sâmbătă, 30 aprilie 2016

Melkior Shiny Lipstick nuanta 12403 Cosmopolitan Red


Daca nu ma insel am primit rujul Shiny Cosmopolitan Red la ultima editie de #beautyswapbybeautybarometer sau la alt eveniment sponsorizat de Melkior pentru ca stiu sigur ca nu l-am cumparat eu. 
Mi-a placut culoarea de cand am desfacut ambalajul, iar de cand l-am incercat pe buze a devenit unul din rujurile mele preferatele. 

In functie de lumina si de cantitatea de ruj aplicata, se vede rosu, rosu fraguta si chiar movuliu. Este un ruj cremos care hraneste buzele, actionand ca un balsam, cu finish metalic stralucitor, care rezista 4-5 ore pe buze. 
Eu am aplicat rujul intr-un strat subtire cu pensula, dar se poate construi o nuanta mult mai intensa daca doriti sa il folositi pentru un machiaj de seara. 
Gasiti acest ruj la orice magazin Melkior si pe site-ul oficial la pretul de 39,90 lei.  


joi, 28 aprilie 2016

Rochii de seara Miss Grey

Zilele acestea am fost agitata sa achizitionez  o rochie de seara si am ajuns in vizita la atelierul de creatie vestimentara Miss Grey, un salon elegant, cu o echipa tanara si comunicativa, care te ajuta sa iti gasesti rochia de vis. De aici poti cumpara o rochie gata terminata sau poti comanda un model dupa ideile tale si indrumarea fetelor de acolo.

Pe site-ul oficial Miss Grey se gasesc modele pe toate gusturile, pentru diverse ocazii la preturi mai mult decat rezonabile.  Toate produsele sunt create cu pasiune in atelierul propriu si poarta eticheta Miss Grey ”Proudly made in Romania”.  Pana o sa va arat eu ce modele mi-am ales, va las o lista cu cateva modele de rochii de seara care mi-au placut:
Dupa cum se observa usor din aceste fotografii, eu inclin spre rochiile lungi, stil A-line, simple si sofisticate in acelasi timp, din materiale fluide: matase naturala sau voal fin, cu accente din dantela brodata sau voal creep. Dar am cateva recomandari si pentru fetele mai indraznete, carora le permite silueta sa poarte ceva mulat:
Nu uitati sa verificati ghidul de marimi  inainte de efectuarea oricarei comenzi online pentru a nu avea surprize neplacute mai tarziu, dar nu va faceti griji daca dati gres pentru ca rochiile se pot schimba daca nu vi se potriveste marimea pot fi inlocuite daca va razganditi in privinta modelului ales.



miercuri, 27 aprilie 2016

Black High Waist Pleated Romwe Skirt

Daca tot se zice ca din sifonierul unei femei nu trebuie sa lipseasca faimoasa "little black dress", eu zic ca afirmatia e valabila si pentru fusta neagra scurta. Eu mi-am luat o astfel de fusta de pe Romwe. Nu este prea scurta, are o lungime destul de respectabila, nu m-ar fi deranjat sa fie cu o palma deasupra genunchiului, dar merge si asa. 
Eu am ales marimea L care se potriveste pentru o talie de 74 cm. Bata din talie este mai inalta decat se vede la mine in poze pentru ca am indoit-o. Nu imi place cum se vedea asa de lata, dar puteti vedea originalul pe Romwe aici. Materialul se calca usor, este bumbac, dar  este moale si fin ca matasea. 
Se asorteaza cu orice tricou, maieu, indiferent de culoare si orice imprimeu sau orice incaltari, sport, balerini sau pantofi pentru ca este cea mai simpla fusta pe care o am in sifonier. 

Daca va place aceasta fusta o gasiti acum la promotie pe Romwe de la 36 la 16,5 dolari. Comanda ajunge in maxim 2 saptamani. 

marți, 26 aprilie 2016

Floral Pleated White Romwe Skirt

Cred ca au trecut mai bine de 2 ani de zile de cand imi doresc ceva de imbracat cu un imprimeu de flori de cires, dar pana acum nu am avut succes pentru ca ori nu imi placea haina respectiva ( gen salopeta prea scurta scurta) ori nu mi se potrivea marimea. De data asta am avut noroc pe jumatate:
Imi place modelul rochiei, imi sta binisor, dar marimea nu mi se potriveste :))) Marimea cea mai mare disponibila, adica M la acest model este mica, nu ma pot inchide complet la fermoar si nici vorba sa inchid nasturele. Eu am indoit putin bata la spate ca sa pot realiza aceste fotografii, dar nu pot iesi asa pe strada. Trebuie cumva modificata, trebuie doar sa gasesc pe cineva disponibil. Acum in saptamana dinaintea Pastelui nu am nici o sansa, asa ca mi-am luat gandul de a purta aceasta rochie zilele astea. 
Am avut ceva batai de cap cu calcatul cutelor, dar pana la urma m-am descurcat. Materialul este poliester, dar este cumva satinat, pare de buna calitate si imi place cum se simte. 
 Rochia a fost comandata de pe Romwe, a ajuns in 2 saptamani de la comanda si a costat in jur de 20 de dolari pentru ca am prins-o la oferta. Promotia este inca valabila. In restul timpului costa mai mult decat dublu: 43 de dolari.

vineri, 22 aprilie 2016

Targul de cadouri #Dichisar de Florii

#Dichisar de Florii va avea loc în weekend-ul 23 - 24 aprilie, intre orele 10:00-20:00 in mansarda Impact Hub din centrul Bucureștiului (str. Halelor, nr.5, dupa Starbucks Unirii). Intrarea este gratuita!

Absolut toate produsele pe care le veți găsi sunt lucrate manual de creatori români tineri și talentați, dați join evenimentului Facebook pentru a descoperi toate produsele  aici 

Daca aveti obiceiul de a cumpara cadouri pentru apropiati cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Pasti, va las mai jos cateva recomandari: 

#Dichisar împlinește 1 an și are peste 100 de cadouri de dat!
“Tombola cu Multumim” e modul creatorilor #Dichisar de a-i răsplăti pe toți cei ce susțin handmade-ul românesc. Cumpără orice, trage un bilețel câștigător și pleci acasă cu încă o pungă de cadouri!
  
Pe langa cadouri, va puteti bucura de coltul cu muzica buna, bere romaneasca, dulciuri si cafea. Sau va puteti rasfata cu un tatuaj cu henna sau coafuri impletite. 

Despre seria de evenimente Dichisar
Evenimentele Dichisar sunt showcase-uri periodice de creație românească. Organizate de Breslo.ro, în spirit urban și alternativ, sunt create pentru a da publicului bucureștean ocazia de a-și cunoaște creatorii preferați. Evenimentele Dichisar sunt construite în jurul unui număr limitat de expozanți foarte atent selecționați și piperate cu acțiuni fun din sfera beauty&lifestyle.
 
Cu sprijinul:

Si suportul media al:




miercuri, 20 aprilie 2016

Ingrijirea pielii corpului cu produse Life-Flo

Exfolierea este un pas importat in rutina de ingrijire a ( pielii ) corpului. Prin exfoliere se indeparteaza celule moarte, lasand celulele noi sa ajunga la suprafata, conferind pielii un aspect sanatos si o senzatie de prospetime. Exfolierea poate fi mecanica sau chimica. Folosirea oricarui tip de exfoliant in exces poate duce la descuamare. Eu prefer sa folosesc un gel exfoliant de maxim 2 ori pe saptamana, dar recunosc ca am avut perioade cand l-am folosit zilnic si saptamani intregi cand nu ma ating de el. Totul depinde de nevoile voastre, de cum va simtiti pielea, dar cred ca este indicat macar o data pe saptamana si o sa vedeti diferenta.

Pentru corp eu am folosit doar metode mecanice, adica indepartarea celulelor moarte cu un produs abraziv, gen burete/perie/manusa de baie, diverse geluri/creme de corp cu particule abrazive cunoscute sub numele de scrub-uri de corp sau mastile realizate acasa din zat de cafea, sare, zahar sau/si alte ingrediente. 

Ultimul produs folosit de mine pentru exfolierea pielii de pe corp este scrubul cu saruri de magneziu din gama Life-Flo de la Secom, pe care l-am primit gratuit in cadrul campaniei Buzzstore #buzzsecom.  
Scrub-ul are o textura de gel cu particule fine abrazive, destul de "bland" in sensul ca nu zgarie pielea. Are un miros sarat, imi aduce aminte de mare. Daca aveti taieturi sau diverse iritatii pe piele atunci ustura groaznic. Odata mi-a sarit ulei incins pe piele, o picatura, m-am inrosit pe moment, dupa care am uitat de durere. Nu mi-a ramas semn, nu am facut basica, nimic, nici nu se vedea ca "m-am ars". Insa cand am facut baie in acea seara si am folosit  scrub-ul pe zona respectiva am crezut ca mai am putin si urlu de durere. Deci aveti mare grija sa nu aveti zone cu probleme inainte sa folositi acest produs.  Lasa pielea curata, fina si o pregateste pentru hidratare, moment in care folosesc un produs din aceeasi gama Life Flo: lotiunea de corp Maximum Hydration cu extract de ceai verde si scoarta de pin. Are o textura lejera, fluida, pentru o absorbtie rapida, care hidrateaza intens prin actiunea componentelor esentiale pielii: vitaminele A, E si coenzima Q10. 

Un singur lucru ma nemultumeste la unul din aceste produse: ambalajul scrubului tip borcan. Ma nemultumeste e mult spus, mai degraba imi este incomod sa bag mana in borcan dupa ce termin mai mult de jumatate din produs. Incomod si ne-igienic. Cred ca ar fi indicat sa fie ambalat intr-un recipient cu pompa de dozare, unul gen pipeta sau chiar un ambalaj identic cu cel al gelurilor de dus. Ceva in care sa nu fii nevoit sa atingi produsul in recipient. Pentru ca eu recunosc ca nu folosesc spatule, bag direct mana in borcan si gata.

Pretul lor este cam piperat pentru buzunarul romanului de rand, dar daca te gandesti la avantajele acestor produse,  merita. Scrub-ul costa 84 de lei/266 mll si lotiunea de corp este 42 lei/237 ml. 

Printre avantajele produselor fito dermatocosmetice Secom enumar ingredientele naturale, certificate organic, fara parabeni, coloranti sau parfumuri artificiale si nu sunt testate pe animale.

duminică, 17 aprilie 2016

Gabrini 3D nuanta numarul 10

Mi-am cumparat inca o oja din colectia 3D de la Gabrini chiar daca stiam ca nu ma inteleg prea bine cu ea la capitolul rezistenta, dar mi-a placut mult nuanta. De aceasta data am ales tot o nuanta de roz din gama somon cum imi place mie sa ii spun: Gabrini 3D numarul 10.
Fata de nuanta numarul 16 despre care v-am povestit mai demult aici , aceasta are o consistenta mai groasa si am avut ceva probleme la aplicare, dar pana la urma am reusit o uniformizare din 3 straturi. Luciul pe care il observati in poze nu este de la oja, am folosit un top coat de la Flormar, care m-a ajutat sa cresc si rezistenta acesteia pe unghiile mele de la 1 zi la 5-6 zile.  
Are un pret de 4-5 lei si o gasiti mai la toate magazinele de cartier.

Nuanta ojei este putin mai aprinsa decat in aceste fotografii, dar nu am reusit sa o captez in fotografii, asa ca am filmat cateva secunde pentru clarificare: 

joi, 14 aprilie 2016

Lapte de corp nutrititv Argan Line, Gerocossen

"Îmbogățit cu ulei de argan, îngredient cu proprietăți hidratante și regeneratoare inegalabile, ce oferă pielii elemente nutritive esențiale: acizi grasi omega 3, omega 6 și vitamina E, laptele de corp nutritiv Argan Line hrăneste intensiv pielea și acționează ca o barieră de protecție împotriva uscării. Pielea rămâne netedă, suplă și catifelată. Fără parabeni. Testat dermatologic"
Laptele de corp nutritiv din gama Argan Line de la Geroccosen are o consistenta usoara, intra repejor in piele, nu lasa pielea grasa, nu pateaza hainele si are un parfum puternic care rezista cateva ore bune pe corp si care inca se simte pe haine si dimineata ( in conditiile in care l-am aplicat seara dupa dus). Nu pot sa spun ca simt un efect de catifelare sau netezire a pielii, dar macar hidrateaza si nu simt ca am pielea uscata de la el. Imi place ambalajul simplu si elegant. Sistemul de dozare este perfect, nu se iroseste produs, iar sticla se poate pastra si cu capul ( capacul ) pentru a consuma si ultima picatura de produs. 
Mie nu imi place prea mult parfumul lui , dar nu am avut o reactie negativa ca in cazul produselor care au aparut in articolul cu dezamagiri cosmetice de aici si cu toate acestea am preferat sa il dau sorei mele. Daca tot pierd timp sa ma dau cu crema pe corp, macar sa folosesc un produs care imi place din toate punctele de vedere, nu?!

Cred ca mai trebuie lucrat putin la formula, sa ofere si ceva catifelare, de parfum nu zic nimic pentru ca ma stiu eu mofturoasa si super capricioasa, dar in rest este un produs ok ( raportul calitate pret este destul de bun, 14 lei pentu 400 ml de produs ). Gasiti acest produs in mai toate supermarket-urile sau online, in magazinul oficial al producatorului aici


luni, 11 aprilie 2016

Not for me, 2

Toate aceste 4 produse au un element comun in ceea ce ma priveste: nu pot sa le folosesc pentru ca ma deranjeaza parfumul lor. Adica nu doar ca nu imi place si imi da o stare de dispozitie proasta, dar mai imi este si rau de la ele ( dureri de cap, greata). Ma streseaza atat de mult mirosul lor incat nu am fost in stare sa le folosesc de prea multe ori, dar o sa va spun totusi 2-3 vorbe despre fiecare.  
1) Lotiunea de corp cu unt de cacao de la Vaseline, cumparata din magazinul Hello Free Z One Discount. Am avut asteptari mari de la ea, avand in vedere ca am cumparat-o dupa ce am citit numai recenzii pozitive pe diverse bloguri, dar  eu am impresia are un miros chimic, foarte chimic de cacao. Ma asteptam la un parfum de ciocolata, dar nici vorba de asa ceva. Am folosit-o de cateva ori pe picioare, e hidratanta intradevar, dar avand in vedere cate creme, unturi si lotiuni de corp am, care sunt mai bune si pe care chiar le ador parfumul, am renuntat la Vaseline. Nu ne potrivim. 
2) Serul cu efect no frizz Tratament Expert de la Gerovital, cu review aici
3) Fond de ten Wet'n'Wild, cumparat de pe makeupshop online, nuanta fair clair. Mi se potriveste la fix nuanta, nu se vede absolut nici o diferenta intre fata si gat, dar are un parfum atat de intepator si de puternic incat ma ia durerea de cap cand il aplic si dureaza ore bune. Are o acoperire medie spre mare, nu are o rezistenta la transfer foarte mare, dar pentru nevoile mele ar fi fost perfect. Daca era parfum free, as fi fost tare fericita. 
4) Crema de maini cu aloe vera, alantoina si vitamina E de la Anian. Pe langa faptul ca nu imi place aroma ei dulceag amaruie, lasa si pelicula grasa pe maini. Presupun ca pe timp de iarna e bunicica pentru cine are pielea uscata, foarte uscata, dar pe mine nu ma coafeaza. Momentan nu am o crema de maini preferata, tot crema de corp folosesc si pe maini, desi am destule creme special pentru maini. 

Nu vreau sa intelegeti din comentariile mele ca aceste produse nu sunt bune sau ca nu fac ceea ce promit, eu nu ma pot pronunta pentru ca nu le-am folosit o perioada lunga de timp, doar ca nu le pot folosi datorita mirosului care mie nu imi place. Nu ne potrivim si in mod clar nu le voi recumpara pe viitor. 

vineri, 8 aprilie 2016

Dantela si inimioare, Dresslink wishlist

Sezonul asta trebuie sa imi schimb garderoba de tricouri pentru ca vara trecuta le-am cam terfelit. Nu am tinut cont ca sunt haine abia cumparate si "bune" si le-am luat ba la sala, ba la alergat. Iar acum ca am inceput sa inlocuiesc haine groase de iarna din sifonier cu cele de vara, nu prea imi place cum arata materialul. S-a subtiat. Si in plus vreau ceva nou :)) Am gasit cateva variante pe net care imi plac.
Ambele au insertii de dantela ca un element care le scoate din anonimat. Cel roz costa 3,5$ si il gasiti aici, iar cel albastru este 4.91$ si il puteti vedea aici
Mi-au placut si aceste 2 maieuri, dar din cate imi dau eu seama sunt cam scurte si nu imi place sa raman cu burta la vedere. Imi place imprimeul cu inimioare si contrastul dintre alb cu negru sau rosu cu alb, dar nu stiu daca o le cumpar sau nu. Nu costa nici macar 3 dolari bucata si le gasiti aici. Se plateste transport in functie de greutate si ajung in 10-14 zile. 

Ulei de kukui, beneficii si intrebuintari

Uleiul de  kukui este folosit de multi ani de-a lungul insulelor din Hawaii pentru a hidrata si proteja pielea de soare, sare si vant.   De asemenea, este utilizat pentru iritatii minore ale pielii, rani și arsuri. Cel mai frecvent este folosit ca ulei de masaj. Acizii grasi prezenti in nuca Kukui il face un produs foarte hidratant pentru pielea si parul uscat.

De cativa ani buni a intrat in atentia publicului larg, in special dupa ce actrita keniana  Lupita Nyong’O a declarat ca il foloseste in ritualul ei de infrumusetare.  

Eu am aflat despre acest ulei cand am participat la #beautyswapbybeautybarometer unde am primit 2 produse cosmetice care au in compozitie acest ulei. 

Cand am aflat ca am fost selectionata sa particip la campania de testare Secom pe Buzzstore, am inceput sa citesc despre produsele Life Flo, am descoperit ca au in portofoliu acest ulei si am ales sa testez acest produs pentru ca este recomandat persoanelor cu orice tip de ten, de la cel gras si acneic pana la cel sensibil si uscat. 
Uleiul pur de Kukui este recomandat tenului acneic, gras, foarte sensibil şi hiper-reactiv pentru ca regleaza secretia de sebum, calmeaza pielea expusa la soare, o repara pe cea crapata si  uscata. Datorita rolului reglator al productiei de sebum, uleiul de Kukui reduce porii dilatati, reduce probabilitatea aparitiei de cosuri si  puncte negre, iar acidul linoleic din compozitie reduce inflamatiile pielii. Uleiul de Kukui este eficient si in reducerea sebumului de la nivelul scalpului si ofera volum si aspect matasos parului gras. 

Folosit direct pe piele se absoarbe rapid, este non-comedogenic si nu lasa pelicula grasa.Nu are un parfum specific, mie mi se pare ca miroase doar a ulei. Pentru par si unghii se poata folosi ca atare sau ca ingredient in diferite masti home-made. 
Cu ajutorul acestui ulei de kukui eu am reusit sa scap de o iritatie pe frunte care apare de la transpiratie. Indiferent de vreme eu transpir foarte mult pe fata, in special pe frunte si imi apar un fel de brobonele sub piele. Nu este acnee, nici puncte de grasime. Am fost deja la doctor, dar nu am gasit cauza problemei si nici nu exista tratament. Se pot face niste injectii pentru a opri transpiratia, dar mi se pare un gest extrem. Si nu transpir tot timpul, doar cand sunt in metrou sau cand sunt foarte agitata, asa ca nu merita. Daca as avea probleme mai grave probabil as accepta tratamentul cu injectii. Momentan ma descurc cum pot. Pozele sunt realizate la o saptamana distanta. Am observat pe zi ce trece cum brobonele se micsoreaza si pana la urma au disparut. 
Recent am inceput sa folosesc uleiul de kukui si pe corp, dupa dus, pe pielea inca umeda. Se absoarbe repede, nu lasa pielea grasa si o hidrateaza. Nu am simtit si un efect de catifelare al pielii. Este adevarat ca prefer lotiunile de corp cu un miros placut, iar acesta nu prea miroase a nimic, decat a ulei, dar am vrut sa vad cum se comporta. Pe par inca nu am incercat uleiul, dar am gasit cateva retede de masti home-made. Ramane de vazut daca le fac sau nu. Momentan pastrez acest ulei pentru fata, nu cumva sa imi apara din nou acea iritatie pe frunte daca nu il mai folosesc. Eu sunt foarte multumita de uleiul de kukui si sunt fericita ca l-am descoperit. 

 


joi, 7 aprilie 2016

3 modele de genti, CNDirect Wishlist

Nu am cumparat genti de pe net pana acum, dar de ceva vreme ma tot uit pe diverse siteuri dupa ele. Imi e putin teama pentru ca nu imi pot da seama de calitatea materialului. Nu cred eu ca la 5-10 dolari este piele adevarata, chiar daca la descriere scrie leather. Dar pentru ca sunt modele frumoase, culori vii, pana la urma o sa risc. Nici acum nu cumpar mereu genti din piele. Imi place sa am una buna si scumpa, iar restul ieftine si la gramada sa le schimb cand am eu pofta :))
Vreau neaparat o geanta galbena. Nuanta e super vesela si chiar daca trebuie sa ma imbrac din cap pana in picioare in negru ca sa o port lua nu este nici o problema. O sa fie greu pentru ca am multe haine de vara colorate, dar tot gasesc eu cateva rochii negre in sifonier. Imi place mult si varianta pe lila si gri. Nuanta de rosu nu ma atrage, iar cea neagra e prea seaca. 
Din cele 3 nuante disponibile la acest model de geanta cu 2 tipuri de material imi place cea neagra. E cea mai potrivita pentru birou. Clasica si eleganta.
Nu mi-am cumparat niciodata un set de genti, dar e o idee interesanta sa ai 3 marimi diferite de genti din acelasi material. Iar in acest moment sunt reduse la doar 7,39 $ toate 3 impreuna. Imi plac primele 2 versiuni, pe albastru si crem.  

Pentru mai multe detalii despre aceste modele de genti puteti intra pe cuvintele scrie cu font gri si bolduite. Va pot spune ca au preturi 5 si 11 dolari. Din pacate se plateste transport in functie de greutate, dar de regula eu aleg varianta cea mai ieftina prin posta si tot platesc mai putin decat daca as cumpara ceva de la noi.