miercuri, 28 septembrie 2016

Crema de maini Techir, Review

Vara asta nu am folosit mai deloc crema de maini pentru ca mi-a fost de ajuns crema de corp pe care o intindeam pe corp, iar la final imi frecam mainile intre ele, dar de cand s-a racorit putin afara am observat o usoara uscaciune a pielii (de pe maini) si mi-am scos rezerva de creme de maini din dotare. Am ales sa deschid crema de maini de la Techir.
Crema hidratanta de maini Techir, pe baza de emoliente vegetale si vitamine este indicata pentru tratamentul de hidratare si protejare al mainilor si pentru combaterea fragilitatii unghiilor. Este un adjuvant in tratarea mainilor deshidratate, crapate si iritate cat si pentru unghiile casante si exfoliate.
Formula exclusiva imbogatita cu apa salina din lacul TECHIRGHIOL are o actiunea protectoare sustinuta de substantele active continute: Unt de Shea, Glicerina vegetala, Amidon de orez, Vitamina E ce creeaza un film lejer cu efect de aparare al pielii de fenomenele de deshidratare si de inrosire cauzate de frig, vant, detergenti si radicalii liberi. Prezenta uleiului de Ricin si a provitaminei B5 intareste si protejeaza unghiile impotriva exfolierii, imbunatatindu-le aspectul si lasand mainile moi si catifelate.
Mie mi se pare o crema cu consistenta grasa. Daca aveti probleme cu pielea uscata si foarte uscata mi se pare ideala. Daca folositi prea multa crema nu o sa intre in veci in piele si trebuie neaparat sa stergeti excesul cu un servetel uscat. Folosita intr-o cantitate mica, foarte mica, intra repejor in piele. Dupa 2-3 utilizari pielea mainilor si-a revenit la normal, ba sunt chiar mai fine decat de obicei. Si cu toate astea am renuntat la ea cu gandul ca o voi folosi la iarna. Vreau sa folosesc ceva mai light pana atunci. Nu vreau sa imi obisnuiesc corpul prost, daca folosesc de acum ceva mai gras, la iarna ce mai fac ? :))) 

Am renuntat sa o folosesc pe maini, in schimb ma dau cu ea pe picioare ( calcai si talpa). La cat de maltrate imi sunt acum picioarele de la trecerea din sandale in balerini, un masaj cu crema de maini Techir ma calmeaza si imi immoaie bataturile. 
Nu ma omor dupa mirosul floral al acestei creme, dar e suportabil. 

Am vazut prima data aceste produse la mare, la magazinele de pe faleza din Mamaia. Ulterior am primit un set de produse la un #beautyswapbybeautybarometer, iar mai tarziu le-am vazut si prin farmacii. Pe site-ul oficial al firmei Techir, crema de maini costa 20 de lei, la mare era 22 de lei, in farmacii nu am intrebat cat costa, dar nu cred sa fie o diferenta prea mare.  

joi, 22 septembrie 2016

Lotiune tonica demachianta Anian, Review

Cred ca de un an de zile ma chinui sa termin lotiunea tonica demachianta de la Anian, iar acum mai am putin si vad luminita de la capatul tunelului. Singurul motiv pentru care nu am intins mana prea des dupa ea este parfumul dulceag flora; de la care simt uneori ca mai ia durerea de cap. Mirosul nu persista pe piele, dar il simt in momentul folosirii si ma enerveaza maxim. Bineinteles ca asta tine de gusturile mele, nu judecati produsul dupa aroma, ca mine.
E posibil sa va induca putin in eroare fotografiile mele cu acest produs deoarece ca nu se vede efectiv lichidul, care are o culoare roz si se vedea prin sticla de plastic alb pentru ca abia mai am un deget de apa tonica in sticla.  
Mi se pare cam inselatoare denumirea de "lotiune tonica demachianta" pentru ca nu poti folosi doar acest produs pentru demachiere, trebuie folosit un demachiant clasic sau o apa micelara, un gel de curatare, ceva mai puternic. Lotiunea tonica vine in completarea demachiantului, eliminand eventualele resturi de machiaj, dar denumirea aceasta mie imi sugereaza ca poate fi folosit singur pe post de demachiant. In descrierea oficiala a celor de pe TrioDeluxe scrie ca are rolul de a hidrata  si de a reechilibra ph-ul pielii, deci nici vorba de demachiere propriu-zisa. Posibil sa fie vreo incurcatura cu traducerea numelui sau pur si simplu ii inteleg eu gresit titulatura. Ma enerveaza chestia asta, nu ca ar avea o importanta vitala, dar totusi ... Ideea principala e ca lotiunea tonica trebuie folosita in completarea unui produs de demachiere. You get the point! 

Acum ca sa zic cateva vorbe doar despre produs: se foloseste dupa demachiere, dimineata si seara, pe fata si gat, nu contine alcool deci nu usuca pielea, dar nici nu simt vreo senzatie de hidrare chiar daca are proteine, glicerina si castor oil, nu lasa pielea lipicioasa, nu am avut efecte adverse ( in afara de durerea de cap de la parfum ) . Evitati contactul cu ochii, in caz contrar clatiti cu apa din abundenta. Eu am reusit performanta sa imi intre in ochi si ustura groaznic. 

Sistemul de dozare e bunicel, nu se iroseste produs, dar in caz de calatorii trebuie lipit cu banda adeziva altfel riscati sa se verse in bagaj. 

Flaconul de 250 ml costa 20 de lei si il gasiti pe triodeluxe.ro Este un produs ok cu un pret decent, destul de spornic si valabil un an de zile de la data primei utilizari. Ce parere aveti despre el daca l-ati incercat? 

marți, 20 septembrie 2016

Tocuri, platforme sau incaltaminte joasa?

Am ratat la mustata Ziua Nationala a femeilor #petoc - care a fost sarbatorita pe 14 Septembrie - din 2 motive. In primul rand pentru ca am aflat cu o saptamana intarziere de aceasta sarbatoare si apoi pentru ca miercurea trecuta nu am purtat tocuri, ci sandale cu platforma. In opinia mea si platformele ar trebui sa fie considerate "toace", dar majoritatea prietenelor mele stramba din nas cand ma vad incaltata cu platforme cand ele toate sunt #petoc. Cica le stric imaginea de femei fatale. Degeaba le explic eu ca nu conteaza cine e langa ele, doar infatisarea si atitudinea lor conteaza. Eu ma simt sexy si pe platforme. Singura concesie pe care o aloc purtatului #petoc este aceea  ca ma simt mai eleganta. Feminina, frumoasa si sexy sunt si pe platforme! 
Chiar azi ma uitam "ingrozita" la o tipa de vreo 50 de ani care era #petoc. Ingrozita pentru ca afara ploua cu galeata, iar eu sunt in cizme de cauciuc si in acelasi timp cu o invidie si gelozie maxima! Daca as avea masina si nu as fi nevoita sa merg kilometri intregi pe jos prin Bucuresti si eu as purta tocuri mai des. Ma gandesc cu placere insa ca peste cativa ani buni o sa am masina, o sa port tocuri si o sa fie altele invidioase pe mine! Mereu se intoarce roata :) Iar un alt exemplu este acela ca pe vremuri purtam tocuri pe ascuns, sa nu ma vada parintii, nu cumva sa imi stric mersul, acum ma uit cu placere la pantofii cu toc, dar intind mana pe balerini  si ma gandesc cu placere la vremea cand o sa imi permit sa port tocuri din nou. In acest moment din viata mea serviciul si distantele lungi  parcurse pe jos nu imi permit a purta tocuri. Sunt cam singurle dezavantaje pe care le vad eu in a purta tocuri. Cred ca daca cumperi pantofi #cutoc executati corect, cu un calapod bun, sunt destul de comozi si nu o sa ai probleme cu durerea de spate sau de picioare. Avantajele pantofilor cu toc sunt multe: cresc increderea in sine, lumea te priveste altfel, pari mai inalta si mai slaba. 

Imi plac pantofii cu toc, cu toc mic, inalt, subtire sau mai gros, imi plac pantofii/sandalele cu platforma, incerc uneori sa ies din limitele mele de confort si va incurajez si pe voi sa purtati tocuri... dar nu tot timpul. Ci doar cand trebuie! Nu vad de ce ne-am chinui sa mergem pe cuie cand nu e cazul. Tocurile trebuie purtate cand o cere ocazia sau pur si simplu cand va doriti.

Be happy, be confortable, wear high hills or not! It doesn't matter, you're still beautiful either way :)

“ Cu acest articol particip la concursul pentru bloggeri organizat de FashionUp.ro cu ocazia Zilei Naționale a Femeilor #PeToc. Premiul constă în 12 perechi de pantofi cu toc. În perioada 14-21 septembrie, pe www.fashionup.ro toată încălțămintea cu toc are 20% extra reducere! ”

duminică, 18 septembrie 2016

Revoline Nail Polish Color Cosmetic 30

Ultima aditie la colectia mea de sticle de oja este nuanta numarul 30 Color Cosmetic de la Revoline Nail Polish:
Am cel putin 3 nuante asemanatoare, daca nu chiar identice cu aceasta culoare si stiam acest lucru inainte sa cumpar, dar daca era la reduceri cum puteam sa ratez eu ocazia sa imi iau oja noua? Bine recunosc, a fost doar 2 lei, la un magazin din metrou :))) 
Nu se aplica uniform din primul strat, ramane cumva patat, dar la a doua aplicare dispar problemele si se vede frumos. Oja este destul de groasa, dar se aplica usor. Pensula este lata, din doua miscari acopar toata unghia. Are un luciu frumos, dar din pacate la capitolul rezistenta e praf: nu rezista intacta pe unghii nici macar 24 de ore. Am incercat sa ii prelungesc durata de viata folosind baza si top coat, dar nu am avut noroc. Indiferent ce folosesc, sare de pe varfuri. La cat a costat nu am de ce ma plange. Dar macar imi place culoarea si nu pateaza unghiile. Ramane de vazut cat de des o sa o folosesc. 


vineri, 16 septembrie 2016

Produse terminate, 28

Vara asta nu am prea scris pe blog, am fost prea prinsa de treburile cotidiene si am cam lasat deoparte hobby-urile. Dar incet incet sper sa imi revin si sa fac mai mult ce imi place.
Am prins prostul obicei de a scrie articolul cu produse terminate la doua luni, asa ca azi e timpul pentru Iulie si August.
Lipsesc ceva produse de protectie solara pentru ca le-am aruncat direct pe plaja, nu le-am mai carat inapoi acasa.
1) Exfoliant de corp cu saruri de magneziu din gama Life-Flo de la Secom, despre care am scris mai multe aici. Imi mentin parerea, produsul in sine mi-a placut mult, ambalajul e ceva incomod, mirosul sarat nu e tocmai pe placul meu, dar senzatia de aer marin imi place. 
2) Gelul gomaj de la Sephora cu afine e preferatul meu dintre toate exfoliantele de corp pe care le-am folosit pana acum, imi place maxim, de la textura pana la parfum.
3) Crema de maini Gloves in a Bottle, despre care am scris aici, m-a tinut o vesnicie: 2 ani de zile. Desi initial am folosit-o pentru scopul pentru care a fost creata, eu m-am inteles mult mai bine cu ea ca si crema pentru picioare. Ori de cate ori am mers prea mult pe jos si am folosit aceasta crema am simtit ca imi ia oboseala cu mana. De asemenea e foarte buna si pentru bataturi. Nu ma incanta mirosul, dar e destul de utila la casa omului. 
4) Crema Petrini pentru copii, cu oxid de zinc, musetel si ulei de galbene. Se foloseste pentru iritatia de la scutece la bebelusi, dar mie mi-a fost utila pentru iritatia de la frecarea pielii intre picioare. 
5) Fluid hidratant Hydra pentru par de la Helen Seward, cu review aici  Mi-a placut super mult, improspateaza parul, il catifeleaza si il netezeste.  
6) 123 Perfect CC Cream de la Bourjois, mi-a placut atat de mult incat mi-am cumparat unul de rezerva cand eu inca nu terminasem primul tub :)) Are o acoperire usoara spre mdediu, dar imi place ca uniformizeaza aspectul tenului si reflecta frumos lumina pe pometi. 
7) Hydrabio gel crema de la Bioderma, cu review aici
8) Crema antiacnee ACM Sebionex Trio, cu review aici
9) Clinique Clarifying lotion 2 lotiune de curatare a fetei pentru femei. Este de fapt o lotiune tonica din ce imi dau eu seama. Are atat de mult alcool in ea incat simt ca imi ardea fata de fiecare data cand o foloseam. Se simte mirosul de alcool de cum deschizi sticla. Este destinata persoanelor cu ten uscat si mixt, dar mie nu mi se potriveste deloc. Am sperat sa tot dispara senzatia de arsura, dar nu s-a intamplat asta timp de 2-3 saptamani cat am folosit aceasta mostra. Bine macar ca nu am avut alte reactii adverse de la ea si nici nu  m-am inrosit. 
10) Apa de gura Colgate Max White: in comparatie cu Listerine aceasta mi se pare apa de ploaie si nu ma refer la efecte, ci la senzatia pe care ti-o lasa in gura: Listerine arde, Colgate e apa chioara! 
11) Sapun Teo Lucious Vanilla, miroase destul de placut, dar nu imi place consistenta sapunului, e prea apoasa si nici culoarea galbuie. Nu stiu daca il voi recumpara.
12) Dizolvant pentru oja Oversa
13) Dove invisible Dry: folosit si recumparat de atatea ori incat nu mai am ceva nou a spune despre el. 
14) Pudra pentru volum Taft: nu am terminat acest produs, nu ofera cine stie ce volum si incarca parul. Nu mi se pare util pentru mine si de fiecare data dupa ce il foloseam trebuia sa imi spal seara parul. 
15) Hyabak lacrimi artificiale, doar pentru cine poarta lentile de contact sau au probleme cu uscaciunea ochilor. 
16) Diverse mostre Vichy: Idealia Life Serum, Idealia gel crema, fond de ten. Cu cremele ma inteleg destul de bine, doar ca uneori ma deranjeaza parfumul, mi se pare prea puternic. Cateodata imi place mirosul dulceag, cateodata nu. Fondul de ten l-am nimerit ca nuanta, dar nu ma prea incanta ( se transfera usor, se intinde greoi, rezista 4-5 ore dupa care trebuie retusuri).
17) Mostre Clarins gel crema hidratant : lasa tenul lipicios, nu imi place mirosul si il simt greoi pe fata. Nu ne potrivim!
18) Doua aplicatoare cu buretel dintr-o paleta Sleek: folosite la misto, ca sa nu le arunc nefolosite. Am testat ceva culori cu ele :)))
19) Pastile de gel de dus Sephora. Despre preferintele mele cu gelurile marca prorpie Sephora am scris aici
20) Lentile de contact TopVue Air Monthly, despre care am scris aici si suportul pentru lentile. 

Ma chinui de 3 zile sa scriu aceasta poveste ( lipsa de timp) si ma ingrozesc cand ma gandesc ca am deja o punga plina cu alte produse terminate care isi asteapta randul la microfon! 

Ati folosit ceva din produsele despre care am scris eu? Cum v-ati inteles cu ele? 

joi, 15 septembrie 2016

ACM Sebionex gel spumant si crema , Review

Am primit gelul spumant ACM Sebionex pentru ten si corp la o editie de #beautyswaybybeautybarometer si am asteptat ceva pana am inceput sa il folosesc pentru ca mi-am dorit sa termin gelul spumant de fata pe care il aveam deja deschis. Intre timp am vrut sa incerc ceva nou pentru acnee , de fapt ceva mai convenabil la pret pentru ca nu stateam prea bine cu finantele in acea perioada, am cautat crema antiacnee  ACM Sebionex Trio - din aceeasi gama ca si gelul; -  iar cand am vazut ca au promotie un pachet cadou crema antiacnee cu gelul spumant gratuit  m-am hotarat sa o cumpar imediat. Crema antiacnee 40 ml costa 31 lei separat, gelul spumant de 200 ml 28 lei, iar eu am cumparat pachetul format din crema si gel la pretul cremei ( adica doar 31 de lei). Asta se intampla la Farmacia Tei, celelalte farmacii au preturi mai mari. Eu am cumparat acest pachet promotional acum cateva luni, dar am intrat pe site si vad ca inca mai este valabila oferta.  
Gama de produse dermatocosmetice ACM face parte din palmaresul  Magnifique Skin. Sunt destinate persoanelor cu ten gras, acneic si mixt. 
Gelul spumant Sebionx ACM poate fi folosit atat pentru fata cat si pentru corp. Eu il aplic pe fata umeda, masez usor cu o discheta din silicon ( sau il puteti lasa simplu sa actioneze timp de 30 de secunde) dupa care clatesc cu multa apa calduta. Desi am tenul mixt, mai mult spre gras, tot simt uneori ca dupa ce folosesc acest gel ma strange pielea pentru cateva secunde, desi folosesc destule creme hidratante. Niciodata nu am trecut peste acest pas, adica aplicarea unei creme hidratante dupa spalarea pe fata. Iar tenul meu este destul de obisnuit cu produse cu acizi alfa hidrozi. Acest produs contine 4% acid glicolic. Este un gel transparent verde-albastrui fara particule abrazive prin el. 

Il folosesc zilnic, in fiecare seara, uneori si dimineata, de vreo 3-4 luni de zile. Nu am observat o imbunatatire notabila a tenului, nu micsoreaza porii, nu impiedica aparitia punctelor negre si nici nu diminueaza cantitatea de sebum, efecte pe care am citit la alte persoane ca au loc. L-am incercat de cateva ori si pe corp, dar nu mi-a prea placut, iar in plus eu prefer gelurile de corp ceva mai aromate. Acesta are un miros subtil, nu ma deranjeaza, dar nici nu imi place. Sincer as fi preferat mai bine sa fie fara miros. 

Pentru mine acest produs curata bland fata, fara sa il agreseze, cu exceptia acelor momente cand simt ca imi usuca fata ( nu e o reactie constanta, cateodata da, cateodata nu). Mai am un tub si nu stiu daca o sa il desfac sau daca il dau cadou ( pentru ca mai am alte produse pentru curatarea fetei care imi plac mai mult si unele noi pe care nu le-am mai folosit pana acum). Ramane de vazut ce o sa fac. Nu este un produs wow, nu este nici cel mai rau pe care l-am folosit, dar nu m-a prea impresionat. 

Sebionex Trio este o crema fluida creata special pentru a masca si repara imperfectiunile tenului cu probleme acneice si/sau exces de sebum.
Fix o luna de zile mi-a ajuns acest flacon de 40 ml din aceasta crema. Banuiesc ca am folosit eu prea mult, probabil pentru ca este o crema foarte fluida si mereu scoteam mai mult din tub decat trebuia. Sunt mega dezamagita de acest produs. Nu vad cum ar putea o crema sa mascheze ceva dupa cum scrie in prospect si nici nu repara. L-am folosit pe un cos inflamat si zero rezultate , spre deosebire de Bioderma Sebiul Global la care se vedea cu ochiul liber cum se micsoreaza cosul dupa cateva ore de la aplicare sau daca il aplicam pe piele unde simteam eu ca o sa imi apara un cos si cu Sebium nu mai aparea. Cu crema Acm SebionexTrio absolut niciun efect. Si ma refer aici la 2-3 cosuri aparute pe fata lunar, nu acnee grava sau permanenta. Nu are efect asupra urmelor acneice. Nici nu regleaza excesul de sebum pastrand pielea matifianta.  Ca de obicei in cazul meu la 5-6 ore de la aplicare, fata mea luceste ca un bec.  Mi se pare o crema pur hidratanta si atat, nici un efect asupra acneei sau a excesului de sebum. Daca ati folosit aceasta crema sper ca ati obtinut rezultate mai bune. 

vineri, 9 septembrie 2016

Blue Crew Neck Tassel Denim Shein Dress

Cand am ales azi dimineata din sifonier aceasta rochie Shein din blug mi-a fulgerat  rapid in creier faptul ca am primit-o de vreo luna si ceva, iar eu inca nu m-am laudat cu ea, asa ca am facut pe fuga cateva poze:
Mi se pare putin cam scurta in fata si ceva prea lunga in gat, ma cam sufoca, dar imi place maxim ca are buzunare, iar modelul asimetric cu ciucuri e destul de interesant. Ca material este denim, dar un denim ceva mai gros decat fusta cumparata de pe Romwe pe care v-am aratat-o zilele trecute aici
Eu am ales marimea M, care se potriveste pentru marimea 38-40 de la noi. Marimile disponibile sunt S, M si L. 
Ca pret eu am dat 34$, iar in acest moment costa 22 la reducere. Din pacate au ceva probleme cu transportul si nu mai livreaza la noi in tara. Sper sa rezolve cat mai repede problema aceasta. 

joi, 8 septembrie 2016

Golden Rose Gel Colour Prodigy nuanta nr. 11

Nici nu mai tin minte cand am pus pe blog ultima manichiura , dar garantat au trecut luni bune. Am tot luat drojdie de bere si diverse vitamine, dar nu functioneaza tot timpul bine, cand am momente bune cand mai putin bune. Odata arata bine si dintr-odata ma trezesc cu ele exfoliate. Cand sunt frumoase, cand nu. Nu am reusit nici in aceasta vara sa am unghii lungi, dar macar am avut perioade cand m-am simtit bine cu ele. Chiar daca nu le-am fotografiat :))
Recent am descoperit gama Prodigy Gel de la Golden Rose, o oja cu uscare normala, dar care imita gelul. Prima data se aplica culoarea, iar apoi lacul transparent pentru luciu si rezistenta. Eu nu am apucat sa fotografiez lacul ( este in sticla inchisa la culoarea, neagra, dar lacul e transparent). Se poate cumpara la set: culoare si lac, sau fiecare separat. Eu am cumparat setul cu 35 de lei, oja simpla este 20 de lei.  Din cate stiu eu au 22 de nuante disponibile, numerotatate de la 1 la 22, iar 23 este lacul pentru rezistenta. Eu am nuanta numarul 11, care mi se pare un roz movuliu.
Se presupune ca rezista 7 zile intacta pe unghii, la mine a tinut doar 6 :) De fapt la mana stanga m-a tinut si 10 zile intacta, dar la dreapta dezastru dupa 5-6 zile. Probabil pentru ca este mana cu care fac treaba. Nu stiu ce sa zic. In orice caz, rezista mai bine decat altele.

Ca mod de folosire: 2 straturi de oja, dupa care am asteptat 1-2 minute sa se usuce si am dat cu top-coat. Uneori am folosit si o baza de unghii, alteori nu, dar nu am observat sa imbunateasca rezistenta ojei, tot cam la fel a tinut. Media este undeva la 6 zile (ambele maini intacte). 

Data viitoare cred ca voi cumpara nuanta numarul 8 sau 20. Voua care va place mai mult?
 

Blue Denim Flared Mid Romwe Skirt With Belt

Am primit aceasta fusta cu vreo luna si ceva in urma, am purtat-o de nenumarate ori pana acum, dar din diverse motive nu am apucat sa o fotografiez pana azi noapte. Pozele sunt ceva mai intunecate si neclare, moaca mea tipa de somn, dar macar am reusit sa zambesc cat de cat:
Fusta este cumparata de pe Romwe cu 35 de dolari, dar isi merita toti banutii. Vestea buna este ca in acest moment e la reducere si costa doar 15 $. Ma bate gandul sa imi comand si versiunea pe albastru inchis. Materialul este denim, un fel de blug mai subtire, super usor si confortabil. Este marime universala, iar la spate are o parte elastica care se intinde. Din estimarile mele se potriveste maxim pentru marimea 40 de la noi. Are si o curea albastra in talie, dar eu am uitat de ea pe moment. Merge asortata la orice tip de incaltaminte: tenisi, platforme, tocuri. Depinde ce look va atrage mai tare. Mie imi place mai mult variata cu tocuri, dar recunosc ca sunt comoda si am purtat-o mai mult cu platforme, cele roz din poza si mai am unele negre dragute. Varianta sport  doar in zilele cand stiu ca am mult de mers. Daca eram mai inalta o alegeam mai des, dar fusta este destul de lunga sisimt nevoia de ceva inaltime in plus cand port fuste care depasesc linia genunchiului. 
Eu sunt super incantata de aceasta fusta si deja ma gandesc cum o pot purta cu cizme sau botine. Trebuie incercat. 

Pe Romwe gasiti diverse variatiuni ale acestei fuste din blugi, forma identica, dar ceva nasturei in plus, alt tip de curea, bata mai lata sau mai subtire si bineinteles diverse culori. Spor la cumparaturi!

vineri, 2 septembrie 2016

In vizita la Farmacia Tei

De cand am descoperit ca Farmacia Tei are printre cele mai mici preturi de pe piata la anumite dermato-cosmetice si medicamente, mai tot timpul cumpar de la ei. Tot timpul este aglomerat si cozi kilometrice. Bine, nu chiar kilometrice, dar am patit de cateva ori sa iau coada din afara farmaciei. Asta pana cand m-am desteptat si am inceput sa comand online cu posibilitate de ridicare comanda din sediu de la casa speciala. Asta ca sa nu mai platesc si transport. Daca vreau medicamente si produse din plafar dau comanda pe net, pentru cosmetice imi place sa ma duc direct la farmacie, la etaj unde este mult mai liber decat la parter. Acolo ma pot plimba in voie sa descoper ofertele. Pe net nu tot timpul sunt afisate. Adica 2 la pret de unul sau -70% la al doilea produs. Sunt foarte multe produse si nu actualizeaza ofertele in timp real. Am vazut ca tot apar anunturi de angajare pe siteul lor, probabil pe viitor o sa fie totul la zi. Pana una alta, va arat ce mi-am luat de la ei la ultima mea vizita:
Apa de gura Listerine Cool Mint ( 9 lei), sampon Pellamar pentru par blond cu extract de musetel (16 lei), crema Sebium Mat (34 lei) si gelul exfoliant Sebium Gommant (32,5 lei) de la Bioderma si o mostra de La Roche-Posay de crema cu factor de protectie 50. Am inceput deja sa le folosesc si mi-am format o idee cat de cat despre ele, asa ca daca vreti sa stiti mai multe detalii despre ceva anume, lasati-mi un comentariu cu produsul ales. 
Eu sper sa am ceva rezultate bune cu Sebium Mat, sa scap de fata lucioasa pentru ca m-am saturat sa stralucesc in poze. Sunt si greu de editat :))) Wish me luck!