joi, 30 iulie 2015

Apa micelara 2-in-1 demachiant pentru fata si ochi Essentials de la SkinCode

Am cumparat apa micelara Essentials 2-1 demachiant pentru fata si ochi pentru ca este fabricata de SkinCode, adica un brand de produse dermato-cosmetice elvetiene.
Ma asteptam sa fie mai buna decat apa micelara SensiBio H2O de la Bioderma doar pentru ca este putin mai scumpa si pentru ca am auzit numai de bine despre alte produse Skincode, dar m-am inselat amarnic.
Cand am deschis prima data sticla m-a izbit un miros puternic de alcool. Putin ciudat avand in vedere ca nu contine acest ingredient. Sau poate contine alcool, dar sub alt nume si eu nu l-am recunoscut. Nu am avut rabdare sa stau sa caut informatii despre ingrediente, dar va las lista, poate voi aveti mai mult timp decat mine.
Descrierea oficiala:

Un produs de curatare 2-in-1, care indeparteaza impuritatile si toate urmele de machiaj si care confera pielii un aspect curat, proaspat si hidratat. Ideala atat pentru demachiarea fetei, cat si pentru cea a ochilor, datorita formulei delicate fara parabeni sau substante alergenice. Produsul este recomandat pentru toate tipurile de piele, putand fi utilziata atat ziua cat si noaptea

Nu dizolva si nu curata mai deloc machiajul ochilor, trebuie insistat si pe deasupra ma ustura si ochii de la el. Nici cu fondul de ten nu se descurca mai bine. L-am incercat pe buze din obisnuinta si nu a sters mai deloc rujul, tot rosii aveam buzele si mi-a lasat un gust amar. Nu ma deranjeaza acest lucru, dar celelalte ape micelare incercate de mine nu au avut gust.
Ma enerveaza pana si sistemul de inchidere al sticlei: capac prin infiletare.
Nu ca ar fi ceva esential, dar pentru cineva lenes si mereu pe fuga ca mine e aiurea sa stau sa ma gandesc mereu ca trebuie sa inchid sticla. Prefer capacele prinse de sticla.

As vrea sa spun ceva de bine despre acest produs, dar chiar nu am ce. Poate doar ca nu a fost testat pe animale. Da, ma bucur ca acest produs este cruelty free. A fost testat deasemenea  dermatologic si oftalmologic, dar pe mine tot ma ustura ochii de la el. E adevarat ca in instructiunile de pe eticheta se spune ca se foloseste apa micelara pe pleoapele inchise, dar eu folosesc eyeliner pe waterline asa ca trebuie sa deschid ochii pentru o demachiere completa.

Am renuntat sa folosesc acest produs dupa o saptamana pentru ca nu sunt multumita deloc de el. Nu il vad/simt ca pe o apa micelara sau ca pe un demachiant. Posibil sa il reutilizez pe post de toner. 

O sticla de 200 ml costa 60 de lei la Farmacia Tei sau in jur de 70-75 lei la alte farmacii. 

joi, 23 iulie 2015

BEAUTY TIPS AND TRICKS , 3


Stiati ca puteti prelungi viata unui rimel dupa ce s-a uscat daca adaugati cateva picaturi de solutie oftalmica (oftalmologica) in el? 
Daca nu folositi frecvent picaturi de ochi si nu aveti asa ceva in casa, nu are sens sa cumparati o sticluta intreaga pentru ca de obicei expira intr-o luna de la deschidere, dar puteti achizitiona mono-doze. O mono-doza costa in jur de 2-4 lei, in functie de marca. Solutia din mono-doza expira in 24 de ore, asa ca nu puteti sa o folositi mai mult timp. 
Mascara ar trebui inlocuita la 3-4 luni de la deschidere, dar daca nu  imi permit sa cumpar altul din diverse motive, atunci folosesc acest procedeu pentru a prelungi cu o saptamana, maxim doua viata acestuia. 

Daca observ ca s-a schimbat mirosul, culoarea sau consistenta produsului, atunci il arunc fara sa stau pe ganduri. Nu are sens sa risc cine stie ce infectii. 

Am vazut sugerat pe net ca se pot folosi si picaturi nazale in loc de picaturi de ochi, dar eu nu am incercat si nici nu sunt curioasa. Prefer varianta clasica. 

Voi ati incercat acest procedeu?  

miercuri, 22 iulie 2015

Alessandro NailSpa Cuticle Remover

De-alungul timpului am incercat multe solutii pentru indepartat cuticulele, de la branduri obisnuite ( Avon, Oriflame) pana la branduri profesionale, (Orly, CND), dar niciodata nu am fost pe deplin multumita. Diferenta de pret intre ele a fost semnificativa, de la 10 pana la 30-40 de lei, dar rezultatul obtinut a fost acelasi: cuticule topite pana la un anumit nivel. Eu folosesc si forfecuta clasica dupa. Incerc sa ma dezobisnuiesc de acest obicei, dar inca nu am scapat in totalitate de el. Trec sapatamani bune, cand deodata ma uit la unghii si simt nevoia sa tai pielitele si apoi incep sa plang cand tai in plus :)))

Acum folosesc  gelul pentru indepartarea cuticulele Alessandro NailSpa Cuticle Remover . Este putin mai bun decat toate celelalte, dar totusi nu se justifica pretul atat de ridicat fata de celelalte produse.
O sticluta de 14 ml costa in jur de 60 de lei. Eu am dat 58 de lei si asta doar pentru ca am prins o promotie si am beneficiat de ceva reduceri la alte produse. Intre timp am gasit-o pe net si mai ieftina, gen 48-50 de lei, dar clar eu nu mai cumpar acest produs. E bun, dar nu atat de bun. Si Farmec sau Flormar sunt bune, dar la preturi rezonabile pana in 15-20 de lei.  
O diferenta notabila intre ele este modul de aplicare. Acesta de la Alessandro are aplicatorul tip pipeta, care banuiesc ca intr-un salon este mai igienic si scade riscul infectiilor pentru ca nu atinge direct pielea, dar pentru uz personal, nu conteaza mai deloc.

Banuiesc ca stiti cum se foloseste o pipeta, nu?! Se apasa pe butonul negru pentru umplerea si implicit golirea pipetei. Se aplica gelul pe cuticule, care este mai degraba o solutie apoasa decat un gel, se lasa sa actioneze 2-3 minute timp in care pielea se inmoaie, apoi se curata si se impinge cuticula spre interior cu un betisor de bambus. Stiam ca este important sa te speli pe maini dupa folosirea solutiilor de acest tip pentru ca altfel se usuca pielea din jurul unghiei, dar pe ambalajul acestui produs exista avertismentul ca poti orbi daca atingi ochii si nu se stie niciodata cum duci mana la ochi fara sa iti dai seama, asa ca atentie sporita!  Dupa este recomandata aplicarea unui ulei special pentru hidratarea cuticulei sau macar o crema de maini.
Eu il folosesc o data pe saptamana chiar daca in instructiuni spune ca se foloseste o data la 3 zile. 
In timp am observat ca nu mai cresc la fel ce mult cuticulele ca pe vremea cand foloseam exclusiv forfecuta. 
Nu am avut iritatii de la el si l-am folosit si dupa ce m-am taiat cu forfecuta fara sa ma usture sau sa ma doara.  

Imi pare rau ca nu am poze before and after sa va arat, dar am pierdut o gramada de fotografii ieri cand am dat upgrade la telefon sa imi instalez ultima versiune de Android. Nu imi place nici cum arata si am ramas si fara poze pentru articole :( Ca sa nu spun de pozele facute spontan prin oras cand vedeam ceva care imi place. Chiar zilele trecute am pozat o batranica cum hranea niste porumbei si nu le-am salvat. Plus o gramada de catei si pisicute. 

Este adevarat ca din toate solutiile incercate de mine, aceasta este pe primul loc ca performanta, dar pe total nu m-a convins. Voi ce solutie pentru indepartat cuticula folositi? 


luni, 20 iulie 2015

Masca gomaj cu extract de caise Gerovital Hapiness

 Mult timp nu am simtit nevoia de a imi face gomaj facial, imi era de ajuns gelul zilnic de curatare si apa micelara, dar daca tot am primit acest produs la un eveniment la care am participat am fost curioasa sa vad cum este.
Masca de gomaj cu extract de caise de la Gerovital Hapiness este o crema destul de consistenta cu granule din extract de caise. Mi-a fost putin greu la inceput pentru ca sunt obisnuita cu creme light sau chiar gel. Fata de alte masti de acest tip, are putine granule de exfoliere, dar isi fac treaba. 

La inceput aveam impresia ca ma pisca fata de la crema sau granule, nu stiu exact, intre timp m-am obisnuit. Dupa primele 2-3 utilizari am ramas cu fata rosie pentru cateva minute. Mi-am dat seama ca am folosit prea mult produs si am redus cantitatea. Ulterior nu am mai avut probleme. Se vede instant un efect de luminozitate, m-am simtit ca dupa un peeling profesional executat de profesionisti. In timp, am scapat de punctele negre si s-au micsorat porii. Nu stiu daca doar este efectul acestei creme de gomaj sau o combinatie intre noile produse pe care le folosesc pentru ingrijirea tenului, dar macar inseamna ca sunt compatibile si ma bucur ca am descoperit ceva care imi face bine.

Crema se maseaza usor pe fata, timp de 1-2 minute si apoi se inlatura cu dischete demachiante umezite. Eu prefer sa o folosesc sub dus si o dau jos cu un buretel konjac si muulta apa. Se foloseste pe fata si pe decolteu, de 1-2 ori pe saptamana, dupa care se aplica o crema hidratanta. Eu o folosesc o singura data, mai mult nu simt nevoia. 

Zilele trecute m-am trezit fara gel exfoliant in baie ( am cautat informatii despre un ingredient si l-am lasat in camera, iar eu eram deja sub dus) si vroiam neaparat sa folosesc ceva exfoliant pentru corp asa ca mi-a dat prin cap sa folosesc masca de gomaj. Am fost foarte inspirata. Imi place senzatia de curat pe care o lasa pe tot corpul si cum e formulata special pentru ten, nu cred sa apara probleme daca e folosita pe corp. Singura observatie e ca daca dupa un gel clasic exfoliant pentru corp nu mai folosesc gel de dus clasic, dupa acesta prefer sa ma mai spal odata cu gel de dus. Imi place mai mult pentru corp decat pentru fata :)) In ultima saptamana am folosit zilnic aceasta masca de gomaj pentru corp pentru ca urmez un tratament intens impotriva celulitei: gomaj si gel concentrat anticelulitic. 

Este recomandata persoanelor cu ten uscat, peste 16 ani. Eu am tenul mixt, dar imi place sa o folosesc. 

Un tub de 200 ml costa 10 lei si o gasiti prin magazine sau online, pe site-ul oficial farmec.ro 




joi, 16 iulie 2015

Scoop Neck Open Back Flare Romwe Dress

Am asteptat cu nerabdare sa primesc aceasta rochita de la Romwe. In primul rand pentru culoare:  nu am mai avut o rochie galbena niciodata, apoi pentru ca are buzunare si nu in ultimul rand pentru lungime! Am realizat dintr-o data ca toate rochiile mele sunt scurtute, gen 2-3 palme sub fund, iar lumea din jurul meu, adica de la birou, poarta rochii pana la genunchi sau chiar mai lungi. In mod normal nu m-ar interesa acest lucru, nu ma iau eu dupa ce poarta lumea, dar mi-am dat seama ca nu mai sunt un copil :)) suna ciudat, nu? Nici eu nu m-am obisnuit inca cu ideea. Bineinteles ca o sa port in continuare rochiile pe care le am, dar o sa fiu mai atenta de acum inainte ce cumpar, sa fie putin mai lungi, dar totusi deasupra genunchiului.
Prima impresie: materialul e cam grosut pentru vremea de afara. Am primit-o saptamana trecuta cand erau 40 de grade. Totusi, azi o am pe mine, sunt 30 de grade si imi este bine in ea. Are si jupa, dar mi se pare inutila pentru ca materialul nu este transparent.
Nu este asa de galbena cum ma asteptam eu. Rochia este alba cu model galben pe ea. Modelul este cumva presat pe rochie, nu e pictat sau cusut, nici brodat, ca si cum ai apasa tare pe o hartie si ai lasa urme.
 Are prea multe pliuri pentru gustul meu si ma face sa par si mai grasa decat sunt :)) dar totusi o port pentru ca imi place stilul, ador rochiile de tip A. Si un mare plus sunt buzunarele. Nu sunt doar de forma, sunt chiar adanci. Poti tine telefonul linistita. 
Eu am ales marimea L si am stat putin pe ghimpi pentru ca am bustul cu vreo 10 cm mai mare decat scrie in descriere, dar am avut noroc, fermoarul se inchide bine, nu ma strange deloc. Si cred ca poate fi purtata si de cineva cu 2-3 cm in plus. Materialul nu este elastic, posibil sa nu fi masurat ei bine sau cumva din croiala, habar nu am. 
Aceste poze sunt realizate fix in ziua cand am primit coletul si din acest motiv materialul este asa de sifonat. Am vazut aceste sandale la Stradivarius, am vrut sa le probez si cum aveam rochia la mine si am zis sa rezolv doua lucruri odata. Din pacate nu le-am cumparat, desi erau reduse, costau doar 130 de lei, dar nu aveam stabilitate pe ele. Sunt prea firave pentru mine. Nu am mai facut alte poze pentru ca mi-am dat seama ca nu am sandale cu toc, iar cele cu talpa nu se prea potrivesc la aceasta rochie. Si ca sa fiu sincera nici nu am mai avut timp de organizat sedinta foto. Sunt frumusele si pozele astea din cabina de la Stradivarius, nu? :))

Am prins aceasta rochie la reducere, de la 60 la 32 de dolari si inca mai este valabila oferta. Daca va place rochia si vreti mai multe detalii si poze, intrati aici. 

miercuri, 15 iulie 2015

Farmec Ultrarezistent , nuanta numarul 34

Am o gramada de sticlute de oje pastelate, dar eu cumpar intruna nuante inchise, cu toate ca am si din astea destule :)) Ultima mea achizitie este nuanta numarul 34 din gama Farmec Ultrarezistent: un mov pruna sau bordeaux, habar nu am ce culoare e. 
Am dat 7 lei pe ea in Cora, dar o gasiti si online pe farmec.ro la acelasi pret. Pe site se vede un mov foarte inchis, dar in realitate nu este asa. Stiu ca depinde mult si de setarile monitorului, dar totusi diferenta mi se pare prea mare.
Sunt necesare 2 straturi pentru o aplicare uniforma. Recunosc ca imi place mai mult culoarea cu un singur strat de oja, dar din pacate trebuie doua, altfel se vad mici goluri de culoare, undeva mai inchis, undeva mai deschis. Trebuie neaparat 2 aplicari. In poza de mai jos puteti vedea cum arata un strat de oja pe mana unei colege si 2 pe unghiile mele. Nu prea iti vine a crede ca este aceeasi oja. Mie imi place mai mult cum se vede la ea, iar ei ii place cum se vede la mine. Bineinteles ca ea a mai aplicat un strat si a obtinut culoarea dorita. Eu am ramas cu dorinta neindeplinita :)) Stie cineva o oja care sa arate asa cum vreau eu, din 2 straturi? 
Se usuca repede, nu raman urme inestetice si chiar e rezistenta, 5-6 zile fara probleme. Eu le-am avut perfecte cam 7 zile, pe parcurs s-a tocit culoarea putin la varfuri, una s-a stricat si au pierdut din luciu. In a opta zi aratau asa:
Nu am de ce sa ma plang de aceasta oja, e ieftina si buna. Au o gama variata de culori si se gaseste in aproape orice magazin. Ce poti sa vrei mai mult de la o oja? Am uitat sa va spun ca am folosit un strat de baza, un lac incolor, fara top-coat, luciul e exclusiv de la oja.
Am filmat si un clipulet sa vedeti mai bine nuanta, desi chiar nu e diferenta intre adevar si poze:

joi, 9 iulie 2015

Colectia mea de geluri de dus, 2

Mai am doar 2 geluri de dus din vechea mea colectie, asa ca m-am gandit ca e timpul sa va arat noile mele achizitii in materie de geluri si uleiuri de dus.

O sa va spun 2-3 vorbe despre fiecare, in ordinea in care apar in poze:

1) Gel de dus nutritiv Dove Purely Pampering cu migdale&floare de hibiscus: e cremos, hidratant, imi place mirosul, dar m-am plictisit de Dove, nu m-am atins de el de vreo 2 luni de zile.

2) Gel de dus Balea cu aroma de cirese: in sticla miroase bine, pe piele se schimba parfumul, pare artificial, chimic si cu toate acestea am momente cand imi place. Nu e la fel de cremos si hidratant precum Dove, dar merita incercat.

3) Gel de dus Balea After Sun: ador parfumul lui. Dupa plaja racoreste si calmeaza pielea. Il folosesc si in restul timpului, dar nu mai simt acea senzatie de racorire, doar de prospetime. Imi place sa-l folosesc seara cand vin infierbantata din oras, mai ales dupa 40 de minute de mers pe jos cat fac de la metrou pana acasa ( de cand nu mai iau tramvaiul adica ).

4) Gel de dus Tesori D'Oriente Viola del Nepal: cumparat exclusiv datorita mirosului. In sticla miroase demential, dar din pacate pe pielea mea acest parfum se transforma radical. Nu imi place deloc. Parfumul nu rezista mult timp pe piele.  Are o consistenta de crema apoasa. In mod normal acest lucru nu m-ar deranja, dar datorita ambalajului care se pastreaza "in cap"  scapa mult produs pe langa capac. Pe de o parte ma enerveaza ca face mizerie si pe de alta ca se iroseste produs. Face multa spuma, lasa pielea catifelata, dar simt ca nu il pot folosi. Sau cel putin nu acum pe timp de vara. Poate o sa imi schimb parerea pe parcurs. Am fost super entuziasmata cand am cumparat acest gel de dus, dar este o mare dezamagire pentru mine.

5) Gel de dus Tesori D'Oriente Hamman: mi-a placut in primul rand ambalajul, apoi mirosul. Fata de vecinul din aceeasi gama, in cazul lui este exact invers: mi-a placut mai putin in sticla, dar mai mult pe pielea mea. Nu stiu cu ce se aseamana mirosul, ceva oriental oricum. Baia si pielea raman parfumate ore intregi dupa ce folosesc acest gel de dus, in conditiile in care nu folosesc crema de corp 
( altfel se amesteca parfumurile si nu imi place). Daca Viola este tip crema, Hamman este gel pur si nu am probleme cu ambalajul. Exista diferente majore intre aceste doua geluri de dus de la Tesori si nu ma refer la faptul ca imi place mie sau nu mirosul lor, ci la calitatile lor. Ambele lasa pielea hidratata, dar doar unul dintre ele se simte pe piele si in aer mult timp de la folosire.

6) Gel de dus cu iaurt si papaya de la B.U. : are o consistenta de crema light, foarte parfumata, aduce a papaya, insa nu hidrateaza si imediat dupa dus simt nevoia sa folosesc o crema de corp.

7) Gel de dus exfoliant Myrtille de la Sephora cu aroma de afine: ma binedispune intotdeauna parfumul lui. Nu face spuma mai deloc, are particule fine prin el si exfolieaza pielea fara sa o agreseze. Imi place sa il intind pe corp direct cu mana, cu floarea de baie, buretele normal sau manusa abraziva nu mai simt "nisipul". Uneori folosesc si un gel de dus normal dupa gelul exfoliant, desi nu este neaparat nevoie, depinde de ce chef am pe moment.  Daca dupa ce folosesc un un gel de dus clasic nu ma dau cu crema de corp tot timpul, dupa gelul exfoliant este neaparat nevoie de ea, altfel simt ca mi se usuca pielea.

8) Gel de dus I love cu aroma de zmeura si mure. Pana sa termin de scris acest articol am si terminat acest gel de dus, ambalaj pe care l-ati vazut in articolul de luna trecuta cu produse consumate aici. Nu mi-a placut foarte mult acest gel de dus, probabil pentru ca l-am comparat cu crema de corp din aceeasi gama. Dar nici acum daca stau sa ma gandesc la el, nu imi spune nimic deosebit: textura de gel, spumos, nu foarte hidratant, mirosul nu persista pe piele. Nu sunt tentata sa mai cumpar geluri de dus de la aceasta firma, poate doar ca sa vad diverse arome.

9) Ulei de dus Amande de la L'Occitanne: primul ulei de dus pe care l-am incercat. Am ramas placut surprinsa. Imi simt pielea atat de hidratata incat nici nu mai folosesc crema de corp dupa, doar crema anticelulitica pe zonele cu probleme. Ma bate gandul sa scriu ceva mai detaliat despre el in curad asa ca nu va spun mai multe.

La momentul acestei "sedinte poze", am vrut sa va arat gelurile de dus pe care le folosesc si pe cele nedesfacute. Aceste 4 sticlute erau noi. Intre timp nu am rezistat tentatiei si am mai desfacut 2 dintre ele: gelul Fa cu iaurt si migdale si gelul exfoliant de la Dove. Gelul Fa miroase placut, dar nu fel de frumos ca si sapunul din aceeasi gama. Gelul de la Dove are foarte putine particule exfoliante prin el si nu face la fel de multa spuma ca un gel Dove obisnuit. 
In sticla roz este de fapt un spumant de baie cu trandafir, dar miroase atat de frumos incat am in plan sa-l folosesc si pe post de gel de dus, iar cel de la Sephora e cu aroma de portocale. Sa vedem cat rezist pana le desfac :)) Gelul Sephora e sigilat, nici macar nu stiu cum miroase, sper sa aduca a portocale.  

In acest moment am 11 geluri desfacute si 2 noi, iar deseara merg la cumparaturi! Nu am in plan ceva bine definit, acum sa vedem, vreau sa vad ce reduceri au la Sephora.

Voi cate geluri de dus aveti desfacute? 

luni, 6 iulie 2015

Sampon Contra Caderii Parului Activa Plant Gerocossen

Am perioade cand imi pica parul. Muuuult par. Stiu si cauza: dietele mele de slabit, sau mai pe romaneste mancatul nesanatos: prea putine legume, fructe mai deloc. De fiecare data cand incep sa naparlesc, imi aduc aminte de capsulele din drojdie de bere si de samponul contra caderii parului Activa Plant cu ginseng, nuc si provitamina B5 de la Gerocossen. 

Folosite concomitent, in 2-3 saptamani parul meu isi revine la normal. Dupa care incep sa folosesc din nou samponul meu preferat. Am momente cand folosesc samponul contra caderii parului pana il termin, dar de cele mai multe ori revin la Johnson's Baby cum scap de probleme. 
 Complexul fitoterapeutic format din ginseng si nuc, bogat in vitamine (B1, B2, B12, C, K), in asociere cu provitamina B5 stimuleaza microcirculatia la nivelul pielii capului, fortifica radacina parului si stopeaza caderea lui. Parul ramane curat, suplu, mai rezistent si capata volum.
Aplicare: Aplicati samponul pe parul ud, masati delicat parul si pielea capului si clatiti abundent. 

Eu repet de doua ori aceasta operatiune. Am impresia ca parul arata mai frumos si cu mai mult volum daca repet samponarea. 

 Pentru eficienta maxima folositi si Tonicul capilar Activa Plant.

Eu nu am folosit tonicul capilar si am avut rezultate bune si fara el. Poate pentru cineva cu probleme mai grave, este util.

Daca aveti probleme cu caderea parului, eu va recomand sa incercati samponul cu ginseng, nuc si provitamina B5 Activa Plant de la Gerocossen. 

Il gasiti prin magazine la un pret de 20 de lei tubul de 400 ml sau online aici la un pret de 17 lei.

miercuri, 1 iulie 2015

Produse terminate, 17

Mi-am dat seama azi ca a trecut o jumatate de an. Nu pot sa cred ce repede trece timpul. Nu mi-am propus eu prea multe rezolutii de Anul Nou, dar imi dau seama ca nu am facut mai nimic :))) In afara de consumat produse cosmetice, nu prea am ce trece pe lista :)))
Si uite asa va prezint eu produsele terminate, consumate sau expirate in luna iunie.
1) Rezerva sapun lichid cu miere Nivea: imi place sapunul lichid tip gel, nu usuca mainile si imi place aroma de miere.
2) Sapun lichid Fa Yoghurt cu migdale: cred ca e sapunul meu preferat in acest moment. Miroase super, e cremos, hidratant, imi vine sa il mananc. Cand imi e pofta de dulce ma spal pe maini, respir adanc si imi trece. Am slabit 2 kile, da, pot sa ma laud?!
3) Sapun lichid fara clatire, Hand Cleaner: am aruncat si luna trecuta o sticluta plina, luna asta am mai gasit una intr-o geanta pe care nu am mai folosit-o de ceva vreme. Nu imi place deloc mirosul, nu il pot folosi.
4) Servetele umede Toujour: de mai bine de 1 an le folosesc exclusiv. Imi plac maxim. Luna asta am vrut sa cumpar altceva, dar daca ma urmariti ati vazut isprava mea. In loc sa cumpar servetele umede, am luat hartie igienica :)) Daca nu stiti povestea, o puteti citi aici. Pana la urma, tot pe acestea le-am recumparat din Lidl.
5) Gel de dus de la Nectare of Nature cu extract pur de ulei de argan, despre care am scris cateva vorbe aici. Daca nu as avea atatea geluri de dus incepute, probabil l-as recumpara. Dar cum in curand o sa va arat colectia mea actuala de geluri de dus, cel putin 1 an de acum nu o sa mai cumpar geluri de dus. Sau nu ar mai trebui sa cumpar, ramane de vazut :)))
6) Crema de corp Dove cu migdale si floare de hibiscus, am in draft un review, in curand o sa imi fac timp sa il termin.
7) Gel  anticelulitic pentru drenaj Cellufight de la Elmiplant, review aici. Mereu sunt curioasa sa incerc produse noi, in speranta ca voi gasi ceva si mai bun decat acesta. Pana acum am gasit doar o varianta mai buna, dar de vreo 5 ori mai scumpa, asa ca tot la Cellufight o sa revin mai mult ca sigur. Momentan incerc si alte branduri mai ieftinele, dar ramane de vazut ce rezultate o sa am.
8) Lapte de corp Apivita, review aici. Daca o sa gasesc vreo reducere sau promotie o sa mai cumpar acest produs, altfel la pret intreg nu ma incanta. 
9) Setul I love, gel de dus si crema de corp, cu aroma de zmeura si mure: desi se presupune ca au aceeasi aroma, imi place doar crema de corp, gelul de dus miroase altfel. Crema de corp se intinde usor, intra repede in piele, dar ambalajul ma dispera. E un plastic tare si m-am chinuit mult sa scot produsul. La un moment dat am jurat ca nu mai cumpar marca asta. Intre timp mi-am dat seama ca au si crema de corp la cutie rotunda si am revenit la sentimente mai bune. Imi place prea mult aroma, doar pentru asta o cumpar. Despre gelul de dus nu am prea multe de spus, face spuma, curta bine, nu hidrateaza cine stie ce pielea, dar nici nu o usuca. Ambalajul e tot din plastic, dar ceva mai moale decat al cremei. Cam ciudata faza, mai ales ca e set, sticlele sunt identice. Sau poate sunt la fel si mi se pare mie, dar se vede clar in poza ca ambalajul cremei e gatuit la maxim, iar cu gelul nu am avut probleme. 
10) Crema hidratanta pentru picioare Velvet Smooth Scholl: trebuie putina atentie la dozarea cantitatii, altfel risc sa imi simt picioarele prea unsuroase. Daca folosesc cantitatea potrivita de crema nu am senzatia de piele uleioasa. Daca folosesc prea multa, atunci trebuie neaparat sa iau sosete in picioare. Calmeaza picioarele obosite si dimineata imi simt pielea catifelata. E putin cam scumpa pentru o crema de picioare, in jur de 35 de lei. Am incercat si alte crema mai ieftine, dar bune. Daca ai bani, merita incercata.
11) Sampon pentru bebelusi Dalin, review aici.
12) Sampon uscat Batiste, cu aroma de cirese: nu miroase a cirese, dar are o aroma placuta. Abia cand am ajuns la ultimele 2-3 pufuri am simtiti si eu mireasma de cirese. Cand am folosit varianta originala si cea XXL Volume nu am observat pe parul meu acel praf alb de care vorbeste toata lumea, in schimb la aceasta varianta l-am vazut. Insa nu m-a deranjat, l-am lasat 2-3 minute sa absoarba grasimea, apoi am dat cu mainile prin par si l-am scuturat. Probabil pentru parul inchis la culoarea e mai enervanta problema asta. Nu ofera atat de mult volum parului ca varianta XXL Volume. Mai am cateva variante de Batiste de incercat, dar pana acum tot Batiste XXL Volume este preferatul meu.
13) Crema de zi cu Q10 si ceai verde de la Cosmetic Plant, review aici. Pana la urma am terminat aceasta crema pentru ca am folosit-o pe post de crema pentru picioare. 
14) Crema de Fata Bioderma Hydrabio Legere, review aici. Am scris in review ca am intentia sa refolosesc sticluta. Din pacata la un moment dat s-a stricat pompita si am fost nevoita sa tai sticla pentru a folosi si restul cremei.
15) Crema Strivectin SD, pentru vergeturi si riduri. Nu mi-am dat inca seama de efectul ei, tocmai am mai desfacut un tub. Posibil sa scriu mai multe despre ea pe viitor.
16) Mostra Vichy Neovadiol: nu-mi prea place, se intinde greu pe piele. Nu stiu de ce am folosit-o, e destinata tenului matur.
17) Deo stick Dove invisible dry: pe anumite haine negre lasa urme albe, dar selectiv, habar nu am de ce pe unele lasa, pe altele nu. Il folosesc mai mult din obisnuinta, pentru ca nu am nevoie de deodorant zilnic in conditiile in care folosesc o data pe saptamana deodorante speciale care blocheaza transpiratia, adica Odaban sau Perspirex. Poate vi se pare ciudat sa nu transpiri deloc, dar cum eu  sufar de hiperhidroza, adica transpiratie in exces, nu mai suport deloc senzatia aceasta de piele umeda si prefer sa folosesc ceva puternic. 
18) Pasta de dinti AslaMed: prima data cand am folosit-o am avut senzatia ca ma spal cu namol pe dinti, iar mai tarziu cand am citit ingredientele am vazut ca are argila in compozitie. Se spune ca daca e utilizată regulat, pasta de dinţi Aslamed diminuează sângerările gingivale şi reduce inflamaţiile gingivo-parodontale. Am in plan sa cumpar pe viitor varianta full size.
19) Pasta de dinti Blend-a-Med: cea mai oribila pasta incercata vreodata de minte, are gust de gaz. Nu mi-a placut niciodata Blend-a-Med, eu sunt fan Colgate, desi folosesc de regula Parodontax, dar pasta mai nasoala ca asta nu am intalnit in viata mea. 
20) Apa micelara pentru piele sensibila de la Garnier, review aici.  
21) Luciu de buze Plump Out de la Avon: aproape plin, dar nu l-am mai folosit de prin februarie si cand am vrut zilele trecute sa ma dau cu el am observat ca i s-a schimbat mirosul. Asa se intampla cand ai prea multe produse, nu ai cum sa le folosesti pe toate. Sper sa ma gospodaresc mai bine pe viitor, sa nu mai arunc produse neconsumate. 
22) Clasica lentila de contact de la Bausch&Lomb, pe care o schimb lunar. 

Eu am fost harnicuta si am terminat destule produse in luna iunie, voi cum v-ati descurcat?