Apidermin Lejer - Review

De vreo 2 saptamani am testat produsele din gama Apidermin Lejer:


  • lapte demachiant lejer 
  • lotiune tonica hidratanta
  • crema lejera regeneranta de noapte
  • crema lejera hidratanta de zi

  • Am primit pachetul cu produse in mijlocul zilei asa ca primul produs testat a fost laptele demachiant. Am intrat direct in paine cu indepartarea machiajului de pe ochi. M-am bucurat foarte tare ca nu ma ustura ochii de la el, dar am alta problema. Nu stiu exact cum sa ma exprim, dar simt ca imi intra in ochi demachiantul si il simt greu, ca si cum as avea ceva sub pleoapa. Am folosit o discheta imbibata cu apa micelara de la Bioderma si am scapat de problema. Am incercat de mai multe ori acest demachiant pentru ochi, dar de fiecare data am aceasta problema, asa ca am renuntat la el. In schimb il folosesc pentru demachierea fetei si a buzelor. Curata bine si este bland. Nu lasa pielea grasa. Nu necesita clatire. Contine vitaminele A si E, laptisor de matca si unt de cacao. 

    Dupa laptele demachiant am folosit lotiunea tonica hidratanta cu ceai verde si laptisor de matca. L-am folosit pe toata fata, inclusiv pe ochi. In primele 2-3 zile am simtit ca ma strange putin fata de la el, dar apoi a disparut aceasta senzatie. Niciodata nu sar peste acest pas in procesul de demachiere. Am auzit ca unele fete nu folosesc lotiune tonica dupa demachiant, dar pentru mine acest pas completeaza procesul de demachiere. Nu imi simt fata curata total pana nu folosesc apa tonica. Mirosul nu imi place, dar nici nu ma deranjeaza.
     Ambele au acelasi sistem de dozare: se deschid si se inchid in partea de sus. ambalajul este identic, difera doar eticheta: albastru pentru apa tonica si galben pentru laptele demachiant.

    Crema de noapte are o consistenta mai bogata decat cea de zi. 
    Crema lejera hidratanta de zi intra in piele mai repede decat cea de noapte. Totusi nu imi place faptul ca vreo 10 minute de la aplicare pielea mea este lipicioasa, in ambele cazuri. 
    Dimineata ma trezesc cu tenul lucios, dar mai luminos. Se vede ca imi face bine crema lejera regeneranta de noapte, dar ma enerveaza acest aspect: luciul fetei. Nu imi simt pielea grasa dupa folosirea acestor creme si nu inteleg de ce imi luceste fata. Initial am crezut eu ca folosesc prea mult produs, am incercat sa dau cu mai putin , dar acelasi rezultat. Eu am un ten mixt, dar cand folosesc alte creme nu am aceasta problema. Crema de zi este o baza buna pentru machiaj. Preferata mea din cele doua este cea de noapte pentru ca se vede cu ochiul liber ca am tenul mai frumos dimineata. Uneori nici nu imi vine sa mai folosesc crema de zi pentru ca am impresia ca strica efectele celei de noapte :))) O sa o folosesc totusi in continuare pana la epuizare.

    Din aceste 4 produse pot sa spun ca imi plac toate, in afara de crema de zi. Nu am observat nici o imbunatarire a tenului de la ea. Ba am si renuntat vreo 3 zile (la ea) sa vad daca fata mea arata hidratata numai dupa folosirea cremei de noapte . Si da, am avut rezultate bune doar cu crema de noapte asa ca cea de zi nu influenteaza in mod vizibil sanatatea tenului meu. Cel putin asa este in cazul meu. 

    Produsele din gama Apidermin Lejer nu contin parabeni, parafine si coloranti. Sunt ambalate in recipiente de plastic, care ajuta la costul scazut al acestora. Sunt mai mult decat accesibile la pret si merita testate. Daca sunteti curioase despre aceste produse, puteti citi mai multe despre ele aici

    4 comentarii:

    1. :)) am vazut destule review-ri la aceste produse,insa nu am vrut sa le citesc pana nu mi-am scris propriul review :D
      La mine a fost un pic invers in legatura cu cremele de zi si noapte. Crema de noapte o ador,ins cea de zi nu o pot suferi :))

      RăspundețiȘtergere
    2. Pe mine ambele ma enerveaza pentru ca intra greu in piele si le simt lipicioase, singura diferenta este ca cea de noapte imi face tenul radiant a doua zi, pe cand cea de zi e apa de ploaie

      RăspundețiȘtergere
    3. Mie nu miau placut, asa ca am facut concurs cu ele :-*

      RăspundețiȘtergere
    4. Decat sa se invecheasca mai bine sa le dai la cineva care poate are nevoie de ele.

      RăspundețiȘtergere