Farmec 2841 si Zoya PixieDust

Saptamana aceasta am avut chef de unghiute inchise la culoare. Am ales un mov inchis cu particule colorate.
Este prima data cand folosesc Farmec 2841. Initial am crezut ca este doar un sclipici, dar nu, este oja mata. Din 2 straturi se obtine o culoare uniforma. Eu am folosit 3 straturi pentru ca am vrut o culoare mai inchisa.
Pentru inelar am ales o culoarea contrast, un alb argintiu de la Zoya Pixie Dust.
Au trecut 5 zile de cand mi-am facut manichiura si unghiile rezista, nici o particula nu a sarit, nu s-a ciobit. Diferenta de pret intre cele doua lacuri colorate e destul de mare: pe Farmec am dat 10 lei la (dar pe site-ul oficial este mai ieftina) si pe Zoya am dat 43 de lei. Ca rezistenta nu e nici o diferenta intre ele. Se aplica la fel de usor. Game de culori e variata si la o firma si la cealalta. De unde vine diferenta asta mare la pret oare? Eu cred ca e doar renumele firmei. Altfel nu imi explic. Voi ce credeti?
De obicei nu aleg aceeasi culoare pentru mani si pedi, dar de aceasta data nu am respectat regula:
La picioare am folosit doar 2 straturi. Se observa ca este culoarea putin mai deschisa. Ce culoare va place mai mult: movul de la Farmec sau argintiul de la Zoya? Mie imi plac ambele si mai ales cum se vede contrastul intre cele doua. 

8 comentarii:

  1. Foarte frumoase unghiuţele!

    Sincer, eu cred că preţul se bazează şi pe renumele firmei, altă diferenţă nu văd între cele două oje! De aceea, eu prefer produsele româneşti.

    Şi mie îmi plac ambele nuanţe la fel de mult.

    Te pup :*

    http://annie-s-thoughts.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumoase unghiuteee si mie imi place contrastul intre cele 2,iar diferenta este din renumele firmei ZOYA..desi este cam exagerat

    RăspundețiȘtergere
  3. Superbe culori,frumoasa manichiura,imi place

    RăspundețiȘtergere