joi, 29 ianuarie 2015

Zoya PixieDust Vega ZP718

Azi va arat si ultima oja din colectia Zoya Magical Pixie Dust: un bleu cu straluciri de diamant, Zoya PixieDust Vega Zp718.
Dupa cum se vede am atins putin unghia de la degetul mic, dar am observat abia dupa ce am descarcat pozele pe calculator si nu am mai facut alte poze. 
Intr-un singur stat oja se vede asa:
Este destul de mata si intr-un singur strat. Nu am grija la prima aplicare pentru ca stiu mereu ca al doilea strat uniformizeaza aspectul pe total ( in general asa fac la toate ojele nisipoase )
Pe inelar am folosit o oja albastra de la Farmec, peste care am dat un singur strat de Zoya Vega.
Dupa cum v-am mai spus pana acum, pretul unei oje din colectia Zoya Magical PixieDust este de 43 de lei, oja de la Farmec este in jur de 10 lei.
Zoya Vega Zp718 rezista cel mai mult pe unghii ( dintre Zoya Lux Si Zoya Cosmo), 8 zile fara reparatii. Se retuseaza foarte usor si poate fi pastrata pe unghii pana la 2 saptamani, fara stergere totala, doar re-aplicare pe varfuri. 
Acum parca imi pare rau ca nu am facut alte poze, dupa ce am remediat unghiuta de la degetul mic, dar asta e. Intelegi voi ceva si din pozele astea ;)

Puteti vedea si celelalte 2 culori din colectia Zoya Magical PixieDust daca apasati pe: Zoya Lux si Zoya Cosmo

Care este preferata voastra? Eu nu ma pot pronunta. Imi plac toate trei la fel de mult. 



marți, 27 ianuarie 2015

Rexona Deodorant Spray Oxygen Fresh For Women

Cand mi-am cumparat Rexona Spray Sexy, despre care am scris aici, nu am rezistat tentatiei si am ales si varianta alba,  Rexona Oxygen. 
Are un miros fresh, chiar aduce a oxygen ( daca ati folosit o masca de oxigen va puteti da seama usor)...doar ca mie nu imi place. Totusi este un miros suportabil. Comparat cu Rexona Sexy dupa care a trebuit sa fac baie imediat, acesta este chiar lejer.
Se usuca repede pe piele, nu se simte lipicios, nu lasa urme pe haine, dar mai mult de 5-6 ore pielea nu ramane uscata. Testat iarna. Nici nu vreau sa ma gandesc cat de putin ar rezista pe timp de vara. 
Nu uitati totusi ca efectul difera de la persoana la persoana. Asta e povestea mea, voi poate va intelegeti mai bine cu el.
Sunt curioasa daca chiar rezista 48 de ore la cineva, dupa cum scrie pe ambalaj. 
Singurul lucru bun pe care il pot spune despre acest spray este ca nu contine alcool. Eu m-am lecuit de incercarile mele cu Rexona Spray. Din 2 variante nu imi place niciuna. In schimb imi place varianta de stick, acela rezista  cam 8-9 ore si are un parfum pe care il tolerez. 
Clar si definitiv: nu voi mai incerca altele din aceasta gama.


luni, 26 ianuarie 2015

Rutina de ingrijire a tenului trebuie sa respecte cativa pasi simpli: 
  • curatare
  • tonifiere
  • tratament ( daca este cazul )
  • hidratare
  • protectie solara sau fond de ten/crema bb cu protectie solara.
In functie de anotimp, se pot schimba produsele folosite, dar in esenta schema de baza ramane neschimbata. 

Pe timp de iarna, frigul si vantul sunt cei mai mari dusmani ai pielii noastre. Vara trebuie sa ne ferim de expunerea directa la soare si de schimbarile bruste de temperatura ( trecerea de la aer conditionat la vremea calda de afara). Poluarea aerului, poluarea urbana si fumul de tigara sunt factori de stres asupra tenului indiferent de clima. 

Inainte de a va construi o rutina de ingrijire a tenului, trebuie sa stabiliti ce tip de ten aveti si ce probleme aveti de rezolvat ( acnee, piele uscata, piele sensibila, riduri, cuperoza etc).

Eu am un ten mixt cu tendinta aceneica si desi momentan sunt multumita de produsele pe care le folosesc, la cateva luni le schimb pentru ca am observat ca de-alungul timpului pielea se obisnuieste cu ele (cu produsele respective) si nu mai functioneaza. Si daca tot am avut putin timp liber la dispozitie, am citit despre produsele de la L'Occitane En Provence si am ales cateva  potrivite pentru nevoile mele.

Pentru demachiere am ales o spuma de curatare, cu extract de Angelica si lamaie, care se aplica pe pielea umeda, seara si dimineata.
Curata tenul in profunzime si reduce excesul de sebum. Pentru ca aceasta spuma nu este indicata pentru zona ochilor, am gasit un lapte demachiant pentru indepartarea machiajului: lapte demachiant L'Occitane En Provence: 
Eu folosesc demachiant doar pentru zona ochilor, pentru restul fetei prefer apa micelara sau un gel/spuma de curatare. Asa ca aceste 2 produse se potrivesc la fix preferintelor mele. 
Aceasta lotiune tonica nu contine alcool si confera luminozitate pielii. Pe langa apele florale care catifeleaza, netezesc si ofera luminozitate pieleii, contine si derivati din vitamine C care ajuta la reducerea petelor pigmentare si inhiba productia noua de melanina. Iar cum eu ceva probleme cu pistruii sunt curioasa de eficienta acestui produs. 
Pentru ridurile fine din jurul ochilor am ales un balsam cu extract organic de celule de imortele,iedera, stejar si trandafir, care promite o piele mai ferma, fara cearcane si pungi sub ochi.

Nu am gasit nici un produs specific pentru ingrijirea tenului acneic, dar pentru ca nu imi permit sa sar peste acest pas o sa folosesc vesnicul Brevoxyl sau Skinoren.

In schimb, pentru hidratarea tenului mi-a fost foarte greu sa aleg un singur produs, dar m-am limitat la doua: o crema reconfortanta ultra rich pe care as folosi-o seara si un ser fabulos pentru fata, dimineata. 
Am ales crema pentru ca are la baza o concentratie ridicata de unt de shea, iar serul de fata pentru acidul hialuronic si de asemenea, untul de shea. 
Crema Sublim Light uniformizeaza culoare tenului, elimina porii, roseata si imperfectiunile si are factor de protectie SPF30. Dimineata poate inlocui cu succes si etapa de hidratare. 

Nu trebuie sa uitam nici de ingrijirea buzelor: inainte de aplicarea rujului, eu folosesc aproape tot timpul, indiferent de anotimp, un balsam pentru buze. Iar de la L'Occitane am ales varianta cu unt de shea si vanilie, pentru ca are un gust demential. 
Voi ati incercat produse pentru ingrijirea tenului din gama L'Occitane? Eu am folosit doar crema de maini si gel de dus de la ei. Mi-au placut produsele si sunt curioasa sa incerc si altele, primele pe lista, fiind cele de mai sus, plus o crema de corp.







vineri, 23 ianuarie 2015

Flormar Nail Art Sticker, review

No need:
  • to apply nail polish!
  • to design nail art!
  • to wait for dry time!
Cred ca e visul oricarei femei sa aibe unghii frumoase dar fara chinul de a aplica oja, de a gandi/executa modele atragatoare si fara a astepta sa se usuce! 

Flormar Nail Art Sticker promite toate aceste lucruri:
Si se tine de cuvant. Nu ai nevoie de oja, modelul e deja pregatit si nici nu iti trebuie timp sa se usuce.
Un pachet costa 12 lei si are 20 de nail stickere.
Se aplica super usor: cauti marimea potrivita pentru unghia ta, lipesti abtibildul direct pe unghie si indepartezi surplusul cu o pila de unghii ( pila se tine perpendicular pe varful unghiei) si optional , pentru o rezistenta mai mare, se sigilizeaza unghia cu top-coat. 
Destul de dragut, nu? Au mai multe modele disponibile, cu dungi, cu bulinute sau chiar culoare simpla. 
In 5 minute esti gata de plecare! Dar................ acum intervine marea dezamagire: toata minunea asta nu tine decat 2 ore! timp in care am stat cuminte, aproape fara sa imi folosesc mainile, m-am uitat la un film, am mai tastat ceva pe facebook si cu toate astea mi s-au dezlipit 2 unghiute :( 
Am incercat sa presez mai tare pe unghie sa se lipeasca la loc, dar nu am  avut succes. Am folosit in schimb lac de unghii incolor si "am lipit" folia din nou pe unghie. In aceeasi seara, am facut un dus, moment in care am pierdut inca 3 unghii ( altele decat cele lipite anterior cu lacul incolor). M-am incapatanat si le-am lipit si pe acestea, desi puteam sa folosesc alte stickere, ca doar mai aveam 10. Dimineata m-am trezit cu inca 2 dezlipite si surpriza, nu erau cele reparate. Am reparat iar. As fi vrut sa ma laud ca au rezistat toata ziua, dar spre seara mi-au zburat iar 2 :)))) Nu am mai avut rabdare si le-am dat jos. Experimentul meu a esuat!
 Modelele sunt foarte frumoase si usor de aplicat si pentru cea mai neindemanataica fata, dar daca nu rezista nici macar 2 ore pe unghii, ce sens are toata povestea asta? 
Voi ati folosit aceste accesorii pentru unghii? Ati avut mai mult noroc decat mine? 

 

marți, 20 ianuarie 2015

Concurs cu Farmec

Aseara v-am povestit cum a decurs intalnirea bloggerilor la primul eveniment de tip "schimb de produse cosmetice" #BeautySwapByBeautyBarometer si am uitat  sa va arat  exact cu ce produse am plecat de acasa si cu ce m-am intors :D
Am dat:
Si am primit:
V-am aratat deasemenea cu ce bunatati am plecat de acolo din partea sponsorilor, dar am omis sa va spun ca am primit ceva si pentru voi, din partea Farmec-Gerovital. M-am gandit sa va surprind azi, ca tot e marti si in loc de 3 ceasuri rele sa avem 3  cadouri pentru 3 norocoase! 
Fiecare plasuta contine:
  • un sampon cu ulei de argan si jojoba, travel size
  • un mini-deodorant
  • o pasta de dinti, travel size

Pentru a intra la tragerea la sorti pentru unul din aceste premii, trebuie sa indepliniti cateva conditii ( simple, zic eu)  si sa completati formularul din RaffleCopter:
  • sa urmariti pagina mea de facebook asociata blogului: La Bella 
  • sa urmariti pagina de facebook a sponsorului: Farmec 
  • sa ma ajutati sa duc vestea mai departe despre acest concurs, printr-un share la acest articol pe facebook (se poate da share zilnic si daca completati in formular linkurile primiti extra sanse)
  • sa imi lasati un comentariu cu link-ul de share si raspunsul la urmatoarea intrebare: " Care este produsul vostru preferat de la Farmec? "
a Rafflecopter giveaway

Concursul incepe azi, 20  Ianuarie si se termina pe 31 Ianuarie. Succes!

Random a ales cele 3 castigatoare: Nicoleta Alexandra, Monica Marton si Dani Elle. Felicitari! Astept un mesaj cu datele voastre, ori pe adresa mea de email ( o gasiti la contact) ori pe facebook intr-un mesaj privat. 

Beauty Swap By Beauty Barometer

Ultimul eveniment oficial la care am participat in "cariera" mea de blogger ( si al treilea pe total ) a fost cel de lunea trecuta, pe 12 Ianuarie: #BeautySwapByBeautyBarometer
eveniment organizat de Ana Maria, unde am avut sansa sa revad fete dragi, sa cunosc fete pe care le citesc, altele despre care nu aveam habar si nu in ultimul rand sa "scap" de produse cosmetice pe care nu le folosesc sau pur si simplu nu imi plac si sa le inlocuiesc cu altceva. 


Eu am reusit sa scap destul de repede din zona "schimburilor de cosmetice": dupa ce am ramas fara produse de schimb, m-am retras pentru ca sigur as fi vazut ceva ce imi doresc si nu as fi avut ce sa dau la schimb, asa ca restul timpului l-am petrecut pe scaunul de machiaj al Danei, care mi-a oferit informatii pretioase si personalizate pentru un machiaj reusit. Multumesc, Dana!
Am avut si cativa invitati speciali: Adina Halas care ne-a vorbit despre prepararea cremelor home-made, Simona de la CosmeticPlants, Mihaela de la Vectem, Gina de la scoala de machiaj Academia Startline, Gabriela si Pavlina de la Pick N Dazzle. 
Au fost organizate cateva tombole cu premii speciale, iar la sfarsit fiecare fata a plecat acasa cu un goodie bag, gratie sponsorilor: Cosmetic Plant, Farmec - Gerovital, Oriflame, Max Factor, Pick N Dazzle, Vectem si Magnifique Skin. Multumim pentru sprijin si incurajare!
In afara de deodorantul de la Gerovital si cutiuta de balsam de la Oriflame, toate produselor sunt o noutate pentru mine. Abia astept sa le folosesc si sa vad cum sunt :) 

Multumesc, Ani, pentru invitatie. Acest eveniment a reusit sa imi scuture tristetea de sfarsit de vacanta/sarbatori si a dat tonul distractiei ( pentru mine cel putin). Abia astept urmatorul bairam sa ne facem de cap!


 Pozele au fost realizate de Iulian Sima.


 

duminică, 18 ianuarie 2015

Color Riche Blake's Pure Red, Review

Cand am vazut pe net pozele oficiale de la L'Oreal cu noua colectie de rujuri Pure Reds, editie limitata, cel mai mult m-a atras Julianne si Frida. Sunt exact pe stilul meu.
Rujul care poarta numele lui Blake nici nu l-am bagat in seama. Poate si pentru ca mie nu imi place aceasta actrita. No offence! Dar si pentru ca din poze, rujul pare a fi un maroniu, nuanta care pe mine nu ma avantajeaza.

Asa ca mare mi-a fost mirarea cand am primit acest ruj la beauty bloggers meeting by barometer si am vazut cat de frumoasa este nuanta in realitate.
Rosu mai intens decat acesta nu am avut pana acum si nu inteleg cum de se vede asa de urat ( pentru mine cel putin) in pozele oficiale. Fie, poate pentru ca am eu probleme cu vederea si vad "altfel" :)))
Asa se vede rujul pe buzele mele. Este un ruj mat ( luciul de pe buza inferioara este de fapt de la blitz). 
Pure Reds este o colectie de rujuri mate si hidratante. Rujurile contin particule de catifea, pigmenti puri si ulei de jojoba. 
Nu imi place cum se aplica rujul din tub ( fata de alte rujuri). Se vede inestetic. Trebuie folosita o pensula pentru conturarea buzelor, iar apoi aplicat rujul direct din tub pentru a obtine efectul maxim al pigmentilor din compozitie. Nu imi simt buzele catifelate si nici hidratate de la acest ruj, dar macar nu usuca buzele ca alte rujuri mate. Imi place sa port ruj rosu, dar am impresia ca imi micsoreaza buzele ( si asa le am eu prea subtiri), iar ca sa scap de acest efect aplic putin luciu incolor in centrul buzelor pentru a crea iluzia de buze voluminoase.
Este un ruj foarte rezistent, ramane pe buze 5-6 ore, se vede si dupa ce mananci, doar ca ii scade intensitatea culorii. La sfarsitul zilei raman doar cu buzele conturate, dar e normal avand in vedere ca mananc de 2 ori si mestec si guma.
Daca vrei sa il stergi, trebuie folosit un demachiant sau apa micelara, nu merge cu servetele uscate pentru ca buzele raman patate. 
Este o culoare vibranta care ma scoate din depresie in zilele intunecate de iarna. Cateodata am impresia ca este prea puternic pentru a fi purtat la birou, dar sincer nu imi pasa! Imi place si gata. Am noroc ca nu avem reguli stricte, atata timp cat nu apar in pantaloni scurti si papuci, orice e acceptat la noi. 
 Prin acest ruj, mi-am dat seama inca o data ca nu trebuie sa judec un produs dupa poze si nici dupa nume. Cu toate ca parea maro si ca nu imi place actrita care i-a dat numele, in realitate e rosu intens si nici ca imi pasa de Blake. Oricum mie imi sta muuult mai bine decat ei, nu? :) 



vineri, 16 ianuarie 2015

Extra Volume Mascara de la Melkior, review

Una din goodie bag-urile primite la   beauty bloggers meeting by beautybarometer continea un set de produse de la Melkior: o oglinda, o pila de unghii editie limita, un creion dermatograf si un rimel. 
Primele mele produse de la Melkior. Stiam de aceasta firma , dar nu am avut ocazia pana atunci sa le folosesc. Incercasem doar oja semipermanenta de la ei, dar aplicata la un salon. 

Imi plac toate produsele pe care le-am primit si le-am folosit pe toate, in afara de oglinda; iar rimelul este preferatul meu!
 Melkior Extra Volume Mascara separa genele, le confera volum si are o periuta absolut dementiala. Este rimelul cu cea mai mare periuta folosita vreodata de mine. La inceput m-am si speriat putin, in sensul ca aveam impresia ca o sa ating pielea cu ea si o sa ma murdaresc, dar nici vorba de asa ceva. 
In colajul de mai sus in prima poza sunt nemachiata, in a doua am folosit mascara la un singur ochi, iar in ultima poza machiajul e gata. Tin sa precizez ca nu am folosit creion dermatograf pe pleoapa superioara! Dunga neagra de la baza genelor superioare se observa si in prima poza, dar este accentuata foarte frumos de rimel. Am folosit un creion bleumarin doar pe pleoapa inferioara.  Pentru un look de zi este suficient un singur strat din acest rimel. Pentru ocazii speciale folosesc doua si am uneori singura impresia ca am gene false :) 
Daca am folosit un singur strat de rimel in aceste poze, cred ca va dati seama cum arata ochii mei cu doua, nu?
 Nu este un rimel waterproof, dar rezista foarte bine pe gene in conditii de umiditate ( probat in timpul unui film super mega extra lacrimogen )! 
Se demachieaza usor si cu apa micelara si cu rimel bifazic, fara sa stresez ochii si sa frec tare. 

Rezultatul final:
Pentru cei 30 de lei cat costa acest rimel, sunt mai mult decat multumita! Super calitate la un pret foarte mic. Am folosit rimeluri mai scumpe care nici nu se compara cu acesta. Trebuie incercat!

PS: Nu am folosit fond de ten sau bb cream, doar cremele de la Estee Lauder, Resilience Lift pentru fata si contur ochi, primite deasemenea la acelasi eveniment mentionat la inceputul articolului.  Pentru buze am folosit rujul Deluxe Shine Gloss Style, nuanta D32 de la Flormar.