luni, 31 august 2015

Biolive Clear Exfoliant facial de la Cosmetic Plant

Exfolierea tenului ajuta la intretinerea frumusetii acestuia, prin eliminarea celulelor moarte de la suprafata pielii, dar eu nu cred ca e un pas obligatoriu in rutina noastra de infrumusetare. Multi ani de zile eu nu am folosit produse de exfoliere, nu am simtit nevoia. Ma simteam si aiurea cand citeam cat de importanta este exfolierea si ca e un must! Nu stiu ce s-a intamplat intre timp, dar dintr-o data am inceput si eu sa folosesc acest tip de produse. Sau mai bine spus il folosesc cand am chef, cand imi aduc aminte sau cand imi simt fata prea incarcata, maxim o data pe saptamana.

Acum folosesc exfoliantul facial Biolive Clear cu extract bio din frunze de maslin si ulei de maslin bio de la Cosmetic Plant, fara parabeni, siliconi si coloranti. 
Se aplica o data sau de doua ori pe saptamana pe pielea umeda, evitand conturul ochilor. Se maseaza incet 1-3 minute.  Se indeparteaza prin clatire abundenta cu apa calduta. 
Continutul de particule exfoliante obtinute din samburi de masline determina indepartarea celulelor moarte, permitand o mai buna oxigenare a pielii. Pe pielea proaspat bronzata am avut o usoara senzatie de disconfort de la particulele abrazive, dar dupa o saptamana nu am mai avut probleme. Se simte un miros subtil de ulei de masline, dar pe total are un parfum delicat. Lasa pielea neteda si catifelata. Imediat dupa trebuie aplicata o crema hidratanta. Eu am si crema de fata din aceeasi gama, dar folosesc si altele. 
Ambalajul este practic, plasticul e maleabil, se dozeaza cantitatea optima foarte usor. Initial am avut impresia ca e cam mic tubul, are doar 50 de ml, dar apoi mi-am dat seama ca se foloseste maxim de 2 ori pe saptamana si e necesara o cantitate mica de produs, asa ca o sa ma tina ceva vreme. 

Eu am primit acest produs gratuit, la o comanda online pe site-ul oficial al companiei, cand am depasit o anumita valoare a comenzii; acum nu mai e valabila oferta de care am beneficiat eu, dar daca va intereseaza produsul costa doar 15 lei aici

vineri, 28 august 2015

Concurs cu produse Ropharma

Inca e cald si frumos afara, dar seara tarziu simt miros de toamna in aer. Nu sunt pregatita sa renunt la vara, dar incet incet ma pregatesc mental de frig, vant si ploi. Incep de acum sa caut informatii despre vitamine si diverse produse care sa ma ajute sa ocolesc sau in cel mai rau caz sa trec cu bine de melancolia de toamna si a racelilor datorate schimbarilor bruste de temperatura. 

Ropharma vine in ajutorul nostru cu suplimentul alimentar  Activit Colostru Premium, un produs cu un continut unic de colostru bovin si vitamina C care activeaza si regleaza functia imunitara, asigura sanatatea sistemului digestiv, creste randamentul fizic si intelectual si creste si starea generala de bine. Este recomandat mai ales in aceasta perioada pentru ca atunci cand temperaturile oscileaza, imunitatea scade si organismul este predispus la viroze si alte afectiuni de sezon. Mai multe detalii  gasesti aici.

Ropharma este o companie farmaceutica axata pe suplimente alimentare, care detine 2 fabrici proprii (la Tg-Mures si Chisinau ) si o retea de 117 farmacii in toata tara. Astazi am posibilitatea sa va ofer 3 premii ce consta in produse Ropharma si anume: 1 cutie de Activit Colostru Premium, una de Pagosten si o spuma Lady Health.  

Despre Activit v-am povestit mai devreme.
  
Pagosten este un supliment alimentar pe baza de inulina ( o fibra solubila asemanatoare cu otetul) care determina efecte benefice asupra organismului precum: reduce apetitul,  mentine o senzatie de satietate,  stimuleaza absorbtia calciului, imbunatateste metabolismul. Este un supliment alimentar perfect mai ales pentru cei care s-au intors din vacanta cu cateva kilograme in plus si care vor sa isi controleze eficient greutatea. Mai multe detalii gasesti aici

Spuma Lady Health este bazata pe componente bioactive ale filtrat de iaurt probiotic care reechilibreaza pH-ul florei vaginale, reduce mirosul neplacut si protejeaza zona intima a femeii. Igiena si sanatatea intima sunt foarte importante, iar aceasta spuma de curatare ajuta la pastrarea zonelor intime curate si hidratate, avand in acelasi timp afect antibacterian. Produsul se poate utiliza zilnic, dupa tratamente cu antibiotice, in timpul ciclului menstrual, in perioada menopauzei sau a sarcinii. Mai multe detalii gasesti aici. 


Pentru a va inscrie la concurs trebuie sa:
  •  sa fiti fanii paginii mele de facebook La Bella si a paginii Ropharma
  • sa dati share public pe profilul personal de facebook acestui articol
  • sa raspundeti printr-un comentariu la acest post mentionand cel putin o afectiune cauzata de imunitatea slabita a organismului, insotit de linkul catre share. 
  • sa imi urmariti blogul prin GFC sau google followers. 
Concursul incepe azi, 28 August si va dura 10 zile. Voi numerota comentariile si voi extrage 3 numere castigatoare cu ajutorul site-ului random.org 

Sper sa va placa produsele oferite de sponsor si astept cu drag inscrierile voastre :) Succes!  

...........................
Ma iertati ca am intarziat cu extragerea castigatorilor, dar timpul trece prea repede si nici nu mi-am dat seama ca au trecut 10 zile. Daca nu ma atentiona cineva, eu asteptam mult si bine :) Asa ca asta seara am facut lista participantilor si am efectuat extragerea cu random. org Norocoasele sunt Avramescu Evelina, Bianca Cristian si Maria Ramona. Astept datele voastre de livrare prin mesaj privat. Felicitari!    

miercuri, 26 august 2015

Lotiune de corp hidratanta Dove Purely Pampering

Zilele trecute am simtit ca ma cuprinde o depresie sezoniera, asociata cu schimbarea anotimpurilor, asa ca am intrat in primul magazin ce mi-a iesit in cale si am cumparat ceva sa ma inveselesc. Nu aveam nevoie de ceva in mod special si desi mai am cateva creme de corp sigilate, plus vreo 3 desfacute, mi-am cumparat o lotiune de corp Dove Purely Pampering cu lapte de migdale si flori de hibiscus pentru ca mi-a placut cum miroase: dulce, dar nu prea dulce incat sa imi dea dureri de cap.
Am avut de cateva ori si gelul de corp cu aceeasi aroma, asa ca stiam cum este. Am dat pe ea in jur de 18 lei daca tin eu bine minte. 
Ambalajul este foarte practic, ia forma mainii si nu te chinui sa scoti produsul din tub, chiar daca are o consistenta solida. 
Cand spui lotiune de corp eu am in minte o crema light, usor laptoasa, fluida,  dar aceasta este crema, crema. crema "tare" In poza de mai jos, am presat putin pe anumite portiuni din inimioara sa vedeti cum este de fapt.
 Intra relativ repede in piele si efectul de hidratare dureaza cateva ore. Eu prefer sa o aplic pe pielea umeda pentru ca se intinde mai usor si intra mai rapid in piele. Dimineata cand ma trezesc mai simt inca mirosul cremei pe piele.

Un tub ca acesta de 250 ml imi ajunge cam 2-3 luni de zile, in conditiile in care folosesc alternativ si alte creme. Este o lotiune de corp pe care am mai avut-o si pe care o recumpar fara sa stau prea mult pe ganduri.

luni, 24 august 2015

Romwe Short Sleeve Vintage Blue And White Print Pattern Dress

Acum ceva vreme m-a atras o salapeta alba cu un super imprimeu, dar am simtit ca nu e stilul meu si totusi mi-a ramas in cap. Asa ca atunci cand am vazut o rochie cu acelasi model imprimat mi-am comandat-o imediat!

Rochia este identica cu cea de pe site-ul Romwe. Eu am ales marimea XL si este putin larguta. Chiar daca aceasta rochie nu este tipul mulat pe corp, imi dau seama ca L ar fi fost marimea ideala si cred ca as fi intrat si in M pentru ca materialul este foarte elastic. 
Materialul este putin transparent, nu se vede pielea, dar se vad urmele lenjeriei intime, dar  acesta problema se rezolva usor cu lenjerie  tip fara cusaturi. 
Ar fi trebuit sa port niste tocuri la asa rochita, dar mi-am pus in cap sa port macar o data fiecare pereche de incaltaminte de vara pe care o am, iar cand am facut pozele am avut chef sa port acesti balerini din dantela de care uitasem complet.
Am incercat sa port o curelusa subtire, neagra in talie, dar am de gand sa imi cumpar una albastra, daca reusesc sa gasesc exact aceasta nuanta de albastru din imprimeu. 
Eu am dat 33 de dolari pe aceasta rochie, dar in acest moment este la reducere (  intra aici ) si costa doar 16,5. De unde era sa stiu eu ca o sa fie la reducere acum?! Parca imi e ciuda putin, dar pe total sunt multumita. 

vineri, 21 august 2015

Flormar Sorbet S02

Inainte sa plec in vacanta mi-a fost greu sa aleg ce nuanta de oja sa port pe unghii. Am fost si suparata pentru ca aveam unghiile scurte( si inca le am scurte) si toata lumea in jurul meu are unghii cu gel. A fost cat pe ce sa cad tentatiei sa imi pun unghii false, dar m-am abtinut. Oricum mai mult de o saptamana nu stau cu ele si mai dau si o gramada de bani pe ele. In fine, am ales o culoare tare, care sa defineasca cat de cat unghiile mele super mega scurte.
Am folosit nuanta S02 din gama Sorbet de la Flormar.
Prima persoana care mi-a complimentat alegerea a fost o fetita de 3 anisori pe care am cunoscut-o in tren in drum spre Constanta. Nu a nimerit culoarea, mi-a spus ce unghii rosii frumoase am, dar macar le-a remarcat, ceva i-a starnit interesul de a intrat in vorba cu mine. BTW am avut noroc sa stau pe 2 scaune in tren in conditiile in care am platit doar unul :))
Pe unghiile de la picioare oja rezista si acum, la mai bine de 10 zile de la aplicare, dar pe unghiile de la maini oja nu rezista intacta nici macar 2 zile: sare de pe varfuri si isi pierde din luciu si intensitate. Si nu are nici o legatura cu faptul ca am fost la mare, am folosit oja si in trecut si am avut aceleasi probleme cu ea. La 2-3 zile reaplicam oja pe varfuri. 
Acest verde satinat, sidefat se sterge usor de pe unghii, dar lasa mici pete verzui pe unghii daca nu folositi o baza. Se usuca relativ repede, dara re avantajul ca se poate aplica eerfect dintr-un singur strat.
Daca va place culoarea si nu va deranjeaza faptul ca trebuie sa retusati unghiile la 2-3 zile, pentru 10 lei eu cred ca merita cumparata aceasta oja. Desi sunt prima care recunoaste ca am momente cand imi vine sa o arunc pe fereastra cand nu am chef sa imi fac unghiile si se strica asa de repede :))) 

miercuri, 19 august 2015

Bijuterii din argint de la Glamulet

Imi plac foarte mult accesoriile: am cutii de bijuterii, cosulete de plastic si diverse cutii din metal pline ochi cu cercei, inele, bratari, coliere si lanturi. Daca vreau sa marchez un eveniment in viata mea imi cumpar ceva frumos. Daca sunt suparata imi cumpar "ceva de pus de mine". Problema mea este ca nu le port. In place doar sa le am, sa le vad, sa le admir, sa stiu ca sunt ale mele! Sunt bolnava, stiu. Saptamana trecuta am primit un pachet de la Glamulet.
M-a abordat o tipa din echipa lor, m-au intrebat daca imi doresc sa colaborez cu ei, am zis da si mi-au dat 3 variante de cadou. 
Recunosc ca mi-as fi dorit o bratara sau un inel, in schimb am avut un lant si un pandativ la alegere. Toate erau in forma de cheita, dar diferea forma si culoarea.
Din roz, albastru si alb simplu,. eu am mers pe roz.  Din pozele de pe site aveam impresia ca o sa fie pietricele roz pe pandativ.
 In realitate conturul pietricelelor este aramiu ce creeaza impresia de roz in fotografii.
Am primit coletul in aproximativ 2 saptamani de cand am dat "comanda". A venit ambalat foarte bine, intr-o cutie de carton, iar in interior cutia de bijuterii, imitatie din piele alba, invelita in folie antisoc, chiar daca nu avea ce sa se sparga. 
In interiorul coletului am mai gasit un servetel care seamana la material cu servetele cu care imi stergeam ochelarii pe vremuri. De cand l-am primit il port mereu dupa mine in geanta pentru a imi sterge ochelarii de soare :) E foarte util si usor de tinut in geanta, pentru ca are un suport de carton cu inchizatoare tip plic. 
Nu stiu cat de des o sa port acest lant, dar macar sunt multumita ca il am.
Lantul este foarte lung, aproximativ 30 de cm, dar mie imi place sa il port la baza gatului. 
Merge asortat la orice tinuta, si pe strada si la plaja :)
Este din argint 925, are si inscriptie pe lant si pe pandativ, iar ulterior am gasit in cutie certificat de garantie. I-am facut si testul necredinciosului: am scris cu el pe perete si a lasat urme negre. Deci e pe bune, chiar e din argint.
Nu stiu cat de mult il voi purta, dar macar a trecut cu bine botezul si am deja pe lista cateva pandative pe care mi le doresc:
Inimioarele le puteti vedea aici
Setul de cheite, aici
Si setul Love, aici

Daca va tenteaza ceva de pe site, puteti beneficia de o reducere de 15% daca folositi codul promotional Mira15

luni, 10 august 2015

Gabrini Diamond Multivitamin D 58

Cand am unghii scurte imi place sa folosesc culori tari, nebune, sa se vada o pata de culoare, sa delimitez clar unghiile de degete, sa se vada ca am si eu unghiute :)) Da, sunt putin obsedata de ele. V-am mai spus cat ma chinui eu sa imi cresc unghiile, nu? In ultima vreme am ales sa folosesc Gabrini Diamond Multivitamin, nuanta D 58. 
Am abuzat exclusiv de ea in ultimele 2 saptamani. Imi place mult acest roz turbat, dar momentan nu vreau sa o mai vad, m-am plictisit de ea.
 Are o textura apoasa, dar se aplica uniform dintr-un singur strat, fara sa apara dare inestetice sau striatii. Eu prefer sa folosesc 2 straturi pentru amplificarea culorii. Se usuca foarte repede. Daca stau sa ma gandesc bine e oja cu cea mai rapida uscare pe care o am, inclusiv al doilea strat.
Din pacate la capitolul rezistenta sta foarte prost, abia tine 3 zile pe unghii, apoi sare de pe varfuri. Am incercat si cu baza si cu top coat, tot degeaba, nu ii mareste rezistenta. Asa ca am  aplicat-o o data la 3 zile si am avut unghii roz sidefate timp de 2 saptamani. 

Se sterge mai greu datorita particulelor de sclipici din oja, dar eu folosesc metoda cu vata imbibata in acetona si staniol, iar intr-un minut, doua scap de ea.

Daca nu folositi un lac de baza, pateaza unghiile, raman putin rozalii, dar isi revin intr-o zi la culoarea naturala. 

Daca nu ma insel, am dat in jur de 4 lei pe aceasta oja, de la un magazin de cartier.

sâmbătă, 8 august 2015

Portfard de vacanta, 5

Ma pregatesc sa plec la mare!!! Cu trenul, din pacate. Asta inseamna ca trebuie sa ma limitez maxim la hainute si cosmetice pentru ca nu vreau sa am prea multe genti dupa mine. O sa iau doar un rucsac si o geanta de plaja. Nu am cum sa va arat hainele pe care le iau dupa mine, dar in schimb imi e usor sa va arat produsele cosmetice:
In primul rand o sa pun in bagaj cremele cu protectie solara, am ales una pentru corp de la Cosmetic Plant si una pentru fata de la Sensitelial. Cea pentru fata este colorata, deci e si pe post de fond de ten, seara cand merg in club. O lotiune calmanta dupa plaja tot de la Cosmetic Plant, despre care v-am povestit cum le-am cumparat aici. Uleiul de argan este tot pentru hidratarea pielii dupa plaja, sau chiar in timp ce sunt la plaja. Urmatoarea pe lista este o apa micelara, am ales SensiBio H2O de la Bioderma, dar am turnat-o intr-o sticla mica de Ivatherm pentru ca imi place forma. Am avut si Bioderma travel size, dar e prea borcanata sticla si nu mi-a placut. In schimb am pastrat aceast ambalaj de Ivatherm si o folosesc mereu.
Pentru ca nu stam la hotel nu o sa beneficiem de produse free, gen gel de dus si sampon, asa ca am ales un gel de dus la Dove, varianta travel size si un sampon cu argan de la Farmec, tot varianta mica. Samponul uscat Batiste il folosesc ca produs de styling, pentru volum.
Am gasit prin casa si un deodorant travel size de la Farmec de care uitasem, dar care o sa fie perfect acum. Stiu ca am mai folosit in trecut vreo 3 arome dintre care doar 2 mi-au placut, dar nu mai tin minte numele.Acum am ales varianta Fresh.
Am mai luat un cc cream cu factor de protectie SPF 15, un balsam de buze de la Oriflame si unul de la I love, o pasta de dinti de la Vectorident, o crema pentru picioare obosite Emocold de la Vectem si cateva pliculete de ser Vichy Idealia.
Pentru machiajul ochilor am luat doar 3 produse: un creion dermatograf negru, un creion colorat cu 2 capete, despre care am scris aici si un rimel de la Max Factor, despre care urmeaza sa scriu un review. Poate vi se pare putin, dar chiar nu am chef sa ma machiez, vreau sa ma relaxez total, iar la ce calduri o sa fie, nu vreau sa imi curga machiajul pe fata! Ma duc la mare doar, nu pe podium :))

Eu zic ca o sa ma descurc o saptamana cu aceste produse, iar daca cumva am pofta de altceva, mall-ul din Constanta e la 2 pasi de Mamaia, o sa merg sa imi cumpar ceva. Desi sunt sanse slabe sa vreau ceva cosmeticale.

O sa mai pun in bagaj si niste dischete demachiante, servetele umede, servetele uscate, periuta de dinti, o perie de par SI o apa termala Vichy pe care am primit-o gratuit de la echipa Vichy dupa ce au citit  pe blog ca m-am plans de ea in articolul cu produse terminate in luna iulie (cand s-a stricat pompa de dozare). Nu ma asteptam la o reactie oficiala si am fost placut surprinsa cand s-au oferit sa imi inlocuiasca produsul defect, ba mai mult am primit  varianta mare, de 150 ml, nu cea mica, de 50 ml pe care o cumparasem eu de fapt. 

In timp ce scriu acest articol imi pregatesc bagajul. La noapte plec. De fapt cand voi o sa cititi aceste randuri, eu o sa fiu pe plaja :) Sper sa nu fi uitat ceva. Eu o sa programez cateva articole, iar daca nu va raspund la comentarii sa stiti ca sunt plecata haihui ( sau cel mai probabil nu am acces la net)! Week-end placut!

vineri, 7 august 2015

O sesiune de cumparaturi

Am norocul de a pleca aproape zilnic de la birou cu "treburi oficiale" asa ca ieri am profitat de ocazie si am intrat in cateva magazine sa imi clatesc ochii. Aveam de gand sa cumpar doar ceva creme cu protectie solara, dar s-au mai lipit de mine si alte produse:
Pentru ca imi era foame am intrat in DM sa cumpar niste biscuiti dietetici si mi-am adus aminte ca am nevoie de un gel intim, asa ca am ales unul cu musetel de la Naturalesse. A costat 13-14 lei.
Am mai analizat niste geluri de dus si creme de corp, dar nu am cazut prada tentatiei si am plecat mai departe. La 2 pasi mai incolo, colegul meu a vrut sa intre in Deichmann sa isi caute niste pantofi si am intrat si eu cu el. Am probat niste sandale super frumoase, care erau la reducere, dar din pacate gandite foarte prost: nu aveam stabilitate pe ele, aveam impresia ca imi scapa piciorul din ele si ca ma trezesc cu degetele pe afara. Am vazut insa in schimb o geanta super dragalasa si chiar daca am zis ca nu mai cumpar genti pentru ca am o gramada, nu am rezistat si am cumparat-o. Am intrebat vanzatoarea daca are pe negru, dar nu am avut noroc. Doar 2 culori disponibile: roz prafuit si crem. Eu am ales roz
Culoarea adevarata este undeva la mijloc, dintre cele 2 fotografii de mai sus. Nu este chiar asa de roz ca in poza oficiala, dar nici asa de spalacita ca in poza mea. Nu am avut lumina buna in casa, dar m-am grabit sa fac pozele pentru ca plec in vacanta si am vrut sa am material de articole. O sa incerc sa fac o poza mai frumoasa pe viitor. A fost doar 69 de lei. Pacat ca nu e si pe negru.
Dupa ce am plecat din mall mi-a picat fisa ca am uitat sa cumpar fix cremele cu protectie solara de care aveam cea mai mare nevoie. Dar ca sa nu ne intoarcem din drum si pentru ca aveam treaba in zona Tei, am oprit la Farmacia Tei. 
Am ales o emulsie pentru plaja cu ulei de catina factor de protectie SPF 30 si o lotiune pentru calmarea arsurilor solare de la Cosmetic Plant. Nu intentionez sa stau prea mult la soare, dar preventiv imi trebuie ceva pentru calmarea pielii, iar dupa o pot folosi pe post de crema de corp. Ar fi trebuit sa cumpar si o lotiune micelara SensiBio H2O pentru ca mai am cam jumatate de sticluta, dar in ultimul moment mi-am adus aminte ca mai am o lotiune micelara de testat, asa ca am renuntat pe moment.  In schimb am cumparat un gel de curatat de la Vichy: Purete Thermale. 
Emulsia de plaja a fost 17 lei, lotiunea dupa plaja 12 lei si gelul de la Vichy 35 de lei. 

As fi vrut sa cumpar mai multe, dar mai am pe lista de cumparaturi un costum de baie, plus ca maine plec la mare, asa ca am zis sa renunt cat timp mai am bani in buzunar :)) 

joi, 6 august 2015

Farmec Collection, Go get them, Girl

De 3 saptamani ma chinui sa imi cresc unghiile, dar nu am noroc. Nu functioneaza nici un tratament, nici un leac babesc, nici o vitamina. Parca e o formula fixa la mine: cateva luni ma chinui sa am unghii, o luna sunt si eu fericita, iar apoi o iau de la capat. Ca sa imi treaca supararea am inceput sa ma uit prin pozele vechi cu manichiuri si am dat peste unele pe care nu le-am publicat. Este vorba despre o oja verde din colectia Farmec de toamna iarna 2014: Go Get Them, Girl.
Am scris mai demult despre alta nuanta de verde din aceeasi colectie Tree's Rock aici, dar preferata mea este Go Get Them, Girl pentru ca este mai inchisa.
Se aplica uniform din 2 straturi. Pensula este destul de micuta, dar lata si eu ating mai mereu cuticula. Total din vina mea. Se vede ca am sters prea mult din oja la anumite unghii si la altele prea putin.
Rezista cam 5-6 zile pe unghii. Eu nu am folosit top coat si s-au zgariat cumva dupa cateva zile, au aparut niste urme pe ele dupa cum se poate observa in poza de mai jos. Probabil pe viitor voi aplica si un top coat pe ele.
Am incercat de cateva ori sa aplic o baza inainte de aceasta oja, dar ingreuneaza mult procesul de aplicare si am renuntat, dau cu oja direct pe unghii. Pateaza putin unghiile, dar cu zeama de lamaie sau un lac de albire scap imediat de pete.

Daca va place aceasta nuanta, o gasiti prin magazine la un pret de 8 lei sau pe site-ul Farmec oficial, la pret de 5 lei. 


marți, 4 august 2015

Cumparaturi de la Hello Free Z One Discount, 3

Ce poti face cu ultimii banuti din buzunar cand ajungi fara sa vrei la magazinul Hello Free Z One Discount? Multe. Sau mai corect spus: mult mai multe decat am cumparat eu pentru ca am fost nevoita sa ma drahmuiesc astfel incat sa cumpar si ceva de mancare. 
Partenerul meu de munca a primit ordin de la nevasta sa cumpere diverse produse pentru curatenie si cum eram impreuna in masina, am mers si eu cu el. Chiar daca nu aveam in plan sa cumpar ceva si sincer nici nu imi trebuia cine stie ce, am intrat in magazin. Nu puteam sa stau singura in masina sa il astept :))) 
Ca de obicei, prima data m-am oprit la raionul cu dulciuri. Nu am voie sa mananc dulce pentru ca iar m-am apucat de un regim, dar decat sa stau stresata si sa dau cu bata in apa, mai bine mananc ceva dulce ca sa imi fac pofta si apoi trece tentatia. Am ales sa cumpar o ciocolata belgiana cu portocala. E delicioasa. 
 Vara nu aprind lumanari parfumate in casa, dar mi-a placut prea mult borcanasul acesta mov. Au si alte culori si implicit arome. Pe parcurs vreau sa cumpar mai multe, sa am setul complet. Sigur le folosesc eu cumva pe post de decoratiuni. 
Singurul produs de care sa spuneam ca as fi avut nevoie e Batiste, dar pentru ca aveam doar 50 de lei in portofel, am ales o varianta mai ieftina de sampon uscat , unul de la Bristows. Habar nu am daca e bun de ceva, nu l-am incercat pana acum, dar posibil sa scriu mai multe despre el intr-un articol separat. 
Am cumparat un set de forme de biscuiti, dar nu pentru ca as avea de gand sa ma apuc de gatit ci pentru ca noua mea pasiune este modelajul din lut cu uscare rapida la aer. Sau mai pe romaneste: am dat in mintea copiilor, ma joc cu plastilina :)))
Iar la plecare din magazin, mi-a sarit in ochi crema antiacneica cu ulei din arbore de ceai. Vara aceasta nu am avut probleme cu acneea, dar tin minte anul trecut, cand am venit de la mare ca am avut o eruptie teribila, asa ca acum vreau sa fiu pregatita.  Sa fie acolo, just in case. 
Mi-am adus aminte ca aveam pe lista o crema cu cacao de la Vaseline, dar nu am gasit-o in magazin si nici nu am vrut sa intreb pentru ca stiam ca trebuie sa opresc ceva banuti de mancare. Asa ca am cheltuit doar vreo 34 de lei. Lumanarea a fost 6 lei, samponul uscat 8 lei, ciocolata belgiana 7 lei, crema antiacnee 7 lei si formele de biscuiti 6 lei. Am mai cumparat ( din alta parte) un suc si un sandwish si asa am cheltuit eu ultimii banuti din buzunar. Noroc ca am luat salariul cand m-am intors la birou. 

Nici de aceasta data nu am cumparat cine stie ce, dar macar incerc sa fiu cumpatata si sa cumpar doar ce am strict nevoie. Daca imi iese, ramane de vazut! 

luni, 3 august 2015

Produse terminate, 18

Dupa inca o luna de vara ma pot lauda cu un bronz auriu si un morman de "gunoaie", pardon, ambalaje goale.
Cam asa arata insirate produsele terminate in luna Iulie. Ca de obicei cele mai multe ambalaje sunt de la sapun :))) 
1) Sapun antibacterian de la Milmil: miroase oribil, a dezinfectant, dar l-am combinat cu alte arome si a fost cat de cat acceptabil. 
2) Sapun Palmolive hygiene plus: sapun gel, rosu portocaliu, miroase placut, nu usuca mainile, dar nu simt ca hidrateaza pielea. 
3) Sapun Fa NutriSkin Acai Berry: sapun crema, miros dulce, lasa pielea catifelata.
4) Rezerva sapun clasic Dove
5) Balsam de par Perfect Mousse din cutia de vopsea: l-am folosit pe picioare, inainte de a folosi lama de ras pentru a inmuia firele de par. 
6) Gel pentru igiena intim de la Favisan cu echinaceea: miroase oribil, e innecacios, dar in rest nu am avut probleme cu el, 
7) Spray cu apa termala Evian, pentru fata si corp. Mie imi place sa il folosesc pe picioare, la drum lung cand sunt in masina/autocar. Ma relaxeaza instant, scap de senzatia de picioare grele si ma racoreste. Se gaseste in farmacii si supermarketuri. 
8) Spray cu apa termala Vichy. Il folosesc la plaja pentru a ma racori cand nu am pofta sa intru in apa. Acest recipient este aproape plin pentru ca i s-a stricat pompita de dozare si nu am reusit sa o repar. Este mai usor de luat in geanta decat primul, dar s-a stricat in prima zi de utilizare, asa ca nu cred ca mai risc sa il cumpar.  Am mai avut acest spray si nu am avut probleme cu el, dar acum m-am suparat pentru ca m-a lasat la greu, exact in ziua cand eram la plaja.
 9) Gel anticelulitic Pellamar, despre care am scris mai multe aici.  
10) Crema de corp Oriflame, o sa scriu mai multe in curand pentru ca mai am un borcanas desfacut. 
11) Gel racoritor hidratant pentru ten mixt de la Naturissimo cu factor de protectie SPF15. Este un gel light, de la care nu ar mai fi trebuit sa transpir pe fata, dar care nu a facut fata. Cand are efect, cand nu. Sau mai degraba depinde de corpul meu, cand transpir pe fata, cand nu. Nu stiu ce sa zic. L-am folosit inate sa aplic bb cream sau fond de ten. 
12) Oja Flormar, nuanta 444, pe care o puteti vedea aici
13) Betisoare cosmetice So Soft, marca proprie Kaufland. Le folosesc pentru a retusa machiajul. Au capul subtire si sterg usor urmele de rimel daca "depasesc" conturul genelor cu el, dar nu imi plac cum arata, imi pare ca sunt facute dintr-un plastic ieftin. Prefer alte marci de betisoare cosmetice.
14) Max Factor X Masterpiece Glamour Exxtensions 3 in 1 Volumising Mascara, review aici
15) Solutie multifunctionala Renu pentru curatarea si intretinerea lentilelor de contact, suport de lentile si clasica lentila de contact pe care o schimb lunar.
16) Vitamina A, pe care o folosesc la anumite masti pentru fata, corp, par, unghii.
17) Hyabach, solutie oftalmologica pentru umezirea ochilor. 

Daca mai aveam rabdare cateva zile mai apareau pe lista cateva cremute pentru fata, dar trebuie sa am ceva de scris si in august, nu? Voi ce produse ati mai terminat?