sâmbătă, 31 mai 2014

ROMWE Floral Print Lace Pleated White Dress

Ultima data cand am fost in parc pentru o sedinta foto, v-am aratat o rochie maxi si v-am spus ca aveam pe dedesubt inca o rochie. Ei, acum a venit si vremea ei pentru prezentare. Tot am zis ca o sa scriu articolul, dar mereu am gasit altceva de facut. Acum dupa o zi de curatenie si spalat haine, m-am asezat in pat si m-am apucat de scris :) 
Rochia a fost cumparata de pe Romwe, nu pot sa va dau link-ul exact pentru ca nu mai este pe stoc, dar va pot da link-ul pentru varianta neagra a acesteia. Au acelasi pret, asa ca puteti intra aici daca vreti mai multe detalii.  Mie mi se pare mai atragatoare varianta pe alb. Voua care va place mai mult?
Am ales marimea L, dar ca de obicei marimile nu corespund. Este de fapt un M. La inceput m-am chinuit sa intru in ea pentru ca desteapta de mine nu a observat ca are fermoar pe o parte si am "tras-o" peste cap, m-am chinuit putin la sani, dar am reusit intr-un final fara sa pocneasca vre-o cusatura. Ca sa ajung mai tarziu acasa, la Tg-Jiu (in alta zi) si sa ma intrebe mamii de ce ma chinui sa ma dezbrac cand pot foarte usor sa deschid fermoarul?! "Ce fermoar?" Nu are nici unul zic eu. Bineinteles ca avea! Ce pot sa zic, era foarte bine ascuns fermoarul, de nu l-am vazut :)))) De acum inainte o sa verific mai bine hainele. 
Gulerul imi aduce aminte de uniforma scolara, dar imi place. Cand ma plimbam prin parc, am observat ca mai toate doamnele in varsta se uitau la mine. Dar cred ca de fapt admirau rochia. Probabil la guler sau la imprimeul floral gandesc eu. Am crezut ca e doar impresia mea ca se uita "babele" la mine, dar a observat si prietena cu care ma plimbam. Ea a zis ca e datorita lungimii, ca in ziua de azi fetele poarta doar rochii scurte. E adevarat ca rochia e pana in genunchi, nu e nici lunga, nici scurta. Dar acum cine stie? Poate le-a placut "moaca" mea.
Imi place foarte mult imprimeul cu flori, e vesel. Imi place ca in talie e o portiune crosetata ca o bentita. Rochia are dublura pe dedesubt, dar oricum materialul nu este transparent, asa ca nu se vedea nimic prin el. 
Ma bate gandul sa imi iau si versiunea pe negru, dar ma mai gandesc.

Nu am rezistat tentatiei si mi-am cumparat o inghetata si o scoverca ardeleneasca cu nutela. Mirosul era prea puternic. Toata lumea care trecea prin zona se oprea acolo si cumpara ceva. Adio regim!
Dupa cateva ore de mers prin parc a disparut si soarele. Am luat geaca pe mine si s-a terminat "distractia" pentru ziua respectiva. 
Se vede pe fata mea cat de obosita eram. Dar a meritat. Voi cum va rasfatati la o plimbare prin parc? Sau doar eu iau pauza de la regim cand sunt in "aer liber"?

joi, 29 mai 2014

Oxyance : crema de zi si crema contur ochi - Review

Anul trecut am castigat un concurs pe pagina oficiala a celor de la Oxyance si am primit cadou o crema de fata si una de ochi.
Crema de zi este ambalata intr-un borcanas de plastic rotund si este destul de maricica, are 50 ml.
Imi place ca aceste produse au fost sigilate, nu toate au hartie de protectie.


Crema de zi are o textura apoasa. Ma enerveaza ca nu intra repede in piele. Fata mea ramane lucioasa dupa aplicare, dar crema nu este grasa sau uleioasa. Nu imi explic acest fenomen. Poate e de vina tenul meu mixt: gras in zona T si pe pometi, cu tendinte acneice in anumite zone si normal in rest. Mirosul este suportabil, nu ma deranjeaza, dar nici nu pot sa zic ca imi place. Poate aceasta crema nu se potriveste tipului meu de ten, altfel nu inteleg de ce nu intra repede in piele. Am mai avut aceasta problema cu o crema de la Vichy, de fapt cateva mostre, dar crema respectiva era recomandata persoanelor peste 40 de ani asa ca nu m-am panicat. Dar aceasta crema este una anti- imbatranire, deci o crema preventiva, care poate fi folosita de persoanele sub 30 de ani (eu am 27).
Se poate vedea clar in poza cum imi luceste pielea dupa aplicarea cremei. 
Dintre ingrediente am retinut vitamina E, extractul de iedera, melisa si mimoza, apa termala din alpi. Restul nu am idee ce sunt, au numele prea complicate. 
Pe ambalajul cremei scrie ca aceasta crema are protectie solara, dar nu spune si gradul. E indicata folosirea ei dimineata pe pielea curata. Eu o aplic seara pentru ca nu-mi place cum imi luceste fata de la ea. O folosesc dimineata doar cand ma dau cu fond de ten, adica foarte rar, pentru ca atunci nu se mai vede luciul. 
Am uitat sa mentionez ca este o crema fara parabeni si testata dermatologic. Nu inteleg de ce companiile scriu termenul asta pe ambalaj, ca doar toate cremele sunt testate inainte de a fi lansate pe piata, dar fie. 
Pe total, nu sunt multumita de aceasta crema. Dar stiti cum e: ce nu-mi place si nu mi se potriveste mie, altuia poate ii face bine. Asa ca nu va lasati influentati de parerea mea daca vreti sa incercati aceasta crema :) 

In comparatie cu crema de zi anti-imbatranire, crema contur de ochi chiar imi place. Contine apa termala, acid alfa lipoic, gel de aloe si mimoza. 
Miroase super. Din pacate are acelasi efect lucios ca al cremei de zi, dar pentru ca o folosesc doar seara nu ma deranjeaza asa de tare( ca in cazul cremei anti-imbatranire). Desi are o textura usoara, intra greoi in piele, dar putin mai repede decat crema de zi. 

Pe viitor nu as cumpara nici una din aceste creme datorita motivelor de mai sus: luciul pielii si absorbtia greoaie. O sa le folosesc pana la epuizare, apoi vad eu ce mai cumpar. Voi ati incercat aceste creme sau ceva din gama Oxyance? 

Ce crema de zi , de contur ochi folositi? 

marți, 27 mai 2014

O noua gama de produse Apidermin Lejer

Acum cateva zile am vazut pe net o veste buna: Complexul Apicol Veceslav Harnaj lanseaza o noua gama de produse denumita Apidermin Lejer. Cu aceasta ocazie ei au inceput si  o campanie de testare a acestor produse, la care se poate inscrie oricine are un blog, un canal de youtube, un cont de Instagram/Pinterest sau pur si simplu un cont de facebook! 


Daca vreti sa va inscrieti, trebuie doar sa trimiteti un mail la marketing@complex-apicol.ro prin care solicitati conditiile de participare. 

In urma inscrierii in campania de testare veti primi produsele Apidermin Lejer full size: 
  • lapte demachiant lejer 
  • lotiune tonica hidratanta
  • crema lejera regeneranta de noapte
  • crema lejera hidratanta de zi

Pentru mine un ten fericit este un ten sanatos. Pentru un ten sanatos, curatarea si hidratarea sunt esentiale. De asemenea folosirea de produse adecvate tipului nostru de ten este obligatorie. Nu poti folosi o crema pentru un ten uscat daca tu ai un ten gras si invers. Daca iti cunosti tenul atunci sti cum sa il ingrijesti si ce tipuri de produse sa folosesti. 

Ca sa determini ce tip de ten ai (normal, gras, uscat, mixt) poti face urmatorul test: spalati-va pe fata si tamponati-o putin cu un prosop curat. Dupa aproximativ 15 minute, luati o foaie alba de hartie si atingeti usor fata cu ea. Presati-o cu palmele incet. 
Daca aveti fata curata, luminoasa si hartia ramane curata , fara urme de sebum (grasime) pe ea, inseamna ca aveti un ten normal. Daca tenul are un aspect uscat si e aspru la atingere , iar pe hartie nu sunt urme de sebum, tenul vostru este uscat. Daca fata este lucioasa si hartia are urme de grasime, pe aproximativ 70% din suprafata, atunci aveti un ten gras. Daca observati urme de sebum in zona pometilor, pe frunte, si pe barbie atunci aveti un ten mixt.

Voi stiti ce tip de ten aveti? Ce inseamna pentru voi un ten fericit? 





duminică, 25 mai 2014

Oje din gama The One

Pana sa scriu acest articol am incercat de cateva ori ojele de la Oriflame, din game The One. Dar ca sa fiu corecta, trebuie sa recunosc ca am incercat o singura nuanta din cele doua primite si anume nuanta Orchid. Desi am avut intentia sa incerc si Capuccino nu am reusit. De doua ori am dat cu Capuccino pe o unghie si tot de doua ori le-am sters la cateva secunde dupa aplicare. Nu-mi place culoarea, nu pot sa "o inghit". Ma deprima, e prea inchisa. Nu-mi place maro-ul. Nu-mi place nici cafeaua nici capuccino :)))  

Imi place sticluta cilindrica, are 8 ml. Pensula este destul de lunga ( ma enerveaza anumite marci in care pensula se opreste la 3 sferturi de fundul sticlutei ).
Am aplicat oja intr-un singur strat. Se intinde usor, frumos, fara striatii, culoarea e pigmentata. In doua tsraturi mi se pare prea groasa, dar se vede frumos si asa, doar ca nu imi place senzatia de unghie incarcata. Acum fiecare face cum ii place si cum se simte mai bine. 
De obicei si eu aplic 2 straturi, aceasta este prima oja la care simt ca am nevoie doar de o singura aplicare. Si asta e un lucru bun. Economie de timp, rabdare si produs, pana la urma. 
Un alt plus: se usuca foarte repede si rezista 5 zile fara probleme, in conditiile in care am spalat vase si am facut si curatenie in casa. Oja este lucioasa, cum imi place mie. Nu am mai aplicat top-coat. 

Pedichiura rezista 3 saptamani fara reimprospatarea culorii. Aseara le-am sters si am aplicat din nou aceasta nuanta: nu m-am saturat inca de ea. 

Voi ati incercat oja The One? Va place? Din cele doua nuante care va place mai mult? 

sâmbătă, 24 mai 2014

Produse terminate , 3

De data aceasta nu am mai pastrat produsele terminate pentru poza de grup: cand am terminat ceva am facut poze si direct la gunoi au aterizat! Nu stiu daca asa o sa fac asa mereu, ramane de vazut ce rabdare o sa am pe viitor. 

1) Acetona Ruby Rose cu aroma de capsuni: prima solutie de indepartat oja care nu imi face rau. De obicei nu suport mirosul de acetona/dizolvant, dar aceasta chiar imi place. Si sterge bine orice lac/oja, chiar si cele cu sclipici sau oje texturate. Ca sa fiu sincera nu am terminat complet sticluta, mai aveam 2 degete in ea, dar le-am transferat in alt recipient cu alt sistem de dozare. Oricum mult nu mai tine si o sa recumpar acest produs.

2) Mostra fond de ten  Miracle de la Lancome nuanta Beige Diaphane : cel mai fin fond de ten pe care l-am incercat vreodata. Pacat ca efectul dispare repede. Fondul de ten e lichis, dar se simte foarte satinat la atingere, mai ales cand il intinzi pe piele, dar dupa cateva minute dispare aceasta senzatie. De curiozitate mi-am atins fata de cateva ori dupa aplicare si nu imi mai simteam fata fina. Adica la fel de fina cum o simteam cand aplicam fondul de ten. Senzatia era foarte misto. Pacat ca nu dureaza. Un alt minus la acest fond de ten este culoarea: are o tenta portocalie. Majpritatea fondurilor de ten au tenta galbuie si rozalie. Acum a prima data cand vad una cu portocaliu. Mi-a placut si modul de ambalare: baza un carton foarte tare pe care era lipit plicul cu produsul care se desface foarte usor, dupa cum se vede in poza. De obicei mostrele sunt in plicuri care se rup la un capat, nu care se dezlipesc total. Produsul a fost pentru o singura aplicare, la acest sistem de deschidere nu aveai cum sa pastrezi produsul si pentru a doua zi. Am uitat sa va spun ca are o acoperire usoara: se vad petele rosii si pistruii. 


3) Demachiantul de la L'Oreal pentru fata si ochi: un demachiant crema, destul de apos, care isi face treaba bine, dar de la care ma ustura ochii, asa ca il folosesc doar pentru fata uneori. Trebuie sa recunosc ca l-a folosit si colega de apartament, altfel nu il terminam in veci. De obicei pastrez in baie produsele care nu imi prea plac (cu exceptia produselor pt. baie, ca doar nu-s nebuna sa le tin in dormitor), asta inseamna ca poate sa le foloseasca oricine. Produsele preferate le am in camera :)


4) Tot un demachiant, tot de la L'Oreal: putin mai bun decat predecesorul, dar eu am aceeasi problema cu el: ma ustura ochii cand il folosesc, asa ca tot in baie a fost pastrat. 


5) Masca de fata pentru pori de la Planet Spa cu flori de lotus: imi place mirosul, nu e pronuntat. Cand vreau o masca rapida si nu am chef de amestecat ingrediente naturale, o folosesc pe aceasta. 


6) Gel de dus de la Nivea cu aroma de trandafiri: singurul produs cu aroma de trandafir care imi place, desi este floarea mea preferata. Am incercat balsam, creme de fata, de corp, parfum, dar nu mi-a placut nimic pana acum. Acesta sigur o sa il cumpar din nou.


7) Gel de dus de la Palmolive cu miere - super cremos, un miros placut si discret. L-am recumparat de multe ori si o sa-l cumpar in continuare, chiar daca incerc si alte arome/marci. 


8) Samponul Johnson's Baby: este samponul meu preferat, il folosesc de cativa ani incoace si nu am de gand sa il schimb. Recunosc ca recent am cumparat 2 sampoane de la Farmec, dar nu se compara cu acesta. Sunt 3 arome disponibile: cel simplu, cu miros de vanilie, cel verzui cu musetel si cel purpuriu cu lavanda. Eu le folosesc pe primele doua, ultimul cu lavanda nu imi place mirosul. 

9) CC Cream Bourjois - 123Perfect : primul cc cream pe care il folosesc. Am citit pe net cateva pareri despre produsele bb si cc cream si am vazut ca nu e mare diferenta intre ele. Eu pot insa sa spun ca acest cc cream mi s-a parut un fond de ten in toata regula. Ador cremele bb cream pentru ca au o textura usoara, hidrateaza tenul, ii da putina culoare si au si protectie solara (unele, nu toate). In schimb acest cc cream nici nu se compara cu o crema bb. Dupa aplicare imi simteam fata grea, desi am aplicat un strat subtire. Nici culoarea nu s-a potrivit: prea inchisa, in conditiile in care sunt si bronzata. Acest produs nu este pentru mine, chiar daca as fi nimerit nuanta potrivita. Nu mi-a placut deloc. Apropo, are o acoperire usor spre mediu: nu se mai vad pistruii, in schimb se vad unele pete rosii.

10) Balsamul Fuity Shine de la Nivea cu aroma de cirese: cred ca nu exista fata care sa nu il fi folosit. Aroma de cirese este preferata mea la orice produs cosmetic. Nu am intalnit produs cu aceasta aroma care sa nu imi placa pana acum. Dupa cum se vede l-am folosit pana la ultima picatura. 


11) Sapun Protex: exista cineva care nu a folosit Protex, fie el lichid sau solid? Eu cred ca nu. Varianta solida imi usuca mainile, cea lichida nu. Dar mie orice sapun solid imi provoaca uscaciunea, inclusiv Dove, asa ca folosesc doar sapun lichid. 

12) Solutie pentru indepartat cuticulele de la Farmec. Nu pot sa spun ca sunt 100% multumita de acest produs, dar curata cat de cat pielea moarta. Ieri am cumparat o solutie de la Flormar, nu am folosit-o inca, dar sper sa fie mai buna decat aceasta. Diferenta la pret intre cele doua a fost de 2 lei mai mult pt Flormar, acum ramane de vazut cum se comporta.


13) Crema Cellufight: ca tot vine vara si vrem sa avem picioare frumoase, fara celulita. Crema chiar are efect, rezultatele se vad cam la o saptamana dupa aplicare. Efectul tine cam 2 luni dupa ce renunti la ea, cel putin la mine. Eu am perioade cand o aplic zilnic si perioade cand se pune praful pe ea. Acums unt in toane bune, o folosesc, ca doar ma pregatesc de plaja :) Nu folosesc tot timpul si aparatul de masaj, doar cand vreau rezultate rapide. De obicei, ma dau cu gelul dupa dus si gata. Prefer gelul in schimbul cremei pentru ca se absoarbe mai rapid in piele. Efectul termic il simt la ambele. La inceput mi se inrosea pielea de la ele, acum m-am obisnuit si nu mai am probleme. Am obiceiul sa tai tuburile pentru ca ramane destul de mult produs in ele care nu mai "iese". Ca sa va faceti o idee, dupa ce am taiat tubul, am mai avut destul gel pentru inca 3 zile. Am pastrat jumatatea cu produs intr-o punga sigilata. Nu si-a schimbat culoarea, mirosul, nu am avut probleme cu ea. 

Ati folosit vre-un produs din cele prezentate aici de mine? Ce parere aveti despre ele? 


miercuri, 21 mai 2014

Romwe Dior & Rose Print T-shirt

Am primit un tricou cadou de la Romwe. De fapt am avut optiunea sa imi aleg unul din doua variante sau sa le am pe ambele. Sincera sa fiu nu mi-a prea placut niciunul, dar daca tot au fost gratis am zis  sa iau macar unul. A doua varianta (la care am renuntat) o puteti vedea aici.Am ales imprimeul mai cuminte zic eu.
La inceput mi s-a parut mult prea inflorat, dar cu timpul m-am obisnuit. L-am purtat deja de vreo 3 ori pana acum. Bine macar ca sunt florile mele preferate: trandafiri.
Materialul este foarte bun, un fel de bumbac matasos care nu se sifoneaza. Am ales marimea S, dar este larg si de mine, dar pai de cineva care chiar poarta marimea S? (eu port M de obicei).  La spalat s-a comportat bine, nu au iesit culorile, nu au aparut scame pe material, cum am patit la alte tricouri.
Pentru ca este prea puternic imprimeul, l-am asortat neaparat la niste colanti negri simpli. Daca as mai fi avut altceva pe mine, cred ca aratam ca un clown. Cand am plecat din casa am avut totusi o gecuta de blug, dar a fost chiar cald afara si nu am mai avut nevoie de ea, insa am facut cateva poze:
 Daca va place tricoul il puteti cumpara acum la reducere de pe Romwe, la doar 10$, redus de la 25$. La pret intreg nu l-as cumpara, dar cu reducere e acceptabil. Am si o veste buna pentru voi: 100 de clienti Romwe au sansa sa primeasca acest tricou gratuit. Asa ca daca plasati orice comanda pe site in aceasta perioada, poate va treziti si cu acest tricou cadou.
Am incercat sa-l combin si cu o fusta, dar nu am niciuna potrivita. Am vazut poze cu alte blogarite in fuste cu acest tricou si mi-au placut, dar la mine nu s-a potrivit. Prefer varianta cu colanti. Am incercat si cu blugi, dar tot nu mi-a placut.
Nu stiu de unde vine combinatia de trandafiri cu numele de Dior, dar poate fac reclama ascunsa la vre-un parfum :)))) Daca de cativa ani buni eu nu mai suport mirosul de parfum am ramas in urma cu stirile din acest domeniu. Stiti voi ceva?

Voua cum vi se pare tricoul? L-ati purta? Eu l-am purtat la cumparaturi si la o iesire cu prietenii in oras. 


marți, 20 mai 2014

Oasap Pink dress

Anul acesta nu am nici o nunta, nici un botez. Am atatea rochii de seara si nu am unde le "prezenta"! Aseara ma uitam pe pozele de vara trecuta si am gasit o rochie care imi place foarte mult, pe care vreau sa v-o arat si voua. Din pacate nu am nici o poza in care sunt singura, asa ca le-am editat: am taiat restul personajelor, dar se vede putin din rochia miresei :) 

Nu-mi place deloc culoarea parului meu aici. Parca sunt prea blonda si nu imi sta bine. Acum il am putin mai inchis si mi se potriveste mai bine. 

Cand am comandat rochia de pe OASAP nu mi-am dat seama ca este o rochie eleganta, aveam impresia ca e o rochie de zi. Dar materialul este vaporos, o combinatie de chiffon si voal. 

Culoarea imi place super mult. Astept ocazia sa o port din nou. Rochia aceasta am purtat-o doar la cununie, seara m-am schimbat, dar la urmatoarea nunta o sa o port seara. Te misti usor in ea, e confortabila si vreau sa dansez fara stres. 

Cureaua nu a fost inclusa in pretul rochiei. La spate este decoltata in forma de V, un decolteu destul de adanc. Pacat ca nu am facut mai multe poze, dar eram pe graba. 

Pentru ca mi-a placut atat de mult rochia, am ales sa imi cumpar 2 culori: roz si maro. Pentru ca nu eram sigura cum sta treaba cu marimile pe vremea aceea, am luat masuri diferite: M si L. Varianta roz marimea M si cea maro L. Am dat gres cu cea maro, e prea mare de mine, asa ca nu am purtat-o niciodata, doar am incercat-o. Daca sunteti cumva interesati de ea, vreau sa o vand cu 60 de lei (eu am dat 36 de dolari pe ea). Puteti sa imi lasati un comentariu si daca vreti va pot trimite mai multe poze, sau va puteti uita pe site cum arata mai bine aici