joi, 30 iunie 2016

Bloom Print Fit & Flare Shein Dress Black

Nu stiu de ce dar in ultima perioada mai toate comenzile mele de pe Shein ajung la Posta Vamala. Daca la posta de care apartin ma mai inteleg cu domnele de acolo, aici imi vine sa le zic cateva ... sa ma tina minte. Totusi, ma bucur ca azi nu am pierdut vremea pe la cozi, a fost mai liber, dar nu am scapat nici ieftin pentru ca am avut ceva discutii cu doamna de acolo pentru ca nu a inteles ca de aceasta data nu am avut ce extras de cont sa ii arat avand in vedere ca am achitat comanda cu puncte de fidelitate. Adica nu am platiti nici macar un leu. Pana la urma s-a rezolvat, mi-a dat coletul si nici nu am platit taxe vamale. Nu stiu daca a inteles ca am primit gratuit acest colet sau a vrut sa scape de mine mai repede :)) Nici ca ma intereseaza. Bine ca am scapat de posta... pana data viitoare adica!
Daca anul trecut as fi purtat fara stres aceasta rochie la birou , anul acesta ma gandesc ca e prea scurta :))) Ce inseamna sa te apropii de 30 de ani. Nu imi convine. Sau poate mi se pare ciudat pentru ca in ultimul timp mi-am luat doar fuste lungute, pana la genunchi.
 Materialul e destul de grosut, nu merge purtat vara, te topesti de cald in el, dar cred ca pentru toamna e perfect. Mai ales pentru ca nu trebuie calcat. Se inchide la spate cu fermoar, nu este un material elastic, asa ca aveti grija la marime. Eu am luat marimea cea mai mare XL si din pacate mai imi trebuie 2-3 cm de material ca sa inchid total fermoarul.  Pana nu mai slabesc putin nu o pot purta. Sau fentez soarta si astept toamna sa pot lua un cardigan pe deasupra tot timpul si asa nu se vede ca e mica :))) 

Aceast model de rochie Shein are o gramada de variante, culori si imprimeuri care mai de care mai frumoase si un pret mic, destul de acceptabil, de doar 13-14 dolari cand e la reducere, dar ma abtin pentru ca nu mi se potriveste marimea.
 

vineri, 24 iunie 2016

Douglas Devil Eyes Mascara , Review

Chiar daca l-am  avut de ceva vreme prin casa, abia acum cateva saptamani am desfacut Devil Eyes Mascara de la Douglas. 
Prima impresie nu a fost prea buna, am avut impresia ca nu curbeaza si nu alungeste genele, ci doar separa si da ceva volum genelor. Probabil pentru ca l-am folosit imediat dupa ce am purtat prima data in viata gene false si inca eram minunata de efectul acestora si cat de mult schimba genele false un machiaj. 

Dupa ce am vazut pozele before and after mi-am schimbat insa parerea: chiar ofera lungime, volum si indesire. Efectul de curbare eu nu il vad. 
 De efectul total, in comparatie cu alte rimeluri nu sunt 100% multumita, dar totusi este un rimel bun.
Periuta este din plastic, curbata, cu perii mici. Formula destul de lichida, dar se usuca repede pe gene si se poate aplica in 2 straturi maxim, altfel incarca genele prea tare.
Pentru persoanele cu ochii mici banuiesc ca poate fi putin incomoda periuta pentru ca are capul destul de mare. Pentru mine nu este o problema, se potriveste la fix pe forma ochilor mei.

Dupa cum scrie si in descrierea oficiala a produsului, Douglas Devil Eyes este o mascara pentru volum si definire, asa ca daca va doriti un efect de curbare ( adica fix ce vreau eu ) nu il recomand. 

Se demachiaza repede cu apa micelara sau demachiant bifazic. Rezista bine pe gene, nu curge, nu cad brobonele din el, nu irita ochii. Nu am avut probleme cu el. 

Costa 55 de lei si il gasiti in orice magazin Douglas sau online pe siteul oficial aici.

marți, 21 iunie 2016

Nightwear from Dresslink.com

Parca mai ieri ma plangeam ca inca ma acopar cu pilota, iar azi nu mai stiu cum sa arunc hainele de pe mine ca sa reusesc si eu sa dorm cateva ore pe noapte. Stau treaza de la caldura, nu ma odihnesc, pierd vremea pe net si a a doua zi nu sunt bune la nimic. Solutia perfecta ar fi sa imi instalez un aparat de aer conditionat in casa, dar cum inca stau cu chirie si nu am bani de investit in casa altcuiva, solutia cea mai buna in acest moment este o pijama confortabila si un ... ventilator ieftin. Ventilatorul l-am rezolvat, acum ramane de vazut ce pijamale imi aleg. De obicei imi plac cele din 2 piese: maieu si pantaloni scurti, dar in timp ce ma tot holbam pe site-urile de haine chinezesti de pe care tot imi cumpar eu hainute, am vazut si cateva gen camasi de noapte care imi plac. Nu sunt transparente, nici foarte sexi, numai bune de dormit in ele. 

Set Babydoll Sleepwear Mini Irregular Night Dress

V-Neck Sleep Lounge Shift Dress Short Nightgown

Daca sunteti mai mult genul de om care prefera sa doarma in tricou, am gasit cateva optiuni mai dragute, cu putina dantela si ceva mai lungi decat un tricou normal.

Spaghetti Strap Nightgown Lace Patchwork Sleepwear Robes

Se gasesc in mai multe culori, dar eu am preferat pe gri si negru.

 

  • Women Sleepwear 2 Piece Slip Cami Pajama Set

  • Cred ca acest set din 2 piese este preferatul meu din toate acestea. Toate imi plac, dar acesta are ceva care ma atrage in mod deosebit. Imi place si varianta pe gri, are si model cu dantela neagra, dar mie imi place contrastul din materialul negru cu dantela alba. 

  •  

    Women Casual 2 Pieces Pajamas

    Ultima varianta este ceea ce port eu de obicei. Cam asa arata pijamalele pe  care le aleg de obicei, doar ca difera culorile si imprimeul. Se gasesc pe toate drumurile ca sa zic asa. Daca tot comand ceva de pe net macar sa iau ceva ce nu gasesc prin magazine pe la noi, dar totusi am zis sa va arat o oferta diversificata.

    Toate aceste modele costa intre 5 si 10 dolari, iar unele au chiar preturi reduse zilele acestea, iar daca cumparati mai multe produse puteti folosi si urmatoarele cupoane de reducere:

    DLblog5 == Get $5 off pentru cumparaturi mai mari de  $59
    DLblog10 ==Get $10 off  pt. cumparaturi mai mari de  $99

     

     



miercuri, 15 iunie 2016

Shopping time, 2

Am gasit cateva produse sigilate aruncate prin toate colturile casei si le-am tras repede in poza inainte sa ma apuc sa le desfac. Majoritatea sunt cumparate din Farmacia Tei, in afara de cele 2 sticle de sapun care sunt luate din Cora. Am prins si ceva oferte, dar tot am cheltuit mai multi bani decat aveam planificat. Am mers la farmacie sa ridic o comanda online de medicamente, dar nu am rezistat tentatiei si am urcat la etaj la raionul de cosmetice. Iar cand am vazut oferta la apa micelara de la Bioderma nu am mai tinut seama ca aveam deja o sticla de 500 sigilata, pe langa cea de 250 ml inceputa si am aruncat in cos pachetul de 2 sticle de 500 ml la 67 sau 68 de lei. 
De obicei nu imi place sa folosesc balsam pentru par pentru ca il lasa prea moale, dar am nevoie de un balsam pentru descurcat parul avand in vedere ca mi-am luat luna trecuta un sampon tratament pentru mancarimea scalpului de la Klorane care incalceste parul. Iar daca tot sunt pe post de tratament am zis sa pastrez brandul, sa contina cat de cat ingrediente din aceeasi gama. 

Gelurile de dus le-am gasit la oferta, 1+1 gratis, la 25 de lei. Nu aveam nevoie, dar am fost curioasa sa vad cum sunt pentru ca nu am mai incercat nimic de la aceasta firma ( in afara de samponul cumparat anterior). Eu am ales gelul de dus buna dispozitie ( cel rosu) cu nuante fructate si gelul de dus catifea ( cel galben) cu aroma de miere si vanilie.  

Pentru ca mi-am terminat bb-creamul preferat de la Bourjois si nu am avut timp sa ma duc sa il caut prin magazine, am ochit Sensibio AR BB Cream de la Bioderma. Am citit putin prospectul acolo pe loc si m-a convins sa il cumpar. Sper sa imi placa. Iar daca tot eram in fata standului Bioderma am pus mana si pe Hhydrabio Gel Creme ( de parca nu aveam destule creme pe acasa .... ). 

In Cora am mers dupa mancare, dar mi-am refacut si stocul de sapun. Am ales ceva ce nu am mai vazut pe raft pana acum pentru ca mi-a placut ambalajul colorat: marca Careline. Aveau mai multe sortimente, dar am ales doar doua: unul cu unt de shea si unul cu vanilie si mar. 

Ce produs va tenteaza mai mult? Despre care vreti sa aflati prima data mai multe informatii pe blog?  

duminică, 12 iunie 2016

Black High Waist Floral Flare Romwe Skirt

Nu pot sa spun ca mor dupa imprimeurile florale, dar cand am vazut aceasta fusta neagra cu lalele albe am stiut ca trebuie sa fie a mea! Cand am primit coletul la birou si am probat fusta, m-am enervat putin de parerea unei colege, dar apoi mi-am dat seama ca nu conteaza nici cat negru sub unghie :))) E alegerea mea ce port si mie trebuie sa imi placa in primul rand, nu ei. 
De obicei ma feresc de imprimeurile puternice, dar acesta este chiar placut. Cel putin pentru mine. Inca ma enervez cand imi aduc aminte ca respectiva m-a intrebat cum poate sa imi placa fusta asta. Nu are pic de tact. Daca chiar ii displace atat de mult fusta, putea sa taca din gura. Nici nu mai tin socoteala de cate ori am fost intrebata daca imi place ce si-a cumparat si am zis da, nu cumva sa ii ranesc sentimentele. Si eu nici macar nu am intrebat-o daca ii place, mi-a zis direct. De parca mi-ar pasa mie de opinia ei. Se vede ca sunt suparata, nu?! Niciodata nu am intrebat pe cineva de la munca daca ii place cum sunt imbracata, dar primesc mereu pareri, fara sa le cer, fara sa vreau. Enervanta chestiunea asta. 

Sa revenim totusi la fusta in cauza. Este comandata de pe Romwe, a costat 17 dolari, redusa de la 39, reducere care inca mai este valabila si acum. Este marime universala pentru ca la spate are o portiune de betelie elastica si se muleaza in functie de talia fiecaruia. Materialul este putin lucios, se sifoneaza repede, dar macar se calca usor. Culorile sunt vii, vibrante si nu se matuiesc dupa spalare. Abia astept sa o port! In special la birou :D

sâmbătă, 11 iunie 2016

Champagne High Waist Pleated Flare Romwe Skirt

Nu inteleg cum una din cele mai frumoase fuste pe care le-am avut vreodata este si cea mai enervata dintre ele. Se calca atat de greu incat imi vine sa o arunc in fundul sifonierului si sa nu o mai scot de acolo vreodata. Apoi ma uit la ea, vad cat de mult imi place si incerc sa ii aranjez pliurile.  Degeaba, tot calcata in picioare arata!
Culoarea oficiala de pe site este sampanie, in realitate este  o combinatie de mov spre roz. Materialul este destul de gros, chiar daca este aerat. Are dublura, dar in lumina soarelui este transparent. Prima data am probat-o la birou in fata colegelor si cum stateam eu in fata usii de la balcon, s-a putut vedea tot prin ea! Probabil toamna nu se vede, ca nu mai bate asa puternic soarele :)))  recomand o jupa pe dedesubt, just in case. 
In poza originala, modelul are 3 pliuri in fata si 2 pe lateral. La mine cam vin toate in fata, probabil pentru ca am soldurile late. Nu prea imi place cum arata pe mine, in schimb cand o tin pe umeras mi se pare fusta perfecta! O sa o duc acasa, la mamii, la calcat, daca nici ea nu reuseste ceva cu ea, cred ca o arunc pe fereastra! :))))

In acest moment aceasta fusta este redusa de la 50 la 22 $. Daca va tenteaza o gasiti aici.

marți, 7 iunie 2016

Rochie Erin albastra de la Miss Grey

Imi plac tare mult rochiile lungi, dar dintr-un motiv sau altul nu suport sa le port ziua, pe strada sau la birou, asa ca astept cu nerabdare orice eveniment special unde ma pot simti si eu confortabil intr-o rochie lunga. Un eveniment mult asteptat a fost nunta sorei mele pentru care mi-am comandat o rochie speciala careia insa i s-a rupt fermoarul fix in seara evenimentului cand ma pregateam seara inainte de restaurant. Criza si teroare. Mai aveam putin si plangeam. Am avut in schimb norocul sa am doua rochii noi de ocazie in casa, nepurtate, de la  Miss Grey, pe care intentionam sa le port la alte evenimente. Am avut de ales intre o rochie roz si una albastra. Rochia mea originala era visinie. Nu am vrut ceva care sa imi aminteasca de rochia defecta, am vrut o schimbare maximaa si am ales sa port rochia Erin.
Acum imi pare rau ca nu a  fost alegerea mea principala. Daca alegeam din prima rochia Erin albastra scapam de nervi si frustrari. Pe parcurs insa m-am linisti, m-am distrat. Si toata lumea a admirat rochia mea :) 
As fi preferat sa port in talie o centura subtirica argintie, asemanatoare cu ce am eu in par, dar nu am fost pregatita pentru ca dupa cum am spus si mai sus, nu aveam in plan sa port aceasta rochie. Pe viitor stiu ce vreau. Evidentieaza talia si cordonul din matase, din acelasi material ca al rochiei, doar ca preferam eu sa fie ceva si mai special pentru ca nu am purtat cercei sau bratari. Eu prefer accesoriile argintii in general, dar presupun ca merge si auriu. Tonul pielii mele se adapteaza mai bine la culoarea argintie.

Mie nu imi plac coafurile cu par strans, coc, nu ma avantajeaza, dar in acest caz ar fi pus mai bine in valoare spatele gol al rochiei, dar eu am fost multumita de buclele mele lejere. 
Eu am 166 cm inaltime, am purtat tocuri de 15 cm si am sters putin asfaltul cu rochia, doar 2-3 cm ar fi trebuit scurtata, dar m-am descurcat: nu m-am impiedicat, am dansat in voie, doar cand ma ridicam de pe scaun calcam putin pe ea. 

Eu ma declar super multumita de aceasta rochie: m-a scos din impact, mi-a ascuns burtica si mi-a dat o alura eleganta.  

Rochiile de seara Miss Grey sunt fabricate in Romania, sunt confectionate din materiale de calitate, iar pretul este destul de mic in comparatie cu alte firme care au rochii asemanatoare. 

Rochia Erin costa doar 409 lei, este disponibila in 4 nuante: gri , albastru, verde, bordo si o gasiti in show room-ul de pe Str. Rusetu nr. 4 ( zona Crangasi) sau pe site-ul oficial Miss Grey.    
PS: Pozele sunt slab calitative pentru ca sunt realizate cu telefonul, dar imi creste par alb pana pana primesc pozele "oficiale" de la fotograf  sau vine Craciunu' ! 

luni, 6 iunie 2016

Te Amo Creme Luxe Lipstick de la BHCosmetics

Nu tin minte de la cine am primit acest ruj si ce am dat la schimb la un eveniment #beautyswap, dar vreau sa ii multumesc pe aceasta cale pentru ca am descoperit rujurile de la BhCosmetics.
Eu am primit nuanta Te Amo, Creme Luxe Lipstick BHCosmetics, un rosu intens, foarte pigmentat, imbogatit cu unt de shea si vitamina E, care tine pe buze 5-6 ore.
Un ruj cremos, care nu usuca buzele, dar care se intinde uneori pe parcursul zilei peste conturul buzelor. Daca se intinde acum pe vremea asta, la vara nici nu vreau sa ma gandesc. Poate din acest motiv am citit pe net ca este un ruj recomandat pentru toamna- iarna. 
Nu stiu daca gasiti acest ruj prin magazine pentru ca nu m-am uitat special dupa el. La o simpla cautare pe net am vazut ca firma aceasta Bhcosmetics se gaseste pe aoro, dar nu fix aceasta gama Creme Luxe Lipstick. Pe site-ul oficial, rujul costa doar 8 dolari si au 14 nuante disponibile, iar in acest moment sunt la reducere, costa 4,5 $. Transportul spre Romania costa in jur de 5 $, deci 10 dolari pentru un ruj nu este foarte mult.  Daca nu as avea peste 30 de rujuri in acest moment, eu as da ccomanda :))) 

miercuri, 1 iunie 2016

Fake M.A.C. Viva Glam Lipstick by Lady Gaga

Eram la administratia financiara cand a intrat in biroul in care aveam eu treaba o tanti cu o sacosa plina cu haine si cosmetice. Furnizor vechi al fetelor de acolo din cate am inteles eu din ce povesteau ele. Si dintr-o data a inceput sa insire pe jos si pe unde apuca treninguri cu logo adidas, tricouri, sosete si diverse cosmetice. Mai rau ca la targul de animale din varful muntelui. Dar de, eram intr-o institutie cu prestigiu :)) Eu eram singura persoana "noua" de acolo, restul erau doar angajate, dar mi s-a parut o lipsa totala de respect. Fie, trecem peste, ca doar nu sunt eu cine stie ce personalitate. Nu s-a sfiit de mine, nici matusica vanzatoare, nici angajatele fiscului. M-a deranjat mai mult faptul ca tipele alea chiar credeau ca produsele alea sunt originale. Vanzatoarea incerca sa isi promoveze marfa, o inteleg, de tot repeta intr-una sintagmele sunt originale, mama, de firma. Ia acum, ca nu mai prinzi la asa oferta. Truse de farduri M.A.C. in conditiile in care eu nu stiu ca fie vreo trusa de farduri de la ei, eu stiu ca au doar farduri si iti faci tu trusa in cutie magnetica. Poate am ramas eu in urma cu stirile. Dar cand am vazut rujurile  chiar ca m-a luat rasul. Un ruj M.A.C. la 15 lei? Chiar cu cateva zile in urma citisem un articol despre cum sa deosebesti fake-urile de originale si mi-a sarit in ochi carcasa. rosie, car etrebuia sa fie neagra de fapt. Eu am incercat sa le spun, dar nu m-au bagat in seama. Mi-au spus ca sunt furate din strainatate si de asta costa mai putin, pentru ca vor sa scape de ele. Bineinteles ca toate femeile s-au strans in jurul marfii, iar pe mine m-au uitat. Pana la urma tot uitandu-ma la ele cum isi aleg haine si cum incearca produsele pe mana, am prins si eu drag de un ruj :))) Dar macar eu l-am luat cu buna stiinta! Am stiut ca e fals. Dar ce sa fac, mi-a placut culoarea si asta e. am dat 15 lei pe el. Roz!!! 
Rujul original are carcasa neagra la exterior si in interior e rosie. La cel fake e exact invers. De asemenea difera varful rujului, originalul e mai rotunjit, nu asa de ascutit ca in poza mea. Are semnatura lui Lady Gaga pe carcasa interioara. Are si acesta o semnatura, dar nu e identica cu originalul, scrie gaga si ceva indescifrabil pe ea. Si formatul scrisului difera. Parfumul rujului. Sunt multe caracteristice prin care se deosebeste un ruj original de unul fake. 
Culoarea mi se pare identica cu ce am vazut in pozele de pe net la rujul original. Mie imi place, e vesela. 
Rujul e cremos, dar uneori lasa urme inestetice pe buze care trebuie sterse, iar apoi reaplicat rujul. Pe buzele uscate se vede foarte urat,  fiecare crapatura in parte este evidentiata. Daca aveti buze uscate trebuie neaparat exfoliate. Rezista foarte putin pe buze, 2-3 ore, dar la ce compozitie indoielnica are, nu ma asteptam la minuni. Pe mine nu ma deranjeaza faptul ca trebuie sa il reaplic mereu. 

Este al doilea ruj fake de la M.A.C. pe care il am, primul a fost cadou, cumparat de o prietena intr-o situatie asemanatoare, doar ca ea nu a stiut ca este fraierita. Eu am fost constienta pe ce dau banii, asa ca nu am de ce ma plange. A fost alegerea mea sa cumpar un fake. Totusi imi pare rau ca nu am reusit sa le bag mintile in cap la femeile alea de la administratia financiara. O sa cumpere incontinuare cu credinta ca sunt originale, Va dati seama ce afacere cred ele ca au facut? :))) Pacat, dar eu am incercat sa le deschid ochii. Mai departe e problema lor.