miercuri, 30 septembrie 2015

Decoratiuni handmade, nail art string d.i.y.

Nu sunt deloc o persoana creativa, ba nici simt artistic nu am. In schimb ma pricep la copiat, pardon, la reprodus am vrut sa zic :))
Dupa ce am vazut aceasta fotografie pe facebook
am vrut imediat sa am acest tablou. Mi-am dat seama repede cum este facuta. Nici nu am cautat instructiuni, doar ce mare filosofie?! Principala mea problema a fost lemnul. De unde sa fac eu rost de lemn? M-am gandit initial la o placa de parchet, dar nu cred ca ar merge. Habar nu am. Pana la urma am gasit la Ikea o imitatie de lemn, cred ca ii zice pluta. De fapt sunt suporturi pentru cratite, dar ignoram scopul principal pentru care au fost create. 3 bucati pe set la 10 lei. 

 Am cumparat cuie micute, ciocanul il aveam deja in casa si ata alba, ata mai groasa, nu ata de cusut, cred ca se numeste ata de crosetat. Au forma de ghem, nu de papiota. Si am obtinut asta: 
Stiu ca 2-ul are o forma putin ciudata, dar nu le am cu desenatul, iar pentru prima incercare merge. Aceste decoratiuni au fost folosite pentru o sedinta foto la aniversarea a 2 ani de casatorie. 

Au fost foarte usor de realizat. Mai mult timp mi-a luat sa fac rost de "ingrediente". Dupa ce le-am strans pe toate la un loc, nu mi-a luat mai mult de 15-20 de minute. 

Dupa ce am terminat aceste decoratiuni, m-a lovit inspiratia si mi-am dat seama ca pot sa folosesc si alte culori pentru ata, ba chiar sa vopsesc suportul ( de lemn). Asa ca am trecut la treaba.
Am ales o baza alba, vopsea acrilica si am vopsit cercul din pluta de vreo 4 ori, cu 5-10 minute pauza intre straturi, pana am obtinut nuanta de alb care sa imi placa. De data aceasta am optat sa printez forma dorita ( inima) pentru ca v-am mai spus ca nu le am cu desenatul si am vrut o forma perfecta. Initial am trasat usor cu creionul forma pe lemn. Am batut cuiele pe contur, iar apoi am inceput sa leg cu ata. Nu exista o tehnica anume, nu ai cum sa gresesti modelul, faci exact cum iti place si cum te duce capul. 

Ata rosie folosita aici este de fapt mohair. Este un fir prea gros pentru acest tip de decoratiune. Pentru cine doreste sa "incruciseze" ata de mai multe ori, e destul de greu pentru ca nu ai loc pur si simplu ( pentru ca sunt cuiele scurte). Eu avem deja ghemul de fir rosu in casa, altfel as fi cumparat tot ata de crosetat rosie. 
Eu recomand sa folositi ata subtire, nu mohair cum am facut eu. Diferenta e notabila. Rezultatul e mai finut cu ata subtire. 
Puteti folosi aceste decoratiuni oriunde: in casa, agatate pe perete. la o petrecere, decor pentru nunti, orice va da prin cap. 

Am mai gasit cateva modele care imi plac, de realizat pe viitor. Imi trebuie insa lemn adevarat. Nu ma dau batuta pana nu gasesc. 
Daca aveti nevoie de inspiratie puteti cauta pe google sau pe pinterest nail string art si o sa gasiti modele la greu. 

Sper sa va placa ideea modelul meu si daca faceti si voi ceva astept sa imi aratati poze. 

marți, 29 septembrie 2015

Cardinal Red Melkior Lipstick

De 3 zile port pe buze doar rujul Cardinal Red de la Melkior pentru ca ma enerveaza vremea asta ploioasa si am nevoie de suport moral.
De obicei nu am un motiv anume pentru care port rosu pe buze, dar acum chiar simt nevoia de culori vesele in jurul meu, iar cand trec pe langa vreo oglinda /geam si vad rosu pe buze ma simt instantaneu mai bine. 
Rujul acesta face parte din colectia clasica de rujuri de la Melkior. Este un ruj foarte pigmentat, se aplica usor si din tub si cu pensula, are un finish satinat, care devine mat dupa cateva minute si cu toate astea nu usuca buzele. 
Nu e foarte rezistent la transfer, se vede imediat pe paharul de apa sau daca atingi buzele cu mana, dar cu putina atentie rezista 5-6 ore pe buze. Daca am timp si chef, dupa ce aplic rujul tapotez usor buzele cu un servetel alb de hartie pentru a scapa de surplusul de ruj. Dupa masa, culoarea se pierde aproape in totalitate, ramane doar o pata de culoare. 
Din ce imi dau eu seama, culorile rujurilor Melkior nu prea seamana in realitate cu cele de pe site-ul oficial. Cel putin in cazul acestuia: pe site este mult ma inchis, in realitate e o culoare mult mai frumoasa. 
Rujul costa 40 de lei in magazinele Melkior sau il puteti comanda de pe melkior.ro si aveti transport gratuit.  

luni, 28 septembrie 2015

Sampon uscat Bristows Original

Samponul uscat este solutia ideala cand nu ai voie sa te speli pe cap din diverse motive medicale, dar ajuta si la revitalizarea unui par curat, dar fara viata, care nu se "aseaza" deloc sau cand ai  un bad hair day. 
Pana acum am folosit doar samponul uscat Batiste, diverse sortimente, dar cand am fost ultima data in magazinul Hello Free Z One Discount, am zis sa incerc si altceva si am cumparat Bristow's Dry Shampoo Original. 
Acest sampon uscat tip spray se foloseste identic cu cel de la Batiste: se fac carari in par si se pulverizeaza de la o distanta de 20-30 de cm fata de scalp. Se lasa sa actioneze 1-2 minute, dupa care se maseaza usor la radacina si se perieaza parul.
Lasa ceva mai mult "praf"" alb in par decat Batiste, dar acesta dispare la periat. Iar daca tot aveti impresia ca nu ati scapat de el, scuturati-va parul cu capul in jos. 
Absoarbe binisor sebumul din par si il lasa curat, dar din nefericire efectul acestuia nu tine mai mult de 4-5 ore. In comparatie cu Batiste, care lasa un par curat toata ziua, Bristow's Dry Shampoo mi se pare apa de ploaie. Dupa cateva ore se observa pur si simplu cum ti se pleosteste parul. 
Daca pleci undeva pentru 2-3 ore e destul de bun, dar pentru cine merge la birou sau la facultate si e plecat toata ziua, e dezamagitor. In cazuri de urgenta banuiesc ca as putea sa il tin in geanta si sa il folosesc din nou, dar nu ma atrage idee. 


In cazul acestui produs se adevereste zicala: "face cat ai dat pe el"
( un tub de 150 ml costa 8 lei). Reimprospateaza parul pentru cateva ore si miroase fresh, a gref am eu impresia. 

Macar sunt multumita ca l-am incercat si am vazut diferenta dintre el si Batiste. Acum stiu sa apreciez mai bine pe cel din urma :)) 

Am in plan sa mai incerc si alte sampoane uscate. Nu ca nu as fi satisfacuta de Batiste, sunt super multumita de el, dar imi place mie sa incerc produse noi.  

Voi ce sampoane uscate ati mai incercat? 

sâmbătă, 26 septembrie 2015

Gabrini 3D nuanta numarul 16

De mai bine de o luna de zile nu v-am mai aratat nici o oja pe blog. Principalul motiv a fost ca nu m-am mai dat cu oja pentru ca am folosit diverse tratamente pentru unghii pentru care trebuia sa am unghiile "goale", nepictate. Nu am obtinut cine stie ce rezultate. Tot mi se rup unghiile din senin si imediat le pilesc pe toate la acelasi nivel, asa ca niciodata nu apuca sa creasca, sa am si eu o lungime cat de cat care sa ma multumeasca.  M-am saturat de unghii "naturale"si am ales sa sparg gheata cu un roz somon, vesel si lucios, chiar daca afara e toamna.
Este vorba despre oja de la Gabrini 3D, nuanta numarul 16.
Se aplica uniform din 2 straturi. Din nefericire nu rezista nici macar o zi pe unghiile mele. Am mereu sticla cu oja in geanta pentru ca retusez varfurile cel putin o data pe zi. Mai mult de 3 zile nu o tin pe unghii. O sterg si o aplic iar de la capat. In aceste fotografii am folosit o baza tratament de la Marionnaud, 2 straturi de oja, fara top coat. Nici cand am folosit top coat nu a avut o rezistenta mai mare.

E subiectiva faza asta cu rezistenta ei. Ma gandesc ca pe niste unghii sanatoase ( care nu se rup si se exfolieaza ca ale mele) ar dura mai mult timp
Costa doar 4 lei. Eu am cumparat-o de la un magazin din interiorul metroului. Dar cred ca se gaseste la mai toate magazinele de cartier. Mie imi place nuanta si are un luciu frumos. 


vineri, 25 septembrie 2015

Spider Lash Deep Black Mascara de la Flormar

Nu au trecut nici 2 luni de zile de cand am cumparat rimelul pe care vi l-am prezentat la inceputul lunii pe blog, dar deja nu mai poate fi folosit: este prea uscat, asa ca am scos din rezerva un rimel de la Flormar primit la un eveniment: Spider Lash Deep Black Mascara. 
Spider Lash Volume Mascara separa genele, le alungeste si le confera volum datorita periei cu o structura speciala si fibrelor continute. Se recomanda in special pentru genele subtiri, dificil de aranjat. . Datorita formulei care contine pigmentul Carbon Black pigmenti confera o culoare negru intens si adauga intensitate privirii. 
Eu am impresia ca ofera si putina curbare. Formula se usuca repede pe gene si nu le incarca. Rezista bine de-alungul zilei si spre rusinea mea va spun ca de 1-2 ori nu am apucat sa ma demachiez peste noapte si m-am trezit cu genele intacte.  
Se demachieaza usor cu apa micelara ( de preferat Sensibio H2O) sau cu demachiant bifazic. 
Periuta e destul de mare si oricat de atenta sunt, tot ma murdaresc pe pleoapele superioare. Dar asta e mai mult din cauza mea, am eu ochii ciudati. Am incercat trucul cu lingurita, dar degeaba.

Spider Lash Deep Black Mascara se gaseste in magazinele Flormar sau online aici, la un pret de 27 de lei. 

miercuri, 23 septembrie 2015

Cumparaturi din Jumbo

Dupa ce am tot vazut la Ira si Ella ca s-au plimbat prin Jumbo, am vrut si eu sa merg acolo. Initial am renuntat la idee pentru ca este foarte departe de mine si imi este super incomod sa ajung. Dar am ajuns acolo fara sa vreau! Am avut treaba la o reprezentanta Ford, care este fix in aceeasi cladire cu magazinul Jumbo :))) Si nu ai cum sa pleci cu mana goala de acolo, chiar daca nu iti trebuie ceva anume. 
Am impresia ca sunt 2 magazine Jumbo in Bucuresti: unul in Berceni si cel de pe Theodor Pallady nr. 51, la care am fost eu. Am ajuns acolo cu masina, dar am vazut ca este si o statie de metrou in apropiere: Nicolae Teclu, fosta Policolor sau capatul tramvaiului 27 si 40. Daca nu ma insel circula si tramvaiul 19 pe acolo.  
Magazinul este enorm, gasesti tot ce vrei acolo, in afara de mancare, de la imbracaminte la decoratiuni.  Am vazut ceva dulciuri, biscuiti si ciocolata, dar marci necunoscute, cel putin de mine, asa ca nu prea ai ce alege.  Cea mai mare zona este destinata jucariilor. Chiar daca nu aveam nici o intentie sa cumpar jucarii, am stat si am analizat tot de pe acolo, de la papusi la roboti. mi-au atras atentia multe lucruri, dar nu am reusit sa fac prea multe poze pentru ca era multa lume pe acolo si imi era rusine :P 
Mi-au placut aceste decoratiuni 3D de lipit pe felicitari, scrisori, albume sau decoratiuni hand-made. Multe cutiute cu intrebuintari diverse, chiar si pusculite. Iar la preturi sunt foarte ok. 
Nu mai vroiam sa plec din sectiunea cu felinare si "chestii agatatoare" Visez la o gradina cu copaci de care atarna diverse lampioane, borcanase, lumanari si tot felul de forme si culori. Pana una alta, agat colierele mele de manerele usilor de la sifonier. 
Am nevoie de un ghiveci de flori, dar nu am fost in stare sa decid ce sa cumpar. Imi plac prea multe, iar mie imi trebuie unul singur. Mai astept, nu e urgenta.
Iar acum sa trecem la lucruri serioase, adica fix la ce mi-am cumparat eu, nu la ce am salivat. 
Nu sunt prea multe si nici cine stie ce, dar chiar a fost o surpriza sa vad Jumbo in acelasi loc unde aveam eu treaba si am intrat mai mult sa ma uit decat sa cumpar.

Cum am intrat am dat peste zona cu rechizite scolare. Nu stiu daca e asa amenajat magazinul tot timpul sau acum pentru ca e inceput de an scolar. Eu am terminat de mult cu facultatea, dar am vazut niste plicuri colorate care mi-au placut si le-am aruncat in cos. Nu stiu ce o sa fac cu ele, dar sa fie acolo. Cine stie cand o sa trebuiasca sa trimit o scrisoare? Si nu sunt doar roz in set, ci si rosu, albastru, verde si galben. Am luat un deodorant de camera de la Glade, cu aroma de portocale sa il tin pe raftul cu incaltaminte. Am si prostii ieftine, care nu sunt din piele si au un miros mai ciudatel si oricat le-as spala nu scap de el. Nu cred ca va intereseaza prea mult lingurile si furculitele mele, dar daca le-am cumparat, vi le arat :)) Totusi vreau sa va spun ca de un an si ceva tot caut furculite pentru ca am eu boala sa fie "tepii" lungi si ingusti si gaseam doar furci late. Cum le-am vazut a fost dragoste la prima vedere. Iar rola cu sarma e buna la casa omului, dar eu am cumparat-o pentru ca m-a apucat boala florilor de hartie. 
 Stric pilele foarte repede, probabil pentru ca nu ma pricep, apas prea tare si se tocesc. Era o selectie impresionanta acolo, dar eu am ales dupa modelul imprimat pe ele! Bic-urile le folosesc inainte de aparatul de epilat cu laser, iar sticla de acetona am luat-o de rezerva.
Nu sunt Mariah Carey, dar cat de cat am si eu obsesia ei pentru fluturasi. Am avut un inel ( s-a rupt), am agrafe cu fluturasi si fluturasi pe perete in camera. Cand am vazut acest suport pentru bijuterii, a trebuit sa fie al meu. Nici pana acum nu am pus ceva pe el, pentru ca eu le tin in cutii si nu ma uit la ele cu zilele, dar macar sta pe birou ca decor. Iar suportul pentru rujuri e un must have. Aveam unul deja cu 24 de locuri ( daca nu ma insel), dar colectia mea e in continuua crestere si multe stateau aruncate intr-o cutie de carton. Nu imi ajunge acesta, as fi preferat unul mai mare, dar nu aveau. Si nici bani sa mai cumpar unul. Nu stiu cum se face, dar mereu sunt in criza de bani :)) 

La unele produse au preturi mici, altele mi s-au parut scumpe, iar unele ca si in alte locuri. Cateva exemple pe care le tin minte din ce am cumparat eu: suportul fluturas 10 lei, pilele 3 lei setul, acetona 5 lei, suportul de rujuri 8 lei, rola de snur metalic 5 lei. 

Am cautat in zadar cosuletul mov pe care l-am vazut la Ira si Ella, dar nu am avut bafta: ori nu am dat eu de el, ori s-a terminat. Daca mai ajung prin Jumbo, o sa il mai caut. Momentan nu prevad alta vizita in Jumbo, dar nu se stie niciodata...

Voi ati fost pe acolo? Ce v-ati cumparat? 




miercuri, 16 septembrie 2015

Crema hidratanta de zi Phyto Stem Skin Expert de la Gerocossen

Cand am plecat intr-o mini excursie am luat din greseala crema hidratanta Phito Stem Skin Expert de la Gerocossen in loc de crema solara si nu am observat decat cand am ajuns in varful muntelui, cand ne-am ales locul de bronzat. Ambele erau sigilate, pe acelasi raft, in ambalaj negru si nu am stat sa mai citesc ce scrie pe ele.
M-am speriat putin ca nu am de unde sa cumpar crema cu protectie solara pentru fata, dar m-am linistit cand am vazut ca si aceasta crema de zi are factor de protectie SPF 15. Slabut, dar decat nimic tot e ceva. Am aplicat crema din jumatate in jumatate de ora pentru ca era foarte puternic soarele si imi era teama sa nu imi apara pistrui pe fata si am avut noroc. Mi s-a inrosit foarte putin nasul, dar in rest nu am avut probleme. Cand m-am intors acasa am inceput sa o folosesc zilnic si am observat aproape peste noapte cum pielea devine matasoasa si radianta. 
Este o crema untoasa, dar care se intinde usor si intra super repede in piele. Nu este o crema grasa, dar uneori imi simt fata lipicioasa de la ea. Mai mereu folosesc un bb cream dupa asa ca nu ma deranjeaza prea tare acest lucru. 
Complexul de substante active: celule stem din struguriacid hialuroniculei de argan organic, asociat cu filtre solare (SPF 15), revitalizeaza celulele pielii, protejeaza tenul de agresiunea radiatiilor UV, previne aparitia ridurilor si incetineste procesul de imbatranire. 

Ambalajul de sticla si capacul argintiu ii dau un aer elegant, dar eu prefer cremele la tub ( din motive de igiena). 
Crema este valabila 6 luni de la deschidere. Eu am terminat-o in 2 luni pentru ca am folosit-o  foarte mult in prima zi ( cat am stat la plaja) , plus seara.

Un borcanas de 50 ml costa 35 de lei, iar acum o gasiti redusa cu 20% , pe site-ul oficial, aici


marți, 15 septembrie 2015

Deep Love Let's Love Life, Melkior

La cea mai recenta intalnire de #beautyswapbybeautybarometer ( dere care nu ana apucat sa scriu inca, dar urmeaza) am primit cadou rujul Deep Love din colectia Let's Love Life de la Melkior.
Recunosc ca la prima vedere mi-am dorit varianta rosie Irresistible, dar mi-a trecut repede cand am vazut cum arata pe buze Deep Love. 
E un ruj semi cremos care rezista 5-6 ore pe buze, fara primer, fara creion, aplicat pur si simplu direct pe buze. Mai mult nu stiu daca rezista pentru ca dupa cateva ore mi se face foame si mananc. Dupa masa trebuie reaplicat pentru ca centrul buzelor ramane complet gol, doar conturul mai rezista. 

Daca vi se pare o culoarea prea puternica sau prea inchisa, puteti obtine o nuanta mult mai deschisa daca il aplicati cu o pensula:
Mie imi plac ambele variante. Avantajul pensulei este ca il puteti aplica treptat pana obtineti nuanta dorita. 
Rujul costa 40 de lei si il gasiti in magazinele Melkior sau pe site-ul oficial, aici


duminică, 13 septembrie 2015

Ziua nationala a femeilor #petoc

Primele perechi de "toace" pe care mi le amintesc sunt cele din desenele animate. Stiu, pare un cliseu, dar primii care imi vin in minte sunt pantofii de cristal din Cenusareasa. Urmati indeaproape de pantofii lui Rei. Rosii si stralucitori, iar in mintea mea cu puteri magice. Sper ca recunoasteti din poza picioarele lui Rei?! Daca nu, inseamna ca nu ati fost fani Sailor Moon, altfel ati recunoaste dintr-o mie picioarele lui Sailor Mars! :)))
Am inceput sa port tocuri de mica, clasicii pantofi lacuiti, negrii, cu toc patratos, dar suficient de inalt cat sa ai pretentii de domnisoara. Tin minte si acum cate geamuri am spalat pentru o pereche rosie. Sacrificul suprem in mintea mea, avand in vedere dragostea mea pentru muncile domestice. Acum renunt la dulciuri ( ca sa nu zic direct ca fac foamea) in favoarea anumitor perechi de pantofi si tot nu am cate mi-as dori. 
Aici este doar o mica parte din colectia mea de pantofi  ( pentru ca eu am viata si implicit hainele si incaltamintea impartite intre Bucuresti si Tg-Jiu) din care nu lipsesc, bineinteles, pantofii rosii tip Sailor Mars.
 In Bucuresti e greu sa mergi pe tocuri! In primul rand pentru ca e greu sa iti tii echilibrul in mijloacele de transport in comun, pline ochi de natarai, care te mai si calca pe picioare. Asta daca apuci sa urci intr-unul si nu mergi ca nebuna pe jos 30 de minute in loc de 10 minute cu masina ( cum am eu obiceiul). Decat sa ma inghesui in tramvai, prefer sa merg pe jos. Si aici intervine al doilea motiv: distante mari, astfaltul prost, gropi la tot pasul, flecuri tocite si picioare distruse! Cum sa mai porti tocuri in ziua de azi? Greu. Si imi pare rau sa o spun, dar RAR! Sufera baba la frumusete. 
Eu recunosc ca trisez! Port tocuri, dar nu pe strada, doar la birou si bineinteles la petreceri. Nu mai stiu in ce film am vazut ca femeile din New York merg pe strada in costum si adidasi, iar la birou poarta pantofi. Si nu, nu e vorba despre Sex in the City pentru ca nu mi-a placut niciodata si mai mult de 5 minute nu am vazut din acest serial. Ei bine, eu plec de acasa in balerini si la birou am toacele de schimb. Cand mi se pune pata pe o pereche de pantofi le tin uneori la birou cu saptamile si le port zilnic, alteori le schimb la 2-3 zile. Intotdeauna am macar 2 perechi de schimb, sa am din ce alege. Si am si zile cand nu ma schimb, cum vin de acasa asa stau toata ziua.
Nu stiu de ce port tocuri. Poate pentru ca imi plac. Nu stiu nici de ce nu le port. Probabil pentru ca sunt comoda. Singura diferenta pentru mine este acceea ca ma simt mai slaba pe toace. Am impresia ca alungesc piciorul si slabesc instant 5 kilograme. In rest, apa de ploaie. Nu ma simt mai feminina, mai eleganta sau mai sigura pe mine. Asta vine din interior si din atitudine!

Daca vrei sa porti toace, poarta-le oricand, nu te opreste nimeni. Insa asigura-te ca stii sa mergi pe ele! Iar daca nu vrei, nu purta si gata, nu e treaba nimanui cum te incalti tu. Dar macar fa si tu un efort si poarta tocuri in data de 14 Septembrie, de Ziua Nationala a Femeilor #petoc, iar de treci prin zona Victoriei, dupa ora 9 dimineata poate ai noroc si te intalnesti cu echipa FashionUp.ro de la care poti primi vouchere si diverse reduceri.

Cu acest articol particip la CONCURSUL organizat de FashionUp.ro, cu ocazia Zilei Naționale a Femeilor #PeToc, care va avea loc pe data de 14 septembrie. Marele premiu constă în 12 perechi de pantofi din magazinul FashionUp. Tot pe 14 septembrie magazinul FashionUp le oferă clienților reduceri importante la toate modele de pantofi de pe site, pentru 24 de ore!

joi, 10 septembrie 2015

Lapte hidratant pentru corp Argan Aloe de la Cosmetic Plant

Vara asta parca am folosit mai mult ca niciodata diverse creme si lotiuni de corp. Printre ultimele incercate  se afla si laptele hidratant pentru corp cu ulei de argan bio si extract bio de aloe vera de la Cosmetic Plant:
 Prin formula specială cu absorbţie rapidă fără a lăsa urme grase, laptele de corp hidratant cu ulei de argan bio si extract bio de aloe vera asigură pielii îngrijirea necesară zi de zi. Asocierea uleiurilor vegetale (ulei de argan BIO, ulei de măsline, ulei de floarea soarelui) cu extract bio de aloe vera consolidează bariera naturală a pielii, iar vitamina E blochează formarea radicalilor liberi resposabili de îmbătrânirea prematură. Prin folosire regulată, pielea îşi va redobândi elasticitatea, fermitatea și catifelarea.
Este o crema destul de densa, nu cred ca i se potriveste titlul de lapte. Ar fi trebuit sa fie ceva mai lichida pentru a se putea numi lapte de corp. Nici macar lotiune de corp nu i-as spune, ci direct crema Dar asta e parerea mea. Oricum nu influenteaza deloc parerea mea despre ea, e doar o observatie.
Nu se absoarbe deloc repede, cel putin nu la mine. Si nu am pielea uscata, ci normala. Trebuie sa masez bine 1-2 minute pentru a intra complet in piele. Uneori o intind rapid pe corp si am impresia ca ma dau cu lotiune de plaja pentru ca imi ramane pielea complet alba. Si dureaza ceva pana se absoarbe daca nu am chef sa o masez ( pana intra in piele ). Nu lasa pelicula grasa, dar nici nu simt cine stie ce hidratare. Daca ating pielea dupa cateva minute am impresia ca e mai fina si catifelata, dar a doua zi deja dispare efectul.
 Are un parfum puternic, placut, dar care nu se simte mult timp dupa aplicare. Nu e o crema wow, nu am observat imbunatatiri vizibile ale pielii, dar daca sunteti ca mine si vreti mereu o alta crema de corp, merita incercata. Mie imi place doar pentru parfum.

Un tub de 200 ml mi-a ajuns o luna de zile folosit zilnic pe tot corpul, in afara de coapse unde am folosit crema anticelulitica. Costa 13 lei si il gasiti in diverse magazine sau online aici

luni, 7 septembrie 2015

Crema de maini cu Argan Bio de la Melvita

Dupa ce m-am intors de la mare, am observat ca mi se usuca pielea mainilor din ce in ce mai tare, cu toate ca folosesc ( aproape) zilnic crema de maini sau in caz de omit, crema de corp. M-am gandit ca e vremea sa schimb cremele folosite si sa incerc altceva. Am cautat in dulapul magic, am gasit 3 optiuni si am ales sa deschid crema de maini cu argan bio de la Melvita. 
Ambalajul e dragut, usor ( are doar 30 de g), destul de practic pentru tinut in poseta, dar din pacate are capac filetant, as fi preferat un capac lipit de tub, care se ridica si se lasa in jos. Crema are o textura usoara, dar intra foarte greu in piele, cam 2-3 minute pana se absoarbe complet. Putin ciudat, avand in vedere ca pe ambalaj scrie ca are absorbtie rapida. Nu e o crema "grasa", dar lasa pelicula unsuroasa pe maini. Partea buna e ca in 2-3 zile am simtit cum pielea mea revine la normal. 
Nu imi place prea mult cum miroase, aduce a ulei de argan, dar simt predominant un miros de argila.
Nu imi place sa o folosesc pe maini ( pentru ca simt nevoia sa ma spal imediat cu apa si sapun), dar pentru ca este o crema bio si merita sa fie terminata, m-am gandit sa o transform in crema de corp si spre surprinderea mea pe picioare nu o mai simt deloc unsuroasa, ba chiar imi place. Intra la fel de greu in piele, mainile imi raman grase, dar ma spal imediat si gata. 

Nu stiu cat costa aceasta crema, pentru ca eu am primit-o gratuit in cadrul unui eveniment, dar daca va tenteaza o gasiti in farmaciile Sensiblue.