joi, 31 iulie 2014

Peter Pan Collar OASAP Dress

Am primit cadou de la OASAP aceasta rochie:
La prima vedere mi-a placut  modelul si culoarea, am crezut ca o sa mi se potriveasca. Am avut ceva neindoieli la alegerea marimii si din pacate s-au adevarit.
Cu toate ca am ales marimea XL, rochia ma strange in jurul bazinului pentru ca am coapsele late, este mare in talie si foarte mare sus la gat. La sani vine bine, dar probabil este pentru cineva cu umerii mai lati. In poze nu se vede ca e larga in talie, pentru ca o tin eu la spate. Din acest motiv se vad urat aripioarele pentru ca am tinut eu strans prea tare :))
Am fost asa de suparata ca nu imi vine bine rochia incat nu m-am aranjat deloc. Am facut aceste poze dupa o zi de plaja. Nu sunt machiata, parul este desfacut din coc :)) Dar macar se vede frumos bronzul!!
Rochia as fi vrut sa o port la birou, dar ramane de vazut daca o sa o duc la modificat.
Motanelul meu Tom vreasa va salute :*

miercuri, 23 iulie 2014

Twist Up the Volum - Bourjois Paris

Cand am aflat prima data de periutele de rimel care se "intorc" am vrut si eu instant unul, dar cand am vazut pretul ( in jur de 50 de lei ) am pus produsul pe lista de asteptare. Norocul meu a fost sa-l primesc cadou de la o prietena, altfel nu stiu cand ii venea randul sa il cumpar :))) 
Rimelul Twist up the Volume este primul rimel Bourjois cu o periuta care se transforma. Twist 2 în 1, pentru alungire, definire si volum. Pozitiile periutei se actioneaza rotind capacelul alb din capatul rimelului. Prima pozitie alungeste si defineste, a doua ofera volum. De fapt, asta se presupune ca face rimelul. Eu nu vad nici efectul de alungire. nici cel de volum. 

Asa arata genele mele fara rimel.
Cu rimelul Bourjois Twist Up the Volum (doar la un ochi, genele superioare).
 Nu mi se pare ca se vede vre-un efect de alungire sau volum, pur si simplu sunt mai negre, mai bine definite, ba inca uneori lipeste genele, smocuri, smocuri. 
Dupa ce folosesca cest rimel, am impresia ca genele mele sunt mai rare pt. ca sunt lipite intre ele. In loc sa am genele rasfirate, ca in poza fara rimel, dupa rimelare sunt in buchetele. Nu stiu, poate e doar impresia mea. 
Sa va arat periuta acum. E destul de mare, cred ca e din silicon, nu stiu sigur. Nu miroase a plastic si nici rimelul nu este foarte parfumat.
Dupa rasucirea capacului alb, din varful baghetei, periuta se strange, e mai mica si "rasucita".
In coltul stang se vede cum este periuta normal, iar in celelalte 3 pozitii cum este rasucita. Un element interesant, dar nu cine stie ce. E aiurea tocmai pentru ca din acest motiv am vrut acest rimel, dar dupa ce l-am folosit nu mi-a placut. Inca o lectie ca nu tot ce vedem prin reclame e si adevarat. Imi tot repet fraza asta dar tot pic in plasa publicitatii. 
In poza de mai sus, am vrut sa va arat diferenta dintre periute: la ochiul stang am folosit periuta normala, la cel drept am folosit si periuta rasucita. Adica prima data am folosit periuta in forma initiala, iar apoi am rasucit capacul si am rimelat iar genele de la ochiul drept. Iar in poza de mai jos, puteti vedea efectul de rasucire si pe ochiul stang. 
Rezista 10 ore pe ochi, nu curge, nu se lasa. Poate rezista si mai mult, doar ca eu nu am stat mai mult de 10 ore machiata cu el. Se demachieaza foarte usor fata de alte rimeluri, imediat se sterge de pe ochi.

Mie nu imi place deloc acest rimel. Acum ca ma uit la poze ma mir si eu de cat de frumos se vad genele mele, dar credeti-ma ca in realitate nu e asa.  Trebuie doar sa imi aduc aminte cum arata genele mele cu alt rimel si imediat imi dau seama de diferenta. Sa va arat si voua, ca sa nu ziceti ca am eu pitici pe creier.

Asa arata ochii mei cu un rimel care imi place, puteti citi mai multe aici. Am eu vedenii? Se vede clar diferenta, nu? 


Ati folosit acest rimel? Ce parere aveti despre el? 

marți, 22 iulie 2014

Sampon cu urzica si aloe vera de la Farmec - Review

Pentru ca sunt mai tot timpul la dieta si mananc prea multe proteine si prea putine legume si fructe, am decis ca am nevoie de un sampon cu extracte din plante care sa ma ajute sa am un par frumos si sanatos. Ce stric pe o parte cu alimentia, incerc sa repar pe alta cu produse din plante. Cand eram mica tin minte ca foloseam un sampon cu urzica si aveam un par super frumos, bogat si stralucitor. Era un no-name, dar isi facea treaba. Am mers intr-un supermarket si singurul sampon cu extract de urzica pe care l-am gasit a fost cel de la Farmec. Cand am vazut ca scrie pe el si aloe vera am fost si mai fericita: 2 ingrediente care stiu ca fac minuni. Pacat ca nu scrie pe eticheta procentul din plante folosit. Asa ar fi normal. Ca daca procentul de urzica e 1% atunci sigur nu as fi cumparat produsul. Pe iaurturile cu fructe scrie procentul de fruct folosit, ar fi frumos sa scrie la fel si pe eticheta produselor cosmetice. 
Nu am stat sa analizez lista ingredientelor de pe eticheta, oricum nu le-as fi inteles pentru ca sunt scrise in engleza. Acest sampon este un produs romanesc, facut la Cluj. De ce oare nu scrie lista ingredientelor in romana? De cand e engleza limba nationala? Sau e cumva un produs exclusiv destinat exportului? Atunci de ce se mai gaseste pe rafturile magazinelor romanesti? Din cate stiu eu e obligatoriu ca pe un produs sa fie eticheta in limba romana. E adevarat ca descrierea produsului e in romana prima data, dar eu vreau sa stiu ce contine. O bila maaaare de tot, neagra de la mine peste acest aspect!! 
Trecem peste faptul ca nu am inteles ce contine acest produs, sa vedem cum se comporta acum. Se foloseste normal, ca orice sampon, faa instructiuni speciale. Spala parul destul de bine, il lasa curat. Eu imi spal parul de 2 ori pe saptamana, la zile fixe: duminica si miercurea. Am procedat la fel si cu acest sampon. Parul meu nu s-a ingrasat mai repede, dar nici nu a rezistat mai bine. Nu miroase rau, dar nici bine, oricum nu persista pe par. Face putina spuma(nu ca ar fi un lucru rau asta, mai multa spuma nu inseamna curatare mai buna) si daca nu sunt atenta si imi ating ochii, ma ustura groaznic. Din cauza asta prefer sampoanele pentru bebelusi, pentru ca orice as face, mereu imi ajunge spuma in ochi.
Dupa folosirea samponului, cand parul inca era umed am simtit ca e mai tare, mai aspru, aspect care mie imi place pentru ca am parul foarte moale si ma enerveaza acest lucru. Prima data nu am folosit balsam pentru ca am vrut sa vad cum se comporta. Sa recapitulam: lasa parul curat si mai aspru, dar problema e ca il lasa si incurcat. Nu am avut aceasta problema niciodata. Eu nu stiu ce inseamna par incalcit, decat cand am guma din greseala in par. Cu greu am pieptenat parul. La nici un minut am trecut mana prin par si simteam cum se incurca pe loc firele. Cand mergeam la piscina si vedeam bunicutele ca pun casti de protectie pe capul nepoatelor radeam, ca nu intelegeam cum se poate incurca parul de la apa. Acum inteleg pe deplin cum se poate incurca parul de la un sampon "prost". La 3 zile dupa spalare, parul meu inca se incurca. Nu am folosit nici un produs pentru par in acest timp. La urmatoarea incercare am folosit si un balsam de par, de la Casting, balsamul din cutia cu vopsea. Balsamul a anulat efectul de par aspru, dar din pacate tot incalcit a fost si pleostit pe deasupra, fara volum adica. L-am folosit doar de 4 ori pentru ca nu imi place deloc. Nu suport sa am parul incalcit. L-am pasat parintilor mei. Mama are aceasi problema ca mine de la el: par incalcit. Tatii e singurul care il foloseste. Probabil pentru ca are parul scurt si nu are ce se innoda :))) 
Posibil sa fie un sampon destinat parului super mega scurt! Nu stiu , dar asta e parerea mea!!!
Samponul a costat 10 lei, nu e o avere, dar sunt niste bani irositi. Cand am cumparat acest sampon, am mailuat unul, tot de la Farmec, dar o sa va povestesc despre el alta data. 

Voi ati folosit acest sampon de la Farmec cu urzica si aloe? Cum vi s-a parut? Dar alt sortiment? 

joi, 17 iulie 2014

Summer Lovin’ Tag

Am vazut acest tag pe un blog recent descoperit de mine, mi-au placut intrebarile si am vrut sa-l fac si eu.

1. Rujul tau preferat în aceasta vara?

Sincer nu am un ruj preferat, folosesc ce-mi pica in mana, dar in ultimele saptamani am folosit frecvent acest luciu de buze de la Benecos pentru ca vreau sa il termin.



2. Oja preferata vara aceasta?

Zoya Pixie Dust. Am incercat de nenumarate ori sa fac un review acestei oje pentru ca imi place foarte mult, dar unghiile mele arata jalnic, le tai saptamanal pentru ca se exfolieaza si nu imi place cum se vede pe unghii scurte. Acum le am cat de cat lungi pentru ca am oja semipermanenta pe ele, dar daca dau jos gelul nu stiu cum o sa arate unghiile mele.

3. Costumul de baie care-ti place vara aceasta?


Am acest costum roz cu floricele de vreo 5 ani de zile si inca nu m-am saturat de el. E cumparat din piata dar e mai rezistent decat cele 2 costume de baie pe care le am de H&M. Acest costum s-a plimbat de-alungul anilor prin Italia, Grecia, Bulgaria si de nenumarate ori la Mamaia.


4. Băutura preferata in aceasta vara?

Stiu ca nu e bun, stiu ca e cauza principala a celulitei mele, dar nu ma pot lasa! 


5. Autobronzantul tau preferat?

Nu folosesc, nu ii vad rostul, ma bronzez natural. Nu exagerez dar cred ca oricine poate sta putin la soare. Asta daca nu are probleme serioase cu pielea, cazuri medicale sau mai stiu eu ce.

6. Melodia ta preferata vara aceasta?

... eu am o melodie preferata pe ora, pe zi, pe saptamana, pe luna .... :)))) cateva care imi plac: Delia - Ipotecat, Oana Radu - Tu, Antonia - Dark horses, si inca cateva care nu am idee cum se numesc, dar pe care le ascult la radio.

7. Accesoriul preferat vara aceasta? 

Singurul accesoriu pe care il port mai mereu este inelul. Am cateva de argint pe care le rotesc.

8. Parfumul preferat vara aceasta? 

Nu folosesc parfum pentru ca imi e rau de la orice miros. Pana acum cativa ani parfumul meu preferat era Femme de la Boss. Acum tot timpul cand intru intr-o parfumerie si il miros simt ca nu mai are aceeasi mireasma. Ori au schimbat formula, ori nu mai simt eu la fel aromele.

9. Cartea preferata vara aceasta? 

Am citit doar carti de duzina, romane de dragoste, light reading, nimic spectaculos, nimic care merita recitit sau recomandat mai departe.

10. Ce astepti cu nerabdare sa faci vara aceasta?

Absolut nimic. Deja am fost in vacanta in Grecia si in Bulgaria. O sa mai merg la noi la mare. Acum astept vacanta la Paris, la sfarsitul lui noiembrie. Deci astept sa se termine vara si sa vina iarna :)

Daca va plac intrebarile, astept raspunsurile voastre intr-un comentariu sau daca aveti blog puteti prelua tag-ul. 







miercuri, 16 iulie 2014

ColorTrend Flirty Eyes Bashful Browns

Lost and found: I'm so happy!!!
Aceasta paletuta nu e a mea. Dar o folosesc prin alianta: si soru-mea le foloseste pe ale mele :))) Si eu si Cristina uitasem de ea, am gasit-o intr-o cutie cu accesorii, ingropata printre cercei, bratari si ineluse. Cum a ajuns acolo nu am idee. 
Problema noastra e ca nu ne aducem aminte cand am cumparat-o, deci prin urmare nu stim cand expira. Nu am gasit nici o data pe cutiuta: nici data productiei, nici data expirarii. Nu am folosit-o de cel putin un an, dar fardurile inca arata bine, nu au praf pe ele, nu sunt oxidate, nu si-au schimbat consistenta, nu miroase ciudat. Noi am riscat si le-am folosit. Ma gandesc sa le pulveriz cu alcool si sa le folosim in continuare. Voi cum stiti cand sa nu mai folositi un fard?
Culorile sunt super. Dupa cum se vede in poza cel mai mult am folosit culorile mai deschise pentru ca mie nu imi sta bine cu fard negru. Culorile nu sunt prea pigmentate, dar daca se aplica mai multe straturi se ajunge la culoarea dorita.
Fardul este de tip crema. Se blenduieste foarte usor.
Culorile sunt putin sidefate. Preferatul meu este maro-ul roscat, adica culoarea de sub fardul negru. Fardul crem este perfect ca si highligther. 
Poza de mai sus e cu blitz, restul fara, la lumina naturala.
Fardurile rezista pe pleoape cam 4-5 ore fara sa se stranga in pliul ochiului, apoi trebuie intinse iar. Noi le-am folosit fara baza de machiaj. Nu le-am probat inca si cu baza, dar daca e sa le compar cu alte farduri de la Avon nu cred ca ar fi mare diferenta, poate o ora, doua in plus. 
Paleta e mica, usor de luat in geanta, are si oglinda deci iti poti face/reface machiajul oriunde. Are pana si o pensula inclusa. Ghiciti unde e ascunsa? 
A ghicit cineva? Pensula nu e prea buna, capul e din burete ieftin. Dar se schimba, nu e bai. 

Culorile par mai inchise cand te uiti la paleta propriu zis, dar mie imi plac la nebunie cum sunt in realitate. Acum nu se mai gaseste in catalog, cel putin eu nu am mai vazut-o de mult timp. Dar sigur as recumpara aceasta cutiuta cu farduri pentru ca imi plac nuantele si ar cam trebui schimbata pentru ca o avem de ceva vreme. 

vineri, 11 iulie 2014

Gel de dus Body Calm Apivita - review

Am primit cadou de la o prietena un gel de dus din gama Body Calm de la Apivita. Atunci a fost prima data cand am auzit eu de Apivita. Am cautat pe google si am aflat ca sunt o companie greceasca care folosesc ingrediente naturale in proportie de 80-100% - produse apicole, extracte de plante din flora greceasca, cultivate organic si uleiuri esentiale natuarele. Se afla printre primele locuri pe piata produselor cosmetice naturale din Grecia si incet incet patrund si pe piata noastra. Produsele sunt destinate ingrijirii tenului, parului, corpului si au o linie speciala si pentru barbati.
Eu am primit gelul pentru piele sensibila cu musetel si ulei de masline. Din pacate nu agreez deloc mirosul. Mi se pare ca aduce a iarba proaspat taiata. Mamei ii place foarte mult asa ca i l-am dat ei. Eu l-am incercat o singura data sa vad cum se comporta.
 Este un gel de dus crema cu o consistenta apoasa, face spuna putina in comparatie cu gelurile de pe piata. Lasa pielea curata si hidratata. Singura problema este ca nu imi place mirosul. Din 5 persoane care au mirosit acest gel de dus, eu am fost singura careia nu i-a placut, deci trageti voi concluziile. 
Un alt minus din punctul meu de vedere este capacul care se deschide greoi. La cat de fragile am eu unghiile imi este mereu frica sa nu mi le rup in capac. Mamii il lasa desfacut, nu-l inchide pana la capat, dar eu mereu inchid bine capacul pentru ca am impresia ca intra microbi, bacterii si alte minuni in sticla. 
Produsele Apivita se comercializeaza exclusiv in lantul de magazine Sensi Blue, sau cel putin asa era anul trecut cand m-am documentat eu pentru prima data despre aceasta companie. Gelurile de corp costa in jur de 47-50 de lei. Am vazut ca au o gama variata de geluri de dus, acum vreau sa incerc portocal cu ghimbir si vanilie cu miere, dar o sa testez mirosul inainte ca cine stie ce surprize o sa am. Am si o lotiune de corp de la ei, nu stiu acum sa va spun aroma, dar pot sa zic ca nu ma dau in vant dupa ea. O sa va scriu alta data despre ea. 

Voi ati incercat vre-un produs din gama Apivita? Ce oarere aveti despre ele? 

joi, 10 iulie 2014

NYX - I dream of St. Thomas

Paleta din colectia The Caribbean de la NYX "I dream of St. Thomas" are 5 culori dragute, pe care o folosesc cu drag din octombrie anul trecut.
Din pacate dupa cum se observa si in poza, fardurile sunt foarte prafoase, dar cu putina indemanare reusesc sa fac un machiaj reusit. La prima vedere culorle sunt sterse, dar sunt destul de pigmentate in realitate.

Din cele 5 nuante, cel mai des am folosit rozul, silver si auriul. Imi place super mult acest verde si il folosesc cand vreau sa imi pun in valoare ochii caprui. In pozele de mai sus nu am folosit baza de machiaj. 

Am dat 32 de lei pe aceasta paleta, un pret accesptabil. Fardurile rezista pe ochi cam 6 ore fara sa se stranga in pliul ochiului fara baza, dar isi pierd din intensitate pe parcursul zilei. Daca folosesc o baza de machiaj, rezista cam 10 ore. Cel mai mult am purtat 12 ore un machiaj cu aceste farduri (cu baza) si singura problema a fost ca nu mai erau asa intense culorile ca la inceput. In rest nu am avut probleme. 

Nu mi se pare ca baza schimba prea mult culoarea, dupa cum se vede si in poza de mai sus. 

Ce parere aveti despre aceasta paleta, va plac culorile? Aveti ceva de la NYX care sa nu fie un fard prafos? Eu mai am 2 palete Sleek, dar nu sunt foarte multumita de ele. 


miercuri, 9 iulie 2014

Produse terminate, 5

Aseara am facut ordine prin cutiile cu accesorii: am gasit agrafioare de care nici nu mai stiam, mi-am adus aminte de momente fericite sau mai putin fericite si m-am hotarat sa scap de accesoriile defecte pe care le pastram in ideea ca o sa merg cu ele la reparat.
Va arat cateva din accesoriile pe care le arunc pentru ca la vremea lor au insemnat ceva pentru mine si merita o "inmormantare" decenta :)
1) Aceasta bratarica super frumoasa am primit-o cadou de la mama mea, nu mai tin minte cu ce ocazie, dar a fost una din preferatele mele si inca mai este. Imi pare rau ca o arunc, dar nu merita reparata pentru ca a inceput sa se innegreasca materialul si imi lasa urme verzui pe piele. Nu este din aur sau alt material pretios. A fost cumparata de la Oriflame daca nu ma insel. 
2) Ador aceste medalioane cu pietricele. Le-am primit pe post de martisor acum 2 ani, dar din pacate au inceput sa oxideze.
3) Cercelusi trandafir: nu i-am purtat niciodata, nici nu mai stiu de unde ii am, dar arata suspect plasticul si nu am vrut sa risc sa ii port.
4) Acest set de bratele din plastic moale l-am primit de la prietena mea din America pe vremea cand aveam 14 ani. Acum am 27! Le-am purtat pana anul trecut, dar deja s-a inmuiat prea tare plasticul, si-au pierdut forma, nu mai au aceeasi culoare intensa ca la inceput. Aceste bratari se numesc "sex bracelets" la ei si povestea e simpla: baiatul ofera prietenei un set si cand se rupe prima bratara e semn ca relatia lor trebuia sa treaca la un alt nivel :)))) In 13 ani eu nu am avut niciun accident, asa ca daca le primeam eu de la un baiat avea de asteptat mult si bine! Am auzit multe povesti haioase de la prietena mea, inclusiv cum ea a rupt o bratara primita de la un amic. Va dati voi seama de ce a recurs la acest gest :)
5) Cercelusi aurii - i-am primit cadou la achizitia unei rochii galbene. Tin minte ca am avut de ales din mai multe perechi si acestia aratau cel mai bine. 
6) Imi place super mult modelul de pe acest portofel, dar ma enerveaza faptul ca s-a sters portiunea argintie de pe el.
7) Acest portofel m-a tinut exact 2 saptamani: s-a stricat inchizatoarea, am pierdut tamburusul acela cu care se inchide. Acum am unul rosu din piele, acestea doua au fost ieftinituri de pe piata. 
8) Am gasit 2 mostre pierdute prin cutiile cu agrafe, dar nu stiu de cand le am si nici nu imi place mirosul, asa ca direct la gunoi cu ele.
9) Multe agrafe julite sau cu pietricele pierdute.