sâmbătă, 28 februarie 2015

Produse terminate, 14

Cateva produse terminate in luna februarie si cateva restante din luna ianuarie pe care am uitat sa le pozez pentru seria anterioara de produse consumate: 
1) In fiecare luna imi schimb lentila de contact si la cateva luni termin o sticla de solutie de curatare pentru lentile de la RenuMultiplus. 
2) Sapun lichid crema de la Farmec, flori tropicale, despre care am scris ma multe aici.
3) Sampon pentru scalp sensibil Gerovital H3 Derma+, despre care am scris aici
4) Ser pentru varfuri despicate de la Gerovital Plant: daca nu primeam cadou alt tratament pentru par, recumparam sigur acest produs. Am scris mai multe despre acest tratament aici.  
5) Pasta de dinti Parodontax: cumpar aceasta pasta de cativa ani, nici nu mai gandesc cand pun mana pe ea, e ca un reflex :)) Acesta este tubul pe care il aveam la birou, acasa testez altceva momentan. 
6) Periute intradentare: acestea de la Pierrot sunt preferatele mele pentru ca sunt cele mai rezistente din cate am incercat pana acum. Mai multe am scris aici.
7) Am inlocuit deja acest gel de dus de la Dove cu cel de la Balea, cu aroma de cirese. Puteti vedea restul gelurilor de dus din colectia mea, aici
8) Crema de corp de la Pellamar cu extract de namol si aroma de portocale e deja pe lista cu produse ce merita recumparate, de indata ce termin cremele de corp pe care le am deja pe stoc. Cititi mai multe despre aceasta crema aici

9) Dischete demachiante, ambele cumparate din Lidl: cele de la Softino sunt preferate mele, din pacate de cateva luni de zile nu le-am mai gasit pe raft, iar cand am intrebat o angajata din Lidl nu avea habar de ele, nici nu stia ca au fost pe stoc vreodata. Cele de la Iseree sunt prea aspre, dar cumpar cand nu am de ales ( pentru ca alta marca nu e disponibila ). Am folosit Softino pentru ochi si Iseree pentru fata.
 Cateva produse de la Vectem:
10)  pasta de dinti Vectorident, despre care am scris mai multe aici.
11) o crema anti-vergeturi, despre care nu stiu daca are efecte sau nu pentru ca un tubulet mi-a ajuns doar pentru 5 zile si am nevoie de cel putin o luna de zile pentru a ma pronunta asupra eficientei unui produs.
12) Crema Tracto Pon cu 15%  si 30% uree  pentru piele foarte uscata. Am avut mai multe tuburi, dar le-am cedat unei prietene care sufera de Psoriasis pentru ca ea nu poate trai fara aceste creme. I-au fost prescrise de doctor. Eu le-am deschis din curiozitate, am observat ca intra foarte repede in piele, nu sunt deloc uleioase precum credeam eu ca o sa fie, au un miros super mega deranjant pentru mine, iar pentru cine are o piele normala nu are sens sa le foloseasca. 

Eu  am inceput deja sa strang recipiente goale pentru articolul urmator: la cateva ore dupa ce am terminat de pozat aceste produse, aveam un produs terminat! Voi ce ati mai consumat in ultimul timp? 


joi, 26 februarie 2015

Sampon Gerovital H3 Derma+, Review

Anul trecut, la sfarsitul lunii Septembrie, Farmec a lansat prima gama de produse dermatocosmetice din portofoliul lor: Prof. Dr. Ana Aslan Gerovital H3 Derma+. Aceasta gama cuprinde 15 produse destinate procesului de tratare a unor afectiuni ale pielii si parului, precum acnee, piele iritata, uscata, scalp cu diverse probleme. Sunt produse hipoalergenice, testate sub supraveghere dermatologica, fara parabeni  sau alte substante sensibilizante. 

Eu am 3 produse din aceasta gama: samponul pentru scalp sensibil, fluidul de curatare si demachiere pentru fata si ochi si crema masca calmanta si regenerativa. Pentru restul produselor din aceasta gama puteti intra pe site-ul oficial Farmec

De cateva luni de zile am folosit constat samponul pentru scalp sensibil Gerovital H3 Derma Plus si mi-am conturat o imagine destul de clara despre el.
Am un par normal, vopsit blond (fara decolorare, cu vopsea fara amoniac) si fara alte probleme majore: matreata, scalp sensibil sau mancarimi, asa ca nu ma pot pronunta in privinta lui daca calmeaza sau nu scalpul iritat, dar va pot spune ca imi place pentru ca imi lasa parul curat, cu mult volum, fata de alte sampoane care pur si simplu imi pleostesc parul. 
Samponul are o textura apoasa, curge printre degete si se intinde destul de greu pe par la prima aplicare pentru ca nu face spuma. Clatesc si aplic din nou sampon. Pe parul partial curat am observat ca se intinde mai usor si chiar incepe sa faca putina spuma. Daca nu imi place cum imi simt parul, uneori folosesc si de 3 ori sampon. Nu ma deranjeaza acest lucru, doar ca trebuie clatit bine. 
Fata de alte sampoane de la Farmec, acesta nu incurca parul! Folosit in combinatie cu balsam de par ( de la alta firma), netezeste firele de par rebele, dar din pacate volumul scade, asa ca eu prefer sa nu folosesc balsam deloc. Am terminat un tub de 200 ml in 3 luni ( doar eu l-am folosit ) si am avut intentia sa il cumpar din nou, doar ca nu l-am gasit in magazine. 

Intre timp, m-am documentat si am aflat ca toate produsele din gama Gerovital H3 Derma+ se gasesc exclusiv in farmacii si pe site-ul oficial al companiei Farmec. Samponul costa in jur de 35 de lei si inca ma gandesc daca o sa dau comanda pe net sau daca incep sa fac turul farmaciilor :) 

Acest sampon a urcat rapid in topul preferintelor mele si singura diferenta dintre el si samponul meu preferat este aceea ca de la Johnson's Baby nu plang  daca am ghinionul sa imi intre spuma in ochi, in rest rezultatul final este acelasi: un par frumos, voluminos si chiar stralucitor! 

Voi ati incercat acest sampon? Ce parere aveti despre el? 

marți, 24 februarie 2015

Top 10 Worst Dressed Oscar 2015

Aseara v-am aratat cele mai frumoase rochii de pe covorul rosu de la Oscar 2015 in viziunea mea, aici, acum este randul topului cu cele mai nereusite tinute, adica al celor mai urate rochii! 

1) Blanca Blanco: nu stiu ce a fost in capul ei cand a ales aceasta rochie. Nu inteleg nici ce a fost in capul "croitorului", pentru ca fashion designer nu pot sa il numesc ( habar nu am despre cine este vorba, nu am gasit alte informatii despre aceasta rochie). Rochia asta imi aduce aminte de fasii de bacon prajite
 si in acelasi timp de Ursula ( vrajitoarea din Mica Sirena ). Nu vreau sa fiu rautacioasa, dar asta e imaginea care imi vine in cap cand vad aceasta rochie rosie purtata de Blanca Blanco :))

2) Lupita Nyong'o intr-o rochie Calvin Klein. Aceasta rochie apare ba in topul celor mai bune tinute, ba in al celor mai urate! Depinde de gustul fiecaruia. La mine e clar un NO NO NO. In primul rand nu imi place modelul, nu vad nimic spectaculos la ea. Nu ma intereseaza ca au muncit nu stiu cate femei si nu stiu cate sute de ore ca sa coase manual fiecare perla, nu imi place si gata. Nu o avantajeaza deloc stilul, nu ii pune in evidenta talia deloc. Am cautat alte poze, am crezut initial ca e de vina unghiul fotografiei, dar nu : in toate pozele arata la fel.
3) Gwyneth Paltrow intr-o rochie Ralph & Russo: o rochie simpla, o culoara calda si placuta, dar care mi-ar fi placut daca nu ar fi avut acel trandafir supradimensionat pe umar. Pare mai mult o rochie de bal de liceu, bal ca in filmele americane, nu ca cele de la noi :)) 
4) Lady Gaga intr-o rochie Azzedine Alaia: imi pare si rau sa pun rochia asta in acest top. Daca nu avea acele tentative de maneci si era taiata drept, pe corp mi-ar fi placut la nebunie. Si fara manusile de muschetar bineinteles :)) Ma mir cum de nu a exagerat cu machiajul si coafura, arata chiar bine ( la fata ).
 5) Marion Cotillard intr-o rochie din colectia Dior Haut Couture: inteleg ca aceste rochii se poarta la ocazii speciale, dar totusi trebuie sa fie "purtabile": din fata pare chiar draguta, dar din spate.... parca are un pampers la fund, ca sa nu zic absorbant. Dar uite ca tot am zis!
6) Willow Bay intr-o rochie Rodarte din colectia Star Wars. Sunt eu fan Star Wars, dar nu m-as fi imbracat cu rochia aceasta nici macar in casa.  O aplaud pentru alegerea indrazneata, dar total nepotrivita pentru Oscar. May the force be with you!
7) Jennifer Aniston intr-o rochie Atelier Versace: am avut impresia ca e gravida. Am crezut ca sunt in urma cu stirile, dar nu, nu este. Imi pare grasuta in aceasta rochie, ii largeste soldurile si nu este din cauza unghiului fotografiei ( am cautat si alte poze). Nu imi plac nici cupele, nu ma atrage modelul, nu imi place deloc.
8) Kerry Washington intr-o rochie Miu Miu: boring! O combinatie intre corset si pleplum ? No thank you.
9) Hannah Bagshawe intr-o tinuta Alexander McQueen: daca nu ar fi avut acele pompoane pe lateral, ar fi fost o rochie draguta. Nu inteleg sensul lor. Sunt greutati ca sa nu o zboare vantul? Sunt ciucuri decorativi ca la calutii nostrii? Macar de erau rosii, ca eu asa tin minte ca am vazut la tara :)) Voi ce credeti ca sunt?
10) Chrissy Teigel intr-o rochie Zuhair Murad: imi place si nu imi place aceasta rochie. Ma enerveaza contrastul dintre materiale: dantela imi place la nebunie, imi aduce aminte de colectia de primavara de la Paris, despre care am scris aici, dar materialul din partea de jos nu imi spune nimic. Se intampla prea multe in aceasta aparitie: decolteu adanc, slitul iti fura privirea, dantela cu cristale, trena, picioare tonifiate,cercei candelabru,  ruj prea inchis :)) to much. Daca nu avea trena, mi-ar fi placut mai mult. 

Sunteti de acord cu mine? Sunt acestea printre cele mai urate rochii din acest an de la Oscar [ ignorati numarul 10, incepe sa imi placa :))) ] ? Care va streseaza mai mult? Pe mine prima si cea cu imprimeu din Star Wars :))


Top 10 Best Dressed Oscar 2015

In fiecare an astept cu nerabdare seara decernarii premiilor Oscar, dar nu pentru ca ma intereseaza industria filmului, ci pentru ca imi place sa admir rochiile prezente la eveniment. Nu ma pasioneaza nici macar cine le poarta, ma axez special pe rochii si pe corp :))

Nu iau in calcul tendintele actuale, culoarea anului, tiparele sau mai stiu eu ce, iau in calcul doar ce imi place mie. Prin urmare, fara prea multe introduceri, acestea sunt rochiile de pe covorul rosu din acest an de la Oscar, preferate de mine:

1) Luciana Duvall, sotia actorului Robert Duvall poarta o rochie semnata de Jad Ghandor. Imi place culoarea, imi place modelul rochiei, are si cristale, nu e prea incarcata, e o rochie de printesa. E aproape perfecta! Mi-ar fi placut sa nu fie atat de decoltata, macar 1 cm in plus in zona bustului, pe ambele parti SAU ca persoana care o poarta sa aibe sanii mai mari, sa se vada "contrastul". Una din doua :))
2) Emma Stone poarta o rochie semnata Elie Saab. La prima vedere nu mi-a placut deloc culoarea, as fi preferat un verde crud, dar cu cat ma uit mai mult la poze cu atat mai mult ma obisnuiesc cu ea si incepe sa imi placa. Ar fi fost pe primul loc daca mi-ar fi placut din prima culoarea. 
3) Reese Witherspoon poarta o rochie din colectia Tom Ford. Nu este o rochie spectaculoasa, nici ca model, nici in alegerea culorilor, dar totusi ii sta bine. Mi se pare o alegere "safe". Nu a riscat nimic. Stie ca ii sta bine cu haine mulate, ca doar are corpul bine lucrat si ii sta bine in alb. Dar cu toate acestea imi place. Cred ca este singura rochie din acest top in care am fost influentata de "look", la celelalte am ales pur si simplu rochia. Aici am ales pachetul, pe total, adica cine, ce si cum o poarta.
4) Anna Kendrick intr-o tinuta Thakoon. Nu am idee cine e tipa, dar la un simplu search pe goole am vazut ca a aparut in mini seria Twilight. Si da, nu am vazut nici macar 10 secunde din acest film. Am auzit de Bella si Eduard, dar nu am fost deloc curioasa sa vad despre ce este vorba. Revening la rochie: e o rochie cumintica, de printesa, linii curate, culoare placuta.
5) Oprah intr-o rochie Vera Wang. Va puteti imagina cum ar arata rochia asta cu cateva marimi mai mica? Eu pot si cred ca de as fi vazut-o pe cineva mai slab, ar fi fost in fruntea clasamentului. Imi place ca are maneci 3 sferturi, accentueaza talia si privita din spate evidentieaza "funduletul" :)) Va vine sa credeti ca Oprah are 61 de ani? Mie nu. O avea ea muulte operatii estetice la activ, dar nu pare falsa sau prea lucrata, fata de actrite mult mai tinere la care se vede ca au fost sub bisturiu.
6) Nicole Kidman intr-o rochie Louis Vuitton. Imi place rochia asta minimalista, dar parca poarta prea multe culori pe ea. Curea rosie, cluch&pantofi argintii si inca nu mi-am dat seama daca rochia e galbena, verde sau o combinatie intre ele. Imi place accentul rosu in talie, dar as fi preferat niste pantofi/sandale aurii, in loc de silver. Si putin pe langa subiect : nu ar fi stricat nici un rosu mai aprins in par (sau blond), mi se pare o culoare prea stearsa si fara viata castaniul acesta.
7) JLo intr-o rochie Elie Saab. La prima vedere mi s-a parut o rochie muult prea eleganta pentru Jennifer. Nu e stilul ei. Rochia e superba, dar persoana din rochie lasa de dorit uneori la capitolul eleganta. Si la aceasta rochie ma streseaza putin decolteul prea adanc, poate pentru ca in mintea mea asociez acest tip de rochie ca fiind una potrivita pentru o printesa ( gen desene animate, film romantic) si nu mi se pare adecvat.  Lasand la o parte aceste aspecte negative, rochia are farmecul ei si isi merita locul in top 10.
8) Chloe Grace Moretz intr-o rochie Miu Miu. O rochie cu buzunare e mereu in topul preferintelor mele. Aceasta rochie apare intr-un top al celor mai nepotrivite rochii de pe covorul rosu de la Oscar din acest an datorita imprimeului ce aduce aminte a material de draperie! Mie nu imi lasa aceasta impresie si chiar imi place!
9) Behati Prinsloo intr-o rochie Armani Couture. Nu imi dau seama daca aceasta tinuta e o rochie sau fusta si corset. Nici nu mai conteaza la final, ideea e ca imi place ansamblul. Eu as fi renuntat la colierul din perle, nu mi se pare ca se potriveste.
10) Rosamund Pike intr-o rochie din colectia Givenchy Houte Couture. E o nuanta placuta de rosu, are imprimeu cu trandafiri si are o croiala draguta in partea de sus. Mi-ar fi placut mai mult  fara bata/cureaua din talie ( nu imi dau seama ce este) si daca partea de jos a rochiei ar fi fost intreaga, fara crapatura adica.

Topul vostru care este? Nu neaparat din optiunile mele, intrati pe nea' google si o sa vedeti si restul rochiilor. Astept comentariile voastre, chiar sunt curioasa sa vad ce va place voua si voua.



luni, 23 februarie 2015

Golden Rose Velvet Matte Lipstick, Review

"Rujul de buze Golden Rose Velvet Matte are o putere mare de acoperire si ofera un finisaj mat, catifelat  si rezistent. Formula  imbogatita cu Vitamina E hidrateaza si hraneste buzele si il face usor de aplicat. De la rosu pur la nuante naturale, este disponibil in 20 de nuante intense si variate. Formula  fara parabeni. Testat termatologic."
Din cele 27 ( doar 15 la noi in tara) de nuante disponibile, eu am una singura si anume nuanta numarul 15. 
Este o nuanta de rosu cu tenta portocalie.
Este un ruj mat, foarte pigmentat si care reziste 5-6 ore pe buze. Nu usuca buzele, dar nici nu este cremos. Inainte de aplicare cu 10-15 minute inainte eu prefer sa aplic un balsam de buze incolor, tocmai pentru ca nu simt ca acest ruj hidrateaza buzele. Dar l-am folosit si fara balsam, asa ca stiu sigur ca nu usuca buzele. 
Pentru 14 lei raportul calitate-pret este excelent. Rezista bine si are o paleta mare de nuante: din 15 de culori disponibile , macar una din ele trebuie sa va placa! 
Daca vreti sa vedeti si alte poze in care am folosit acest ruj, cititi si acest articol. 


joi, 19 februarie 2015

Sampon uscat Batiste, review

Pana acum un an de zile nici nu auzisem de sampon uscat, nu aveam habar ca exista asa ceva pe piata, iar acum am mereu in casa acest produs. Prima data am primit acest produs la un eveniment organizat de BeautyBarometer, la cateva luni dupa am primit un tester in cadrul evenimentului "Batiste sampon uscat la metrou", iar acum mi-am cumparat eu singura altul :)
Pe piata exista mai multe sortimente de sampon uscat, de la varianta clasica, pana la variante pentru par vopsit sau cu diferite arome. Eu am avut noroc sa incep cu XXL Volume si m-a captivat pe loc: mi-a lasat parul curat, fara sa il intareasca si aprope triplu in volum! Imi pare rau ca nu am poze. 
Recunosc ca daca incercam prima data varianta originala nu m-ar fi dat pe spate, tocmai pentru ca stiu ce face XXl Volume. Ambele produse te scapa de parul gras si lucios, dar Batiste XXL Volume are ceva aparte. Un plus al variantei originale este  mirosul placut de lamaie. 

In prima poza se vede cum arata parul meu in a 5-a zi dupa spalare: uleios si lipit de scalp. Dupa folosirea samponului uscat Batiste original am scapat de parul lucios.
Am agitat bine tubul si am aplicat spray-ul de la o distanta de 20-30 cm de par, 4-5 pufuri pe portiuni diferite de par. Am masat usor produsul la radacina parului si cam atat. Dupa ce folosesc Batiste nu mai trec peria prin par, am vazut ca la alte fete raman reziduuri albe in par pe care le pieaptana, eu nu am avut aceasta problema. 
Este vizibila diferenta inainte si dupa Batiste original, dar dupa Batiste XXL Volume efectul este wow. Acum mi-am cumparat varianta pentru par blond pentru ca nu am gasit XXL Volume, dar cum il vad in farmacie, cum il cumpar. 

In mod normal eu am zile fixe in care ma spal pe cap, duminica si miercuri seara si nu ma abat prea des de la acest program, doar in cazuri de forta majora. Un tub mini size mi-a ajuns 5 luni de zile si l-am folosit de cateva ori. Poate creea dependenta :)) 

Imi place sa folosesc Batiste dupa ce merg la sala pentru ca nu imi place sa fac baie ( pe cap) acolo si da, am nevoie, la cat de mult transpir eu. Sau cand merg in oras, in locatii in care se fumeaza si nu e seara mea de spalat pe cap atunci folosesc Batiste si scap de mirosul de fum.  Iar tubul in varianta travel size este perfect, are loc in orice geanta. 

Batiste poate fi folosit si pe parul curat, pentru reimprospatare si pentru un plus de volum. Deci are multiple intrebuintari, nu e util doar pentru cine a uitat sau nu a avut timp sa se spele pe cap :) 

Ati folosit sampon uscat pana acum? Ce trucuri aveti pentru a masca un par lipsit de viata?







miercuri, 18 februarie 2015

Farmec Winter Collection, Its Freezing Out There

De cateva zile peste tot se scrie si se vorbeste despre 50 shades of Grey: ba ca e vorba despre carte, ba despre film, eu am ramas imuna. Nu am prins "microbul", mi se pare ca este vorba despre o relatie abuziva si nu vad nimic romantic in asta. In viata reala, el ar fi ajuns la inchisoare si ea intr-un adapost pentru femei, dar fictiunea e fictiune! Insa cand am vazut colectia de oje de la Opi cu acelasi nume si am vazut nuantele, mi-am dat seama ca eu am deja una din ele, doar ca de la alta firma! Si anume o oja de la Farmec din colectia de toamna-iarna 2014: It's Freezing Out There! 
Mi se pare ca seamana foarte mult cu Opi Cement the Deal. De fapt invers: Cement the Deal seamana cu oja mea, pentru ca Farmec a lansat prima data aceasta nuanta de gri.  Nu am nci o nuanta din colectia Opi 50 Shades of Grey, dar nici nu imi doresc pentru ca sunt super multumita de It's Freezing Out There: este o oja mata, care se aplica usor ( se vede frumos si intr-un singur strat, doar ca este o culoarea mai deschisa, 2 straturi am eu pe unghii in poze, 3 este deja prea mult), se usuca repede si rezista pe unghii 5 zile fara reparatii.
Costa in jur de 5 lei pe site-ul oficial Farmec sau 8 lei in magazine.