duminică, 31 mai 2015

Produse terminate, 16

Daca e sfarsit de luna inseamna ca e timpul pentru un nou bilant de produse consumate si/sau expirate. 
Iata ce produse am terminat eu in luna Mai:
1) Rezerva sapun lichis Felce Azzurra: cumparat din supermarket pentru ca am vrut sa incerc ceva nou. Este un sapun lichid tip gel, cu un miros subtil, care nu se mai simte dupa ce te clatesti pe maini. Uneori simt nevoia sa folosesc crema de maini imediat dupa ce ma spal cu el, dar nu usuca mainile in sens clasic. Poate m-am obisnuit eu cu sapunuri lichide tip crema care si hidrateaza. Nu cred ca o sa il recumpar.
2) Hand Cleaner: sapun lichid fara clatire , cumparat de la un magazin de cartier. Imi place sa am in geanta un astfel de saapun pentru ca circul des cu mijloacele de transport in comun si mereu simt ca barele de suport sunt lipicioase, dar din pacate am dat gres cu aceasta alegere. Miroase oribil, ceva stricat parca, pur si simplu nu il suport. L-am incercat o singura data si mi-a fost de ajuns. Garantat nu il mai cumpar.
3) Sapun lichid crema Dove Purely Pampering, varianta cu vanilie si unt de shea: unul din preferatele mele, hidratant si un miros dulce placut.
4) Scrub de la Oriflame din gama Nature Secrets, cu aroma de menta si zmeura despre care am scris mai multe aici. Nu o sa ill recumpar pentru ca nu mi-a placut mirosul, dar daca o sa am ocazia probabil voi cumpara alta aroma din aceasta gama pentru ca mi-a placut efectul.
5) Solutie de lentile Renu Multiplus
6) Ebelin solutie pentru curatat unghiile fara acetona, marca proprie DM, pret 6 lei. Nu imi place la fel de mult cum se comporta fata de alte solutii de curatat fara acetona. Dizolva oja mai greu. Pretul pe cantitate este bun, dar pefer altele, nu le stiu acum numele, dar daca cautati pe blog alte articole cu produse terminate o sa le gasiti. La anumite produse retin ambalajul mai degraba decat numele/marca. Am cumparat recent acest produs, dar l-am transferat in alta sticla cu alt sistem de dozare si nu avea sens sa pastrez ambalajul pana as fi terminat cu adevarat produsul. 
7) Dischete demachiante Bella. 
8) Flormar nail art sticker: au modele interesante, pacat ca nu rezista pe unghii. Am scris mai multe aici.
9) Creta colorata pentru par de la Sephora, nuanta Light Pink. Nu stiu cat costa acest produs, l-am ales la schimb la ultima editie de #beautyswap. Nu am avut parul roz niciodata si nu as avea curaj sa incerc vopsea, am zis ca primul pas este ceva temporar. Insa nu mi-am dat seama ca o sa am par rozaliu doar pentru 10 minute :)) Se aplica usor, pe par uscat sau pe par umed pentru o aplicare de lunga durata! Fals! Eu am aplicat creta pe par umed si dupa 10 minute abia se mai observa nuanta de roz in par. Ignor faptul ca mainile mele au fost mai  roz decat parul si unsuroase pe deasupra, dar nu pot trece cu vederea faptul ca aproape toata culoarea a ajuns pe haine si ca in cateva minute nici nu iti mai dadeai seama ca mi-am facut ceva la par. Inca un minus este faptul ca nu mi-a ajuns pentru tot parul, mi-ar fi trebuit 2 bucati. Este un produs mai mult decat inutil, worthless! Daca ar fi rezistat macar 2-3 ore, probabil l-as fi recumparat doar pentru a avea par roz in cateva poze :) Dar dupa aplicare, pana am terminat sa ma imbrac si sa ma aranjez, a disparut orice urma de roz din par asa ca nu am reusit sa fac nici macar o poza. 
10) Hyaback, lacrimi articiale: solutie pentru ochi.
11 Xheken crema antivergeturi de la Vectem: sunt constienta ca vergeturile vechi, deja albe nu o sa dispara in veci de la o crema, dar macar se poate imbunatati aspectul acestora.
12) Emo cold, crema pentru picioare obosite: in excursie am avut impresia ca ia durerea cu mana. Super utila crema. Imi pare rau ca nu am avut mai multe tuburi la mine. As fi fost in stare sa ma descalt in mijlocul strazii si sa ma dau cu crema la cat de mult am suferit :)) Dar macar m-am distrat si am vazut locuri frumoase.
13) 4 rujuri terminate la maxim si 2 mostre de culoare expirate, in ordine: un ruj&gloss din catalogul Ladys, un Dior fake, Avon Color Trends, Oriflame si mostre primite la prima comanda Ladys. Nu am mai notat numele exacte, am aruncat ambalajele, dar am facut o poza cu nuantele.
Acestea au fost produsele consumate in luna Mai, voi ce ati mai terminat? Ati folosit ceva din produsele mele? 

sâmbătă, 30 mai 2015

Max Factor X Masterpiece Glamour Extensions 3 in 1 Volumising Mascara

De cand am descoperit Max Factor X Masterpiece Glamour Exxtensions 3 in 1 Volumising Mascara am inteles ca pot iesi din casa si fara sa folosesc creion negru pe waterline. Pana acum aveam impresia ca ochii mei sunt prea mari si ca arata urat daca nu ii conturez. Sau mai bine spus nu imi placea mie cum arata  fara creion negru pe waterline. 
De obicei aplic fard, eyeliner si rimel. Nu stiu de ce, dar intr-o dimineata am inversat pasii: am aplica rimel prima data si mi-a placut ce vad in oglinda asa ca am renuntat la eyeliner.
Aici am aplicat rimelul la un singur ochi. Se observa usor diferenta: genele capata volum, par mai lungi si sunt mai negre.
In colajul de mai jos, in prima poza, am aplicat rimel intr-un singur strat, iar apoi am conturat ochii cu eyeliner. Old habits die hard! Dar de multe ori am folosit doar rimelul Incet, incet, incep sa ma dezobisnuiesc de eyeliner. Nu ca ar fi ceva rau in asta, dar parca am abuzat de acest look in ultimii ani si e timpul pentru o schimbare :)
Se aplica usor, chiar daca periuta este mai mica decat sunt eu obisnuita. Cred ca este din silicon. Perii sunt mai mici la baza si se alungesc treptat spre varf. 
Se usuca foarte repede pe gene si le intareste, sau de fapt substanta se intareste pe gene, dar fara sa le incarce. Daca vrei doua straturi de rimel, trebuie sa te misti rapid. Pentru un look de zi, un singur strat de Masterpiece Glamour Extensions este suficient, dar pentru un look de seara doua straturi sunt ideale:
Se inlatura foarte greu de pe gene: demachiantul clasic sau apa micelara nu au efect 100%, nici macar apa mea preferata, cea de la Bioderma nu curata total acest rimel. Este neaparat nevoie de un demachiant bifazic sau de un ulei, gen ulei de migdale, ricin sau masline.

Ati folosit acest rimel? Va place? Ce look preferati, unul sau doua straturi de rimel? Mie imi plac ambele la fel de mult, restul depinde de ocazie. 

miercuri, 27 mai 2015

Flormar Deluxe Shine Gloss Stylo D32 Naked Lips

Nu folosesc de obicei rujuri in tonuri de nude pentru ca nu mi se potrivesc, dar acum ceva vreme am gasit la Flormar un ruj nude cu tenta rozalie care mi-a placut si chiar imi place pe buzele mele. La o zi dupa ce l-am cumparat, am primit fix acelasi ruj la prima editie de #beautyswapbybeautybarometer.
Asa arata Naked Lips sau pe numele lui exact Deluxe Shine Gloss Stylo D32. Uneori am impresia ca e mai mult roz decat nude, dar depinde mult si de lumina. 
Este un ruj foarte cremos, lasa un aspect umed al buzelor si straluceste in lumina soarelui, fara sa aibe sclipici prin el. Rezista cam 4 ore pe buze, lasa amprente pe pahar si daca mananci, trebuie reaplicat.
Eu l-am cumparat cu 29 de lei de la un stand Flormar din mall, acum pe site-ul oficial Flormar costa 32 de lei.  
Singurul defect al acestui ruj este consistenta prea untoasa, cremoasa pentru ca se topeste in ambalaj indiferent de temperatura, chiar si iarna. 
In rest, sunt multumita de el. Ati incercat vre-un ruj din aceasta gama? Au niste culori super!




marți, 26 mai 2015

Portfard de vacanta, 4

A trecut mai bine de o saptamana de cand m-am intors din vacanta, dar abia azi mi-am amintit ca am promis sa va arat ce mi-am luat dupa mine la Venetia. Nu am luat foarte multe produse pentru ca nu am avut bagaj de cala, am platit doar bagajul de mana la WizAirr si valiza mea e destul de mica, aceeasi pe care am avut-o in mod gratuit la BlueAir pentru ca nu am vrut sa cumpar alta pentru 2-3 cm in plus.  Ca o paranteza: la WizzAir poti avea un bagaj de mana gratuit, gen rucsac, geanta de laptop sau un bagaj de mana platit. Eu am considerat ca nu imi este suficient un rucsac si am platit bagajul de mana, ca sa aflu mai tarziu ca nu mai am dreptul si la bagajul de mana gratuit! Jaf la drum deschis! Adica dupa ce ca platesc o taxa pentru bagaj, nu mai am voie la bagaj gratuit sau macar o amarata de geanta de umar? Se pare ca nu! Ai voie ori un bagaj gratuit, daca te incadrezi in dimensiunile cerute, ori un bagaj platit.  Sfatul meu este sa nu zburati cu WizAirr! Eu nu am avut de ales, BlueAir nu are cursa spre Venetia si sa nu aud comentarii ca puteam sa zbor cu Tarom! :))) 

Prin urmare, din lipsa de spatiu am luat dupa mine doar:
1) Fard quad de la Flormar
2) Creme Puff Blush, Lovely Pink
3) Fond de ten Normaderm, nuanta 25 Clair Nude, de la Vichy
4) Crema antiperspiranta Protesud, despre care am scris mai multe aici.
5) Xhekpon crema de fata cu colagen si aloe vera de la Vectem
6) Crema pt. picioare obosite EmoCold si credeti-ma ca daca nu aveam aceasta crema dupa mine nu stiu daca mai puteam merge a doua zi. Am avut incaltaminte comoda: sandale pe talpa ortopedica de 8 cm, adica nu prea inalta si balerini, dar imi doresc sa fi avut adidasi la cat de mult am mers pe jos.
7) Pasta de dinti Vectorident, tot de la Vectem
8) Ruj in 4 nuante de la Sephora
9) Un ruj de la Flormar
10) Creta de colorat parul de la Sephora
11) Extra Volume Mascara de la Melkior, review aici
12) Cateva pensule
Am uitat sa fotografiez lotiunea micelara de la Garnier si dischetele demachiante Bella. 

Nu am luat intentionat sampon si gel de dus dupa mine pentru ca ma asteptam sa primesc de la hotel, de obicei la pliculete. Este primul hotel la care am fost si nu am primit aceste produse ambalate individual. Aveau in baie un dozator cu un lichid colorat pe post de sapun, gel de dus si sampon, pentru ca era unul langa ghiuveta si unul in cabina de dus. Am facut o alergie groaznica de la el. Si acum dupa mai bine de o saptamana ma mananca pielea si scalpul. Noroc ca nu am facut matreata. Pe viitor nu o sa mai risc si o sa iau la mine aceste 2 produse.  

Trecand peste aceste mici dezamagiri, vacanta a fost minunata si imi pare rau ca s-a terminat asa de repede. 

Voi ce produse luati in vacanta dupa voi? 

luni, 25 mai 2015

Essence Gel Nail Polish 06 Space Queen

Long-lasting love... Essence a lansat o nouă colecție de oje, cu o formulă specială, care promite să ofere unghiilor o manichiură de durată și un finish lucios, ca de gel, fără ca acestea să fie uscate la lampa UV! Tehnologia inovatoare de culoare oferă culoare intensă combinată cu acoperire perfectă.

La #beautyswapbybeautybarometer  am primit baza de unghii si o sticluta de oja, numarul 06 Space Queen.
La prima vedere am crezut ca este sclipici de unghii, nici acum nu sunt sigura ce este: oja sau sclipici, dar daca este folosit in 3-4 straturi arata a oja :)
Am folosit baza de unghii, dupa care am aplicat 3 straturi de Space Queen. Pensula este destul de maricica, dar este usor de folosit. Oja se usuca destul de repede. Nu am folosit top coat si a rezistat 5 zile fara sa se strice. 
O sticla de Essence Gel Polish costa in jur de 8-10 lei. 

Am filmat un clipulet pentru a va arata mai bine culoarea:

Nu stiu de ce s-a pierdut din calitatea imaginii cand am incarcat clipul pe youtube :( 

Deja imi imaginez cat de frumos o sa se vada acest roz pe o mana bronzata! Voua va place culoarea? Ati folosit oje din gama Essence Gel Nail Polish? 

sâmbătă, 23 mai 2015

Beauty News, Colecţie Colourfest semnată de Rita Ora

Inspirată de tendințele podiumurilor, de culorile fierbinţi pentru vara viitoare și înclinaţia ei uimitoare pentru street style, Rita a creat 6 pasteluri care ies în evidenţă și 6 culori aprinse şi îndrăznețe pentru o manichiură care nu va trece neobservată. Imită curcubeul: galben solar Daisy Days (#450), frumosul oranj Peachella (#408), dulceaţa fructelor roşii Glaston-Berry (#300), roz diafan Sweet Retreat (#270), azuriu Bestival Blue (#860) și verde spuma-mării Roll in the Grass (#878). Bucurați-vă de experiența Colourfest purtând o culoare diferită pe fiecare unghie!

Nuanţele hippy-chic se deosebesc prin sticluţele fabuloase flower-power, decorate cu margarete albe, inspirate de festivalurile verii. Mai mult, Rita şi-a pus numele cu mândrie pe colecţie: semnatura ei veselă apare pe fiecare capac.


Vara aceasta pregăteşte-te pentru festivalul culorilor intense! Unghiile tale vor exploda de culoare, cu noua Colecţie Rimmel Colourfest. Lasă-le să strălucească alături de tine şi obţine look-ul londonez!
Le gasiti in magazine din aceasta luna ( mai) si pretul recomandat este de 9 lei sticluta. 

Nu pot sa zic ca Rita este o artista care ma atrage, dar in schimb apreciez nuantele de oja alese de ea pentru colectia Colourfest si abia astept sa le incerc! 

vineri, 22 mai 2015

Fluid de curatare si demachiere fata si ochi, Gerovital H3 Derma+

Fluidul de curatare si demachiere fata si ochi, Gerovital H3 Derma+ face parte din prima gama de dermato-cosmetice lansate de compania Farmec. Acum ceva vreme v-am povestit aici despre samponul din aceasta gama, azi a venit timpul sa va spun parerea mea despre demachiant. 
" Formula fluidă, asocierea substanțelor emoliente blânde și a ingredientelor cu acțiune calmantă o recomandă inclusiv pentru curățarea tenului sensibil. Zanthalene este extractul ecocertificat obținut din fructele de piper Sichuan reduce senzația de prurit, iritațiile și disconfortul de diferite origini ale pielii sensibile. Uleiul de măsline înlătură cu delicatețe impuritățile și reface filmul hidrolipidic protector al pielii. "

Se aplica pe fata si gat, se maseaza usor pentru a inlatura machiajul si impuritatile, iar apoi se inlatura cu o discheta demachianta. 
Are o formula usoara, fluida, chiar apoasa cred eu. Am aplicat putin pe mana si cat m-am agitat sa fac poza, a inceput "sa curga".  Curata foarte bine, dar din pacate ma ustura ochii de la el si dupa folosire vad in ceata cateva secunde. Nu lasa fata grasa, dar simt totusi nevoia sa imi clatesc fata dupa, ori cu apa normala, ori cu apa micelara. Eu il consider un demachiant bun pentru fata si buze, pentru ochi nu. 
Ati incercat acest fluid de curatare de la Gerovital H3 Derma+? Cum va impacati cu el? 

joi, 21 mai 2015

TAG , Me time

Nu am scapat de lenea care m-a cuprins si invaluit in ultima perioada. Nu mai gasesc timp sa fac nimic pentru mine sau pentru blog, desi adorm la ore tarzii. Stau pe net cu orele si vorbesc sau pur si simplu ascult muzica intinsa pe spate :)) Asa ca am nevoie sa ies din aceasta stare de "me time", ca uita lumea de mine :) Dar pana atunci, o sa raspund la cateva intrebari dragute pe aceasta tema, de timp pentru mine.

What do you watch or read during me-time?
De obicei ma uit la seriale, gen CSI, Justitie militara, JAG, Verdict Crima sau desene animate, gen Sailor Moon sau Tom si Jerry. Carti serioase nu am mai citit de ani de zile, dar lectura usoara, gen paper novels sau carti de dragoste, mai tot timpul :)) Intr-o ora, doua termin cartea si la 5 minute nici nu mai stiu numele personajelor! Citesc sa ma simt bine ina celoe momente, apoi imi eleiberez mintea. 


What do you wear during me-time? 
Haine de casa: pijamale sau colanti cu tricou sau rochii vechi care nu mai pot fi purtate "afara".

What are your me-time beauty products? 
Sa nu aud de produse cosmetice in timpul meu de relaxare! Uneori am impresia ca e o necesitate sa foloses diverse produse, nu un rasfat :) Am rutina mea de ingrijire cu produsel cosmetice care nu se intersecteaza niciodata cu timpul meu "liber" :)) Singura chestie care s-ar incadra aici cred ca ar fi baile cu spuma, pentru ca de obicei fac dus, dar baia in cada e un rasfat. 

What do you eat/drink during me-time?  
Ceva dulce sau ceva bun. Depinde de cat de foame imi este, dar de multe ori renunt la mancare in favoarea dulcelui: ciocolata, kinder, nutella, biscuiti, prajituri. De toate! Aproape orice dulce imi place. Nu imi plac jeleul, marshmellows, frisca. Probabil mai sunt, dar nu le am acum in cap.  


Current favourite candle? 
Cu arome de fructe de padure, cirese, capsuni, vanilie. Acum e prea cald, nu mai folosesc, doar toamna si iarna. 

Do you ever have outdoor me-time?  
Nu. Poate doar dimineata cand plec de acasa spre munca si seara cand ma despart de colegii cu care am o parte din drum comun. 

Would you ever go see a movie alone? 
Nu, nu am fost si nici nu cred ca ma voi duce singura vreodata. Poate doar sa fiu prea suparata si nervoasa ca sa merg singura, dar nici asa, mai degraba mananc ceva dulce si mi-ar trece. Nu cred ca are farmec sa mergi singur la film sau oriunde altundeva. 

Favourite online shop? 
Nu am. Cumpar de oriunde simt ca e un magazin sigur. Caut oferte, pretul cel mai bun, livrare gratuita.  In ultimul timp am cumparat multe de pe ebay, dar nu pot spune ca e preferat. 

Anything to add? What else do you do during me-time?  
Stau pe spate , cu ochii inchisi si ascult muzica. 
Daca sunt acasa la parinti, ies in curte si stau cu cainii. 
Poza de vara trecuta: dupa ce am stat putin la bronzat, Sophie s-a plictisit si a venit la umbra, cu papucul meu dupa ea! 

Rar, dar foarte rar, fac pilates. Fac exercitii pe saltea mai des, dar nu consider neaparat ca este timpul meu de relaxare. Fac pentru ca ma simt obligata, ca mananc prea multe dulciuri. Dar uneori, ma simt atat de bine si de relaxata, incat am momente cand zic: hai sa fac putin sport :)) Dar rar! Majoritatea timpului cand fac sport este pentru ca vreau sa slabesc :P

Voi cum va relaxati? Ce faceti in timpul liber? 

marți, 19 mai 2015

Beauty News, Douglas Make-Up 2015, Lips

Beautify You!
Îți lansăm invitația să descoperi noua linie: Douglas Make-up! Te ajută să fii femeia care doreşti să fii – naturală, subtilă, clasică, dramatică, senzuală sau nebunatică. Ai atât de multe posibilităţi.

Douglas Make-up a fost creat de experţi plecând de la următoarele premise – CALITATE, ACCESIBILITATE, UȘURINȚA în aplicare. Cu Douglas Make-up nu trebuie să fii un artist pentru a scoate în evidență cea mai frumoasă parte a ta.

Cu Douglas Make-Up pur și simplu te simți bine în fiecare zi!

Gama cuprinde produse pentru:
  1. Face: Make-up Primer, Foundation, Powder, Blush;
  2. Eyes: Eyeshadow mono/quattro, Eye Pencil, Eye Liner, Eye Brown, Mascara
  3. Lips: Lipstick Shine, Lipstick matte, Colour & Care Shine, Jumbo Lip, Lip Gloss, Lip Liner
  4. Nails: Nail Polish, Colour Dry
Astazi am ales sa va arat produsele din gama pentru buze: rujuri stralucitoare, mate, gloss-uri, creion contur buze si rujuri stilou tip jumbo lips. 




Toate produsele se gasesc in orice magazin Douglas ( Bucuresti, Baia Mare, Brasov, Cluj Napoca, Craiova, Constanta, Iasi, Oradea, Ploiesti, Sibiu, Timisoara, Targu Mures ).

La cat de multe nuante imi plac, chiar ca nu stiu ce sa aleg. Voua ce va place mai mult din aceasta noua colectie? 


vineri, 15 mai 2015

TAG - Would you rather?

1. Ai prefera să îți pierzi toate rimelurile, tușurile de ochi, gloss-urile de buze și rujurile sau toate paletele cu farduri de ochi?
Nu imi plac combinatiile alese :)) As scoate tusul de ochi si gloss-urile din prima categorie si as introduduce paletele de farduri in locul lor, pentru a putea alege aceste produse! Dar daca jocul e joc, atunci ma lipsesc de paletele de farduri, pentru ca imi plac mai mult rimelurile si rujurile. 

2. Ai prefera să îți tunzi părul foarte scurt sau să nu îl poți tunde din nou niciodată?
Nu ma vad cu par scurt si nu ma deranjeaza niciodata cat de lung e. Mai bine sa am ce prinde, decat sa ma chinui cu un par neexistent. 

3. Ai prefera să porți un blush corai sau un blush roz?
Roz.

4. Dacă ai avea la dispoziție 1000 de euro, ai prefera să cumperi haine sau produse de make-up?
Haine, cat mai multe haine. Produse cosmetice am destule si asa nu le folosesc pe toate. 

5. Ai prefera să aplici ruj ca și eye liner sau eye liner pe post de ruj?
Eye liner pe post de ruj. Rujul e prealipisios pe post de fard. 

6. Ai prefera să cumperi doar produse de la MAC sau doar de la Sephora?
Nu am cine stie ce produse de la MAC, dar totusi le prefer. Habar nu am de ce, probabil renumele. 

7. Ai prefera sa folosești doar un fard de ochi sau doar un ruj pentru tot restul vieții tale?
Chiar nu conteaza, oricum eu port mai tot timpul roz pal la ochi si ruj roz pe buze :))  In ultimul timp am experimentat diverse nuante de ruj, dar fardul a ramas identic, deci aleg un singur fard pentru restul vietii: o anume nuanta de roz! 

8. Ai prefera sa porți haine de iarnă în timpul verii sau haine de vară în timpul iernii?
Haine de vara pe timpul iernii cu cizme pana la genunchi si un palton pe deasupra, daca as avea masina si nu ar trebui sa ma plimb prin frig si daca as avea 30 de grade in casa :)) 

9. Ai prefera să porți unghii negre sau unghii în culori puternice pe tot parcursul anului?
Am trecut de perioada in care purtam doar negru pe unghii, mai bine aleg culori puternice.

10. Ai prefera să renunți la produsul de buze preferat sau la produsul de ochi preferat?
Renunt la ruj pentru ca am buzele destul de rozalii si frumoase, dar la eyeliner sau rimel nu renunt!

11. Ai prefera să poți purta părul doar prins într-o coadă de cal sau într-un coc dezordonat?
Niciuna! Am mai zis ca nu imi place cum imi sta cu parul prins, dar aleg coada de cal, ca parca totusi e mai acceptabila.

12. Ai prefera să nu mai poți niciodată să îți colorezi unghiile sau să nu mai poți folosi niciodată un luciu de buze?
De cateva saptamani nu am mai purtat culoare pe unghii, dar e greu! Mai bine renunt la gloss.

13. Ai prefera să îți razi sprâncenele și să nu ai deloc? Sau să le desenezi în fiecare zi?
Fara sprancene? Nu cred, am vazut cateva poze si mi se par horror. Mai bine desenez inf iecare zi, decat sa nu am deloc.

14. Ai prefera să trăiești fără machiaj sau fără lac de unghii?
Am demonstrat in ultimele saptamani ca pot trai fara lac de unghii, in timp probabil ar fi si mai usor, dar fara rimel, eyeliner sau ruj nu pot.

Nu nominalizez de data aceastape nimeni, dar vă rog să preluați tag-ul cu încredere dacă vă place și astept rasnpunsurile voastre in comentarii la intrebarile care va plac cel mai mult daca nu aveti blog :) 

joi, 14 mai 2015

Beauty Swap by BeautyBarometer #2

Au trecut aproape 24 de ore de cand am participat la a doua editie a evenimentului #beautyswapbybeautybarometer si eu inca nu mi-am revenit!
 In capul meu e agitatie mare, vad in fata ochilor o mare de fete si un talmes balmes de produse cosmetice. "Vreau produsul asta, tu ce vrei de la mine?" "Ce iti dau pe rujul asta?" "Vrei pensula de blending?" "Ce nuanta e fondul de ten?" si tot asa, intrebari peste intrebari. Dar preferata mea cred ca ramane: "Hai, fetelor, luati ceva si de la mine! Gratis!" :) Cine recunoaste, stie! Bine, va spun si voua: e replica Stelei de la Modnita FashionDoctor

Ca si la prima editie, acest eveniment organizat de Ani de la BeautyBarometer - asistata cu drag si spor de Dana de la DanaMakeUp - a avut loc la Inspayer Batistei. Nu stiu cum am avut loc 60-70 de persoane, cu tot cu bloggerite, reprezentanti ai sponsorilor si invitati speciali, dar ne-am descurcat! 
 foto: Iulian Sima
La un moment dat mi-am pierdut concentratia si nu am mai avut stare sa ascult speakerii, dar mi-am dat silinta si am stat cuminte in banca mea. Nu a fost vina mea, forfota din jur :)) Imi pare rau ca nu am mai dat atentie 100% invitatilor speciali, dar macar am retinut cate ceva de la fiecare in parte. In esenta, pe scurt si la obiect: stay true to yourself si pace, e loc pentru toata lumea aici!
Multumesc Ani pentru invitatie, Dana pentru mana norocoasa ( biletelul roz a avut noroc si am castigat la tombola) si sponsorilor!
Aici se ascunde si un premiu pentru voi, dar va spun mai multe cand ma intorc din vacanta. In 2 ore ma indrept spre aeroport, bagajul meu nu e gata si eu pozez produsele cosmetice pe care le iau cu mine :)) Din pacate, o sa vi le arat dupa ce ma intorc, chiar nu mai am timp sa scriu acum! 
Sa ne auzim cu bine!

luni, 11 mai 2015

TAG - This or That

De cateva zile bune nu am mai scris nimic pe blog si ca sa ma incalzesc o sa incep cu ceva simplu, un tag despre preferintele mele in materie de cosmetice, unghii, etc.
Makeup
  • blush or bronzer - am un singur bronzer de la Joko Cosmetics si il ador, dar mai repede pun mana pe un blush. 
  • lip-gloss or lipstick - rujuri clar! Folosesc si lip-glossuri, dar cele mai multe sunt lipicioase si nu imi place acest aspect. 
  • eyeliner or mascara - pana acum cateva saptamani puteam sa spun ca fara eyeliner nu pot sa traiesc, dar recent am descoperit cat de frumos se vad ochisorii mei doar cu un anumit rimel si atat, fara farduri, fara nimic in plus. Nu stiu exact ce sa aleg, nu pot iesi din casa fara macar unul dina ceste 2 produse, nu mai conteaza care acum :) 
  • foundation or concealer - ma pot lipsi de ambele, imi plac bb-creamurile, am incercat ceva cc creamuri dar nu sunt deosebite, fond de ten doar la ocazii speciale, concelear la fel. 
  • neutral or color eye shadows - roz pal la ce categorie intra? de cele mai multe ori folosesc roz in combinatie cu mov sau bej maro.  
  • pressed or loose eye shadows - categoric pressed! prea multa mizerie fac cand folosesc pigmenti. 
  • brushes or sponges - nici nu am buretei in casa, pensule clar!

Nails
  • O.P.I. or China Glaze - Am o singura oja de la China Glaze si mi-am dat seama imediat ca e net superioara fata de O.P.I. Ambele marci au culori superbe, dar la capitolul rezistenta O.P.I e praf ( cel putin pe unghiile mele). 
  • long or short - imi plac unghiile lungi, dar intotdeauna ma accidentez si le am mai mereu scurte, scurte, mega, extra scurte :( 
  • acrylic or natural - am avut unghii cu gel de 2 ori si mi-au placut, dar e mult prea scump pentru buzunarul meu sa merg la salon la fiecare 2 saptamani pentru intretinere. Si pe deasupra ma plictisesc repede de aceeasi culoare pe unghii, mai bine naturale. 
  • brights or darks - depinde de chef, am de toate! 
  • flower or no flower - imi lipesc uneori stickere cu flori pentru ca nu sunt in stare sa pictez floricele ( sau orice altceva). Imi plac! 
Body
  • perfume or body splash - nici una! imi e rau de la parfum sau sprayuri de corp. 
  • lotion or body butter - lotiunea pentru ca se intinde mai usor. Unturile de corp doar daca am pielea foarte uscata. 
  • body wash or soap -  gel de dus.
  • Lush or other bath company - nu am incercat niciun produs de la Lush. Nu am o companie preferata pt produsele de baie, cumpar dupa miros :)) dar cred ca cel mai des am cumparat produse de la Dove.
Fashion
  • jeans or sweat pants - jeans! nu mai detin niciun pantalon tip trening de cand eram la scoala.
  • long sleeve or short - depinde de sezon: vara scrut, iarna lung :)) si da, am cazuri la birou, cand in mijlocul iernii anumite specimene vin cu maneca scurta. 
  • dresses or skirts -Rochii! Am si cateva fustite, dar imi e greu sa le asortez, mai usor e sa tragi o rochie pe tine si gata.
  • stripes or plaid - nu imi plac dungile si cu toate astea am o gramada de haine in dungi! In apararea mea pot sa spun ca nu le-am cumparat eu :)) Dar le port, imi sta bine! 
  • flip flops or sandalas - Sandale! Am un mers ciudat si grabit, imi aluneca piciorul in papuci. 
  • scarves or hats - Nici la mare nu port palarie, desi am una de fite! Esarfe doar impotriva frigului, nu ca accesoriu. Desi uneori aleg esarfele in functie de cum ma imbrac.
  • studs or dangly earrings - nu port cercei, dar am o gramada! cumpar, ma uit la ei, ii admir, dar zac in cutia de bijuterii. 
  • necklaces or bracelets - ma chinui sa port bratari pentru ca am o gramada, colierele le am agatate in casa de manerele sifonierelor, pe post de decor. Imi plac ambele, dar nu e stilul meu sa le si port!
  • heels or flats - talpa ortopedica! 
  • cowboy boots or riding boots - riding boots, daca se refera la cizme  lungi, pana sub genunchi. Am si botine, ghetute pana la glezna, dar prefer cizmele inalte. 
  • jacket or hoodie - ce tine de cald! depinde de vreme. 
  • forever 21 or Charlotte Russe - nu stiu nici unul din aceste 2 magazine si nici nu stau sa caut pe net ca nu are sens. Nu am niciun magazin preferat, ma plimb prin toate si cumpar ce imi place. Nu ma intreseaza numele de pe haina. 
Hair
  • curly or straight - ondulat. 
  • bun or ponytail - nu mi se potriveste niciuna, cel putin asa am impresia, dar aleg ponytail.
  • bobby pins or butterfly clips - am o colectie impresionanta de agrafe si agrafioare, dar nu le mai port de cativa ani. Aleg totusi agrafele cu model. 
  • hair spray or gel - fixativ, doar la nevoie. 
  • long or short - lung! Mi-as dori par scurt dar nu mi se potriveste, am fata prea rotunda si grasuta.
  • light or dark - par deschis la culoare, negrul imbatraneste! Am probat o peruca neagra, m-a imbatranit instant cu 10-15 ani. 
  • side sweep bangs or full bangs - am avut breton acum cativa ani, mi-a placut, dar dupa fiecare baie trebuia sa stau sa il aranjez. Enervant! Eu care nici macar nu imi usuc parul, sa stau sa aleg bretonul :))) Nu, multumesc. 
  • up or down - desfacut, nu imi place cum imi sta cu parul prins. 

Random
  • rain or shine - soare! nu suport ploaia, imi da o stare de nervi groaznica. 
  • summer or winter - si si. Am momente cand imi place vara, altele iarna. 
  • fall or spring - niciuna :))) primavara e inselatoare, nu stiu cum sa ma imbrac, dimineata frig, ziua cald.  Raceli, nervi, plus ploaie! Vreau sa vina vara mai repede. Toamna e deprimanta ca trec de la rochite la haine "grele", plus ploaie si frig si frunze cazute si parca moare totul in jur ... nu imi place! 
  • chocolate or vanilla - clar ciocolata! dar nici inghetata sau crema de vanilie nu e de aruncat! 

sâmbătă, 2 mai 2015

Scapa de bataturi cu Scholl Velvet Smooth Diamond Crystals

Incerc sa cumpar balerini din piele pentru ca se muleaza pe picior, sunt mai comozi si piciorul nu transpira in ei, dar de multe ori cumpar fara sa ma uit la material, doar in functie de model si bineinetes ca apoi sufar! Pe langa faptul ca sunt incomozi, imi dau dureri de spate si picioare, imi apar si bataturi. Noroc ca vine vara si schimb balerinii pe sandale!

Bătăturile sunt zone de piele îngroşată, întărită, moartă, care sunt cauzate de presiune şi frecare pe o zonă a pielii pe o perioadă mare de timp. Nu cred ca exista om care sa scape de aceasta problema. Poate doar cineva care e super mega atent la ce incaltaminte isi cumpara. Eu recunosc prima ca ma ghidez dupa culoare, model si tendinte.

Daca inainte ma chinuiam sa scap de ele ( de bataturi) cu comprese de otet si bai cu bicarbonat de sodiu, acum am o metoda mai usoara: pila electrica Scholl Velvet Smooth Diamond Crystals si crema intensiv hidratanta Scholl.

Acum nu mai stau cu picioarele in apa la "muiat", folosesc pila direct dupa dus, dupa ce am uscat pielea pentru ca pila nu se foloseste pe zone umede. Nu este un produs rezistent la apa, doar capul rotativ al pilei se poate spala sub jet de apa! Pentru a scoate capul rotativ (piatra cu cristale de diamant) se apasa pe butonul albastru ( de pe partea alba a pilei). 
Am folosit pila 3 zile la rand pentru a scapa de bataturile din talpa si de pe deget (e). 
In fiecare seara am aplicat crema de noapte Scholl.
Rezultatul final: o piele frumoasa, fara bataturi si piele ingrosata.
Observatie: la degetul mic nu am curatat complet pentru ca este o zona sensibila si dureroasa [ pielea nu este complet moarta in acea zona :)) dar o sa ii dau eu de cap pana la urma ]

Eu sunt pregatita de vara: talpi sanatoase si sandale noi!

Am aproape tot ce imi trebuie! Lipseste doar Soarele! Hai cu Vara odata! :)