luni, 30 iunie 2014

Gerble - Expertul Dietetic

De cand am terminat liceul sunt vesnic la dieta. De la o zi la alta trec de la un regim la altul. Ba aud ca la X a functionat dieta Y, ba am vazut la tv nu stiu ce dieta miraculoasa. Am incercat si dieta personalizata la nutritionist si Dukan, nu cred ca exista dieta pe care sa nu o fi incercat. Singurul lucru pe care nu l-am facut a fost sa iau pastile de slabit. Macar am avut putina minte :) am fost tentata, de mai multe ori. M-am documentat bine. Ba am avut si prietene care au slabit 40 de kilograme cu niste pastilute recomandate de un doctor. Dar am asteptat frumos sa vad rezultatul lor si surpriza: au pus la loc cu aproximativ 10 kg mai mult. 

Momentan incerc sa mananc cat mai sanatos: fara prajeli, fara fast food, cate putin din orice. Pentru ca daca ma gandesc ca nu am voie sa mananc ceva, exact de ael lucru o sa imi fie pofta si ADIO dieta. La dulciuri eu nu pot renunta. Am ceva pe creier. Simt nevoia de dulce zilnic. Asa ca aleg dulciurile fara zahar. 

Recent am participar la o campanie de testare a produselor Gerble - Expertul Gietetic. Am primit gratis 5 sortimente de biscuiti cu continut redus de grasimi, sare si zahar. 


Eu stiam deja acesti biscuiti de vre-un an de zile si chiar ii cumpar frecvent. Oscilez intre ei si inca o marca cunoscuta Sin Azucar. 

Dintre cele 5 sortimente primite, unul singur a fost nou pentru mine si anume biscuitii cu faina de ovaz. Este aroma care imi place cel mai putin. Pot sa spun ca mana pe inima ca nu o sa ii cumpar niciodata pentru simplul fapt ca nu imi place gustul. Daca ii conbin cu fructe, cu dulceata sau cu ciocolata, atunci sunt acceptabili, dar asa simpli nu. Celelalte sortimente pot fi mancate ca atare, fara nimic langa ele si sunt super bune la gust. Dar acestia cu faina de ovaz nu imi plac deloc. 

De asemenea nu imi plac cei cu aroma de mar si altii cu coaja confiata de portocale si lamaie. Aceste 2 sortimente nu le-am primit in kitul de testare de la Buzzstore, le-am cumparat eu. I-am gustat, am vazut ca nu ma incanta, deci le-am dat de mancare la pescarusi cand eram pe ferry-boat in drum spre Thassos :)


Acum sa trecem si la sortimentele care imi plac. Preferatul meu este cel cu miere si susan. Este cel mai dulce biscuit. Merge combinat cu orice, dar prefer sa il mananc simplu.
Urmeaza biscuitii din faina de castane, cei cu muesli si nu in ultimul rand cei cu smochine. In poza de mai jos este topul preferintelor mele:
Biscuitii sunt impachetati individual, in functie de sortiment cam 4-5 biscuiti intr-o folie si 4-5 pachetele intr-o cutie. Pretul lor este in jur de 10 lei cutia. Un pret acceptabil zic eu. Se gasesc in supermarketuri/hipermarketuri, dar ii puteti comanda si online de pe http://nutrivita.ro/  





Ati incercat acesti biscuiti? Ce sortimente va plac voua? Daca sunteti la regim mancati dulciuri dietetice sau puteti renunta complet la ele? 

marți, 24 iunie 2014

Apidermin Lejer - Review

De vreo 2 saptamani am testat produsele din gama Apidermin Lejer:


  • lapte demachiant lejer 
  • lotiune tonica hidratanta
  • crema lejera regeneranta de noapte
  • crema lejera hidratanta de zi

  • Am primit pachetul cu produse in mijlocul zilei asa ca primul produs testat a fost laptele demachiant. Am intrat direct in paine cu indepartarea machiajului de pe ochi. M-am bucurat foarte tare ca nu ma ustura ochii de la el, dar am alta problema. Nu stiu exact cum sa ma exprim, dar simt ca imi intra in ochi demachiantul si il simt greu, ca si cum as avea ceva sub pleoapa. Am folosit o discheta imbibata cu apa micelara de la Bioderma si am scapat de problema. Am incercat de mai multe ori acest demachiant pentru ochi, dar de fiecare data am aceasta problema, asa ca am renuntat la el. In schimb il folosesc pentru demachierea fetei si a buzelor. Curata bine si este bland. Nu lasa pielea grasa. Nu necesita clatire. Contine vitaminele A si E, laptisor de matca si unt de cacao. 

    Dupa laptele demachiant am folosit lotiunea tonica hidratanta cu ceai verde si laptisor de matca. L-am folosit pe toata fata, inclusiv pe ochi. In primele 2-3 zile am simtit ca ma strange putin fata de la el, dar apoi a disparut aceasta senzatie. Niciodata nu sar peste acest pas in procesul de demachiere. Am auzit ca unele fete nu folosesc lotiune tonica dupa demachiant, dar pentru mine acest pas completeaza procesul de demachiere. Nu imi simt fata curata total pana nu folosesc apa tonica. Mirosul nu imi place, dar nici nu ma deranjeaza.
     Ambele au acelasi sistem de dozare: se deschid si se inchid in partea de sus. ambalajul este identic, difera doar eticheta: albastru pentru apa tonica si galben pentru laptele demachiant.

    Crema de noapte are o consistenta mai bogata decat cea de zi. 
    Crema lejera hidratanta de zi intra in piele mai repede decat cea de noapte. Totusi nu imi place faptul ca vreo 10 minute de la aplicare pielea mea este lipicioasa, in ambele cazuri. 
    Dimineata ma trezesc cu tenul lucios, dar mai luminos. Se vede ca imi face bine crema lejera regeneranta de noapte, dar ma enerveaza acest aspect: luciul fetei. Nu imi simt pielea grasa dupa folosirea acestor creme si nu inteleg de ce imi luceste fata. Initial am crezut eu ca folosesc prea mult produs, am incercat sa dau cu mai putin , dar acelasi rezultat. Eu am un ten mixt, dar cand folosesc alte creme nu am aceasta problema. Crema de zi este o baza buna pentru machiaj. Preferata mea din cele doua este cea de noapte pentru ca se vede cu ochiul liber ca am tenul mai frumos dimineata. Uneori nici nu imi vine sa mai folosesc crema de zi pentru ca am impresia ca strica efectele celei de noapte :))) O sa o folosesc totusi in continuare pana la epuizare.

    Din aceste 4 produse pot sa spun ca imi plac toate, in afara de crema de zi. Nu am observat nici o imbunatarire a tenului de la ea. Ba am si renuntat vreo 3 zile (la ea) sa vad daca fata mea arata hidratata numai dupa folosirea cremei de noapte . Si da, am avut rezultate bune doar cu crema de noapte asa ca cea de zi nu influenteaza in mod vizibil sanatatea tenului meu. Cel putin asa este in cazul meu. 

    Produsele din gama Apidermin Lejer nu contin parabeni, parafine si coloranti. Sunt ambalate in recipiente de plastic, care ajuta la costul scazut al acestora. Sunt mai mult decat accesibile la pret si merita testate. Daca sunteti curioase despre aceste produse, puteti citi mai multe despre ele aici

    luni, 23 iunie 2014

    Produse terminate , 4

    Aseara am terminat un gel de dus, in dimineata asta 3 produse si m-am hotarat subit sa arunc vreo 2-3 trei care sunt deschise de ceva vreme, asa ca am zis ca e un semn ca trebuie sa scriu alt articol cu produse terminate :))) 
    1) Gelul de dus Fa Pink Passion - cu aroma de trandafir si passion flower. Nu stiu ce floare e asta passion flower, dar ma gandesc ca e roz dupa nume. Mirosul nu e cine stie ce. Nu pot sa zic ca nu-mi place, dar nici ca ma incanta prea tare. E cat de cat acceptabil. Mirosul nu persista pe piele, dupa ce m-am clatit nu se mai simte deloc. Nu imi simt pielea hidratata si catifelata dupa. E bun doar pentru a indeparta impuritatile si cam atat. Sigur nu o sa-l recumpar. Probabil o sa mai incerc diferite arome de la Fa, dar aceasta nu.

    2) Apa micelara SensiBio H2O de la Bioderma- cea mai buna apa micelara, demachiant si apa tonica, 2 intr-unul. Mai am o sticluta de la ei pe care o deschid deseara,dar pe verde, cred ca este pentru tenul gras, abia astept sa vad cum este. Trebuie sa dau o raita prin farmacii sa vad daca au ceva promotii la Bioderma. Trebuie sa-mi refac stocul. 

    3) Dischete demachiante Caterine - bunicele, imi plac, nu se desira. Cred ca sunt cumparate din Kaufland. 

    4) Vichy Liftactic - am primit aceasta mostra direct de la Vichy, am aplicat pe siteul lor sa o testez. Nu este potrivita pentru tenul meu, intra greu in piele. Eu prefer totusi serul de la Vichy care are o textura mai usoara, imi lumineaza fata dupa 2 utilizari.   
    5) Vichy Neovadiol- tot o mostra, de data aceasta pentru ten uscat. Eu nu am tenul uscat, dar tot am folosit-o. Mi-a placut, intra repede in piele si hidrateaza, fara sa incarce tenul. 
    6) Un body peeling de la Nivea - l-am folosit in vacanta, dupa o zi de plaja la mare si sincer nu mai stiu daca granulele erau din gelul de dus sau daca era nisipul de pe mine :)) Nu m-a marcat acest produs, trebuie sa mai incerc o mostra sau sa-l cumpar direct. 

    7) Vichy Liftactiv - am scris si putin mai sus despre el. Nu o sa cumpar acest produs in mod clar. Nu e pentru mine.
    8) Crema de corp de la Flormar cu aroma de mango - surprinzator mi-a placut mirosul. Surprinzator pentru ca acum o luna si ceva am mai incercat un pliculet si nu mi-a placut. Asa ca nu stiu ce sa cred. Cand imi place, cand nu. In acest moment vreau sa am aceasta crema, asa ca daca ajung la un stand Flormar sigur o sa o cumpar. 
    9) Flormar Apricot Scrub - folosit deasemenea dupa o zi de plaja. Mirosul nu aduce deloc a piersici si probabil din acest motiv nu mi-a placut. 
    10) Gel de dus cu aroma de fructe de padure de la Camil ( Ladys) - nu-mi place mirosul, nu seamana cu zmeura si afinele din poza. Am cumparat acest gel de pe net si m-am bazat exclusiv pe aromele de pe eticheta. Am luat teapa de aceasta data. Simt pielea uscata dupa folosire. Sigur nu voi recumpara acest produs. 
    11) Dischete demachiante Bella - cred ca este cea mai recumparat marca de dischete ( pentru mine). 
    12) Apa de gura Listerine - cea mai mentolata din cate am incercat. Imi place sa schimb culoarea apei de la un tub la altul. Probabil o sa cumpar roz acum, iar apoi albastru :)) Listerine nu are roz, deci o sa iau Colgate sau alta marca. 
    13) Balsam de buze de la Avon -  cred ca il am cumparat de minim 2 ani. Nu imi place culoarea si nici aroma, e oribil. Pe deasupra nici nu e cremos, nu imi simt buzele hidratate dupa ce il folosesc. Daca l-am folosit o data pe luna e mult. Nu stiu ce a fost in mintea mea de nu l-am aruncat pana acum. Asa patesc cand cumpar produse la oferta: nu caut informatii despre ele, cumpar pur si simplu pentru ca sunt la pret redus. Sper sa am mai multa minte pe viitor :)) 

    13) Master Curl Mascara - am scris un review aici. Mai are viata in el, dar din pacate am o infectie la ochi si nu vreau sa ma risc.  Mai am o saptamana de tratament si apoi o sa deschid un rimel nou. La urmatoarea comanda la Oriflame o sa-l cumpar iar.

    14) Lentile de contact si cutiuta lor - le arunc din acelasi motiv: infectia la ochi. Mi-am cumparat o cutie noua si o sa o folosesc cand termin tratamentul, pana atunci am revenit la ochelari. Nu ii suport dar nu am ce face, ma conformez. 

    Ati folosit vre-un produs din cele de mai sus? Va tenteaza ceva?

    marți, 17 iunie 2014

    Failed test

    Zilele trecute am citit pe facebook un truc cosmetic despre luciul de buze: cum sa il folosesti pana la ultima picatura! Mi s-a parut interesant si chiar util, asa ca am vrut sa il incerc si eu.

    Se ia o bucata de luciu de buze pe terminate.
     Este foarte enervant cand nu mai poti ajunge cu periuta/pensula pe peretii tubului cand vezi clar ca mai este produs (in sticluta).
    Se pune luciul de buze intr-un pahar cu apa fierbinte in ideea ca s-ar topi luciul de buze si s-ar prelinge. Zis si facut!
     Ba inca am pus si capac ca sa se mentina temperatura mai ridicata pentru mai mult timp. Pe net scria ca se lasa 10 minute. Eu am lasat 4 ore, timp in care am si schimbat apa de cateva ori.
    Rezultatul? Nada. Nimic. Zero barat. Ba inca am stricat si sticluta, in sensul ca s-a sters putin scrisul de pe ea. Am gresit eu cu ceva? Instructiunile erau simple: se pune luciul intr-o cana cu apa fierbinte si se lasa 10 minute. Altceva nu scria.

    Sau poate ambalajul luciului meu de buze este asa de bun incat nu reactioneaza la apa fierbinte. E si asta o posibilitate. M-am gandit eu data viitoare sa incerc in apa clocotita, adica direct pe foc. Sa ma risc, ce ziceti? Voi cum maximizati viata luciului de buze?

    luni, 16 iunie 2014

    ROMWE Backless Crossed Straps

    Pur si simplu ador aceasta nuanta de rosu: e divina! V-am aratat versiunea pe negru a acestei rochii aici, dar pot sa spun ca prefererata mea este cea rosie.
    Rochia este din chiffon, nu are dublura, materialul este opac, nu se vede prin el.
    Cand am scris articolul pentru varianta neagra, rochia era la reducere. Acm nu mai e, costa tot 41$, cat am dat si eu pe ea. Puteti citi mai multe detalii despre ea aici. 
    Am ales marimea XL pentru ca am talia de 76 cm,dar este putin larguta in zona bustului. Au marimile cam incurcate cei de la Romwe la acest model, nu se potrivesc deloc cu marimile clasice. Nu uitati sa verificati dimensiunile unui articol de imbracaminte inainte sa va uitati la marime pentru ca exista sansa sa va incurcati. 
    Ce culoare va place mai mult: rosu sau negru? Care ma prinde mai bine?  

    vineri, 13 iunie 2014

    OASAP Bird Sleeveless Chiffon Dress

    Am ales o rochie neagra, simpluta, tip A, cu elastic in talie pentru ca stiu ca imi sta bine mereu in acest tip de tinuta.
    Ascunde burtica si pune in evidenta talia. Eu am dat in jur de 85 de lei pe ea, cumparata online de pe OASAP, acum vad ca e la reducere, costa 19$ (cam 66 de lei). 
    Cel mai mult mi-a placut partea brodata de la gat si tivul rochiei. Pentru aceste doua elemente am si cumparat-o. La inceput nu am fost prea multumita de imprimeul cu pasarele, dar cand am vazut rochia in realitate mi-a placut. 
    Am ales marimea L, dar cred ca intram si in M. Am ales L pentru ca e cu 2 cm mai lunga decat marimea M.
     Materialul e usor, nu se sifoneaza, nu se vede prin el, are si dublura. E perfecta pentru o zi de vara torida.
    Pot sa zic ca e noua mea rochie de vara preferata. V-am spus ca are si buzunare? Va place? 

    joi, 12 iunie 2014

    ROMWE Boho Paisley Pattern Romper

    Am primit aceasta salopeta cadou de la Romwe.  Imi place modelul, dar sincer nu este stilul meu. Nu ma avantajeaza croiala, decat daca stau in anumite unghiuri. Imi plac mai mult salopetele de blugi, care vin fix pe corp. Acelea da, imi vin bine. 
    Am ales marimea M. Are elastic in talie. E destul de lunguta, nu e foarte decoltata. Doar ca ma face grasa :))
    Culorile sunt mai vii decat in poza, dar iar mi-a stricat Soarele pozele.
    Salopeta costa in jur de 26$, dar puteti folosi un cod de reducere de 5%. Materialul este usor, nu se sifoneaza, nu se lipeste de corp, ba chiar tine racoare. O puteti gasi aici. 

    Va place modelul?
    Apropo am organizat un mic concurs pe facebook, dar vad ca inca nu s-a inscris nimeni: nu va place premiul? Il puteti vedea aici.  Regulile sunt simple.