marți, 30 iunie 2015

Farmec Collection, Santa's Here

Singura nuanta de rosu din colectia Farmec de toamna-iarna 2014 este Santa's Here:

Nu este nuanta mea preferata de rosu de la Farmec, prefer un rosu luminos. Acesta este prea inchis pentru gustul meu, am impresia ca aduce mai mult a grena decat rosu. Puteti vedea mai bine culoarea in clipul urmator:
Se aplica uniform din 2 straturi si rezista in medie 5-6 zile pe unghii. Spun in medie pentru ca in cazul meu, la mana stanga rezista si 9-10 zile fara reparatii, dar la mana dreapta mereu trebuie sa  repar cate un coltisor de unghie dupa primele 4-5 zile.  Probabil depinde mult si de aplicarea ojei, mana stanga mereu e favorizata pentru ca sunt dreptace, iar invers e dezastru. 
Pentru stratul de baza am folosit un lac incolor no name si nu am folosit top-coat. Ca si celelalte oje din aceasta colectie, primul strat aplicat se usuca imediat, urmatorul mai greu. 

Daca va place aceasta nuanta, o gasiti prin magazine la un pret de 8 lei sau pe site-ul Farmec oficial, la pret de 5 lei. 

luni, 29 iunie 2015

Lotiune Micelara Garnier Piele Sensibila

Am incercat si eu in sfarsit lotiunea micelara de la Garnier pentru  piele sensibila! Dupa ce m-am cninuit cateva zile sa dau de ea prin magazine, echipa Garnier Romania a fost tare draguta si mi-a trimis o sticluta cadou. 
La prima vedere m-am intrebat de ce oare are spuma deasupra. Am crezut initial ca e de la transport, ca a fost agitata sticla pe drum, dar nu acesta e motivul. Tot timpul este asa, cu spuma. Nu ma deranjeaza, dar ma enerveaza ca nu stiu motivul. Este prima apa micelara pe care o am cu spuma prin ea.
La prima incercare mi s-a parut mai mult o apa spumoasa, aveam impresia ca ma spal cu gel spumant si vroiam sa ma clatesc cu apa pe fata. Am auzit voci care spun ca trebuie sa te clatesti cu apa dupa ce te demachiezi cu apa micelara, dar eu nu am simtit nevoia pana sa folosesc aceasta lotiune de la Garnier. Dupa prima saptamana am renuntat sa ma mai clatesc pe fata cu apa normala pentru ca am vrut sa vad exact efectul acestei lotiuni micelare. M-am obisnuit greu cu ea pentru ca imi lasa pielea de pe obraz si frunte lipicioasa. Probabil pentru ca eu am tenul mixt, gras in zona T si pe obraji si poate ar fi trebuit sa folosesc lotiunea pentru piele grasa. In rest nu am avut probleme cu ea, nu mi-au aparut mai multe cosuri decat de obicei, nu m-am iritat, nu ma ustura ochii de la ea. Curata bine aproape orice machiaj, inclusiv al ochilor, fara sa insist prea tare. Tin cateva secunde discheta pe ochi pentru a se dizolva rimelul si apoi sterg prin miscari circulare. De obicei am nevoie de 2 dischete pentru fiecare ochi si 2-3 pentru restul fetei. 
Imi place partea lunguiata a capacului roz pentru ca o pot deschide usor cu buricul degetelor. Eu am de obicei probleme cu deschiderea capacelor pentru ca trebuie sa bag cumva unghia sub capac ca sa il ridic in sus. 
Daca m-am plans atat de acest produs, acum sa spun si ceva pozitiv despre el: nu are miros, nu contine parfum, am mai zis deja ca nu ma ustura ochii de la el, nu are alcool si are un super pret, 21 de lei pentru 400 ml, iar daca il prindeti la reducere ajunge la 17-18 lei Eu am terminat o sticla in 2 luni si jumatate, folosit seara si dimineata. 
Apa micelara de la Bioderma ramana in continuare preferata mea, dar Garnier a urcat pe locul 2 in topul preferintelor mele. Este varianta mea de siguranta cand nu ma lasa buzunarul sa cumpar SensiBio H2O. 

duminică, 28 iunie 2015

Lip gloss Sephora Happy Birthday

Sephora ofera mai tot timpul mici atentii clientilor fideli ( posesori de card White sau Black) in luna in care te-ai nascut. Anul trecut eu am primit o mini trusa Happy Birthday cu farduri si ruj. Anul acesta nu am prea cumparat de la ei asa ca nu ma ma asteapt la un cadou fizic, un cupon de reducere in mod sigur,  dar am primit un lip gloss Happy Birthday la un eveniment blogger.
Este de fapt un tub cu 4 mini gloss-uri, 4 nuante diferite, fiecare cu aplicatorul lui. Cand am incercat nuantele pe mana, pentru swatch, toate pareau pigmentate, dar in realitate, aplicate pe buze sunt mai mult transparente, coloreaza foarte putin si in afara de cel mov, nu schimba prea mult culoarea naturala a buzelor, doar ofera stralucire. 
 Acum depinde si de culoarea buzelor, ale mele sunt rozalii, ca in poza de mai sus.
Mi se pare ca toate culorile arata o nuanta diferita de roz pe buzele mele, cu toate ca prima ar trebui sa fie rosu, a doua mov si urmatoarele doua nuante de maro-nude. 
Rezista pe buze cam 2-3 ore, au un gust placut de fructe, nu curg, nu depasesc conturul buzelor, dar le simt putin lipicioase. 

Este perfect de luat in vacanta cand ai limita de bagaj, mai multe nuate in acelasi ambalaj. Dar e bun de luat si in poseta zi de zi, cand te saturi de o culoarea si vrei sa o schimbi pe parcursul zilei. Cum mi se intampla mie de obicei. 




vineri, 26 iunie 2015

Salata in mantie de iaurt

Zilele trecute mi-a aparut in newsfeed pe facebook aceasta reteta si am vrut sa o recreez. Bineinteles ca nu am respectat reteta in totalitate si am modificat ingredientele.

Daca va e pofta si voua, aveti nevoie de:

  • 500 g iaurt
  • 1 plic de gelatina
  • sunca de praga sau carne fiarta/la gratat/la cuptor taiata cubulete Eu am folosit ambele. 
  • 5 castraveciori murati ( in otet)
  • putina branza tare taiata cubulete ( puteti folosi si/sau cascaval) 
  • 2 linguri de boabe de porumb ( din conserva )
  • 4 oua 
  • 2 linguri de maioneza ( optional)
  • condimente dupa gust, eu am folosit doar sare.
Se fierb ouala tari in apa cu sare. Intre timp se pregatesc ingredientele care trebuie taiate cubulete. Eu le-am taiat mai mari, dar mi-am dat seama apoi ca trebuie cat mai mici pentru un aspect frumos al produsului finit dupa taiere. 
Se incalzeste iaurtul la foc mic, fara a-l lasa sa fiarba si separat se pregateste gelatina la bain-marie. Se toarna gelatina in iaurtul caldut si se amesteca bine. Adaugam si restul ingredientelor in iaurt, condimentele si la final maioneza si amestecam bine.
Inainte sa adaug maioneza eu am impartit in doua compozitia si am adaugat maioneza doar intr-una. Si bine am facut. Am realizat ca nu imi place maioneza in aceasta combinatie. 
Pe post de tava eu am folosit un castron si o tava micuta din silicon pentru chec. In castron am pus in mijloc un ou fiert intreg ( decojit bineinteles), iar in tava de silicon restul ( 3 adica), dupa care am turnat compozitia de iaurt pana am acoperit complet ouale. 
Se da la rece minim 4 ore, eu am lasat peste noapte. Se felieaza inainte de servire si se pastreaza la rece.

Dupa cum scrie si in reteta originala puteti adauga sau scoate ingrediente dupa propriul vostru gust. Daca viitoare eu nu mai adaug maioneza si vreau sa incerc sa pun boabe de fasole rosie. Aveam si acum in casa dar mi s-a parut putin ciudata ideea de iaurt cu fasole :))) Dar nu ma las, sunt prea curioasa si pofticioasa pe deasupra!

Eu am avut ceva probleme cu feliatul: prima felie se taia perfect, urmatoarea se destrama. De asta am zis la inceput ca ingredientele trebuie taiate cat mai mici. Ba mai mult ma bate gandul sa le toc la blender sau robot. Sau alta varianta ar fi sa folosesc forme individuale de briose in care sa pun un ou fiert si apoi compozitia de iaurt. Scap de chinul feliatului iar oaspetii au o surpriza cand dau de ou. 



miercuri, 24 iunie 2015

Cumparaturi DM

Ieri a fost ziua cumparaturilor neplanificate! Am inceput dimineata cu o pereche de incaltaminte pentru ca mi s-a rupt sandaua pe strada si nu puteam sa merg asa cu ea. M-am oprit la primul magazin, am studiat oferta, ce mi-a placut mie nu aveau marimea mea, asa ca m-am orientat spre ceva ieftin si cat de cat acceptabil. Asa ca am dat 15 lei pe o pereche de balerini-expadrile sau cum s-or numi.
Pe timpul zilei am ramas fara hartie xerox la birou si m-am pricopsit cu o vizita de urgenta in Cora, unde am vazut acest sapunel dragut in forma de ratusca. Stiti deja ca eu nu folosesc sapun solid, nu? Miroase tare bine, a lamaie cu miere. L-am aruncat intr-un sertar cu haine de iarna, sa le pastreze parfumate. Cred ca a fost in jur de 10-12 lei. 
Si ca sa termin ziua bine, pe seara am intrat in Dm sa ma relaxez putin. Aveam nevoie doar de un deo stick solid, tip spray am o gramada acasa, dar daca eu am pitici pe creier si vreau solid, am intrat sa cumpar. Mi s-au mai lipit de mana si 2 geluri de dus de la Tesori D'Oriente. Nu stiu de ce le-am luat de pe raft sa le miros pentru ca am o gramada de geluri deschise si cateva sigilate. Dar le-am luat, le-am mirosit si nu m-am mai putut desparti de ele. Au un parfum divin! Habar nu am cat am dat pe ele si am pierdut si bonul, probabil undeva la 12-15 lei bucata. 
Si ca sa radeti putin acum , va spun ca ultimul produs cumparat s-a vrut a fi servetele umede, dar de fapt este hartie igienica pentru piele sensibila :)))) Arata ca un pachet de servetele umede, nu? Cine a mai stat sa citeasca descrierea sau numele produsului ?! Am vazut reducerea, aveam nevoie, le-am luat. Asta e. Oricum sunt bune la ceva! :))) Nici nu stiam ca exista hartie igienica speciala. Cu ocazia asta am mai aflat ceva nou. Voi stiati de ea?


luni, 22 iunie 2015

Lapte pentru corp Cosmetic Plant

Am incercat sa folosesct acest lapte pentru corp cu galbenele si vitamina E de la Cosmetic Plant, dar nu am reusit sa il folosesc mai mult de 2 ori pentru ca nu imi place cum miroase, ba mai mult mi se face rau de la el ( daca ma urmariti deja, stiti ca eu am o problema cu mirosurile si nu folosesc parfum de cativa ani ).Un lucru bun , pentru mine, ar fi ca parfumul nu se mentine pe piele. Dar tot asta poate fi si un lucru rau pentru cui ii place mirosul acestui produs.  
Are o consistenta lichida, dar se intinde greu pe piele si nu se absoarbe rapid. Dar ca sa gasim ceva pozitiv ne gandim ca te obliga sa faci masaj pana intra laptele in piele. 
Imi place ambalajul tip tub cu capac lat care se poate pastra "in cap", este usor de folosit si de dozat cantitatea.
Mi-a placut senzatia de hidratare pe care o lasa, dar nu am avut timp sa vad daca are un efect benefic in timp pentru ca nu am folosit-o destul. I-am gasit alt stapan, caruia chiar ii place cum miroase. 

"Laptele de corp cu extract de gălbenele și vitamina E activează regenerarea epidermei, tonifică şi revitalizează prin extractul de gălbenele. Previne apariţia fenomenelor de îmbătrânire prin efectul de blocare a radicalilor liberi de către vitamina E. Oferă o hidratare de lungă durată fără a lăsa urme grase."

Un tub de 200 ml costa 11 lei pe site-ul companiei.

Ati incercat acest produs? 

duminică, 21 iunie 2015

Farmec Collection, Your Highness

Una din cele mai rezistente oje din colectia Farmec de toamna-iarna 2014 este Your Highness:
In acest moment o am pe unghii de 9 zile si arata exact ca in prima zi de aplicare, fara sa fi folosit top-coat, doar un strat de lac baza de la Marionnaud. 
Se aplica uniform si se obtine o culoare intensa dintr-un singur strat. Eu am folosit doua pentru ca am vrut o nuanta putin mai inchisa. Are un luciu frumos, care nu se diminujeaza odata cu trecerea timpului.
Primul strat de oja se usuca repejor, al doilea mai greu. Dupa cateva minute eu ma spal pe maini cu apa rece sau daca am rabdare stau cu unghiile cufundate intr-un castron cu apa cu gheata.

Daca va place aceasta nuanta, o gasiti prin magazine la un pret de 8 lei sau pe site-ul Farmec oficial, la pret de 5 lei. 

Daca sunteti curioase de nuanta exacta a ojei, o puteti admira mai bine in acest clipulet :)
 

joi, 18 iunie 2015

Lapte demachiant Argan Bio Gerocossen

Descrierea oficiala a laptelui demachiant pentru fata, ochi si buze Argan Bio de la Gerocossen:

Indeparteaza perfect impuritatile si machiajul de pe fata, ochi si buze, protejeaza stratul lipidic natural si catifeleaza pielea datorita uleiul de argan. Textura sa matasoasa lasa pe piele o senzatie de prospetime si confort. 
Imi place sa folosesc acest lapte demachiant pentru fata si buze. Curata bine machiajul, orice urma de fond de ten si ruj, chiar si cel mai incapatanat rimel, dar nu il pot folosi pe zona ochilor pentru ca ma ustura ochii de la el.
Are o textura densa, cremoasa. Folosesc o cantitate mica de produs, altfel am impresia ca lasa fata lipicioasa. Mi-a luat ceva vreme sa nimeresc cantitatea ideala de produs, dar acum m-am obisnuit. Uneori nici nu mai folosesc crema de fata dupa pentru ca imi simt deja pielea hidratata de la acest lapte demachiant. Are un miros placut, de migdale parca. 
Este indicat tuturor tipurilor de ten, dar uneori am senzatia ca este special pentru tenul uscat la cat de cremos il simt eu. Dar imi place ca lasa pielea fina si catifelata, chiar daca folosesc apa tonica sau apa micelara dupa. Pacat ca nu il pot folosi si pe ochi, dar asa sunt eu mai sensibila. 

Un tub de 200 ml costa 12 lei si il gasiti in diverse magazine sau online, aici

marți, 16 iunie 2015

Gel Anticelulitic pentru Drenaj Cellufight de la Elmiplant

Ai celulita? Esti grasa atunci! M-am saturat sa aud aceste vorbe! Poti sa fii slaba blana si sa nu ai grasime in exces, dar sa ai celulita din lipsa de miscare si dieta neadecvata. Celulita nu este boala femeii grase, este o afectiune universala! Chiar si barbatii au celulita. 
Mai mulţi factori pot determina apariţia celulitei: predispoziţia genetică, modificările hormonale, obezitatea, lipsa de exerciţiu şi o dietă bogata in grasimi si dulciuri. Dacă doriţi să reduceţi celulita, este important să aveţi o dietă sănătoasă şi un program de exerciţii fizice. Dar daca sunteti  ca mine, super mega lenese, puteti incerca sa diminuati aspectul de coaja de portocala cu diferite creme si tratamente antiacneice.   Mi-a luat ceva vreme sa inteleg ca nici o crema din lume nu te va scapa de celulita, dar macar te poate ajuta la imbunatatirea aspectului pielii. Pacalesti ochiul, dar nu corpul! Tot e ceva :)
Acum folosesc gelul anticelulitic pentru drenaj Cellufight de la Elmiplant.
Este un gel rozaliu care trebuie masat cateva minute pana intra in piele. Dupa folosire pielea se inroseste si se incalzeste. Efectul acesta de roseata si incalzire dureaza cam o ora la mine, timp in care gandesc eu ca actioneaza ingredientele din gel. Cel putin asa sper. Are un miros intens, intepator, de piper. Nu pot sa zic ca imi place, dar nici nu ma streseaza prea tare. 
Eu il folosesc dupa dus, de preferat cu un gel tip scrub sau un gel normal cu un burete abrazic pentru eliminarea celulelor moarte de la suprafata pielii. 
Daca va continuati ritualul de frumusete cu aplicarea unei creme de corp sau de fata, nu uitati sa va spalati bine pe maini, altfel riscati sa va inrositi pe zonele atinse. Prima data cand am folosit acest gel eu am uitat complet si m-am trezit rosie pe fata. Mi-am dat seama imediat din ce cauza si m-am linistit, dar am stat ca pe ghimpi pana mi-a trecut. Eu m-am obisnuit sa aplic crema de corp dupa gelul alticelulitic si nu ma mai spal pe maini pentru ca nu ma deranjeaza acest lucru, dar asta depinde de preferintele personale. In schimb, daca aplic crema de fata imediat dupa Cellufight, atunci da, ma spal pe maini. 

Efectele se vad dupa una-doua saptamani: piele mai neteda, mai intinsa, mai frumoasa :) Si asta folosit o singura data pe zi. Rar de tot aplic gelul de 2 ori. In timp se reduce aspectul de coaja de portocala de la suprafata pielii, dar daca strangi pielea intre 2 degete, se vede celulita din interior. Pentru aceasta singurele varinate de tratament sunt sportul, alimentatia sanatoasa si muuulta apa!  

Eu am incercat si crema cu acelasi nume, dar nu mi-a placut: este prea densa, intra greu in piele si nu simt deloc efectul de incalzire, iar din aceste motive am impresia ca nu functioneaza. Prefer gelul. 


Un tub de 200 ml costa 18-19 lei si mie imi ajunge cam 2 luni. 

Dupa incetarea tratamentului, efectele sunt vizibile 1-2 luni, in functie de stilul de viata. 

Imi plac efectele acestui gel si mai ales imi place pretul. Am incercat si variante mai scumpe, cu renume, dar cu rezultate mai slabe. Din curiozitate incerc mai tot timpul produse noi anticelulitice, dar mereu ma intorc la acest gel de la Elmiplant. Voi l-ati incercat? 

luni, 15 iunie 2015

Apivita Body Energy Milk, Orange & Ginger

De o saptamana si ceva vad prin oras autobuze Ratb care fac reclama la produsele Apivita care se gasesc, daca nu ma insel, doar in farmaciile Sensiblu si mi-am adus aminte ca am si eu in casa o crema de corp de la ei. 
Am laptele de corp energizant cu aroma de portocale si ghimbir de vreun an de zile, dar nu l-am mai folosit pentru ca i s-a stricat pompita de dozare dupa doar cateva utilizari. Am reinceput acum sa il folosesc chiar daca au trecut 13 luni de cand l-am deschis, pe ambalaj scrie ca expira in 12 luni din momentul in care il folosesti prima data. Nu i s-a schimbat mirosul si nici consistenta. Probabil pentru ca l-am pastrat intr-un sertar, ferit de soare si variatii de temperatura. 
Dupa prima folosire, am asteptat 2 zile sa vad daca imi apare ceva suspect pe corp. Nu s-a intamplat nimic, asa ca acum il folosesc zilnic. Imi place textura usoara, care intra rapid in piele si nu lasa urme pe haine. Nu imi place mirosul, tinde mai mult spre ghimbir sau ceva asemanator cu plante verzi, nu se simte deloc aroma de portocale. 
Nu contine parabeni, silicon, uleiuri minerale si are 91% ingrediente naturale, printre care ulei de masline, ulei de migdale, ulei de portocale, ulei de ghimbir si unt de shea. Toate acestea ajuta la hidratarea si mentinerea elasticitatii a pielii. 

O sticla de 200 ml costa 53 de lei. Posibil sa se fi scumpit intre timp.

Daca nu s-ar fi stricat pompita probabil as fi terminat demult aceasta crema de corp. Ambalajul este destul de dur si imi este destul de greu sa folosesc crema ramasa. Si din acest motiv nu sunt tentata sa mai cumpar alte arome, chiar daca mi-a placut senzatia pe care o lasa crema pe corp.

Voi ati incercat produse  de la Apivita? Cum v-ati inteles cu ele?  

joi, 11 iunie 2015

Romwe Wishlist, articole de plaja

Vreau sa merg la mare! Am vazut de cateva ori marea anul acesta, dar nu am prins vreme de plaja si au fost mai mult vacante  de vizitat decat  vacante de pace si odihna.
E cald, e soare, nu e arsita, e vremea perfecta pentru mine. Din pacate nu e apa calda, inca! Dar urmeaza, asa ca eu deja imi pregatesc mental hainutele de vacanta.

Primul pe lista: costumul de baie!

1) Costum de baie intreg, negru: nu am mai avut costum de baie dintr-o singura piesa de cand eram copil, dar aimi doresc unul de multa vreme. Singurul incovenient al acestuia ar fi zona cam mare nebronzata, dar trec peste.
                                                                      Sursa: aici

2) Acelasi costum, alta nuanta, dar fara imprimeu. Vesel si jucaus. 
                                                                    Sursa: aici
3) Costum din 2 piese, cu sutien tip banda si slip lat ( ca sa acopere sunculitele de pe solduri) 
                                                                   Sursa: aici

Cand sunt pe plaja si mi se face pofta de ceva bun sau de un suc nu imi place sa merg la bar sau la magazinul de "peste drum" in costum, vreau sa am totusi ceva pe deasupra. Si decat sa ma chinui sa trag o rochie pe mine sau de regula blugii scurti si tricoul, imi place sa am la indemana ceva gen kimono. Si am gasit pe Romwe 2 variante dragutele:
1) O bluzita  deschisa, alba, dantelata
Sursa: aici
2) Un kimono negru cu motive florale.
                                                               Sursa: aici

As fi vrut sa adaug pe lista si niste papuci, dar nu am gasit ceva pe Romwe care sa imi placa, dar ma mai documentez si daca gasesc ceva frumos o sa va arat si voua.

Va plac alegerile mele?

miercuri, 10 iunie 2015

Dalin sampon pentru bebelusi fara lacrimi

Intr-o dimineata mi-a aparut acest clip pe youtube ca melodie recomandata:
Mi-a ramas toata ziua in cap si am fredonat-o in gand. Intamplarea a fost sa merg la cumparaturi in acea zi si trecand pe langa raftul cu produse pentru bebelusi am "trantit" in cos samponul Dalin. 
Formula “fara lacrimi” a samponului a fost special creata pentru a curata parul si scalpul sensibil al copilului, fara a le usca si fara a da senzatii neplacute de iritatie si  usturime, De asemenea, este ideal si pentru uzul adultilor. Produsul nu contine sapun, este testat dermatologic, hipoalergenic, cu Ph 5,5.

Acest sampon se intinde foarte greu pe par la prima samponare si face putina spuma, la a doua este ceva mai usor de folosit. Lasa parul curat si frumos. Nu am avut mancarimi de la el, nu mi-a aparut matreata si nu am plans de la el. Din acest punct de vedere e ideal pentru mine, dar nu imi place sa il folosesc pentru ca imi lasa parul incurcat si doare la pieptenat. Am avut aceasta problema cu par incurcat doar cu niste sampoane de la Farmec, in rest nu.
Nu imi imaginez cum poate fi folosit acest sampon pentru fetitele de 3-4 anisori cu par lung. Vad numai lacrimi :)) Scrie pe el ca este sampon de bebelusi, la ce par scurtut au ei nu cred ca sunt probleme, dar atunci de ce apar fetite maricele in relama? Si de ce scrie ca este indicat si pentru adulti? Sa am doar eu problema asta cu par incurcat?!

O sticla de 200 ml costa 15 lei. Am vazut ca au si sampon cu pompita , alte sortimente ( cu mango) sau sampon cu balsam 2 in 1, dar sincer nu ma mai tenteaza.
Abia astept sa termin aceasta sticla si sa revin la clasicul Johnson's Baby. Voi ati incercat Dalin?

Eu o sa imi aduc aminte in continuare cu placere de ... reclama si cam atat.

marți, 9 iunie 2015

Cumparaturi de la Hello Free Z One Discount, 2

Astazi am ajuns din nou la magazinul Hello Free Z One Discount. Tot pe fuga am fost, ca si data trecuta de altfel si tot la intoarcere de la spitalul Fundeni :))) 
Pentru ca stiam deja locatia nu am mai pierdut vremea cautand adresa ( Sos. Pantelimon nr. 255), dar am fost putin mai atenta sa vad ce este in jurul magazinului: inainte de magazin este o intersectie maricica, urmata de o biserica, cateva magazinele, printre care si unul gen 5 lei orice produs, iar daca veniti din celalalt sens puteti sa va ghidati dupa un oficiu postal.
Nu aveam nevoie de ceva special si ca atare listuta mea de cumparaturi a fost foarte mica, dar daca tot era in drum magazinul am zis sa ma opresc cateva minutele.
Daca prima data am evitat raftul cu dulciuri, cum am intrat in magazin am inceput sa studiez oferta si am pus in cos o punga de bomboane cu aroma de lamaie. Dupa ambalaj am crezut ca o sa fie caramele, in realitate au fost dropsuri. Am desfacut punga la birou si impreuna cu colegii le-am dat gata in jumatate de ora de mi-a ramas doar ambalajul pentru poza. Mi-a placut gustul, dar mi-au facut o foame groaznica. Data viitoare o sa incerc alte arome, mai erau 2-3 daca nu ma insel. Le retin doar pe cele cu menta. O punga a fost 5 lei. 

Samponul Johnson's Baby 750 ml e pe lista mea de data trecuta, a fost 13 lei, iar in supermarket sticla de 250 ml costa 14-15 lei. Eu am luat varianta clasica pentru ca e preferata mea, urmata de varianta cu musetel. Aveau si cu lavanda, dar nu am incercat niciodata pentru ca nu suport aroma ( de lavanda).

Am vrut sa cumpar varianta mare de sampon uscat Batiste, dar nu aveau sortimentul dorit de mine si anume XXL Volume, asa ca am luat tub mic. Nu imi aduc aminte deloc cat costa, doar varianta mare am retinut ca este 19 lei si am pierdut si bonul de cumparaturi, dar imi imaginez ca este in jur de 10-12 lei?!

Am avut intentia sa cumpar untiera rosie cu buline albe care mi-a ramas in cap din prima vizita, dar am avut ghinion si nu am mai gasit-o. Se adevereste inca o data motto-ul meu: daca iti place ceva, cumpara din prima, nu mai sta pe ganduri, ca sigur ti-o "fura" altcineva :))) Acum imi pare rau!

M-am mai uitat la niste produse pentru unghii, dar chiar nu aveam nevoie de oje si alte prostiute, asa ca m-am indreptat spre casa si cum mi s-a parut ca am prea putine produse in cos am mai luat o nuga! Ce scuza am gasit si eu ca sa cumpar ceva dulce :))) A fost primul produs pe care l-am deschis cum am iesit din magazin, dar am fost dezamagita de gust: parca era plastic. Am luat o gurita si am pasat-o colegului. Nici lui nu i-a placut in mod deosebit, dar nici nu a aruncat-o. Daca eram singura, ajungea la gunoi in mod sigur. Concluzia? Tot mai bune sunt dulciurile noastre, dar nu strica sa incercam si altele :))) 

Am prins chiar aglomerat in magazin, mi-a fost greu sa ma plimb printre rafturi si nici de data aceasta nu am stat mult, in 5 minute am terminat. Dar mi-a placut atmosfera generala: magazin micut, vecini/prieteni care s-au intalnit si au inceput sa stea la discutii in mijlocul culoarului, copii cu mamici ... :) 

Poate data viitoare o sa am mai multe de luat si de povestit! 
 


vineri, 5 iunie 2015

Flormar Spring&Summer 2012 Collection #444

Am gasit prin casa o oja din colectia Flormar de primavara vara 2012, numarul 444, de pe vremea cand ojele Flormar nu aveau inca nume, doar coduri! Cred ca e cea mai veche oja pe care o am in acest moment :) Stiu ca e expirata de mult, dar am fost curioasa sa vad daca o mai pot folosi.
Oja are aceeasi consistenta apoasa ca acum 2-3 ani cand am cumparat-o. Am agitat bine de tot si m-am apucat de treaba. Sunt necesare 2-3 straturi pentru o aplicare uniforma, dar tot se mai vede prin ea linia unghiei. 
Tin minte ca la inceput am fost suparata ca nu s-a potrivit culoarea capacului cu culoarea propriu zisa a ojei. Eu ma asteptam la un mov aprins, iar oja este de fapt fuchsia. 
Nu stiu ce am facut cat timp s-a uscat oja, dar mi-au aparut niste amprente de toata frumusetea pe unghii. De fapt stiu, am stat pe net si nu imi explic ce s-a intamplat :))
Pozele acestea sunt facute a doua zi de la aplicare. Oja a rezistat eroic 5 zile, dar nu o sa o mai folosesc pe viitor pentru ca este deja prea veche. Am vrut totusi sa va arat nuanta ca poate se mai gaseste in magazine, dar probabil sub alt nume.

miercuri, 3 iunie 2015

Crema de zi cu Q10 si ceai verde de la Cosmetic Plant, Review

In ultimele 3 luni de zile am folosit crema de zi cu Q10 si ceai verde de la Cosmetic Plant. 
Am consumat aproape 3 sferturi din cantitate, dar odata cu venirea caldurii nu mai suport mirosul ... de ceai verde. Probabil ca anumite perosane considera aceasta aroma de ceai verde placuta, dar eu nu o suport. Cat a fost relativ frig afara am reusit sa o tolerez, acum mi se face pur si simplu rau de la ea. Dupa 5-10 minute de la aplicare nu se mai simte mirosul cremei pe fata, dar acele 2-3 minute de aplicare a cremei sunt un chin pentru mine acum. Asa ca e momentul sa folosesc altceva. 
Crema are o textura usoara, dar nu e apoasa, intra repede in piele, nu este grasa, dar uneori simt ca imi lasa fata lipicioasa. Nu imi simt pielea hidratata ( fata de alte creme), dar nici uscata. Uneori imi luceste fruntea dupa ce aplic crema. dar daca folosesc dupa un bb sau cc cream nu se mai observa. A fost o crema bunicica pentru tranzitia din primavara spre vara ( martie-mai) pentru ca am avut parte de o vreme frumusica: nici prea frig, nici prea cald, fara vant, fara ploi.
Un borcanas de crema de 50 ml costa 18 lei. 
 Coenzima Q10 este o substanţă prezentă în toate celulele organismului, deosebit de eficace împotriva radicalilor liberi şi care previne degradarea colagenului, iar ceaiul verde este un puternic antioxidant, energizant şi curativ. Împreună redau pielii vitalitalitatea şi elasticitatea, şi previn apariţia ridurilor.
Noua gamă Q10 + ceai verde este îmbogațită cu un complex mineral energizant care furnizează pielii mineralele și electroliții necesari pentru stimularea funcționării mitocondriei, uzina energetică a celulei. De asemenea, îmbunătățește oxigenarea și metabolismul celular şi limitează în același timp producția radicalilor liberi. În plus, previne degradarea acidului hialuronic și a colagenului din dermă, menținând astfel integritatea matricei extracelulare și prevenind apariția ridurilor.

Aceasta gama de la Cosmetic Plant cu Q10 si ceai verde este destinata tenului matur 30+ si cum eu mai am 2 ani pana sa ma incadrez in aceasta categorie, am considerat ca pot sa o folosesc :)

Voi ati incercat aceasta crema sau alt produs din gama cu Q10 si ceai verde de la Cosmetic Plant? Cum v-ati impacat cu ele? 


marți, 2 iunie 2015

Beauty News, Melkior Indian Summer Collection


A venit vara! Si avem cu totii nevoie de evadare, de exotism, de schimbare. Va fi o vara colorata, o vara indiana plina de soare si de mare. Tendintele mizeaza pe mov, turcoaz, portocaliu si, daca vreti sa fiti in centrul atentiei, nu uitati sa va faceti un tatuaj. Efemer sau nu!
Noua colectie Indian Summer de la Melkior subliniaza cu indrazneala, dar si cu feminitate la superlativ, machiajul ochilor si al buzelor:

  • 2 nuante de Ruj Mat (Clementine si Coquette) la un pret recomandat de 39,90 lei
  • 2 nuante de Ruj Shiny (Bisou si Fleureter) la un pret recomandat de  39,90 lei
  • 3 nuante de Fard de pleoape (Tropical Green, Emerald, Wild Cherry) la un pret recomandat de  27 lei ( iar daca aveti o paleta magnetica si va doriti doar rezerva  atunci platiti 17 lei)
  • 3 nuante de Lac de unghii (Wild Orchid, Rubi, Fire) la un pret recomandat de 29,00 lei

Daca vi se par cumintele aceste 3 culori de oja din colectia Indian Summer, Melkior a creat o gama de 5 nuante puternice de lac de unghii in culori neon pentru o manichiura vibranta si seducatoare: Pink Cocktail, Disco Power, Crazytality, Crazy Pink si Vertigo.
Pret: 29 de lei

Daca indraznesti sa porti un machiaj tip fantezie, Melkior  a creat pentru tine un set de gene false fantezie : Blue Look si Fantastic Look. Acestea sunt gene false cu banda care adauga densitate genelor naturale pe toata lungimea lor.
Pret: 19,90 de lei

Noul Mascara Space Volum Brown creat de Melkior confera genelor volum. Nu se intinde, nu curge, este rezistent la transfer si nu incarca genele. Prezinta o perie flexibila care intinde produsul pe gene de la radacina la varf. Are o formula intens pigmentata si contine unt de Shea hranitor si ceara de Carnauba (agent de ingrosare, pelicula protectoare).
Pret: 39.90 lei

 Noile Servetele demachiante Soft Clean de la Melkior indeparteaza cu usurinta impuritatile si urmele de machiaj de pe fata si de pe conturul ochilor, fara sa usuce sau sa irite. Servetele demachiante Deep Clean sunt ideale pentru indepartarea eficienta a machiajului rezistent. Nu necesita clatire. Contin ulei din samburi de struguri.
Pret 9.90 lei

Pe mine ma tenteaza rujurile, oja neon si servetelele demachiante. Recunosc ca genele fantezie nu sunt genul meu, iar rimelul maro nu ma prinde. Va face ceva cu ochiul din aceste noutati de la Melkior?