joi, 24 decembrie 2015

6 manichiuri de Craciun

Daca nu ati avut inca timp sa va faceti  unghiutele pentru sarbatori am mai gasit cateva modele dragute sa va serveasca ca inspiratie:

Daca nu va plac acestea, poate gasiti aici unele pe gustul vostru. 

Ca de obicei, nici una din aceste fotografii nu imi apartin, toate sunt luate de pe net, de pe facebook, pinterest sau diverse siteuri pe care am intrat de-alungul anului si le-am salvat in dosarul meu cu poze. 

Beauty News, I Am Famous de la Melkior

Melkior lanseaza colectia I AM FAMOUS

Iarna aduce la Melkior colectia I am Famous, cu tonurile sale stralucitoare si festive.
Prima optiune este oja Little Stars cu accente metalice inconfundabile.

Urmeaza rujul Shiny Stars cu o textura extrem de usoara si placuta care hraneste buzele, actionand ca un balsam si asigurand un finish extrem de stralucitor pentru buze definite.

Apoi gama de cake eyeliner in 3 variante cromatice: Black, Prune, Brown, un produs cosmetic de make-up realizat sub forma compacta, intens pigmentat, rezistent la transfer, usor de folosit, care permite aplicare uniforma si graduala.


Nu lipseste Tatuajul permanent pentru corp Stars cu sclipiri de stele care ne duc cu gandul la nume faimoase.

Oja are un pret de 29 de lei, rujul 40 lei, fardurile 34 lei si tatuajul 20 de lei. Le gasiti in magazinele Melkior sau online aici

Pe mine ma tenteaza rujul si tatuajul, voua ce va place mai mult? 

miercuri, 23 decembrie 2015

Cumparaturi de la Hello Free Z One Discount, 4

Saptamana trecuta am dat o fuga pana in Hello Free Z One Discount ( Sos. Pantelimon nr. 255 ) la rugamintea unei colege care a ramas fara sampon uscat. Alta ne-a auzit vorbind si tot asa, iar din vorba in vorba am ajuns la casa cu 6 sampoane uscate in brate :)) Bineinteles ca nu am plecat de acolo fara sa cumpar si ceva pentru mine:
Nu mai e o surpriza pentru nimeni ca am luat un sampon uscat si pentru mine, nu doar pentru colege. Mie imi place XXL Volume. Pentru ele am luat Fresh, Cherry si varianta pentru par blond. Eu sunt singura care prefera XXl Volume, lor li se pare ca incarca parul prea mult. Am impresia ca ele folosesc prea mult produs pentru ca eu nu am aceasta problema. Acum fiecare cu preferintele ei! Un tub mare ( 200 ml) costa 19 lei, indiferent de aroma, tubul mediu ( 150 ml) 13 lei si nu aveau varianta travel size ( 50 ml) din pacate. 
 
In ultimele 2 luni am incercat cateva sampoane: m-am impacat bine cu unele dupa cum am scris pe blog daca o sa cititi articolele anterioare, dar am avut o experienta neplacuta cu unul din ele despre care o sa va povestesc in viitorul apropiat, iar la final tot la Johnson's Baby m-am intors. O sticla mare costa 12 sau 13 lei, nu mai tin minte exact. 

Mosul nu l-am cumparat din Hello Free Z One Discount, ci din Carfour, in aceeasi zi, dar mi-a placut cum arata in poze. Se poate pune in varful bradului de Craciun si a fost 20 de lei pentru cine e interesat. Aveau mosi si cu haina aurie sau argintie. Mie mi-a placut varianta clasica pe rosu.  

Am fugit repede din zona cosmeticelor din magazin pentru ca sigur o sa primesc in dar cateva, asa ca m-am oprit  la raftul cu dulciuri si decoratii. Din dulciuri nu a mai ramas nici macar ambalajul, iar la decoratii m-am fortat sa nu cumpar prea multe, avand in vedere ca mai cumparasem cateva de la cele 3 targuri de Craciun la care am fost :))) Mi-au placut multe, dar mi-am impus o limita. Am ales 2 oameni de zapada dintr-un fel de plastic sticlos care au leduri in interior
 inca un om de zapada, cu papion la gat si o steluta "coafata".
Ornamentele cu lumini costa 8 lei, iar cele simple 7 lei. Aveau si alte modele, la preturi acceptabile. 

Din poza lipseste o farfurioara Hello Kitty cu care habar nu am ce o sa fac pentru ca este miniscula. Englezii o folosesc pentru pliculetele de ceai folosite, dar la cat ceai beau eu nici o sansa sa fie folosita pentru asa ceva. Mai mult decor pentru mine o sa fie. 
Nu am apucat sa tai etichetele ornamentelor nici pana acum, maine impodobesc bradul. Abia astept!

vineri, 18 decembrie 2015

Cable Knit Fuzzy Coffee Romwe Sweater

Azi vreau sa va arat a doua bluza din comanda Romwe despre care v-am spus zilele trecute. Daca nu stiti despre ce vorbesc, aici gasiti mai multe detalii despre prima (bluza). 
Mie nu imi place cafeaua, dar recunosc ca acest Cable Knit Fuzzy Coffee Sweater mi-a atras atentia de cum l-am vazut. Din poza de pe site aveam impresia ca e putin mai lunga si ca o sa o pot purta pe post de rochita cu colanti, dar nici o sansa. Oricum imi place, arata bine cu blugi, e calduros si are un model interesant pe laterale.
Fata de bluza alba, acesta sta mai lejer pe mine, nu este asa de fix, e o idee mai larg, dar nu este mare. Este disponibil intr-o singura marime, care se potriveste la noi pentru un M/40. Dar cred ca ar fi bun si pentru cineva mai plinut decat mine, este elastic.  
In acest moment, aceasta bluza este la reducere pe Romwe de la 33 la 18 dolari, asa ca daca va grabiti il puteti achizitiona la un pret acceptabil. Pe site puteti vedea inca 2 culori disponibile, dar eu am preferat acest maroniu pentru ca nu am nimic de imbracat in aceasta nuanta.  

joi, 17 decembrie 2015

Apa micelara Ziaja cu extract de alge marine, review

Dupa ce am incercat apa micelara Ziaja cu ulei de masline despre care am scris aici,  mi-am dorit sa incerc si alta varianta in speranta ca o sa ma impac mai bine cu ea. Am ales apa micelara Ziaja cu extract din alge marime recomandata tuturor tipurilor de ten 30+. Eu nu ma incadrez in categoria 30+, dar nici mult nu mai am pana atunci :)
Dupa mine este o apa micelara mai slaba decat vecina ei de brand mentionata mai sus, curata bine machiajul tenului, dar nu face fata rimelului si a creionului dermatograf. Iar pe langa faptul ca raman cu ochii negrii, ma mai si ustura ochii de la ea. Daca va doriti o apa micelara pentru ten, atunci e satisfacatoare, dar daca aveti nevoie de un produs si pentru fata si pentru ochi ( cum imi place mie ), atunci nu o recomand.
Imi place ca nu are parfum si nu necesita clatire. Nu lasa pelicula si nu usuca fata. Extractul de alge ajuta la eliminarea excesului de sebum si daca e folosita zilnic se observa ca fata nu mai luceste asa de tare. Nu dispare complet acest efect nedorit, dar se micsoreaza. 
Imi mentin parerea ca apele micelare Ziaja au cel mai bun sistem de dozare (fara sa punem la socoteaza sistemele cu tavita de dozare, acelea pe care pui discheta si apesi, ca la Bioderma de exemplu), niciodata nu am gresit doza si nu am varsat produs. 
O sticla de 200 ml costa 14-15 lei online. Daca va tenteaza acest produs puteti verifica pe pagina producatorului aici daca au ceva oferte/pachete speciale care sa includa acest produs. 

Shaggy Mohair Loose White Romwe Sweater

Azi am primit o comanda de la Romwe cu 2 bluze care a ajuns in tara de mai bine de o saptamana, dar desteptii ( ca sa nu zic altceva) de la posta vamala abia azi m-au programat sa o ridic! Vezi doamne au prea multe colete. Luna trecuta am primit acasa comanda de la Romwe, luna anterioara a trebuit sa ma duc la posta de cartier dupa ea. Care e diferenta? Nu o sa inteleg in veci. In fine, bine ca am rezolvat. Am desfacut coletul direct in masina sa vad cum arata bluzele in realitate si m-am bucurat sa vad ca sunt identice cu cele de pe site. Cum am ajuns acasa, le-am probat si am si facut cateva poze. Nu am mai avut rabdare de iesit in oras, pana la urma va arat direct bluza, nu tinuta :) E o scuza buna, nu?! 
Am ales o bluza alba, super pufoasa si calduroasa. Se vede usor conturul sutienului prin ea, dar totusi nu este transparenta. Daca aveti totusi impresia ca se vede prin ea, o puteti imbraca cu un maieu pe dedesubt. 
Aceasta bluza nu are nimic special, nici un model, nici un briz briz nici o combinatie de materiale, dar m-a atras prin simplitate. Am incercat sa o port cu diverse coliere, lanturi si ce mai am eu prin casa, dar nu mi-a placut. Simplu arata mai bine. Sau nu am eu accesoriul potrivit :))) M-am gandit si la varianta aceasta. 
 La prima vedere, am impresia ca ma face cam grasa bluza asta. Si nu e vorba atat de culoare, cat de faptul ca e pufoasa. Am o gramada de bluze albe in care arat "normal". Dar aceasta are fire scoase prin bluza, care dau impresia de volum, nu stiu sa va explic, se vede mai bine in poza de mai jos ce vreau sa zic:
Daca va place aceasta bluza de la Romwe, o gasiti aici, iar in acest moment este la reducere si costa doar 16 dolari. Eu am dat 28. Este marime universala si eu ma incadrez la marimea 38-40 sau M. 
Mi-as fi dorit sa aibe si alte culori, dar este disponibila doar pe alb. Oricum eu m-am lecuit de bluzite pufoase, sunt dragute, dar pe mine nu ma avantajeaza.
 

luni, 14 decembrie 2015

Top 15 idei de manichiuri de Craciun

In speranta ca o sa imi creasca unghiile pana la Craciun am cautat pe net idei usoare de realizare a unghiilor cu motive de Craciun. Am gasit multe manichiuri frumoase, cu tema de Craciun. La unele se vede ca sunt facute din gel, dar ma gandesc ca pot fi recreate si din oja clasica.

Eu am ales ceva simplu de realizat pentru ca de anul trecut de cand v-am aratat ideile mele, aici , nu am capatat mai multa dexteritate si nici talent.

Am dat un simplu search dupa "Christmas Nails", dar daca aveti rabdare puteti cauta direct dupa simbolul dorit: fulg de nea, clopotei, ingerasi, om de zapada, Mos Craciun sau orice aveti in cap si sigur o sa gasiti modele interesante.

Am gasit cateva modele care "par" simplute si le-am adunat intr-o ordine  cat de cat usoara  de tinut minte ( pentru mine). 

Cel mai mult imi plac modelele care imita acadelele clasice de Craciun, acele betisoare din zahar ars alb cu rosu.  
O varianta interesanta a acestei teme "candy cane"  este aceasta optiune in care adauga si dungulite verzi care mi-a adus aminte instant ca trebuie neaparat sa cumpar acadele sa le agat in brad :))) 
Urmatorul simbol pe lista mea a fost fulgul de zapada. Craciunul fara zapada nu are farmec pentru mine, iar daca vremea se incapataneaza sa nu ne dea zapada, macar sa o avem pe unghiute :) 
Iar dupa fulgul de zapada, urmeaza pe lista imediat omul de zapada.
Pentru cine nu mai are rabdare sa vina Mosul, il poate "fura" costumul. Poate asa vine mai repede :))
Pana vine Mosul poate invatam si noi sa impachetam frumos cadourile si facem practica pe unghiute. 
Pentru cine nu are talent la pictat, poate folosi placute de stampilat cu motive de Craciun. Mie imi plac acestea doua:

Acestea sunt cele 15 manichiuri cu tematica de Craciun preferate de mine. Culorile predominante sunt rosu, alb, argintiu, dar nu exclud nici albastru, verde, auriu. 

Am si o varianta extra care ma depaseste din punct de vedere tehnic, dar imi plac colindele prea mult ca sa nu o includ pe lista.

PS: Nici una din aceste fotografii nu imi apartine, toate sunt luate de pe net, de pe facebook, pinterest sau diverse siteuri pe care am intrat de-alungul anului si le-am salvat in dosarul meu cu poze. 

vineri, 11 decembrie 2015

Lip Pen Melkior, 12901 Mystic

Daca sunteti in cautarea unui ruj cremos cu o aplicare super usoara, fara sa fie nevoie de o pensula de buze, atunci rujul tip creion de la Melkior este raspunsul. Rujul creion de la Melkior este disponibil in 4 nuante: Illusion, Mystic, Charismatic si Movie Star. Eu am nuanta numarul 12901: Mystic.
Pe cutie apare o bulina roz, nu stiu ce inseamna, dar in mod clar nu este nuanta rujului. Mie imi pare a fi o nuanta de maro nude, dar dupa ce am cautat poze pe net am observat ca la anumite fete chiar se vede rozaliu pe buze. Ciudat, la mine e maro toata ziua, indiferent de lumina.



Nu este una din nuantele mele preferate, dar ma prinde
Are o formula cremoasa, foarte pigmentata si confera stralucire datorita perlelor din compozitie. Rezista pe buze cam 4-5 ore. Este usor de folosit si usor de purtat in geanta pentru ca este creion tip retractabil si nu din acela care necesita ascutire. 
Il gasiti in magazinele Melkior sau online aici, la un pret de 36 de lei, cu livrare gratuita. Iar daca aveti noroc poate il prindeti la promotie 1+1 gratis. Stiu ca au avut mai demult aceasta optiune, iar cei de la Melkior au mai tot timpul super promotii.

miercuri, 9 decembrie 2015

Targul de Craciun #Dichisar

Daca esti in pana de idei si nu stii ce cadouri sa cumperi prietenilor/familiei sau cauti un cadou original, hand made, ba chiar si unicat, te invit in acest weekend la targul de Craciun #Dichisar, in data de 12 - 13 Decembrie la mansarda Impact Hub din Centrul Bucurestiului ( str. Halelor nr. 5, langa Starbucks Unirea ), intre orele 9-20, cu intrarea libera.
Mai multe informatii despre eveniment gasiti pe pagina dedicata acestui targ pe facebook, aici.  

Pe langa cadouri, va puteti rasfata cu bunatati de iarna si cafea, puteti incerca o schimbare de look la coltul de impletituri sau cel de nail art, va puteti relaxa cu un masaj la umeri sau iesi din tipar cu un tatuaj cu henna. 

Toate produsele pe care le veti gasi sunt lucrate manual de creatori romani tineri si talentati, in total 60 la numar. 




De pe pagina evenimentului mie mi-au captat interesul cateva bijuterii de la ByArt by Gabriela Dimai,
un medalion pictat manual de Gaghitte
si gulerele pufoase de la Etno Ware.
Este primul targ de Craciun la care merg anul acesta si deja simt ca nu mai am rabdare! Recunosc ca pana acum am rasfoit paginile evenimentului cu MINE si pentru Mine in minte, dar la fata locului sigur o sa ma apuce inspiratia si in alegerea cadourilor pentru prieteni. 
Este pacat sa nu mergi la acest targ daca ramai in weekend in Bucuresti, mai ales ca e in inima orasului, toate drumurile duc la Piata Unirii sau cel putin asa am eu impresia :)