luni, 29 februarie 2016

Top 10 Best Dressed Oscar 2016

Anul acesta nu am stat sa urmaresc live decernarea premiilor Oscar, am citit castigatorii in dimineata aceasta si am analizat rochiile. Nu m-a atras nimic in mod deosebit si pot spune ca mi se pare cea mai saracacioasa colectie de rochii pe care am vazut-o de-alungul anilor de cand urmaresc eu aceasta ceremonie. 
Am ales cateva rochii cate mi-au placut, dar nimic wow sau care sa ma faca sa mi le doresc. Le-am vazut, asa si-asa si gata le-am si uitat :))  Nimic memorabil. 

Topul meu pentru cele mai bune rochii de Oscar 2016 este: 

1) Margot Robbie intr-o rochie Tom Ford, material metalizat aurie cu textura de sarpe . Un decolteu indraznet, dar nu vulgar. Manecile ofera eleganta rochiei. Destul de dragut. Imi place. 
2)  Saoirse Ronan a declarat ca ales o rochie verde in onoarea tarii ei de bastina: Irlanda. Rochia este o creatie Custom Calvin Kleine. Nu are nimic deosebit, dar atrage prin simplitate.
3) Cate Blanchett in Armani Prive.  Mi se pare o rochie potrivita pentru o serbare de copii pe tema Primaverii si zana anotimpului ar arata perfect in ea. Imi place alura copilareasca a rochiei, dar nu mi se pare ca i se potriveste deloc ei ca persoana. La 46 de ani nu este batrana, dar totusi e o persoana prea eleganta si matura pentru a purta o astfel de rochie. Poate ma insel, dar asta e imaginea mea despre Cate. 
4) Priyanka Chopra in Zuhair Murad. Pare o rochie de mireasa. Mi-ar fi placut mai mult daca nu ar fi fost transparenta, macar sa fi avut o dublura, sa nu i se vada picioarele prin rochie.  Frumusica.
5) Chrissy Teigen in Marchessa. Cea mai frumoasa graviduta. 
6) Charlize theron in Dior. La prima vedere nu mi-a placut rochia, dar am renuntat la pretentii pentru ca in ritmul asta nu am de unde sa scot 10 rochii pestru acest top. Ori rochia e prea decoltata ori Charlize nu are destul material genetic pentru a justifica decolteul. Care varianta o preferati? :))) Eu zic putin din ambele. 
7) Tina Fey in Atelier Versace.  Nu ma atrage forma rochiei, cat culoarea ei. 

8) Isla Fisher in Marchesa. Va vine sa credeti ca are 40 de ani? Eu nu ii dadeam mai mult de 25. Am cautat rapid numele ei pe google pentru ca habar nu aveam cine e si i-am gasit biografia. 40 de ani si 3 copii? Nu imi vine a crede.  Mai tarziu am realizat ca am vazut un film cu ea si Ryan Reynolds. Nu a fost asa de frumoasa in film. Ce face machiajul din om :))

8) Sofia Vergara
9) Jennifer Garner in Atelier Versace. Cel mai frumos zambet!
10) Kate Winslet in Ralph Lauren.

Luati aminte ca acesta este topul preferintelor mele, nu sunt critic de moda, doar un simplu observator/telespectator. Voua ce rochie v-a placut mai mult? Sau ce model v-a placut care nu a intrat in topul meu? 

duminică, 28 februarie 2016

Beauty Swap by BeautyBarometer editia a 4-a

Azi am folosit pentru prima data pensulele de machiaj  de la Douglas pe care le-am primit la schimb, la evenimentul organizat de Ana Maria de la BeautyBarometer si mi-am amintiti cu drag de seara de 15 Februarie cand a avut loc Beauty Swap by BeautyBarometer editia a 4-a.
Am ajuns acolo nedormita de cateva zile, direct de la gara, cu bagaj cu tot, iar norocul meu a fost ca am adus produsele pentru swap cu cateva zile inainte la Beauty Studio 190, altfel ma caram cu ele din Bucuresti la Tg-Jiu si inapoi la capitala.
Scopul acestui eveniment e simplu: pe langa faptul ca ne ofera oportunitatea de a socializa intre noi, avem sansa de a scapa de produsele care nu ne plac, nu ni se potrivesc sau de care pur si simplu ne-am plictisit si de a le inlocui cu altceva. De data aceasta eu am avut un scop bine stabilit, am vrut sa fac rost de pensule de machiaj si am avut noroc sa primesc un set de pensule Ecotools de la Alina si cel de la Douglas primit de la Cristina.
Restul produselor nu le am clar in minte, nu mai stiu ce am primit de la cine anume. Si asta nu pentru ca nu sunt importante sau nu imi plac, dar intr-o incapere in care sunt mai mult de 30 de "muieri" interesate de barfa si produse cosmetice, eram mereu cu un ochi dupa pensule si altul la cine e in jur si ce are in mana.  In afara de pensule nu mi-am dorit ceva anume, iar cand am ajuns acasa am realizat ca am adunat o colectie interesanta de rujuri. Abia astept sa le incerc!
Pe langa produsele primite la schimb, am plecat de acolo cu cateva pungi pline de produse de la sponsorii evenimentului si cu un premiu castigat la tombola. 
 Pana data viitoare: we blog, we swap, we have fun!


joi, 25 februarie 2016

#Dichisar Targ de Martisor

Pe 27-28 Februarie are loc #Dichisar de Primavara sau targul de martisoare de la care nu trebuie sa lipsesti. Evenimentul va avea loc la Impact Hub Bucuresti ( Str. Halelor nr. 5, etaj 2 si 3, dupa Starbucks Unirii), cu intrare gratuita. 
Ediția de Mărțișor #Dichisar este gândită special pentru a ne ajuta să intrăm în atmosfera de sărbătoare, cu muzică bună, shopping creativ și una dintre cele mai bune cafele din oraș.


Absolut toate produsele pe care le veți găsi sunt lucrate manual de creatori români tineri și talentați: mărțisoare ingenioase, haine de primăvară, genți, bijuterii, cosmetice si gustări dulci, fiecare selectate cu atenție și lucrate individual de cei mai talentați creatori români. Join Facebook Event pentru a-i descoperi pe toți: https://www.facebook.com/events/1656131851330219/
Eu abia astept sa merg din masa in masa, sa vad ofertele, dar ca de obicei plec de acasa cu temele facute si mi-am selectat o lista de produse care mi-au atras atentia.
Daca ti-e lene sa iesi din casa, fa-ti cont pe Uber cu codul "Dichisar"si te aduc ei gratuit, direct la usa clubului. Tu trebuie doar sa urci scarile sau daca nu te-ai dezmeticit inca, cu ... liftul :) 


Despre seria de evenimente Dichisar
Evenimentele Dichisar sunt showcase-uri periodice de creație românească. Organizate de Breslo.ro, în spirit urban și alternativ, sunt create pentru a da publicului bucureștean ocazia de a-și cunoaște creatorii preferați. Evenimentele Dichisar sunt construite în jurul unui număr limitat de expozanți foarte atent selecționați și imbogățite cu acțiuni din sfera urban beauty&lifestyle.
 
Cu sprijinul:

Si suportul media al:

Fashionably blogged by:



miercuri, 24 februarie 2016

Beauty news, noutati de la Melkior

Am impresia ca Melkior lanseaza saptamanal cate un produs nou. Sau poate mi se pare mie pentru ca primesc ofertele lor pe mail si mai tot timpul au promotii 1+1. 
Azi de exemplu au creionul de buze MK Bordo, la un pret de 35.90 de lei. 
Au lansat doua nuante noi de creion de contur buze: Brown si Rose Nude. Mie nu imi plac nuantele maronii, dar Rose Nude pare perfect pentru mine. Formula are la bază ceară şi vitamina E pentru protecţie şi hidratare. Se gasesc la pretul de 19,90 lei. 
Melkior a creat apa emolienta care inmoaie şi pregateste cuticulele pentru a fi inlaturate cu usurinta. Se bazeaza pe o formula îimbogatita cu vitamina A, E şi F. Este echivalentul solutiei de inlaturare cuticule de la alte firme, doar ca are alta denumire. 

Nu stiam ca exista diluant pentru lacul de unghii care regleaza consistenta ojei. Daca mi se ingrosa oja stiam ca daca folosesc cateva picaturi de acetona ii prelungesc putin viata, dar apoi ajunge garantat la cos. Ei bine, de acum inainte poti salva orice oja cu cateva picaturi de diluant pentru oja Melkior, fara sa iti fie frica ca ii strici consistenta. adaugi cateva picaturi de diluant in oja, agiti bine si astepti 20 de minute inainte sa aplici oja pe unghii. 
Melkior a creat Lacul de unghii pentru copii “Kids Nail Color”. Are o formula delicata, potrivita pentru manichiura copiilor. Se aplica usor si se indeparteaza la spalare pentru ca este pe baza de apa. Capata un aspect vibrant atunci cand se usuca si se indeparteaza cu usurinta cu apa calda si sapun. Se gaseste in culori vibrante si lucioase, un motiv bun de joaca! Pink, Fuchsia, Coral, Yellow, Lilac, Blue. Le gasiti pe site-ul Melkior, sau in magazine la pretul de 16.90 lei fiecare. 

Nu prea inteleg eu de ce sa dai cu oja pe unghiile copiilor daca se ia de la prima spalare pe maini (sau daca trebuie sa insisti pe fiecare unghie ca sa se ia culoarea), dar pentru cine are copii probabil are mai mult sens acest produs. 

Eu mi-am cumparat chiar ieri un produs pentru indepartarea cuticulelor-  de la alta firma, altfel m-ar fi tentat  apa emolienta. Pe voi ce va tenteaza mai mult din noutatile Melkior? 

marți, 23 februarie 2016

Ulei de corp cu mandarina si grapefuit Jovis

Cand am impresia ca am pielea foarte uscata folosesc  ulei de corp dupa dus si ma simt instantaneu mai bine. De regula nu imi plac uleiurile pe piele pentru ca sunt ... uleioase si am impresia ca dureaza o vesnicie pana intra in piele, dar recent am descoperit un ulei de corp care mi-a schimbat partial parerea. Este vorba despre uleiul de corp cu mandarina si grefuit de la Jovis
Daca nimeresc cantitatea optima de ulei necesara pielii mele atunci se absoarbe repejor, in 5-10 minute, insa daca aplic cu generozitate cum am eu obiceiul, atunci il simt toata seara pe piele. Ce ma bucura cel mai mult la acest produs este faptul ca nu imi simt mainile uleioase si "incarcate" de la el, iar aplicarea lui imi da o stare de bine, prelungind momentul de relaxare dupa baie. Bineinteles ca e si mai placut daca ti-l maseaza altcineva pe corp :) 

Uleiul de corp Jovis are la baza doua dintre cele mai renumite si eficiente uleiuri pentru ingrijire, uleiul de migdale dulci de uleiul de samburi de caise, care iti vor lasa pielea matasoasa, fina si parfumata, restabilind nivelul de hidratare pana si pentru cea mai uscata pielea. 

Eu descifrez doar mirosul de mandarina, nu mi-as fi dat seama ca are in compozitie ulei de migadale dulci si samburi de caisa daca nu as fi citit pe eticheta. Parfumul nu este foarte puternic, dar este destul cat sa te bina-dispuna si cat sa aromeze toata camera. Abia dimineata imi simt pielea fina si catifelata, in comparatie cu alte creme sau unturi de corp de la care simt mai repede efectul de catifelare, dar nu ma deranjeaza acest lucru ( probabil pentru ca asa se intampla si cu alte uleiuri de corp pe care le-am incercat ). 

Produsele Jovis Homemade Beauty se remarca prin simplitatea cuvintelor care le descriu cel mai bine, 100% natural, 100% handmade.
Cred ca este un produs perfect pentru ingrijirea pielii pe timp de toamna-iarna sau pentru un ulei de masaj cu dublu efect: si relaxare si hidratare. Nu ma vad folosind acest ulei pe vreme buna pentru ca ca imi incalzeste pielea, desi nu are efect termo activ. Probabil simt acest lucru de la masaj. dar cat timp mai e frig afara merita incercat.

O sticla de 100 ml costa 29 de lei si il gasiti pe site-ul oficial al companiei Jovis

duminică, 21 februarie 2016

Pink Half Sleeve Backless Romwe Dress

Mi-a placut din prima aceasta rochie roz tip sac cu maneca 3 sferturi de pe Romwe si nu am stat prea mult pe ganduri cand am cumparat-o. Ca si in cazul rochiei de ieri am comandat intentionat o marime mai mica, dar in care totusi "intru" ... cat de cat :) 
Se vede ca este mica de mine la umeri si se intinde cam mult materialul deasupra bustului si la spate. Daca as slabi vreo 5 kilograme cred ca pana la urma mi-ar veni bine. Din nefericire nici calitatea materialului nu imi place asa de mult, pe site pare altceva, cumva mai tare, mai batos. In realitate este un material supraelastic si transparent la soare/lumina puternica ( nu are dublura ). In rest, ca model este identic cu cel de pe Romwe
Modelul acesta il gasiti acum la reducere, de la 33 la 15 dolari. 

 Daca va place aceasta rochie si va incadrati in marimea 36-38 ( eu sunt 38-40) o puteti castiga daca va inscrieti la concursul organizat de mine pe facebook aici.

sâmbătă, 20 februarie 2016

Romwe White Lace Flare Dress

Daca acum cateva saptamani am comandat gresit o rochie cu doua marimi mai mari,de data asta am luat intentionat o rochie mai mica cu o marime.  Dupa marimile de pe site ma incadrez la marimea M, dar am luat S in speranta ca ma va motiva sa slabesc!
Din fericire ma pot inchide total la fermoar, dar simt ca ma strange in talie, dantela de la maneci ma tine si in plus se vede cu ochiul liber ca este mica si cam scurta. 
Modelul rochiei este identic cu cel de pe site, detaliile dantelate sunt frumoase, doar ca materialul este putin transparent. De la talie in jos rochia are dublura, mi-ar fi placut sa aibe si in partea de sus. 
 Din pacate materialul se cuteaza usor si trebuie calcat, in rest nu am probleme. Eu am prins aceasta rochie la oferta, de la 42 de dolari, redusa la 19. Inca mai este valabila oferta aici.  
 Pentru poze mai clare si mai multe detalii despre aceasta rochie puteti vizita site-ul oficial: Romwe.

joi, 18 februarie 2016

Produse terminate, 24

Prima serie de produse terminate din acest an este cam saracacioasa, am folosit intentionat mai multe mostre si testere  sa mai scap de ele pentru ca am un sertar plin.
E deja obisnuinta din partea mea sa va arat produsele terminate cu intarziere, asa ca hai la treaba sa va povestesc ce am mai terminat eu in Ianuarie.
1) Marea mea descoperire a fost untul de corp cu capsuni de la Body Shop. Are o consistenta mai light si mai cremoasa decat ce sunt eu obisnuita la un unt de corp, dar imi place maxim. Pare mai mult o crema decat unt, dar efectul de piele catifelata dureaza mai mult in comparatie cu o crema. Eu am terminat aceasta cutiuta din doua aplicari pe tot corpul. Acum imi dau seama ca puteam folosi mai putin produs, dar m-am lafait , am avut mana generoasa si am insistat mai mult pe anumite zone. Nu are un parfum puternic, care sa te izbeasca de cum dai capacul la o parte, dar se simte pe piele cateva ore bune dupa aplicare.
2) Crema de fata Elmiplant din gama Skinnergy Refresh it! pentru ten normal, cu review aici
3) Mostra crema de corp pentru piele uscata So pampered! Se intinde mai greu si are un miros mai dulceag decat cea din gama pentru piele normala.  Mi-a placut mai mult So alive!
4) Mostre crema de maini cu masline de la Ziaja. Un miros super placut, dar lasa mainile lipicioase. 
5) Mostra LiftActiv Serum de la Vichy pentru contur ochi. Am lacrimat putin de la el si m-a cam deranjat mirosul. Am si varianta mare a acestui produs, dar astept sa mai termin din cremutele incepute. 
6) Mostre crema antirid Isoliss de la Uriage. Se presupune ca previne si intarzie aparitia ridurilor. Eu am observat o inbunatatire vizibila in sensul ca tenul meu era mai odihnit si mai luminat in fiecare dimineata, chiar daca eu simteam ca mor de somn. Are un miros floral care ma streseaza maxim, altfel as fi cumparat cu placere acest produs. 
7) Mostra crema Isofill de la Uriage se adreseaza tenului uscat, reface structura pielii si corecteaza ridurile. Un tubulet de acest gen imi ajunge pret de o saptamana, timp in care am vazut doar un ten curat si luminat. Si cum eu nu am riduri vizibile nu ma pot pronunta daca functioneaza sau nu. 
8) Mostra crema contur ochi Isofill de la Uriage, despre care v-am mai povestit aici, tot intr-un articol cu produse terminate.
9) Sapun lichid Palmolive, una din aromele mele preferate cu orhidee salbatica.
10) Deodorant Soul de la Flormar: se presupune ca ne protejeaza impotriva mirosului de transpiratie datorita formulei sale speciale, care nu contine Triclosan si talc. Eu oricum nu mai am probleme cu transpiratia de cand folosesc Odaban si Perspirex, folosesc deodorante doar pentru parfum. Acesta imi place pentru ca are o aroma dulce, de crin alb si mandarin. La inceput este foarte puternic, dar treptat ma obisnuiesc cu el si oricum se duce pe parcursul zilei. Nu protejeaza impotriva transpiratiei, ci doar a mirosului neplacut. Adica o sa transpirati in continuare, doar ca nu mai simtiti mirosul acela neplacut. 
11) Pasta de dinti Colgate: acest tub micut a fost plimbat in diverse locatii, iar la un moment dat am zis ca e momentul sa il folosesc zilnic pentru ca nu mai tin minte cand l-am deschis prima data, asa ca l-am scos din portfardul de vacanta si l-am dus in baie. 
12) Fard negru, atat de vechi incat nu mai descifrez ce marca este.
13) Fard duo Oriflame, din gama Vision Sense sau ceva de genul, tot la fel de vechi ca si primul . Culori placute, dar nefolosite de ani de zile. A scapat la curatenia anterioara pentru ca mi-au placut culorile desi stiam ca nu o sa il mai folosesc vreodata :))) 
14) Diverse aplicatoare de fard de prin palete. Folosite acum o mie de ani la incercarea nuantelor pentru ca fardul il aplic cu pensula, nu cu buretele. Le-am pastrat pentru ca faceau parte din paleta, dar intr-o dimineata m-am enervat cand ma machiam si mi-a picat unul pe covor lasand o pata de toata frumusetea; asa ca am luat toate paletele la rand si am eliminat prostiile astea de aplicatoare. 
15)  Somptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara si Lash Primer Plus de la Estee Lauder , review aici. Am incetat sa il mai folosesc dupa ce am simtit de cateva ori ca ma ustura ochii, aproximativ la o ora dupa ce ma machiam dimineata. Lacrimam din senin, iar dupa ce ma stergeam la ochi cu un servetel imi trecea.  Am folosit zilnic aceleasi produse si dupa ce am schimbat rimelul nu am mai avut probleme. Avea mai mult de 4 luni de zile de cand a fost deschis si probabil asta a fost problema. In acelasi timp ma gandesc ca fardurile le am de mai multa vreme si totusi inca le folosesc. Se stie insa ca fardurile au un termen mai mare de valabilitate decat rimelurile. 
16) Dischete demachiante Cleanic, ieftine, placute la atingere, nu se desira, nu zgarie fata, perfecte. 
17) Servetele umede Cora: format mic, imi trebuie doua bucati cand ma spal pe maini ca sa le simt curate, se usuca cam repede in ambalaj si le-am folosit  mai mult sa imi sterg incaltamintea. Un plus e ca imi place aroma, care nu seamana deloc cu pepenele galben de pe eticheta :))) 
18) Betisoare cu cap de bumbac, sau betisoare corectoare, cred ca sunt marca Carfour sau oricum ceva ieftin luat din acest supermarket. Nu aveau marca mea preferata, asa ca am ales dupa pret. 
19) Vitamine si multiminerale de la Alevia. Cum ma opresc din luat vitamine, cum ma ia ameteala. Stiu si cauza. Nu mananc legume, nu beau lapte, nu-mi place branza si lista poate continua.
20) Lentile de contact Bausch & Lomb, lentile cu dioptrii, de vedere, nu pentru schimbarea culorii ochilor. 

Aceasta a fost prada mea pe luna Ianuarie. Un inceput de an bunicel, zic eu. O sa merg in continuare preponderent pe mostre si incerc sa ma limitez in a mai cumpara produse, mai ales ca am tot cumparat ce imi trebuia si am mai si primit cadou. 

marți, 16 februarie 2016

Stylish Lady Women's Cocktail Party New Fashion Short Sleeve O-neck Sexy Dresslink Dress

Era cat pe ce sa pierd un colet pentru ca "desteptele" de la posta nu mi-au trimis aviz si nici preaviz cum ca am primit ceva. Norocul meu a fost ca am primit un aviz pentru alte 3 colete si atunci mi-a dat prin cap sa verific si comanda aceasta. Imaginati-va surpriza mea sa vad ca era avizat de pe 2 februarie, in conditiile in care eu am mai fost la posta in acest timp si abia pe 12 februarie am primiti avizul pentru celelalte comenzi( din alta parte). Daca mai intarziam o zi il trimiteau inapoi. Inca o surpriza pentru mine. Stiam ca se pastreaza la posta timp de 30 de zile coletele neridicate la timp si se plateste taxa de magazinaj. Ei bine nu, acum se pastreaza timp de 10 zile maxim! Asa ca aveti grija. A fost cumva si vina mea pentru ca nu am verificat la timp numarul de tracking, dar totusi trebuia sa primesc un aviz, ca doar asta e treaba fetelor de la posta, nu?! 

Lasand la o parte aceasta poveste, eu sunt foarte multumita de prima mea comanda efectuata pe Dresslink.com 
rochie: dresslink.
 Am ales o rochie tip office, mult mai mulata decat ce port eu de obicei. Imi place sa vad acest tip de rochie in poze sau pe alte fete, dar pe mine nu ma prea incanta. Trebuie sa ma obisnuiesc cu ea. Am impresia ca scoate toate formele in evidenta si nu ar fi o problema majora daca as fi fost mai slaba :)) 
Rochia este 90% identica cu produsul de pe site, diferenta fiind data de fermoar. Pe site apare un fermoar subtire, alb, iar in realitate se vede ca este lat, chiar badaran pot spune. Centura nu este inclusa in pretul rochiei ( de 10 dolari ). Acum imi pare rau ca nu am luat versiunea mov, am impresia ca e mai frumoasa. Ramane pe data viitoare. 
 Al doilea produs comandat a fost aceasta pereche de sosete crosetate care imi aduc aminte de personajele feminine din desenele animate japoneze. Asta e tinuta lor clasica: rochii scurte cu sosete lungi. Am scurtat pe moment rochia de mai devreme si am obtinut imaginea de mai sus. Nu ma vad iesind asa pe strada vreodata, dar pentru o poza merge :D 
sosete: aici
Chiar daca au gaurele, sosetele sunt foarte calduroase. Imi place combinatia gri-crem. Cel mai probabil le voi purta in cizme, cu blugi. Se vede dragut detaliul dantelat de pe margine. Le-am prins la reducere, de la 4,14 dolari la 2,90. Daca va grabiti poate mai prindeti si voi oferta. Si au mai multe modele, nu doar acesta.
 Din pacate acest site nu ofera transport gratuit, ci se plateste in functie de greutatea produselor alese. Eu am dat aproape 7 dolari pentru ca am ales optiunea de transport cu numar de verificare, dar exista si o varianta mai ieftine, fara tracking number, la 4 dolari. Am vrut sa fiu mai sigura si a meritat un banut in plus. 
Daca aveti bafta puteti gasi si produse fara cost de livrare, iar eu am profitat de acest lucru si mi-am luat un inel, pe care o sa vi-l arat separat in alta postare. 
 

miercuri, 10 februarie 2016

Estee Lauder Somptuous Extreme Mascara si Lash Primer Plus Review

In ultimele luni am folosit intens Somptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara de la Estee Lauder.
Eu am varianta mini a cestui produs, combinata cu primerul pentru gene in acelasi ambalaj. Ambele produse se gasesc pe piata separat, full size. 
Rimelul l-am folosit pana s-a uscat, primerul pentru gene mai putin pentru ca nu am vazut absolut nici o diferenta si nu ii vad rostul avand in vedere ca nu exista diferente intre genele cu rimel si genele cu primer si apoi cu rimel. Ma refer strict la acest produs, pentru ca am mai folosit inainte un primer pentru gene si acolo chiar se vedea diferenta. Pentru mine primer-ul trebuie sa fie o baza pentru rimel, sa ii intensifice culoarea si sa ajute la cresterea rezistentei. In cazul Lash Primer Plus Estee Lauder singura realizare era ca le pieptena. Dar sincer nu ma incalzeste cu nimic faptul acesta, pentru ca pot face asta si din periuta rimelului si daca cineva chiar vrea gene pieptenate inainte de rimel, exista pieptene pentru gene, care e mult mai ieftin decat acest primer. 
Estee Lauder Somptuous Extreme Mascara ofera volum, alungire si ceva efect de curbare a genelor. 
Singura mea nemultumire legata de acest rimel este ca are o tendinta de aglomerare a produsului pe gene. Adica daca aplicati prea mult se formeaza bobite mici pe varful genelor, care pe langa faptul ca sunt inestetice au si tendita de a se usca in timp si va treziti mai tarziu cu ele pe fata. 
Periuta este destul de mare fata de altele si uneori ating pleoapa superioara dar nu ma deranjeaza acest aspect. La talentul meu le ating si cu periute mici :))) 
Rezista bine pe gene, nu curge si se demachieaza usor cu apa micelara sau demachiante bifazice. 

Din experienta mea nu va pot recomanda Lash Primer Plus ( costa in jur de 85-100 lei), dar aveti in vedere Somptuous Extreme Mascara data viitoare cand sunteti in cautarea unui rimel bun. Este un produs destul de scump: 165 de lei la Sephora, sau putin mai ieftin online ( 110-120 lei ), dar merita.   

PS: In aceste fotografii nu am folosit primerul pentru gene pentru ca s-a uscat demuuult in tub, rezultatul este obtinut folosind doar rimelul, aplicat in 2 straturi.