joi, 24 noiembrie 2016

NOTD, Flormar Sorbet S02

Mancam un mar Granny Smith cand mi s-a pus pata ca vreau unghii verzi. Am deschis cutia cu sticlute de oje si primul verde care mi-a picat in mana a fost Flormar Sorbet S02. Nu am mai pus mana pe el de mai bine de un an de zile cand am fost la mare in august 2015 si v-am aratat pozele aici., dar se comporta mai bine decat la inceput in sensul ca rezista mai mult timp pe unghii. 
Daca inainte rezista 2 zile, acum stau linistita 5-6 zile. Posibil si mai mult daca nu m-as plictisi de culoare. Pozele acestea sunt realizate la 5 zile dupa aplicare. Se vede ca s-a dus putin de pe varfuri, dar doar pe 2 unghiute, in rest sunt perfecte. 
Procedura clasica: oja in 2 straturi, sigilata cu un top coat,  pentru ca am vrut eu culoare mai inchisa, mergea si unul singur. Am pus niste frunzulite pe unghie si gata, all done! 

Voi ce culoare mai purtati acum pe unghii? 


marți, 22 noiembrie 2016

Dragul meu ticalos de Daria Donțova, recenzie

Tocmai am terminat de citit primul meu roman politist scris de Daria Donțova si dupa cum imi este obiceiul urmatorul pas ar fi sa ii acord un rating si o scurta descriere pe goodreads.com.  Problema este ca sunt foarte indecisa intre 2 si 3 stele, adica oscilez intre a fost cat de cat ok si mi-a placut. 
Inceputul cartii mi s-a parut greoi si ciudat. Multe personaje, prea multe, nume greu de retinut pentru mine, probabil pentru ca autoarea este rusoaica si eu nu am avut tangenta deloc cu aceasta limba. De cate ori ma obisnuiam cu personajele, incepea sa schimbe  numele ( Katia, Katiun, Katiușa, Katerina) special parca sa ma dea complet peste cap.  Iti dai seama repede  ca e vorba despre acelasi personaj, dar cateva secunde esti in ceata. Sau cel putin eu. 

Si cu toate astea nu am putut sa las cartea din mana. Te roade curiozitatea si chiar daca ai un sentiment ca nu iti place povestea ( pentru ca e prea enervanta ) vrei sa stii in continuare ce se intampla. 

Personajul principal, Evlampia mi se pare destul de ireal, mai ceva ca intr-o telenovela: copil nascut unor parinti batrani, crescut in puf, maritata "fortat" si transformata de sot intr-o infirma, ajunge eventual sa lucreze ca menajera pentru prietena ei doctor de profesie, un fel de mama pentru copii acesteia  si detectiv particular in timpul liber. 

Intriga e interesanta si intortocheata, multe piste care te tin cu sufletul la gura care se infunda la un moment dat si cand nu mai stii incotro sa o apuci, mai apare inca un personaj care te scoate din incurcatura si iti da alt incidiu si tot asa pana se inchide cercul. 

Finalul e grabit, nu ma asteptam, dar apoi am realizat ca aveam cateva indicii  sa imi dau singura seama. Totusi ma bucur ca nu a fost ceva previzibil. Chiar daca e o lectura usoara, amuzanta pe alocuri, este foarte bine scrisa. 

Cartea face parte dintr-o serie de romane politiste scrisa de Daria Donțova , dar pot fi citite si individual. Dragul meu ticalos este a doua carte din serie, dar la inceputul cartii este explicata pe scurt actiunea din primul roman, fara detalii majore, mai mult o schita.

Nu mi-a placut inceputul, dar pana la final nu mi-a parut rau ca am citit aceasta carte si pentru ca m-a determinat sa citesc si celelalte 2 carti din serie, primeste 3 stelute. 


Romanul se gaseste in categoria Strada Fictiunii pe site-ul editurii All si in acest moment are o reducere de 25%, de la 20 la 15 lei

Recomand aceaasta carte impatimitilor de romane politiste, dar nu ma injurati daca aveti probleme cu memorarea numelor rusesti :)) 

marți, 15 noiembrie 2016

Reduceri de Black Friday la Bottega Verde

BottegaVerde.ro este un magazin online care comercializeaza produse cosmetice naturale, pe baza de plante,  cu o istorie de 40 de ani in spate inceputa in Italia, care are acum filiale in mai multe tari din toata Europa. In tara noastra nu au inca un magazin fizic, dar daca ajungeti in Pienza, Italia puteti vizita primul magazin Bottega Verde inaugurat inca din 1972. 

BottegaVerde.ro pregateste reduceri promotionale de Black Friday care vor avea loc in doua weekend-uri din luna Noiembrie si anume: 18-20 Noiembrie si 25-27 Noiembrie.  
Reducerile ce vor fi anunțate vineri sunt de până la 80%!!!

Cu aceasta ocazie iti poti reface stocul de cosmetice si cel de cadouri pentru Craciun. Eu prefer sa cumpar majoritatea cadourilor pentru familie si prieteni acum de Black Friday pentru ca ofertele sunt de nerefuzat. 

Ca sa evitati toata nebunia serverelor picate si a site-urilor care merg greu de la traficul enorm generat de aceste reduceri, va recomand sa va creati cont de pe acum pe BottegaVerde.ro ( si pe orice alt site de pe care aveti intentia sa cumparati), sa va alegeti produsele preferate, sa le puneti in wishlist iar in perioada reducerilor doar verificati daca va plac promotiile, puneti in cos cumparaturile si asteptati curierul! 

Eu am pus ochii pe cateva seturi cadou: unul il opresc eu, restul sunt de oferit in dar prietenelor. 

Preturile sunt destul de avantajoase, cu 50 de lei cumparati minim 2 produse ambalate frumos, gata de oferit in dar, iar pentru cine are un buget mai mare optiunile sunt nelimitate.


Printr-o donatie de 5 sau 25 de lei poti sustine campania Frumusetea este in tine care are ca scop impadurirea terenurilor din sudul Romaniei.  In schimbul donatiei iti poti alege una din cele 4 ilustratii realizate de Liliana Arnaut sub forma de magnet sau sacosa personalizata. Faptele bune sunt rasplatite de BottegaVerde.ro cu vouchere cadou valabile in magazinul online.   
Ati pregatit deja wish-list-ul? Spor la cumparaturi! 

luni, 14 noiembrie 2016

Pantofi eleganti cu toc

Daca saptamana trecuta vanam ofertele pentru cizme de iarna, azi caut pantofi. Am nevoie de o pereche de pantofi eleganti, din piele, cu toc subtirel, inalt, dar nu foarte inalt, numai bun sa dansez o seara intreaga la petrecerea de crestinare a unui bebelus. 

Pentru ca am aflat saptamana trecuta de Eclipsa de Preturi de pe ZorileStore  care va incepe pe 18 Noiembrie, adica de campania de Black Friday cu reduceri de pana la 60% , am intrat din nou pe site la categoria de pantofi cu toc si am lasat inima sa aleaga:
M-a atras aceasta pereche de pantofi cu toc din piele, cu imprimeu floral pentru ca se potrivesc perfect cu tinuta aleasa de mine pentru evenimentul la care am de gand sa ii port si cu siguranta se  va asorta usor  la alte tinute, fie ele elegante sau chiar de birou.

Pe acest magazin online gasiti o oferta variata de produse: incaltaminte pentru femei, cat si pentru barbati, de la papuci la pantofi, de la balerini la cizme pana la incaltaminte de sport originala, chiar si imbracaminte, accesorii si echipamente pentru antrenamente sportive.  

Daca nu mai aveti rabdare pana la Eclipsa de Preturi si daca produsul dorit este marcat ca fiind din colectia Noua ( marcat cu bulina "Nou") , atunci ai sansa sa il cumperi cu 25% reducere daca lasi un mesaj echipei Zorile Store pe facebook fara sa mai astepti Black Friday. Spor la cumparaturi! 

sâmbătă, 12 noiembrie 2016

Rochii de toamna

Indiferent de anotimp, rochia reprezinta articolul meu preferat de vestimentatie. Cu toate acestea am observat ca odata cu venirea frigului dorinta mea de a purta rochii se diminueaza, in special toamna. Nu am nici o problema in a purta rochii iarna, rochii groase, crosetate, rochii calduroase, dar toamna este o mare dilema in cazul meu.  Trecerea de la cald la rece este prea brusca pentru ceasul meu intern si uniforma mea se schimba din rochie in blugi. Anul acesta mi-am pus in cap sa trec peste aceasta problema si am in plan reorganizarea garderobei mele. Vreau o colectie de rochii de toamna care sa ma scoata din impas, sa ma faca sa ma simt din nou feminina, sa trec peste apatia de sezon si nu in ultimul rand sa fiu in ton cu moda. Moda care imi place mie pentru ca de obicei nu ma prea intereseaza ce poarta restul lumii. Am scanat site-urile de profil si am gasit doua tipuri de rochii care ma atrag:
Rochiile in forma de A, cambrate in talie, cu decolteu rotund, la baza gatului sau in forma de V, cu manaca trei sferturi, cu pliuri care dau lejeritate si confort in miscare, din materiale usor elastice, cu sau fara curea in talie, pe diverse culori, cu mici insertii de dantela si/sau imprimeuri atragatoare.

Rochii midii: drepte sau conice, cu maneca lunga sau trei sferturi. Fiecare model are ceva aparte, ceva care le scoate din anonimat: nasturi decorativi, gulere asimetrice, combinatii interesante de materiale: jerseu cu catifea sau broderie cu dantela, jocul de culoare. 

Ambele modele de rochii pot fi adaptate cu usurinta la orice tip de ocazie: se preteaza la o tinuta office sau pot fi transformate cu usurinta intr-o tinuta de intalnire sau de seara prin schimbarea incaltamintei, de exemplu cu o pereche de pumps cu toc subtire si bot ascutit, iar cu accesoriile si coafura potrivite pot fi purtate chiar si la un eveniment gen botez sau eveniment de lansare de produs. 

Culorile mele preferate sunt cele clasice: negru, alb, rosu. Dar nu ocolesc nici mov, albastru, crem, bleumarin sau verde. De obicei aleg modelul rochiei, nu culoarea. Majoritatea rochiilor din aceste doua colaje se gasesc si pe alte nuante, dar am ales special mai multe modele de prezentat, in detrimentul culorii,  pentru diversitate.

Daca primul model de rochie avantajeaza orice tip de silueta pentru ca mascheaza burtica si colaceii, cred ca al doilea este mai pretentios. Asta nu inseamna ca persoanele mai plinute nu pot purta rochii mulate, depinde doar de preferintele personale. 

Un lucru important este ca aceste rochii se pot comanda pe lungimea potrivita inaltimii noastre pentru ca sunt lucrate in atelierul propriu de creatie si productie vestimentara A&D Fashion din Romania si ca au preturi destul de mici in comparatie cu altele. Numai bune pentru re-inviorat garderoba mea de toamna ... si a voastra!

 






vineri, 11 noiembrie 2016

NYX MATTE LIPSTICK SWEET PINK RUJ MAT

E a doua iarna la rand cand sunt obsedata de Nyx Matte Lipstick nuanta Sweet Pink, un mov intens mat:
Am scris si anul trecut despre el aici, dar am simtit nevoia sa ma laud din nou cu nuanta asta pentru ca imi place mult!
Cateva detalii pe scurt: rezista 6-7 ore pe buze, dar isi pierde treptat intensitatea. Nu usuca buzele. Anul trecut era 27 de lei, acum e 34 pe makeup-shop.ro Culoarea se poate construi treptat daca folositi o pensula pentru ruj. Mie imi place sa il aplic direct din tub. 
Dureaza o vesnicie: l-am folosit intens atat anul trecut si anul acesta si tot mai am ruj in tub. 

Sunt curioasa sa vad ce reduceri o sa aibe de Black Friday pentru ca imi doresc sa mai incerc cateva nuante. Altfel nu ma lasa inima sa cumpar stiind ce pret avea si mai ales ca eu l-am luat la reducere cu 22 de lei. Diferenta nu e mare, dar totusi cum a  trecut anul si gata au mai adaugat 7 lei la pret? Nu imi convine :))

miercuri, 9 noiembrie 2016

Orly Epix Overexposed

Am cumparat nuanta Overexposed din gama Orly Epic Flexible Color anul trecut la targul Cosmetic Beauty Hair de la Romexpo pentru ca mi-am dorit un alb pur, mat, rezistent, care sa arate bine pe unghii, fara striatii, fara santuri, fara urme inestetice si cu toate ca am ales o oja scumpa - in jur de 52 de lei - nu am avut noroc, am probleme cu ea si ma enerveaza maxim.
Pe eticheta scrie ca orice imperfectiune se auto-repara pana la uscarea completa, dar eu nu am observat acest acest lucru. Se vede clar pe unghii ca sunt zone cu probleme, unde culoarea nu este uniforma. 
Aceasta oja trebuie folosita in combinatie cu top-coatul din aceeasi gama pentru rezultate optime, dar eu l-am incercat cu alte doua ( top coaturi)  de la alte firme si am avut aceleasi rezultate. 
Se recomanda pilirea usoara pe suprafata unghiei si stergerea lor cu alcool inainte de a aplica 2 straturi de culoare iar apoi un strat de top coat. Eu recunosc ca am sarit peste primii 2 pasi. Poate din acest motiv am probleme cu aceasta oja. Pe de alta parte am citit pe net pareri despre gama aceasta si o tipa care a indeplinit toti pasii pe o mana si pe cealalta nu, nu a observat nici o diferenta intre ele. Nu stiu ce sa mai cred.
Oja trebuie aplicata in strat super mega subtire si trebuie asteptat sa se usuce complet, altfel se strica garantat. De cateva ori am aplicat un singur strat mai gros si in cateva ore au aparut mici gaurele in oja, super inestetice. Alta data s-a crapat oja pe toata suprafata unghiei. Arata chiar misto, aveam impresia ca am desenat o retea de vene si vinisoare pe unghie. Ca rezistenta e praf. Daca va uitati bine in poze se vede ca s-a dus de pe varfuri si am facut aceste poze in prima zi la cateva ore dupa aplicare. Partea buna e ca au rezistat asa vreo 4 zile, adica nu s-a stricat mai grav. Le-am mai tinut inca 2 zile dupa, dar s-au tocit rau varfurile.  Totusi la banii astia vreau perfectiune! Cate oje nu cumparam eu cu 52 de lei? :)) 

Ca sa fiu in ton cu vremea de afara am lipit cateva frunzulite razlete. Pe total imi place aspectul. O manichiura de toamna destul de reusita zic eu. 

PS: se usuca greu, foarte greu. Pe ambalaj scrie uscare rapida in 8 minute fara lampa. In ce galaxie 8 minute inseamna rapid? Probabil nu au auzit de oja care se usuca intr-un minut, imi scapa acum numele, dry in 60 seconds.  

luni, 7 noiembrie 2016

Produse terminate, 29

Nu stiu cand a trecut Septembrie, Octombrie nici atat. Am terminat cu mobilatul casei, am fost si la mare, mai trebuie sa inchid balconul, a trecut si ziua mea, ma batea gandul sa imi fac unghiile cu tematica de Halloween, dar pana la urma am ales niste frunzulite de toamna si uite asa am ramas cu  buzunarul gol si cu o punga plina de ambalaje terminate:
Cam asa de prezinta productia mea de cosmeticale consumate in Septembrie si Octombrie:
1) Gel spumant ACM Sebionex, cu review aici
2) Gel de dus marca Auchan: destul de ok, l-am folosit mai degraba pe post de spuma de ras. 
3) Lotiune tonica Anian, cu review aici
4) Apa termala Ivatherm: terminata intr-o saptamana la mare. Cand simteam ca ma arde prea tare Soarele si nu aveam chef sa intru in mare ma racoream cu putina apa termala. Sau cand simteam nevoia sa imi spal fata pentru ca batea vantul prea tare si aveam impresia ca am nisip pe ten. 
5) Sapun lichid hidratant L'Angelica Officinalis cu vanilie: miroase super, e cremos, hidratant, tot ce vrei de la un sapun. Imi place mult. Cumparat din Cora. Costa in jur de 10 lei, nu mai retin.
6) Sapun lichid NutriSkin Acai Berry de la Fa: este alt preferat de-al meu.
7) Balsam pentru par de la Kallos: netezeste parul si il lasa moale si fin. Adica fix ce trebuie sa faca un balsam! Si fix exact ce nu imi place mie :)) Mai mult de 2 ani de zile mi-a luat sa termin sticla asta pentru ca nu l-am prea folosit. Am eu parul destul de fin si moale, dar folosesc balsam ca sa nu zic ca nu am grija de el. 
8) Sampon cu chinina si vitamina B de la Klorane, cu review aici
9) Demachiant bifazic cu ulei de masline de la Ziaja, despre care am scris pe blog aici
10) Solutie pentru lentile de contact Laim Care. Se foloseste pentru igiena lentilelor si pentru rehidratarea acestora. Nu fac deosebire intre ea si solutia pe care o folosesc in mod normal de la ReNu Plus. Atata timp cat nu ma ustura ochii de la ea sunt multumita. Si da, am incercat mai demult o solutie pentru intretinerea lentilelor de contact de la care ma ustura ochii, nu mai retin acum numele.
11) Lentila de contact TopVue Air Monthly Plus, cu review aici
12) Lentila de contact TopVue Air Monthly : este diferita de TopVue Air Plus. Nu mi-a placut asa de mult ca cele in varianta Plus. Se simte si se vede o diferenta la maleabilitatea lentilei. TopVue Air este mai moale ( ca material) decat TopVue Air Plus, dar mie imi place varianta mai tare. O simt incomod in primele secunde de la aplicare, in cazul lentilelor Plus nu mi se intampla asta. Senzatie dispare repede, dar tot nu imi place sentimentul. 
13) Spider Lash Deep Black Mascara de la Flormar, cu review aici 
14) Suport de lentile, il schimb de fiecare data cand termin solutia de curatat lentilele sau cand apuc sa cumpar carcase goale. De obicei in cutia solutiei se gaseste si un suport. Dar sunt si separat de vanzare. Depinde de cat de mult "se murdareste" sau de dispozitia mea. 
15) Lubristil - picaturi artificiale pentru ochi sau pentru reinviorarea rimelului, v-am povestit eu aici procedeul. 
16) Apa de gura GUM Ortho: putin mentolata, nu arde gura, buna pentru cine vreau o apa "cuminte", are un gust destul de placut.
17) Xhekpon crema cu colagen si aloe vera de la Vectem. Imi place, am mai folosit-o in trecut, tot in varianta mostra. O puteti gasi si in alte articole cu produse terminate de pe blog. 
18) Pasta de dinti Sea Minerals de la Splat : am primit aceasta mostra de la o prietena care a participat la campania Buzzstore cu pasta de dinti. Am folosit-o in vacanta, tin minte ca era un gel verde, putin mentolat. Altceva nu mai retin. 
19) Servetele umede Toutjours: preferatele mele pana in acest moment. De cand m-am mutat nu mai am Lidl la indemana asa ca nu stiu daca o sa mai am de unde le cumpara.
20) Dischete demachiante Cleanic, cumparate la promotie, pachetul mic a fost lipit de cel mare. 
21) Dischete demachiante Bella. Bella si Cleanic sunt preferatele mele in acest moment, cumpar ce gasesc la raft, iar daca le vad pe amandoua iau cate un pachet din fiecare :))
22) Plasturi, diverse marci. M-a distrus maxim o pereche de ghetute, chiar daca sunt din piele, au un fel de intaritura la spate care ke impiedica sa se muleze pe piciorul meu. Am cumparat spray de stretching, am incercat trucul cu apa la congelator, am pus spirt, crema si degeaba. Inca ma jeneaza. 
23) Periute intradentare de la GUM de unica folosinta, arata ca o scobitoare cu peri, nu ca periutele intradentare despre care am scris mai demult aici
24) Servetele umede Senzate: cumparate din Cora, imi place mult parfumul, dar sunt cam micute, subtirele fata de altele. Totusi sunt bune la nevoie, am mereu in geanta un pachet.
25) Capsule de drojdie cu Seleniu Organic de la Dacia Plant, pentru unghii si par. 
26) Vitamine pentru piele, par si imghii Perfectil Original Triple Active. Nu am vrut sa le folosesc pentru ca nu m-am inteles cu ele. Am inghitit doar 2 capsule, doua zile la rand si de fiecare data cand le-am luat mi s-a facut rau. Mi-au dat palpitatii, m-am inrosit, m-au trecut toate apele, o senzatie de ceva blocat in gat. O stare foarte naspa si am renuntat la ele. Le-am aruncat intr-un sertar si acolo au ramas pana m-a apucat curatenia prin pastile si am vazut ca au expirat. Am dat destul de mult pe ele, in jur de 55 de lei, dar cred ca am eu o reactie negativa la ele. 

Acestea au fost produsele terminate de mine in ultimele 2 luni. Voi ce ati mai consumat? 

sâmbătă, 5 noiembrie 2016

Cizme de iarna de pe ZorileStore.Ro

De Black Friday aveam in plan sa imi cumpar un aparat de aer conditionat, dar soarta a avut alte planuri pentru mine: m-am pricopsit cu un catel abandonat  care mi-a dat bugetul peste cap pentru ca are nevoie de ceva ingrijiri medicale pe termen lung destul de costisitoare. Si uite asa m-am trezit ca in loc sa urmaresc site-urile cu profil de climatizare, acum vanez ofertele pentru imbracaminte de caini si cizme de iarna pentru femei pentru ca nu am nimic potrivit pentru a invinge noroaiele si ulitele neasfaltate din Popesti Leordeni. 
Pentru catel am luat deja o bluzita, iar pentru mine am pus ochii pe doua perechi de cizme si astept cu mare nerabdare Black Friday la ZorileStore.Ro care incepe pe 18 Noiembrie si vine cu reduceri de pana la 60%. 
Am ales aceste modele pentru ca am pulpa destul de mare si imi este greu sa port blugii in cizme: ori ma strang ori nu incap, iar cu aceste doua perechi de incaltaminte te poti incalta rapid la orice ora din zi si noapte, indiferent de cum esti imbracata, in blugi, pijamale, orice si pentru cine are catel si vrea sa fie plimbat la miezul noptii, stie cat de important este acest aspect. Apoi mi-am dorit sa fie cizme inalte si imblanite, cat mai inalte pentru ca sunt destul de friguroasa si daca nu imi este frig la picioare si la cap, atunci pot sta oricat afara. Urmatoarea cerinta a fost materialul: piele, pentru ca vreau sa respir si sa ma simt bine in ele. Si nu in ultimul rand aspectul: imi plac pentru ca ma atrage forma, modelul. Chiar daca le cumpar ca sa imi plimb cainele asta nu inseamna ca nu o sa le port si in oras sau la birou. Imi place "tot pachetul". Singurul motiv pentru care stau pe ganduri este diferenta de pret intre ele: a doua pereche costa aproape dublu decat prima si bineinteles ca a doua imi place mai mult. Dar  astept cu nerabdare Eclipsa de preturi pe ZorileStore adica campania de reduceri de Black Friday sa vad ce reducere o sa aibe produsele alese de mine. Eu sper la reducerea maxima de 60%. Wish me luck! 

joi, 3 noiembrie 2016

Balsam de buze Super Silky Lips Farmasi, Review

Am zarit balsamul pentru buze Silk And Grape Seeds Super Silky Lips de la Farmasi cand stateam la o coada interminabila intr-un magazin din Doraly ( complex comercial gen Europa sau Dragonul Rosu), l-am luat de pe raft sa ii citesc eticheta si pana la urma am ramas cu el in cos.
Nu stiu ce m-a atras mai intai: pretul sau faptul ca e cu aroma de struguri :)) Probabil ambele. La un magazin "normal" acest balsam costa in jur de 6 lei, dar eu am dat 3 lei pentru ca l-am luat dintr-un magazin cu preturi de angro. 
Intr-un fel ma asteptam sa fie foarte colorat, mov intens ca ambalajul si strugurii din fotografie, dar de unde, abia ofera ceva culoare buzelor, nu este foarte notabila. Slab, dar dragut. 
Problema mea majora cu acest produs este mirosul. Prima data cand il aplici pe buze are miros de gaz! Si nu sunt singura care spune asta, l-am testat cu inca 2 prietene pentru ca am crezut ca sunt eu nebuna initial :)) Partea buna e ca in cateva secunde dispare. Nu are gust, doar acest parfum neplacut care dispare repede. Contine vitaminele A si E care formeaza un fel de bariera, o pelicula pe buze, care impiedica sa se usuce si mentine buzele hidratate. In timp culoarea dispare, dar senzatia de buze catifelate ramane. Nu cred ca o sa fie suficient de hranitor la iarna, dar acum pe timp de toamna este suficient. 

Sunt curioasa sa stiu daca sunt eu atat de ghinionista incat am nimerit un lot prost sau chiar asa sunt toate, dar sincer eu nu mai am curaj sa cumpar alt balsam de la Farmasi. Voi l-ati incercat cumva, sau macar alta aroma?