu sunt incapatanata ma ma documentez si apoi o sa fac alegerea potrivita pentru mine.


marți, 15 aprilie 2014

Farmasi Nr. 77 - Review

Pentru aceasta saptamana am vrut sa port o culoare deschisa, vesela si am ales oja Farmasi nr. 77 care este un mov inchis si un glitter cu stelute prin el de la Color Cosmetic nr. 147.

Farmasi nr. 77 este un mov pruna, o culoare care mie mi se pare ca alungeste mana chiar daca ai unghiile scurte.

Am mai purtat aceasta culoare pe unghii (cititi aici ) si rezista destul de bine pe unghii, aproximativ 5 zile fara reparatii.


Glitter-ul l-am cumparat de la un magazin din interiorul metroului pentru ca mi-au placut stelutele din el. Mai are buline aurii si negre prin el. Dar este o mare dezamagire. Lacul este prea lichid, bulinele nu se prind de pensula, trebuie sa le "pescuiesti" din sticla. Cu greu am reusit sa nimeresc 2 stelute. Mai aveam putin si aruncam sticluta pe geam de nervi. Nu stiu daca o sa o mai folosesc vreodata. 
.

Saptamana trecuta am fost la cumparaturi si mi-am luat baza nr. 924 de la Flormar: Optical Whitener .

Apoi am aplicat cu greu nuanta 77 de la Farmasi. Cand am folosit oja fara baza nu am avut probleme cu aplicarea: s-a intins frumos si uniform. Acum m-am chinuit putin. Primul start arata oribil. Cu al doilea am rezolvat problema, dar am dat de alta  : din mov a devenit mov grena. E o culoare frumoasa, dar nu ce aveam eu in gand.

Am terminat cu un strat de glitter.
Am pus cate o steluta pe inelar. Vroiam mai multe, dar atat am reusit sa pescuiesc :))

Pozele sunt facute la cateva minute dupa aplicarea ojei, intre timp am scapat de urmele de pe cuticule.

Va place rezultatul? Aveti si voi aceasta nuanta? Va tenteaza?


sâmbătă, 12 aprilie 2014

Light blue

Tot rasfoind albumele mele cu poze, am dat peste o tinuta de care uitasem, dar care mi-a placut foarte mult la vremea respectiva, mai exact in 2010. Nici nu eram vopsita atunci!

Bluza tin minte ca am cumparat-o in primul an de facultate (2006) direct de pe strada, de la o taraba improvizata in statia de tramvai. Mi-a placut culoarea: bleu. Stiu ca dupa ce am facut aceste poze, nu am mai purtat-o. Chiar daca imi placea, nu ma mai simteam confortabil in ea. Aveam impresia ca s-a deformat, ca s-a largit parca. Daca o spalam de mana poate avea o viata mai lunga, dar am "terminat" multe haine la masina mea veche de spalat. Mai bine spus, masina proprietarului unde stau cu chirie. 

Blugii ii am si acum. Mai au viata in ei. 
Ghetutele albe au rezistat din pacate doar 2 sezoane: o toamna si o primavara. Le-am luat de la un magazin din piata, au costat in jur de 50-60 de lei la vremea aceea.
Cam asa ma imbrac eu de obicei: blugi, o bluza simpla si ghetute. Anul acesta am optat pentru ghete negre si bluzite predominant albe. 
Imi e dor de acest look! O sa pun in wishlist o bluzita bleu si o pereche de ghete albe :) Wish me luck! Am timp destul la dispozitie pana la toamna sa le gasesc, nu?

vineri, 11 aprilie 2014

Cobalt GS15 - Review

Am testat si a doua oja primita cadou de la AnytaGyo's Makeup. Daca ati ratat articolul cu prima oja, il puteti citi aici.
Oja se numeste Cobalt, cod GS15, de la firma Flormar.
 Nu mi se pare ca i se potriveste numele, eu am in minte un albastru intens cand aud cobalt,ceva de genul asta:
 Iar numele pozei este chiar "cobalt blue"... poza preluata de pe Google.

GS15 este mai degraba albastru cu tenta verzuie/verde decat cobalt.


Este o oja mata, dar nu 100% mata, in sensul ca luceste putin in lumina soarelui, parca ar avea mici particule de sclipici prin ea.

Ca de obicei eu depasesc conturul unghiei, dar trecem peste acest aspect :) 

Am aplicat oja in 2 straturi pentru ca am vrut o culoare mai intensa, dar mergea si unul singur, adica nu se vedea culoarea stearsa sau striatiile de pe unghii, dar am vrut eu o culoare mai puternica.

Rezista foarte mult pe unghii, mai bine decat oja nisipoasa PD01. O am pe unghii de 6 zile si nu a sarit deloc, nici macar vre-un coltisor de unghie.

Mi-a luat ceva vreme sa ma obisnuiesc cu o oja mata (desi am mai multe: cumparate din greseala, fara sa stiu ca sunt mate), dar imi place culoarea si o sa o port si alta data. Nu stiu daca o sa cumpar nuante mate de acum inainte, dar ramane de vazut.

Va place nuanta? O aveti si voi? Care e oja (nuanta) voastra preferata? 

joi, 10 aprilie 2014

Plec in vacanta cu DTS TRAVEL AGENCY

De cand m-am intors din vacanta de vara de anul trecut mi-am pus urmatoarea intrebare: " Si la anul  unde mergem? " Greu raspunsul. La mare in mod sigur. De ce? Pentru ca la munte nu am rabdare sa stau mai mult de 2-3 zile. Un circuit turistic prin mai multe orase euopene nu vreau pentru ca de obicei aleg acest tip de excursii pe timp de toamna/primavara. Vara vreau sa ma bronzez. Sa lenevesc pe plaja. Sa ma balacesc, ca de innotat nu se pune problema. In fiecare an zic ca o sa invat si in fiecare an nu imi inving teama. Destinatia o aleg prin eliminare, adica eliminarea locatiilor unde am fost deja si eliminarea prin lipsa de fonduri. Pana acum am fost in Italia ( in statiunea Pinarella), in Grecia pe insula Zakintos si la Mamaia.  In Bulgaria nu vreau sa merg, nu-mi place cum suna destinatia asta. Plus ca e foarte aproape de noi, asa ca pot merge doar un week-end. In Grecia sunt multe destinatii frumoase, diverse insule, dar nu mai vreau acum tot acolo, vreau sa am "inca o tara" in palmares. Asa ca m-am hotarat sa merg in Turcia.


 La DTS TRAVEL AGENCY am gasit oferte Turcia de la 320 de euro/sejur la hotel de 3 stele si bilete de avion incluse in pret. De cand am fost cu autocarul in Grecia anul trecut am zis ca nu mai merg in veci mai mult de 8-10 ore cu autocarul. M-am intins pe jos, pe culoarul dintre cele doua randuri de scaune pentru ca nu mai puteam sa stau pe scaun, asa de incomod a fost. Atunci am hotarat ca pe viitor o sa merg cu avionul, chiar daca e mai scump. Nu ma mai uit la bani, conteaza mai mult confortul meu fizic si mental pana la urma. 

Recunosc ca pana acum nu mi-am facut asigurare medicala, mi se parea inutila, Ce poti pati in 7 zile de vacanta? Imi luam la mine o trusa cu dezinfectant si plasturi  si gata eram pregatita. Asta pana am vazut ce-a patit un cuplu cu care eram in autocar, tot anul trecut: s-au plimbat cu atv-urile si au intrat intr-un copac! Baiatul s-a ales cu mana rupta, fata cu nasul rupt si o gramada de vanatai. Dupa ce ca au platit toate ingrijirile medicale, au fost nevoiti sa plateasca si 100 de euro daune la agentia de unde au inchiriat atv-ul, desi acesta nu s-a stricat, nici macar o zgarietura nu avea. M-am invatat minte: asigurarea medicala e obligatorie de acum inainte pentru mine. 

Voi ce destinatie ati ales pentru vacanta? Sau nu v-ati gandit inca? Eu va recomand sa va aruncati privirea pe ofertele agentiei DTS TRAVEL, poate gasiti ceva pe placul vostru. Pana atunci, va mai arat o poza cu destinatia aleasa de mine, e super, nu?