marți, 27 octombrie 2015

Apa micelara cu ulei de masline de la Ziaja

Dupa ce am tot vazut pe facebook si diverse bloguri produsele marca Ziaja am vrut si eu sa le incerc si am mers special la farmacie  sa imi cumpar ceva pentru ca nu au un magazin propriu zis si nu am avut rabdare sa comand online. Initial am vrut sa incerc o crema de corp, dar s-a nimerit sa am nevoie de o apa micelara, asa ca m-am razgandit si am cumparat apa micelara cu ulei de masline pentru toate tipurile de ten Ziaja, sau apa demachianta cu ulei de masline dupa cum scrie pe ambalaj. 
Aceasta apa micelara nu necesita clatire si nu contine parfum, dar eu tot simt ceva. Nu pot sa zic ca miroase frumos, dar nici deranjant nu este. Curata delicat urmele de machiaj si impuritati. Nu lasa pelicula si nu usuca pielea. La capitolul indepartarea machiajului este o apa micelara mai buna decat Nivea, dar mult sub Garnier. Are ceva probleme la indepartarea eyeliner-ului negru si a rimelului, dar cu mai multe dischete demachiante se rezolva. 
Pe ambalaj scrie ca este un produs  testat dermatologic si oftalmologic, dar din pacate eu ma incadrez in categoria celor care nu tolereaza bine aceasta apa micelara pe zona ochilor. Ma ustura groaznic ochii de la ea. Daca o folosesc doar pe obraji, frunte si gat nu am probleme, dar daca vreau sa ma demachiez la ochi cu ea e jale si durere. 
Are cel mai bun sistem de dozare din toate apele micelare incercate de mine pana acum, niciodata nu am avut scapari de produs in comparatie cu celelalte. 

Un tub de 200 ml de produs costa 19 lei si se poate gasi in diverse farmacii sau pe pagina de facebook oficiala. De regula au diverse promotii, 2 produse la pret de unul sau la un produs cumparat primiti inca unul. Cand am fost eu la farmacie aveau o promotie la apa micelara cu trandafiri, primeai gratuit o crema de fata daca nu ma insel, dar eu am ales varianta verde pentru ca de regula nu imi place mirosul de trandafir in produsele cosmetice. 

Chiar daca eu am avut probleme cu ochii este posibil ca voi sa nu aveti nimic, asa ca daca aveti sansa sa incercati acest produs, merita sa ii acordati o sansa. 

miercuri, 21 octombrie 2015

Ruj Pure Color Bois De Rose Creme Estee LAuder

Acum ceva vreme v-am aratat cateva produse care mie nu imi plac sau nu mi se potrivesc in acest articol, printre care se regasea si un ruj de la Estee Lauder din gama Pure Color numarul 18, Bois de Rose. 
Pe net este descrisa ca o nuanta de nude cu tenta rozalie sau direct o nuanta de roz. Eu nu stiu exact ce este: pe mana mea pare roz. Si in lumina naturala, si in casa cu blitz sau fara.
Pe buze bate mai mult spre maro. Nu imi place. Am impresia ca ma imbatraneste. E prea matur pentru mine.
Rujul propriu zis imi place: e cremos, chiar foarte cremos, il simt neted pe buze, rezista 4-5 ore. Are un miros placut, de trandafir. Cu nuanta am eu probleme.
Gasiti acest ruj la Sephora sau online, la un pret de aproximativ 100 de lei. 

Eu l-am pasat mamei, ei ii place nuanta si chiar i se potriveste. 

luni, 19 octombrie 2015

Romwe Autumn Wishlist

Dupa o absenta de cateva zile pe blog si relativ pe facebook, revin in forta cu un wishlist de toamna de la Romwe. Saptamana trecuta a fost ziua mea de nastere si cum nu am primit prea multe cadouri fizice, ci banuti, caut sa imi fac de cap cu ei. O parte ii salvez pentru black friday, sper sa gasesc o oferta buna la un aparat foto, iar de restul .... hainute. Azi am intrat pe Romwe, am vazut ca au o reducere de pana 60% la anumite produse si o promotie: un produs cadou la comenzi peste 60 de euro si am ales 3 chestiute care imi plac foarte mult.

  • Un cardigan burgundy, perfect pentru vremea asta inselatoare, cand ingheti de frig dimineata, iar dupa pranz e cald si simti ca trebuie sa arunci cojocul de pe tine. Imi place cum arata, imi place culoarea, pare moale si finut, iar un mega plus sunt buzunarele!
  • Rochie din denim, tip A, cu maneca lunga, dar care se poate strange. Modelul este fix ce imi place mie, am o gramada de rochii pe acelasi tipar, dar nu ma satur niciodata de ele. 
  • Bluza gri pufoasa . Initial nu mi-a placut, dar incet incet mi-am schimbat parerea: mi-am dat seama ca seamna cu un catel latos.
Sunt o gramada de produse reduse pe site, daca intrati aici puteti vedea oferta completa. Mie mi-au placut o gramada de hainute, dar m-am limitat la 3 pentru ca vreau sa strang ceva banuti pentru un aparat foto profesional. Voi ce aveti pe lista de cumparaturi?

joi, 8 octombrie 2015

Not for me

Nu imi plac toate produsele pe care le cumpar sau pe care le primesc. Asta nu inseamna ca nu sunt bune sau ca nu au efect, doar ca din anumite motive prefer sa nu le folosesc. Din pacate asa a fost si cazul acestor 4 produse:

1) Sampon Biosilk, varianta Silk Theraphy: este un sampon pentru toate tipurile de par, inclusiv pentru cel uscat. Este un sampon profesional, care se gaseste doar in farmaciile Sensiblu. Eu am 2 probleme cu acest produs: parfumul, nu imi place deloc si faptul ca imi pleosteste buclele. Lasa un par super voluminos, din acest punct de vedere nu am ce sa ii reprosez. Dar de la un par ondulat sa ajung la par drept nu ma incanta deloc. Probabil pentru cine are parul drept sau il vrea drep, este perfect. Eu zic pas. 

2) Gel de dus Bingo Berries de la B.U. sau varianta cu rodie:  in primul rand am aceeasi problema ca si cu samponul: nu imi place mirosul. Si daca nu imi place cum miroase inseamna ca nu am nici o placere sa il folosesc. L-am incercat totusi o singura data si imi mentin parerea. E un gel fresh, racoritor, nu face multa spuma, nu usuca pielea, dar nici nu simt ca hidrateaza. Am prea multe geluri de dus care imi plac, ca sa ma poticnesc la acesta. 

3) Intensificator de gene Revita.EPS: se presupune ca ajuta la regenerarea genelor: la indesirea acestora si cresterea in lungime. Habar nu am daca acest produs ajuta sau nu pentru ca l-am folosit doar o saptamana. Se aplica pe pleoapa, deasupra genelor ( ca si cum as folosi eyeliner sau tus de ochi). Nu pot sa il folosesc pentru ca pur si simplu ma arde pielea de la el. Prima data am zis ca poate am eu pielea iritata pentru ca am avut un machiaj de seara si am apasat mai tare la demachiere. Dar problema s-a repetat si dimineata. Deci a picat aceasta ipostaza. Am schimbat demachiantul pentru ca m-am gandit ca poate au o reactie intre ele. Dar apoi m-am spalat pe fata doar cu apa si am aplicat produsul. Aceeasi poveste. Am facut pauza 2 zile. Din nou aceeasi problema. Ma arde pielea cand il aplic, se inroseste si cam in 5 minute imi trece.  Poate sunt eu alergica la acest produs, nu stiu. In prospect scrie ca nu se intampla nimic daca iti intra in ochi acest produs. Deci daca e sigur si cand iti intra in ochi, de ce ma ustura pe mine pielea de la el? Nu stiu, nu ma mai intereseaza. L-am aruncat direct in punguta cu produse consumate pentru luna Octombrie :)) Am citit mai multe pareri despre Revita.EPS pe net si nimeni nu a avut aceasta problema, ba chiar au avut rezultate notabile, asa ca daca aveti nevoie de un produs pentru regenerarea genelor puteti sa il incercati. Si poate o sa aveti mai mult noroc decat mine.

4) Bois du Rose de la Estee Lauder. Primul meu ruj de la Estee Lauder si nu mi se potriveste nuanta :( La prima vedere pare maro, incercat pe mana este nude-rosaliu, iar cand il pun pe buze se transforma iar in maro. Pe net e descris ca un ruj roz, rose. Depinde mult si de culoarea buzelor si a tenului. Si tocmai la mine e maro! Eu care am buzele roz si tenul alb. Nu e drept :))

Mama poarta nuante de ruj maro, poate i se potriveste ei. Samponul si gelul de dus tot la ea ajung. Voi ce faceti cu produsele care nu va plac/nu vi se potrivesc? 


miercuri, 7 octombrie 2015

Deodorant antiperspirant cu acid hialuronic de la Gerovital

Acum ceva  vreme am primit toata gama de deodorante antiperspirante cu acid hialuronic de la Gerovital H3 Evolution, dar eu abia recent am inceput sa le folosesc pentru ca am avut altele incepute si incerc sa nu mai desfac prea multe produse in acelasi timp.
Deodorantele antiperspirante Gerovital H3 Evolution sunt disponibile in trei sortimente: Diamond, Sapphire si Pearl.

  • Diamond for Woman are un parfum floral discret, dar foarte bine accentuat de note de tuberoze, flori de portocal si mandarine si temperat de o bază vanilata, cu doar un strop aromat de mosc si ambra. 
  • Pearl for  Woman are la baza un miez vanilat intens, alaturi de note discrete de rom si mosc pentru un plus de seductie si frumusete.
  • Sapphire for Woman are o amprenta parfumata eleganta si distinsa,  cu note de trandafiri si iasomie, construite pe baza de lemn de santal. 
Acidul hialuronic asigura o hidratare optima zilnica a pielii prin refacerea rezervelor de apa eliminate de organism in urma proceselor de transpiratie, estompand in acelasi timp efectele neplacute ce rezulta in urma acestor procese. In plus, datorita proprietatilor sale de hidratare intensa, Acidul Hialuronic devine aliatul perfect, inlaturand efectelor de piele iritata dupa epilare sau de piele uscata, actionand direct la nivelul acesteia. 

Preferatul meu este Sapphire. Tolerez mirosul deodorantului Diamond, dar nu il suport pe cel Pearl.

Pentru o persoana care sufera de hiperhidroza aceste deodorante au efect doar 2-3 ore, dar folosite in combinatie cu un deodorant special conceput pentru "boala" mea,  pot sta linistita toata ziua. Folosesc o data pe saptamana Odaban sau Perspirex, iar apoi zilnic Sapphire Woman si nu mai am stres.

Nu usuca pielea si nu lasa pete inestetice pe haine. Contin 0%  parabeni, alcool sau triclosan. 

Se gasesc in varianta mare de 150 ml la un pret de 11,5 lei si varianta mica de 40 ml la un pret de 4 lei, pe site-ul oficial sau in diverse magazine. 

 

marți, 6 octombrie 2015

10 nuante de oja potrivite pentru toamna

Zilele trecute m-am uitat prin colectia mea de sticle de oja sa vad ce culori am, ce trebuie aruncat, ce mai imi trebuie. Am realizat ca nu am cumparat nici o sticla de oja in ultimele 2 luni :)) Dar am remediat zilele trecute situatia, cand am fost la targul Cosmetic Beauty Hair de la Romexpo si am luat 4 bucati.
Am gasit pe stoc 10 variante potrivite pentru toamna: rosu, grena, visiniu, verde. 
Asta nu inseamna ca nu o sa mai port roz pal sau galben turbat pe unghii  daca ma apuca cheful, dar cat de cat sa spunem ca am gasit 10 culori perfecte pentru toamna.

Am incurcat putin locul sticlutelor, oja mov de la Farmasi trebuia sa fie dupa oja verde Sorbet, pentru a fi in aceeasi ordine in care le-am folosit pe mana stanga de pe hartie. 

  • Prima oja este o nuanta grena de la Rimmel, gama Salon Pro, care imi aduce aminte de frunzele rosiatice- grena ale unui copac care habar nu am cum se numeste, dar sigur l-ati vazut prin parcuri.
  • Culoarea mea preferata fuchsia de la China Glaze, Ahoy! despre care am scris aici
  • Mov inchis de la Seventeen, nuanta 262
  • Verde deschis de la Flormar, colectia Sorber, nuanta S02, cu mai multe poze aici.
  • Tot un mov, dar de la Farmasi, nuanta nr. 77, cu mai multe poze aici 
  • Farmec nuanta nr. 77 care seamana putin cu vinul bordeaux :)) 
  • Golden Rose nuanta nr. 64, un maro cu sclipiri aurii in lumina soarelui
  • Rosul meu preferat din toate timpurile, care nu lipseste din nici un top, Farmec nuanta 351, cu review aici
  • Opi Ski Teal We Drop: dupa cum v-am spus si aici cand se vede verde cand albastru. 
  • Avon Nail Wear Pro, Cherry Jubilee. 
Imi plac aceste nuante si probabil o sa le port mai des, dar dupa cum am zis si mai sus, nu o sa ma limitez doar la acestea. Voi ce preferinte de toamna aveti in materie de unghiute?

PS: bratarica de la mana e pictata cu Flormar Glitter GL02, despre care am mai vorbit aici.


sâmbătă, 3 octombrie 2015

Produse terminate, 20

Cred ca in Septembrie am atins apogeul produselor consumate de anul acesta, ba si de anul trecut. Nu cred ca am mai avut vreodata pe blog atatea produse terminate la un loc. Si ca o dovada in plus este faptul ca luna trecuta am pastrat ambalajele goale intr-o plasa mult mai mare decat de obicei si  a fost plina ochi. Sau poate pentru ca sunt mai multe produse in ambalaje mari, tip sticla. Habar nu am, hai sa monotorizam situatia:
Tare bine ma simt cand vad atatea produse goale la un loc. Si in acelasi timp tare rau cand imi dau seama ca trebuie inlocuite cu altele :))
1) Johnson's Baby Shampoo: am mai vorbit despre el pe blog, il gasiti in nenumarate alte articole cu produse terminate pe blog.
2) Gel de dus Tesori DÓriente Hammam, prezentat pe scurt in acest articol. Am avut ceva probleme cu ambalajul: nu se mai inchidea etans capacul si a curs gel din el. Si din cate vad o sa am probleme si cu sticla cealalta de gel de dus de la aceeasi firma.  
3) Gel de dus Balea After Sun, prezent de asemenea in articolul cu colectiile mele de geluri de dus la care am pus link mai sus. 
4) Gel de dus de la Dove cu lapte de migdale, prezentat pe larg in colectia mea de geluri. Totusi trebuie sa mentionez ca mai mult de jumatate din sticla a fost folosit pe post de sapun pentru ca la un moment dat m-am saturat de el si am vrut sa il termin mai repede.
Ca de obicei am terminat iar 4 sticlute de sapun, plus gelul de dus de la Dove. Cred ca am o boala cu spalatul mainilor. M-am contorizat singura cateva zile la rand si rezultatul imi da dureri de cap: dimineata pana sa plec la birou ma spal in medie de 12-13 ori pe maini si asta in 2 ore :)) Asa ca nu e de mirare de ce termin atat de multe sticle de sapun. Ma spal pe maini cand ma trezesc, inainte si dupa ce mananc, inainte sa imi pun lentila la ochi, dupa ce imi pun lentila, dupa ce ma dau cu crema anti acnee, dupa ce ma dau cu crema hidratanta, dupa ce folosesc bb cream si lista poate continuua. Alegerile de luna trecuta au fost:
5) Sapun Apidermin lejer, prezentat si in articolul cu produse terminate din luna August, aici
6) Sapun Fa Greek Yoghurt Almond: preferatul meu in acest moment. Cremos, miroase delicios, imi vine sa il mananc.
7) Sapun L'Angellica Latte & Avend cu spic de grau: cumparat din Cora pentru ca nu am mai incercat niciodata caeasta marca. Este un sapun lichid tip gel, imi place textura lui, dar nu ii suport mirosul. L-am folosit amestecat cu alt sapun pentru ca altfel ajungea la gunoi direct. 
8) Sapun cremos Dove
9) Sampon uscat Bristow's Dry Shampoo original, review aici
10) Sampon uscat Batiste XXL VOlume, review aici.
11) Deodorant solid Dove Invisible Dry: cred ca este a 3a oara cand am probleme cu ambalajul cand ajunge pe final, pur si simplu se descompune si se faramiteaza sapunul cand e pe terminate. Odata a fost vina mea ca l-am scapat din mana, dar in rest am ramas cu produsul in mana si cu ambalajul in alta. Oricum e printre preferatele mele, asa ca nu cred ca o sa cumpar altceva.
12) Lapte hidratant pentru corp cu argan si aloe vera de la Cosmetic Plant, review aici.
13) Crema hidratanta Phyto Stem Skin Expert de la Gerocossen, review aici
14) Crema hidratanta de la Beautiful Cosmetics: folosita intens iarna trecuta, dupa care am uitat de ea intr-un sertar. Cand mi-am reamintit de ea nu am mai vrut sa o folosesc pe ten, dar am reutilizat-o pe post de crema de corp. Review aici. Imi mentin parerea: mi se pare o crema potrivita pentru iarna.
15) Crema Bioderma Sebium Global, mai multe despre ea aici
16) Crema de maini cu argan bio de la Melvita, review aici
17) Mostra de crema Tracto Pon de la Vectem, folosita in special pentru hidratarea cuticulelor si a mainilor.
18)  Capsule anticelulita cu cofeina de la Collistar: este vorba despre un ulei anticelulitic cu cofeina de la Collistar. Cand am deschis capsula m-a izbit instant mirosul de cafea, pe care eu una nu il suport deloc. L-am folosit totusi pentru ca nu am mai incercat produse de la aceasta firma. Am masat uleiul pana mi-a venit rau 
( eh, nici chiar asa) si tot nu a intrat complet in piele. Cred ca e ideal pentru maseuri, in sensul ca nu se consuma usor. Cu o cantitate mica de uleiul poti face probabil  toata sedinta de masaj. Mie nu mi-a placut acest aspect. Daca mi-ar fi facut altcineva masaj, atunci probabil nu as fi comentat :)) In schimb mi-a placut efectul lui. Piele hidratata si catifelata pana la 48 de ore. Despre efectul anticelulitic nu pot spune prea multe pentru ca nu am ce observa dupa 2 zile de folosinta, dar banuiesc ca este bun.  
20) Gel pentru indepartarea cuticulele Alessandro NailSpa Cuticle Remover, review aici
21) Dizolvant pentru unghii cu acetona marca proprie Carrefour: destul de bun, cu un miros acceptabil. Simt ca imi usuca unghiile insa nu si cuticula. Oricum eu folosesc ulei sau o crema de maini dupa ce imi sterg unghiile asa ca nu e problema.
22) Demachiant bifazic de la Flormar, review aici.
23) Extra Volume Mascara de la Melkior, review aici.
24) Masterpiece Transform High Impact Volumising Black Mascara de la Max Factor, review aici.
25) Dischete demachiante Cien, cumparate din Lidl. In sfarsit am gasit si alta marca decat Iseree in Lidl. Sunt mai bune decat Iseree, dar nu asa de moi si catifelate ca Softino. Oricum infinit mai blande cu tenul decat Iseree. 
26) Dischete demachiante Cleanic, cumparate pentru ca erau la oferta 2+1 gratis. Bunicele. Nu se desira, nu sunt aspre, pret acceptabil. De retinut pentru viitor. Merita recumparate.
27) Plasturi Easy Plast, diverse forme si dimensiuni in acelasi ambalaj: m-a incantat faptul ca au diverse forme, dar adezivul lasa de dorit. M-am trezit cu plasturii miscati din loc, ba chiar au si zburat complet de pe piele. 
28) Pasta de dinti Colgate, format travel, numai buna de tinut la birou. 
29) Cap de perie electrica de la Oral B. Am tinut mai mult de 6 luni acest cap de perie, m-am ghidat dupa prospect si dupa culoarea periilor: cand s-au albit, atunci i-am schimbat.
30) Solutie oculara Lubristil, folosita pentru umezirea ochilor uscati, dar si pentru a prelungi viata unui rimel uscat cu cateva zile, dupa cum v-am povestit aici.
31) Calciu coral de la Alevia: folosit in speranta ca o sa imi intaresc unghiile. Nu a prea functionat, in schimb am observat o crestere semnificatica a lungimii parului. 
32) Lentila de contact pe care o schimb lunar.

Acestea au fost produsele consumate de mine in luna Septembrie. Nu stiu daca o sa mai am ce scrie luna viitoare, pentru ca nu prevad alte produse terminate in afara de sapun :)) Posibil sa ma insel insa. Ramane de vazut. Voi ce ati mai terminat?