marți, 29 martie 2016

Yellow Sleeveless Owl Print Flare Romwe Dress

Nu ma inteleg eu prea bine cu imprimeurile incarcate, dar am vrut sa ies din zona mea de confort asa ca mi-am comandat de pe Romwe o rochie galbena, plina ochi de animalute ( bufnite si veverite ), flori si crengute: 
Chiar daca se poarta rochiile midi anul asta eu am de gand sa o scurtez putin. Sa fie cu 2-3 degete deasupra genunchiului. Daca as fi in stare sa port pantofi cu toc atunci mi-ar placea lungimea aceasta, dar la cat de mult merg eu pe jos nu ma risc. 
 Am ales marimea L si imi vine perfect. Am avut ceva probleme cu fermoarul pentru ca era intepenit, dar am dat cu putin deodorant solid (tip stick) pe el si si-a revenit.  Trebuie putina indemanare la calcarea pliurilor, dar in rest nu se prea sifoneaza materialul. Abia astept sa port aceasta rochie la vara! 

Pretul intreg al acestei rochii este 54 $, dar in acest moment este la reducere si costa 24,5 $. Daca va place o gasiti aici. Livrarea dureaza 10-14 zile din momentul platii. 

duminică, 27 martie 2016

White Black Round Neck Houndstooth Flare Romwe Dress

Cred ca m-am lecuit de obsesia mea cu rochii albe. De acum inainte nici nu ma mai uit la modele de rochii daca nu sunt disponibile si pe alta culoare. Sunt mai mult decat dezamagita de ultima mea alegere, regret ca am ales acest model:
Nu imi displace total, dar nu e ce ma asteptam eu sa fie. In poza de pe Romwe pe care o puteti vedea aici banda neagra era sub talie. Posibil sa arate altfel pentru ca fata respectiva e mai slaba si are alt tip de silueta. Nu stiu.   Pe langa faptul ca modelul rochiei nu este cum vroiam eu, nici culoarea nu ma avantajeaza. Nu sunt eu o slabuta, dar parca arat si mai grasa in rochia asta. Ma enerveaza :))) Materialul e moale si elastic, nu se sifoneaza, are o lungime acceptabila. Suna ideal. Dar tot nu ma vad purtand aceasta rochie. 
Am comandat marimea L care se potriveste masurii M de la noi. Are un pret de 46 USD, iar in acest moment este redusa la 24. Daca va place o puteti comanda de aici sau daca va potriviti cu mine la marime 38/40 aveti sansa sa castigati rochia din imagini daca va inscrieti la concursul de pe pagina mea de facebook.

joi, 24 martie 2016

Bluze dungate, Romwe Wishlist

Am ramas cu sechele de pe vremea cand ma uitam la desene animate iar puscariasii aveau uniforma in dungi si de cand am fost internata in spital pentru apendicita si toata lumea avea pijamale in dungi. Nu ma atrag, au conotatie negativa. Si daca stau bine sa imi amintesc si spargatorii de banci din desene aveau tricouri in dungi

Insa de cand am primit cadou cateva bluze in dungi  a inceput sa imi placa modelul ... sau m-am obisnuit cu ele :) Inca nu mi-am cumparat eu singura nimic  dungat, dar ma bate gandul. Am studiat piata si am gasit cateva modele dragute pe Romwe.
 1. Camasa cu dungi verticale, model clasic cu decolteu in V, care poate fi transformata usor dintr-o tinuta de birou intr-una casual prin suflecatul manecilor si 2-3 nasturi deschisi in plus. 
 2. Rochie tricou cu dungi orizontale. Primul meu gand a fost ca e buna pentru plaja, dar cu o pereche de blugi scurti merge purtata prin oras sau chiar la munca cu blugi 3 sferturi/lungi. La noi vine lumea si in trening sau papuci, nu avem dress code.
3. Bluza in dungi cu umarul cazut
4. Bluza dungata cu bata alba la gat. 

In acest moment toate aceste 4 produse sunt la reducere si au preturi cuprinse intre 8 si 14 dolari. Daca vreti sa vedeti cum arata din mai multe unghiuri sau din ce material sunt confectionate, dati click pe cuvintele scrise cu gri si cu font ingrosat de mai sus. Iar pentru a vedea toata produsele din oferta intrati aici. Colete ajung la posta de cartier in 2 saptamani din momentul platii, iar daca aveti noroc de un postas de treaba le puteti primi direct acasa! 

miercuri, 23 martie 2016

Gel contur ochi AminoPower de la Pellamar, review

Dupa o pauza de cateva luni am inceput din nou sa folosesc gelul contur ochi AminoPower de la Pellamar. Am intrerupt folosirea lui pentru ca odata cu venirea iernii am simtit nevoia de ceva mai cremos si mai hidratant.
Cel mai mult imi place sa folosesc acest produs vara/primavara pentru ca textura de gel da o senzatie de racoare super placuta in zilele toride, dar dupa ce am terminat ultima mostra de IsoFill de la Uriage am cautat prin casa, am gasit mai multe produse pentru zona ochilor si decat sa incep ceva sigilat am preferat sa folosesc un produs deja deschis.  

Gelul transparent intra repede in piele, te racoreste instant si nu provoaca lacrimi, usturimi sau alte reactii adverse. Nu lasa pelicula grasa, dar uneori am senzatia ca usuca pielea. Recunosc ca prefer ceva mai hranitor pe pielea din jurul ochilor pentru ca trebuie sa previn cumva liniile fine si cearcanele  aparute din lipsa somnului si acest produs nu face fata provocarii. Din acest motiv il folosesc alternativ cu alt produs pentru conturul ochilor: seara gelul Pellamar si dimineata o alta crema ( in acest moment ceva de la Elmiplant, nu imi amintesc numele acum), sau invers dimineata gelul si seara crema. 
Gelul nu contine parabeni, parfum sau alcool, asa ca e un produs sigur. Pentru cineva care nu are problema majore cu ridurile si cearcanele cred ca este un produs bun. Este bunicel si pentru mine, doar ca odata ce ma apropii de pragul de 30 ani imi este frica de riduri si incerc sa folosesc ceva mai hidratant. 

Descrierea oficiala:

Hidrogel special conceput pentru revitalizarea zonei sensibile din jurul ochilor, estomparea semnelor de oboseală şi îmbătrânire, reducerea cearcănelor şi pungilor din jurul ochilor, reducerea inflamaţiilor şi prevenirea efectelor nocive ale radiaţiilor UV. 

Un tub de 15 ml are un pret de 27,5 lei pe site-ul oficial aici si doar 20,5 lei la Farmacia Tei aici. Acum alegeti voi de unde vreti sa il cumparati :)  

luni, 21 martie 2016

Produse terminate, 25

Of, am intarziat si de data aceasta cu prezentarea produselor terminate in luna Februarie! Dar ca de obicei am facut curatenie, m-am impiedicat de punga cu ambalaje goale si am luat atitudine :) Cam asa arata insirate:
In afara de 3-4 produse, restul au mai aparut pe blog  de cateva ori in articole cu produse terminate, asa ca daca nu comentez prea mult despre ele acum, puteti gasi mai multe detalii in alte postari de acest gen. Trebuie doar sa dati o cautare pe blog, butonul de search este undeva in partea dreapta sus a ecranului.
1) Rezerve sapun lichid Nivea, Dove si Dalan. Nivea si Dalan au o textura de sapun gel, Dove este sapun crema. Ca parfum imi place mai mult Nivea lemn grass, ca textura Dove pentru ca e mai cremos. Vara imi place mai mult sapunul tip gel. Depinde de chef si sezon.
2) Sampon uscat Batiste XXL Volume, cu review aici. De cand m-am vopsit ombre, cu parul mai inchis la radacina am observat si eu pudra alba pe par, fapt care nu il vedeam  cand eram blonda complet, dar nu ma deranjeaza. Se scutura usor parul si apoi nu mai este vizibil.
3) Sampon Johnson's Baby
4) Lotiune de corp So Alive! Skinnergy de la Elmiplant, despre care am scris mai multe aici
5) Mostra tratament pentru par subtire de la Morrocan Oil: nu stiu de unde am primit aceasta mostra si cum in toata sticluta aceasta au fost 2-3 picaturi de produs nu am avut destul timp sa vad daca e bun de ceva sau nu. L-am folosit o singura data. Tin minte doar ca m-a surprins faptul ca dupa ce am aplicat produsul pe par nu m-am spalat pe maini pentru ca nu le-am simtit uleioase. Initial am crezut ca am varsat eu sticla si am pierdut lichidul, dar nu am gasit urme, sticla e curata, capacul inchis, nu cred ca s-a evaporat.  
6) Vitamina A uleioasa, folosita in diverse creme si masti de par. Recent am descoperit ca exista si vitamina A pentru uz cosmetic. Nu stiu daca exista diferente majore intre ele. Stiu ca aceasta uleioase se poate inghiti, cea cosmetica in mod sigur nu, dar la proprietati cred ca sunt cat de cat asemanatoare. Posibil sa ma insel. Diferenta de pret intre ele este de 6-7 lei.  
7) Gel igiena intima Gyn-Phy de la Uriage: un produs ok, mult mai scump decat ce cumpar eu de obicei. Costa in jur de 29 de lei pt 100 ml, iar eu platesc cam 30 de lei pentru 250 sau 300 ml. Nu am avut reactii adverse, nu am ce ii reprosa, dar prefer altceva, in special gelurile intime fara miros. 
8) Servetele pentru igiena intima Lactacyd Femina: bune oricand pentru o reimprospatare rapida. Se mentin umede destul de mult timp de la deschiderea pachetului. 
9)  Pasta de dinti Parodontax si periuta de dinti cu peri moi, no name, cumparata din Kaufland cu 3-4 lei, dar imi place maxim. Acasa folosesc periuta electrica, aceasta este de la birou. 
10) Dischete demachiante Cleanic.
11) Solutia multifunctionala pentru curatarea si intretinerea lentilelor de la Renu Multiplus, suportul pentru lentile si lentila de contact de la Bausch&Lomb
12) Drojdie vitamizant in speranta ca imi vor creste unghiile mari si frumoase. A doua luna de folosire. Se observa o usoara imbunatatire ( din 10 unghii, cam jumatate se exfolieaza acum ). 
13) Pastile de ananas, v-am mai spus eu ca in prima luna nu am observat nimic, nici o scadere a apetitului sau a poftei de dulce. Dar am cumparat un pachet cu 2 tuburi, iar acum le-am terminat. Nu o sa il recumpar.
14) Capsule cu merisor : am ramas cu o tuse enervantaa dupa o raceala si am auzit ca merisorul e adjuvant in tratamentul impotriva tusei. M-am insanatosit. Nu stiu daca au ajutat aceste pastile sau pur si simplu mi-am revenit cu trecerea timpului, dar alte pastile pentru tuse nu am luat. 
 
Atat am terminat eu in luna Februarie, nimic iesit din comun, dar luna viitoare o sa am ceva produse mai interesante. La cat de greu m-am miscat, nu trebuie sa asteptati prea mult si urmeaza seria din Martie. 

joi, 17 martie 2016

Prima mea vizita la Secom

Pana nu a inceput campania de testare a produselor fito-dermatocosmetice Life Flo pe platforma Buzzstore, nu auzisem de Secom. Nu stiam cine sunt si ce fac. Am vazut produse Life Flo pe iherb, dar nu stiam ca se gasesc si la noi direct in magazine. 
Intre timp m-am lamurit si am descoperit ca Secom este o companie romaneasca specializata in importul, promovarea si comercializarea de produse naturale pentru sanatate si frumusete. Au exclusivitate pe Romania pentru 10 branduri internationale la suplimente si produse cosmetice, inclusiv pentru fito - dermatocosmeticele Life Flo. 
Am avut norocul sa fiu aleasa sa particip la campania de testare a acestor produse cosmetice si am primit cadou un voucher de 250 de lei pentru a imi alege ce produse vreau sau ce produse se potrivesc nevoilor mele.  Inainte sa merg in magazinul Secom de pe Sos. Stefan cel Mare nr. 22 ( care se gaseste la cativa pasi de statia de metrou Stefan cel Mare) , am analizat putin oferta de pe site-ul oficial si am facut o lista cu produsele care cred eu ca mi se potrivesc cel mai bine. Odata ajunsa in magazin am fost intampinata de 3 fete dragute, iar primul meu gand a fost mai neortodox: ce cauta oare 3 fete intr-un magazin relativ mic. Am inteles repede greseala mea cand dupa mine a mai intrat lume in magazin si am ramas treptat de vorba doar cu una din cele 3 fete. La Secom nu stai la coada, esti "luat in primire" imediat cum intri in magazin :) Fetele sunt bine informate, cunosc produsele si te ajuta cu placere. Se vede ca le place ce fac. Mi-a placut atmosfera degajata din magazin. 
Dupa ce i-am povestit domnisoarei consilier problemele mele mi-a recomandat cateva produse, printre care se aflau si 2 din cele alese de mine acasa: uleiul pur de kukui si spray-ul cu galbenele. 

Al treilea produs ales de mine a fost un scrub pentru corp cu saruri de magneziu pentru ca mi-am dorit un exfoliant pentru piele. Am depasit putin suma de pe voucher-ul cadou si am platit diferenta, dar daca respectam recomandarile primite m-as fi incadrat la fix in suma de 250. A fost alegerea mea si nu regret. Iar daca va intrebati de ce am 4 produse in poza, ultimul a fost cadou pentru in luna Martie, Secom are o serie de pachete cadou in limita stocului disponibil. Pentru ca am ales  uleiul de kukui am primit gratuit o lotiune hidratanta de corp.
Am mai primit 10 vouchere de 25 de lei pentru a le imparti prietenelor mele. Mai am 5 disponibile, asa ca daca vreti sa incercati produse de la Secom si locuiti in Bucuresti, Bacau, Brasov, Iasi sau Ploiesti va pot trimite unul. Vouchere se pot folosi doar pentru achizitionarea de produse cosmetice, nu si pentru suplimente alimentare, si trebuie sa achitati diferenta de pret! 

Eu am inceput deja sa folosesc produsele si mi-am conturat o idee despre fiecare. Va voi spune mai multe pe viitor. 





marți, 15 martie 2016

Ulei de dus Atoderm de la Bioderma, Review

Bioderma a lansat primul ulei de dus din gama lor la sfarsitul anului trecut: Atoderm. Am vazut "stirea" pe facebook, dar cum e cu agitatia de sfarsit de an, plus alte cadouri pe lista nu am bagat in seama prea mult toata agitatia lor cu campania de promovare. Si cu toate astea mi-a ramas in cap si la prima vizita la farmacia Tei am cumparat varianta mini a acestui produs: tubul de 100 ml la pretul de 10 lei ( in comparatie cu 15-18 lei cat este la alte farmacii). 
Am asteptat ceva vreme sa apara tubul de 100 ml in farmacii, initial se gasea doar varianta de 1 L, dar nu m-a lasat inima sa dau 80 de lei pe el (50 de lei la Farmacia Tei). Sau mai bine zis constiinta! pentru ca am prea multe produse pentru dus si chiar nu aveam nevoie de el.  Intamplarea a fost ca una din angajatele farmaciei Tei sa puna acest produs pe raft fix cand eu eram acolo si cumparam apa micelara pentru demachiere Provegol de la SVR. A fost un semn! Totusi am fost super inspirata ca am luat tubul mic pentru ca intr-un final s-a dovedit ca nu ma inteleg deloc bine cu acest produs. Pe cat de entuziasmata am fost in ziua in care am vazut intamplator produsul pe atat de dezamagita am fost cand l-am folosit pentru ca imediat dupa ce am clatit uleiul de pe corp am simtit ca ma strange pielea, ca o usuca si ca trebuie sa folosesc imediat altceva. Ceea ce am si facut. Am folosit un gel cremos si mi-a trecut imediat acea senzatie de disconfort. 
O surpriza pentru mine a fost textura acestui produs, nu e ulei pur, ci mai degraba un fel de solutie de gel apoasa, care la contactul cu apa se transforma intr-o spuma fina uleioasa. Este un produs care poate fi folosit si pentru fata si pentru corp, dar eu nu am avut curaj sa il pun pe fata avand in vedere ce problema am avut cu el pe corp. 
Nu credeam in veci ca pot sa am o asa reactie negativa de la un ulei de corp. Mai ales ca in reclama lor de promovare se spune ca "are o formula unica, ce contine o treime agenti de hidratare si de restaurare a lipidelor, fara conservanti, sapun sau sulfati si ca nu afecteaza bariera de protectie naturala a pielii". Nu am pielea uscata si nici sensibila, dar dupa ce folosesc uleiul de dus Atoderm simt nevoia imediata sa folosesc un produs de hidratare. De cele mai multe ori am ales sa ma spal imediat cu alt gel de dus, dar de dragul experimentului de cateva ori am asteptat sa vad daca imi trece senzatia de piele uscata: pana nu am folosit o crema de corp am avut acea senzatie nasoala de piele care "tine". 
 Pentru mine acest ulei de dus este un mare NU! Nu pot sa va spun cat de fericita sunt ca nu am ales tubul mare si tentatia a existat, in special pentru ca initial mi-a placut forma de prezentare, adica tubul cu pompa de dozare. 

Cred ca am un fel de alergie la ceva din compozitia acestui produs, pentru ca reactia asta o am cand folosesc sapun solid, orice fel de sapun solid pe maini. De obicei ma inteleg bine cu Bioderma, nu pot sa traiesc fara SensiBio H2O si Sebium Global, dar nu voi mai cumpara vreodata acest ulei de dus. Momentan il folosesc pentru spalatul pensulelor de machiaj pentru ca nu ii vad alta intrebuintare.

Experienta mea negativa nu trebuie sa va descurajeze daca va doriti sa incercati acest produs. Pe net gasiti o multime de povesti ale fetelor care s-au inteles bine cu el. 
PS: Uleiul de dus Atoderm miroase demential, eu il asoziez cu parfumul de lamaita. Nu este foarte puternic, dar suficient cat sa te bine-dispuna.
 

joi, 10 martie 2016

Ulei de avocado, beneficii si intrebuintari

Uleiul de avocado are multiple intrebuintari cosmetice,  pentru par, piele si ten, cat si pentru sanatate. Este recomandat in procesul de slabire, dar pentru ca eu nu suport gustul acestui fruct nu o sa ma pot bucura niciodata in totalitate de beneficiile lui, asa ca ma limitez pe partea de ingrijire. 
Uleiul de avocado este folosit in industria cosmetica pentru ca are rol antibacterian, cicatrizant, hidratant si efect antirid. Acest ulei se obtine prin presarea la rece a pulpei de avocado si contine vitaminele  A, B, D, E, K, fier, zinc, magneziu, lecitină şi clorofilă. In componenta uleiul de avocado se regasesc cantitati mari de acizi nesaturati care intaresc imunitatea organismului si apara pielea de aparitia iritatiilor si a alergiilor. 

Uleiul de avocado folosit pentru ten si corp

Uleiul de avocado este un ingredient de baza in produsele pentru ingrijirea pielii mature sau uscate pentru ca este usor absorbit de piele si hidrateaza in profunzime. Acesta mareste in mod semnificativ productia de colagen din piele si este folosit pentru a contracara efectele imbatranirii. Se poate folosi direct uleiul pe piele sau se pot amesteca cateva picaturi de ulei in crema voastra preferata. 
Are efecte emoliente asupra tesuturilor neelastice si intarite ale pielii, fiind considerat remediul perfect pentru bataturi.  Are proprietati emoliente si regenerante si este folosit adesea pentru tratarea unor probleme ale pielii precum psoriazisul sau eczemele, deoarece calmeaza senzatia de mancarime sau uscaciune, pentru pielea deshidratata, afectata de factorii de mediu, schimbarile climatice sau expunerea la soare. Se foloseste si pentru tratarea acneei pentru ca accelereaza procesul de vindecare a pielii. 

 Uleiului de avocado pentru tratamente ale parului

Uleiul de avocado stimuleaza cresterea parului, dar este folosit cu succes si pentru caderea parului, matreata, par tern si lipsit de stralucire si pentru parul tratat chimic ( vopsit ).

Daca tot v-am enumerat proprietatile si intrebuintarile generale ale acestui ulei, e momentul sa va spun exact si cum am folosit eu acest produs si ce rezultate am obtinut:

  • cel mai mult m-a interesat efectul lui in tratarea acneei asa ca am masat cateva picaturi de ulei de avocado pe toata fata, iar in acest mod l-am folosit si pentru hidratarea tenului. Chiar daca se absoarbe repede, imi simt fata uleioasa de la el. Eu recomand sa il folositi fix inainte de culcare. In rarele momente cand il utilizez ziua, dupa jumatate de ora ma spal pe fata pentru ca ma enerveaza maxim senzatia de piele uleioasa. Se observa o usoare ameliorare, cosurile se micsoreaza, se dezumfla cumva, dar nu dispar complet. Aproximativ dupa o saptamana de folosire zilnica se curata fata... pana data viitoare cand se incapataneaza sa apara alti monstruleti. 
  • am amestecat cateva picaturi  in crema mea de zi, de noapte, crema contur ochi si o crema pentru corp, iar in acest fel am scapat de senzatia de ulei pe piele. Dupa prima zi de folosire am observat un efect de luminare al tenului si  de netezire. E ca si cum as folosi efectul de air-brush in photoshop. 
  • am testat si efectul ei anticelulitic: o singura data am folosit uleiul de avocado direct pe piele, apoi l-am amestecat in crema anticelulitica. Eu am o celulita de grad 1 spre 2, adica pe o portiune mica se vede celulita daca stau incordata, iar in rest doar daca strang pielea. Nu am observat o ameliorare, dar la cat de multe dulciuri mananc si lipsa de miscare, macar e bine ca ma mentin in acest stadiu. 
  • mi-am facut o masca pentru par cu ulei de avocado, ulei de masline si vitamina A. Am stat cateva ore bune cu masca pe par dupa care m-am spalat. Primul reactie: un par super mega fin si matasos. Prea fin pentru gustul meu . Pentru cineva cu par aspru, si uscat, probabil e un efect mult dorit. 
  • am incalzit un amestec de ulei de avocado, ulei de masline si vitamina E si am tinut unghiile in el cateva minute in speranta ca nu o sa mi se mai exfolieze unghiile. Nu am scapat de problema, dar cuticulele mele sunt hidratate si arata mai bine. 
  • am incercat sa ma demachiez cu ulei de avocado si chiar am reusit sa indepartez fond de ten, ruj si farduri, rimelul pe jumatate, dar nu imi place senzatia si am impresia ca irosesc produsul pentru ca folosesc o cantitate mare de ulei pentru a curata toata fata, asa ca prefer altceva in materie de demachiere. 
Acest ulei se mai poate folosi direct in sampon sau balsamul de par sau pur si simplu direct pe corp ca un ulei de masaj sau ajutant in procesul de bronzare. Eu nu am incercat aceste variante.

Eu am folosit uleiul de avocado virgin Bione pe care il puteti gasi pe shoporganic la un pret de 22 lei/100 ml. Acest ulei este ambalat in sticla se culoare inchisa pentru ca este oxidativ si trebuie pastrat la loc ferit de lumina si caldura. Valabil 6 luni de la deschidere sau 12 luni daca este pastrat la frigider. 

O scurta recapitulare:

Uleiul de avocado se poate folosi ca atare sau ca ingredient in diverse creme pentr fata, corp, par si unghii, inclusiv pentru ingrijirea pielii sensibile din jurul ochilor. Proprietati :
    - antiage
    - emolient
    - catifelant
    - penetrant
    - regenerant, restructurant
    - cicatrizant
    - hidratarează şi înmoaie pielea
    - atenuează reacţiile inflamatorii
    - reglează permeabilitatea celulară
    - asistent la bronzare
    - hrănitor şi regenerant al părului. 


vineri, 4 martie 2016

Demachiant bifazic Sephora, Sephora Waterproof Eye Makeup Remover

Cand am auzit de lansarea paletei Too Faced Chocolate Bon Bons am intrat intr-un magazin Sephora sa o vad live. Arata si miroase delicios. Ciocolata si inimioare. Ce iti poti dori mai mult? Si cu toatea astea nu am pus mana pe ea. Probabil pentru ca sunt constienta ca nu o sa o folosesc. Pentru ca de mai bine de un an de zile folosesc zilnic 2 nuante: roz pal si mov. Machiajul meu este deja rutina, cred ca pot sa il fac cu ochii inchisi. Simplu si la obiect. Am o gramada de palete care zac nefolosite. Sau mai bine spus folosesc doar rozul din ele :))) Nici pretul de 208 lei nu mi-a fost pe plac, altfel m-as fi indurat sa o cumpar doar pentru aspect, fara sa ma mai gandesc daca o folosesc sau nu. Dar mi-am dat seama ca e un moft prea mare. Chiar nu imi trebuie alta paleta de farduri. 

Dar ca sa revin pe subiect va spun ca mi-a fost naspa sa plec din magazin cu mana goala si tot imi trebuia un demachiant, asa ca am cumparat doua produse , marca Sephora. Iar azi o sa va povestesc mai multe despre demachiantul bifazic marca proprie Sephora sau pe numele lui englezesc Sephora Waterproof Eye Makeup Remover.
Demachiantul bifazic Sephora este un produs pe baza de ulei special conceput pentru ochi, fara parfum si fara alcool. Contine un complex bogat in flavonoide si extras de masline pentru a fortifica genele. Nu stiu daca ajuta la intarirea lor pentru ca sunt abia la inceput si nu am observat ceva in aceasta privinta, dar in timp  posibil sa ajute. Ramane de vazut.
Inainte de folosire se agita bine flaconul. O varianta comoda de a nu agresa ochii este aceea de a lasa o discheta imbibata cu produs cateva secunde pe ochi pentru a dizolva machiajul.
Daca initial pe discheta nu se vad prea multe urme de murdarie, se poate observa usor ca machiajul meu se "dezintegreaza" pe piele. Dupa care insist cu aceeasi discheta demachianta pentru indepartarea resturilor. Daca nu sunt multumita de rezultat, repet procedura. Daca pun mana pe piele simt o pelicula fina de ulei, dar ma bucur ca nu il simt decat la atingere, in comparatie cu alte produse pe care le simt uleioase in timp ce le folosesc si dupa aplicare.
Nu irita ochii, nu doare, se poate folosi de persoanele care poarta lentile de contact ( si eu port lentile) si de persoanele cu piele sensibila.
Acest produs nu este suficient pentru o demachiere corecta: trebuie  sa va spalati pe fata, sa folositi o apa micelara, sau ambele. Eu optez pentru varianta din mijloc.
Pe discheta se vad usoare urme de reziduuri care pe pielea ochilor nu au fost vizibile si din acest motiv eu intotdeauna ma dau cu apa micelara dupa orice tip de demachiant.

Sephora Waterproof Eye Makeup Remover se gaseste in 3 variante: flacon de 50 de ml ( cum am eu) la un pret de 20 de lei, flacon de 125 ml la 35 de lei si flacon de 250 ml la un pret de 41 de lei. 

Singura mea nemultumire fata de acest produs este capacul filetant (pentru ca am prostul obicei de a le rataci ) si prefer un capac care sta atasat de ambalaj. Dar asta nu afecteaza in nici un fel eficacitatea acestui produs. E doar un moft al meu pe care nu il prea bag in seama avand in vedere cat de mult imi place acest produs.