joi, 31 august 2017

8in1 Eveline Total Action Intensive Nail Conditioner si MAximum Growth Review

De cateva luni nu mi-am mai colorat unghiile cu oja pentru ca am  folosit tratamentul 8 in 1 de la Eveline Cosmetics pentru intarire, impotriva ruperii, contra exfolierii si crestere rapida. Tratamentul se aplica zilnic cate un strat, timp de 4 zile, se sterge si iar de la capat.

Nu am dus lipsa de culoare  pentru ca acest tratament are o culoare albicioasa pe unghii cu particule sclipitoare prin el, asa ca aveai impresia ca sunt data cu oja arginti.
Mi-a facut bine acest tratament, am vazut rezultatele cam dupa vreo 3 saptamani, nu s-au mai exfoliat deloc, am reusit sa imi mentin unghiile la o lungime acceptabila, dar inca mi se mai rup din cand in cand. Se rupe foarte putin de unde incepe sa se dezlipeasca unghia de deget si asta inseamna ca trebuie sa le tai din carne. Daca inainte mi se rupeau saptamanal cateva unghii, de cand folosesc tratamentul acesta mi s-au rupt 2 unghii in 3 luni. Un progres considerabil. 
 dupa 1 luna de tratament

Am incercat acelasi tratament si pe varianta cu Gold Shine in loc de Silver, adica mici particule aurii in loc de cele argintii, diferenta mare intre ele la culoare nu este, doar putin in lumina soarelui, iar ca efecte sunt identice, la fel de bune. Iar ultima data am cumparat varianta de tratament simplu, fara particule sclipitoare prin el, care trebuie sa recunosc ca nu prea imi place din punct de vedere estetic pentru ca este prea simplu, un alb laptos.

Singurul aspect negativ al acestui tratament daca pot sa ii spun asa este faptul ca are un miros super intepator in momentul aplicarii si uneori daca stau cu ochii foarte aproape de unghie cand il aplic incep sa plang. Stau aproape cu ochii pentru ca am ceva probleme cu vederea, banuiesc ca persoanele normale nu ar avea acest inconvenient. Mirosul persista foarte putin, cat timp se usuca unghiile si cum acest tratamentul se ususca super rapid nu e o problema prea grava. Sincer, nici nu bag in seama acest aspect avand in vedere cat bine mi-a facut acest produs!

Tot din aceeasi gama am folosit si tratamentul intensiv pentru cresterea unghiilor Eveline Maximum Nails Growth, care din pacate la mine nu a prea folosit, in sensul ca nu am observat nici o crestere rapida a unghiilor, la mine dureaza cam o luna de zile sa imi creasca unghiile la o lungime acceptabila, adica jumatate de centimetru, pentru ca patul meu unghial are doar 1 cm.   

Tratamentul pentru crestere se aplica cate un strat timp de 5 zile, dupa care se sterge si se reia ciclul de 5 zile. Se presupune ca dupa 10 zile unghiile cresc mai repede si mai lucioase. 
 
Jumatate de centimetru de unghie crescuta intr-o luna de zile nu mi se pare  crestere rapida, este fix ritmul meu normal de crestere al unghiilor mele. Ori ca folosesc tratamentul pentru cresterea unghiilor ori ca nu ma dau cu nimic, tot acelasi rezultat obtin. Asa ca pentru mine Eveline Maximum Nails Growth nu mi-a folosit la nimic, nu voi recumpara acest produs pe viitor.

Am inceput sa folosesc acest tratament inainte sa ma dau cu orice oja, iar unoeri si peste oja colorata pentru ca am observat se ma tine mult mai mult. O oja care in mod normal ma tine 2-3 zile, acum pot sta linistita si 2 saptamani fara sa se ciobeasca. 

Acest produs se gaseste de obicei in farmacii, dar l-am vazut si la cateva magazinele de cartier sau cele din incinta metroului care comercializeaza produse cosmetice. La Farmacia Tei costa 9 lei, la metrou 15 lei.

Preferatul meu este tratamentul 8 in 1 Silver Shine, urmat de cel Gold Shine, iar pe ultimul loc cel simplu, fara particule prin el, top din punct de vedere estetic, pentru ca la efecte sunt identice. 

Am o sticla la birou, una acasa si una in geanta pentru situatii de urgenta. Imi place acest produs atat de mult incat il am tot timpul cu mine, nu cumva sa se intample ceva si sa fiu nepregatita.

 

joi, 24 august 2017

Ce fel de CADOU sa ii oferi iubitului tau, in functie de OCAZIE

Fie ca de abia ti-ai cunoscut partenerul cu cateva saptamani in urma sau, din contra, sunteti impreuna de ani intregi, fiecare ocazie speciala trebuie marcata prin gesturi deosebite. Astfel, zile precum onomastica sa, ziua de nastere, Craciunul sau aniversarea voastra sunt ocaziile perfecte pentru a-i dovedi iubirea si aprecierea ta.

Iata cum iti poti surprinde partenerul de fiecare data, cu un cadou INEDIT!
  •  De ziua lui de nastere

Ziua de nastere a iubitului tau este speciala, astfel ca trebuie sa profiti de ocazie pentru a-i transmite sentimentele tale sincere. Daca locuiti impreuna, surprinde-l dimineata, imediat ce se trezeste, cu un mic dejun delicios, care sa il rasfete inca de la primele ore ale zilei. Daca nu locuiti in aceeasi casa, trimite-i un mesaj original, pe care sa il citeasca exact atunci cand deschide ochii. Cu siguranta, va fi placut impresionat! In plus, ofera-i si un cadou material, gandit special pentru el. Gasesti cu un simplu click aici cele mai stylish camasi barbatesti, dintre care sa o alegi pe cea potrivita lui. In mod sigur, va arata senzational purtand-o!
  • De Craciun

Craciunul este un alt prilej pentru a trai momente de vis, alaturi de partenerul tau. De aceea, poti opta pentru un dar special, de care va puteti bucura impreuna. Comanda de la VINexpert.ro cadouri de CRACIUN pt. el, precum seturile atent concepute. Acestea contin o sticla de vin de cea mai buna calitate, pe care o puteti savura la lumina lumanarilor, precum si delicatese fine: ciocolata, trufe belgiene sau terina de Alsacia. Completati experienta cu impodobirea bradului de Craciun si petrecerea unei vacante in doi, la o cabana de la munte, daca va atrage acest lucru. 
  • Cu ocazia aniversarii voastre

Ziua in care v-ati cunoscut poarta o semnificatie profunda, asa ca merita sarbatorita, in fiecare an. Pentru aceasta ocazie, este recomandat sa apelezi la un cadou bazat pe experienta, mai degraba decat pe ceva material. Asadar, poti planifica o cina romantica, intr-unul dintre locurile voastre preferate, sau un picnic relaxant, in doi. De asemenea, daca ai un spirit artistic si creativ bine dezvoltat, poti concepe un cadou inedit. Scrie, pe mai multe fasii de hartie, cate un motiv pentru care il apreciezi pe iubitul tau. Impatureste biletelele si pune-le intr-un borcan, pe care il vei decora, ulterior. Daruieste-i creatia ta partenerului, care va ramane uimit, cu siguranta, de inventivitatea ta!

Asadar, pune in practica aceste tips-uri, atunci cand se iveste ocazia. In plus, tine minte ca nimic nu spune „te iubesc!” mai bine decat un gest sincer, spontan, facut din adancul sufletului!






luni, 21 august 2017

Produse terminate, 34


Nu-mi vine sa cred ca a trecut si jumatatea lunii August. Peste 2-3 saptamani e oficial toamna, dar sper sa tina vremea buna mai mult cu noi. Nu sunt pregatita moral pentru ploi si vant. Cam asa se prezinta colecta mea de produse consumate in Iulie:
1. Crema Sebium Pore Refiner
2. Gel de curatare Sebium Global
3. Crema Sebium Mat
4. Gel de gomaj Sebium 
Despre aceste 4 produse de la Bioderma am scris mai pe larg aici.  
5. CC Cream Osiris Avise: nu mi-a placut textura acestui produs, prea lichida si nici nuanta nu mi sa potrivit, este mult prea inchisa pentru mine. L-am aruncat intr-un sertar, nu stiu ce aveam de gand sa fac cu el, iar acum am observat ca a expirat. 
6. Pensula pentru blush din gama Eco Tools: a inceput dintr-o data sa se dezintegreze: pica smocuri, smocuri din peri. Imi pare rau de ea, mi-a placut sa o folosesc, imi place cum arata si nu inteleg de ce s-a stricat asa repede. Am setul de mai putin de un an. Si este original, cumparat de pe iherbs.
7. Creion fard VeryMe mov de la Oriflame (cred?!): rezistent pe pleoape, nuanta placuta, l-am folosit candva, dar pentru ca nu imi aduc aminte de cand il am inseamna ca e destul de vechi si probabil a expirat, asa ca nu mai are sens sa il tin. 
8.  Creion dublu VeryMe alb-negru de la Oriflame (cred): foarte slab pigmentat, nu l-am folosit mai deloc. Albul nu se vede deloc, iar negrul ma enerva pentru ca nu era negru. 
9. Luciu pentru volumul buzelor Plump Pout de la Avon: se vedea un efect de volum al buzelor. Dupa aplicare ai o senzatie de intepaturi in buze. Nu doare, dar cred ca pune sangele in miscare rapid sau e un fel de reactie de inflamatie pentru ca pe moment buzele par mai voluminoase. 
10. Baton pentru tratarea petelor si a cosurilor ClearSkin de la Avon: nu am apucat sa folosesc acest produs. Am uitat de el si a expirat, asa ca nu stiu cum este.
11. Pudra de la Oriflame din gama The One:  in ultima perioada pe alocuri aveam impresia ca incarca fata, adica se vedea ciudat peste fondul de ten. Ma gandesc ca a imbatranit, o am de ceva vreme, asa ca am preferat sa o arunc chiar daca nu am terminat produsul. Inainte nu pateam asa. 
12. Spray anti perspirant Odaban:  se recomanda persoanelor care transpira foarte mult. Este mai degraba un produs "medicinal", nu cosmetic. Se foloseste o data pe saptamana si opreste  transpiratia. Nu este deodorant, nu se foloseste gen parfum. nu mascheaza mirosurile neplacute, pur si simplu opreste transpiratia. Adica nu mai vezi pic de apa pe tine. Indicat persoanelor care chiar au probleme neplacute cu transpiratia. 
13. Demachiant bifazic pentru ten mixt/gras de la Shea Cosmetics: nu mi-a placut acest miros, de la miros pana la efecte. Nu demachieaza bine, trebuie insistat mult, este uleios. Mi-a placut ca este un produs cu ingrediente naturale, produs de o firma romaneasca, dar nu se ridica la asteptarile mele. Intre timp a si expirat, asa ca ne despartim. 
14. Solutie pentru indepartat oja Victoria: nu stiu daca contine acetona sau nu, nu am priceput limba de pe ambalaj, dar inclin spre nu pentru ca sterge oja ceva mai greoi si miroase destul de placut, dulce, nu clasica aroma intepatoare de acetona. 
15. Solutie de curatat lentilele Renu Multiplus.
16. Lentile de contact TopVuePlus.
17.  Masca pentru fata cu capsuni de la 7Heaven: habar nu am pentru ce este, puncte negre, hidratare sau mai stiu eu ce. Nici nu am citit eticheta pentru ca era in franceza ca oricum nu pricepeam mare lucru. Intre timp am aflat ca firma si-a schimbat denumirea, asa ca e destul de veche masca asta, trebuia consumata.
18. Rezerva sapun lichid Dove, varianta clasica
19. Gel de dus Buna Dispozitie de la Klorane, aici am scris mai multe vorbe despre el.
20. Ulei pentru corp de la Nivea, Soft Oil: miros placut, catifeleaza pielea. Daca este folosit pe pielea uscata este enervant de uleios, simt nevoia sa il sterg cu prosopul, in schimb daca este folosit pe pielea umeda nu mai ai aceeasi senzatie de disconfort. Este perfect pentru un masaj tocmai pentru ca intra asa de greu in pielea uscata, in schimb daca vreti doar hidratare dupa dus recomand sa il folositi pe pielea umeda.
21. Demachiant bifazic pentru ochi de la Nivea: cred ca este a treia sau a patra oara consecutiv cand cumpar acest produs. Super eficient, super bun, pret bunicel. 
21.  Sapun lichid Dove cu vanilie si unt de shea: aroma mea preferata in acest moment. Nu m-am saturat inca de ea.

22. Dischete demachiante Cleanic
23. Dischete demachiante Family: calitate buna, apropiata de Cleanic, pret mai mare in schimb. In comparatie nu merita sa dau mai multi bani pentru ceva ce pot lua la mai putin. 
24. Betisoare igienice Septona: corectez machiajul cu ele, asa ca am o fixatie sa fie "batul" lungut gros, iar capul infasurat in bumbac pe masura. Fara nici o aluzie la alte chestii :))) 
25. Balsam Color Expert: cel din cutia de vopsea, niciodata nu il termin pe tot cand ma vopsesc si il folosesc treptat.  

Pentru ca in primele 2 saptamani din August am fost in cocnediu, nu prea am cine stie ce produse terminate acum, dar v-am bombardat deja cu lista pentru Iulie, asa ca am luat si eu o pauza!




vineri, 18 august 2017

Curs la distanta de inspector Resurse Umane de la Eurocor, 2

De 2 zile m-am intors din concediu, dar nu mi-am intrat in paine nici pana acum. Se presupune ca te intorci odihnit, cu forte proapsete, dar eu  m-am intors si mai obosita decat am plecat, plus cu cateva tendinte de depresie post-concediu :)) Nu mi-au ajuns 2 saptamani, aveam nevoie de mai mult timp liber.
Inainte sa plec in concediu am primit al doilea caiet de lectii din cursul de Inspector de Resurse Umane de la Eurocor, dar nu mi-a stat gandul deloc la el. Abia azi am rasfoit si eu putin carticica si am citit primele pagini. Am in plan sa-mi fac si temele in acest weekend, nu de alta, dar simt ca am cam intarziat. Dupa cum v-am spus anterior, nu e nici o graba, poti invata in ritmul tau, nu te impinge nimeni de la spate cu nuiaua, dar deja au trecut 3 saptamani de cand am primit cursul si nu vreau sa treaca si mai mult pana il parcurg. 

Din primele pagini am observat ca se continua subiectul organigramei cu care s-a terminat utima lectie si se aprofundeaza subiectul despre regulamentele interne si fisele de post. 
Daca la prima tema am avut de rezolvat 2 exercitii, acum este doar unul, unde ni se cere sa realizam organigrama firmei pentru care lucram. Daca fac ce mi se cere, scap repede pentru ca este o firmulita micuta, fara cine stie ce comportimente bine conturate, dar daca am chef de scris atunci bag din burta si scriu pentru firma la care mi-ar placea sa lucrez!

Trebuie sa mai citesc de cateva ori lectiile ca sa imi intre in cap si apoi ma apuc de teme. Va tin la curent. Wish me luck!

Daca va intereseaza mai multe detalii despre acest curs online sau despre orice alt curs la distanta din programa Eurocor, puteti afla mai multe informatii de pe site-ul lor oficial www.eurocor.ro  


luni, 7 august 2017

TAG, INGRIJIREA TENULUI

Acest tag circula de ani de zile prin blogosfera, dar eu abia acum ma incumet sa raspund la el. O sa povestesc ce folosesc eu, ce imi prieste mie. Asta nu inseamna ca va indemn pe voi sa faceti la fel, pana la urma fiecare isi cunoaste "fata". Unele raspunsuri pot varia in functie de anotimp, dar azi o sa vorbesc strict despre rutina tenului meu pe timp de vara!
 1. Descrie rutina ta de ingrijire a tenului in 5 cuvinte
Curatare, tonifiere, tratament preventiv antiacneic, hidratare, protectie solara. Sau daca vreti produse le-as scrie aastfel: apa micelara Sensibio H20, lotiune tonica ( nu imia duc deloc aminte marca in acest moment), crema Sebium Global care tine loc si de hidratare in anumite momente. Alteori folosesc inca o crema tot de la Bioderma sau Vichy, iar ultimul pas este bb-creamul cu protectie solara, acum pe timp de vara cel de Bioderma pentru piele sensibila  AR BB Cream.

2. Care este tipul tau de ten?
Un ten mixt, cu tendinte acneice, gras in zona T si pe pometi, normal cand nu am episoade acneice. Indiferent de cuma rata tenul meu, folosesc mereu tratamentul preventim impotriva acneei si cu toate astea uneori ma mai trezesc cu 2-3 cosuri pe fata. Nu va ganditi ca am explozie, dar mie inca imi e frica de perioada adolescentei cand aveam fata praf :))

3. Cel mai bun inamic impotriva cosurilor
Brevoxyl, care din pacate nu se mai gaseste la noi pe piata. Am cumparat din farmacie un produs cu ingredientul activ din Brevoxyl, dar din pacate e apa de ploaie, nu e bun la nimic. Si cand ma gandesc cat de scump e, aproape dublu de cat era Brevoxylul imi vine rau. Totusi Sebium Global ma ajuta. Nu mai are aceeasi putere ca la inceput, nu mai e la fel de rapid, dar inca functioneaza pe tenul meu.

4. Care este produsul tau preferat pentru ingrijirea tenului?
Greu de ales. In cazul meu teama de acnee primeaza in acest moment, asa ca as alege Sebium Global, dar incet incep imi e frica si de imbatranire, asa ca sunt importante si cremele anti-aging sau cele hidratante.

5. Servetele demachiante: da sau nu?
Un mare NU! Poate pentru ca nu am intalnit un produs de acest gen care chiar sa isi faca treaba, sa nu mai ramana pic de urma de machiaj. Le folosesc si eu in cazuri extreme, dar tot nu imi simt fata curata dupa ele si se vad inca urme de rimel.

6. Toner: da sau nu?
Depinde. Am folosit mereu toner pana m-am oprit acum cativa ani, fara un motiv anume, iar recent m-am apucat sa folosesc din nou, pentru ca am primit cadou un produs. Rolul acestui produs este de a elimina resturile de machiaj, de a restabili ph-ului pielii ( desi multe produse nu il mai destabilizeaza) si de a inchide porii. Pentru tenul gras si mixt cred ca nu trebuie sarit peste acest pas. Acum depinde doar de voi. Acum eu folosesc, maine cine stie?

7. Produse high end pentru ten sau pentru machiaj?
Pentru ten. Cu ce ma ajuta un machiaj cu produse high end daca atunci cand ma demachiez tenul meu arata ca naiba? Cred ca rebuie ajuns la un echilibru. Produse bune pentru ambele categorii. In viziunea mea asta nu inseamna high end. Sau acum depinde ce inseamna high end pentru voi. La mine de exemplu nu dau mai mult pe o crema de 100-120 de lei si atunci ma cam doare sufletul, dar cumpar pentru ca stiu ca mi se potrivesc, desi majoritatea cremelor pe care le folosesc acum de la Bioderma sunt in jur de 50 de lei bucata. Si asta pentru ca le cumpar de la Farmacia Tei, in alte parti sunt mai scumpe.  O masca de fata poate sa fie si in jur de 200 de lei, dar asta pentru ca stiu ca ma tine o vesnicie. Nu e chiar high end, dar nici low. Eu sunt undeva la mijloc. 

8. Care este cel mai ciudat produs pe care l-ai folosit pentru ingrijirea tenului? 
O crema care se foloseste pentru iritatiile la ugerele vacii :)) imi scapa acum numele, dar se presupunea ca e buna pentru acnee. Nu pot sa zic ca am vazut imbunatatiri in acest sens, dar e foarte hidratanta in schimb. Stiu ca o foloseste si Shania Twaine. 

9. Cele mai bune sfaturi pentru ingrijirea tenului?
Folositi produse adecvate tipului vostru de ten. Daca nu stiti ce ten aveti, atunci o vizita la dermatolog va va lamuri. 

Nu nominalizez pe nimeni, dar daca va plac intrebarile astept raspunsurile voastre in comentarii sau pe blogul propriu, daca imi lasati link. 



miercuri, 2 august 2017

TAG, IUBESC VARA!

Imi e greu sa aleg un sezon preferat, fiecare are plusuri si minusuri, dar daca tot e vara, in acest moment pot sa spun ca da, iubesc Vara! 
1. Ce iti place cel mai mult vara?
Hainele! Nu suport sa fiu infofolita, simt ca ma ingreuneaza hainele de iarna, blugii lungi, geaca matlasata, fularul pana in gat, asa ca vara stau mai mult in rochii. Imi place si vremea, nu ma refer la temperatura, ci la lumina, imi da un sentiment de bine doar cand vad cat e ziua de lunga. 

2. Te bronzezi cu usurinta sau te arzi?
Ma ard cu usurinta si ma bronzez foarte greu. De cand am inteles cum sta treaba cu protectia solara nu ma mai ard, folosesc produse cu factor 30/50+ si le aplic des, dar nici nu ma bronzez foarte tare. Se vede diferenta, dar prin comparatie cu prietenele mele la sfarsit de vacanta ele sunt negre si eu par  langa ele ca si cum abia mi-as incepe vacanta. 

3. Bautura pe care o preferi
Coca-Cola! Mi-as dori sa spun apa, dar de ce sa mint. Imi place Cola, desi de cativa ani beau doar Cola Zero. Uneori storc si putina lamaie sau lime in ea, nu imi place varianta de pe raft cu lime si prefer sa imi adaug singura suplimentul de acreala :)

4.  Mancarea pe care o preferi
Greu de spus. Probabil pentru ca nu mananc mancarea preferata prea des, adica cartofi prajjiti cu snitel. Poate o data la cateva luni sa ma rasfat, altfel mananc snitel simplu, iar cartofi prajiti separat, tot asa la cateva luni. Cel mai des mananc pui la cuptor sau la rotisor. Imi place, dar nu pot sa spun ca o prefer. O tolerez.

5. Piesa vestimentara care iti place cel mai mult.
Rochia! Niciodata nu am avut o singura rochie preferata, imi plac mai toate rochiile pe care le am. Si zic mai toate pentru ca de unele m-am plictisit, dar la un moment au fost si ele preferate de le-am purtat atat de des incat m-am plictisit de ele. Le pastrez totusi, iar peste ani au sansa sa devina iar in top.

6. Oja preferata
In acest moment prefer un tratament pentru regenerarea unghiilor de la Eveline, este alburiu cu particule argintii prin el. De obicei prefer culoarea roz sau rosie, indiferent de marca.

7. Produsul cosmetic preferat
Black eyeliner, marca nu ma intereseaza prea tare.

8. Ce parfum folosesti?
Nu folosesc parfum de aproape 10 ani cred. Nu mai suport niciun miros pe piele. Imi plac in schimb cremele de corp cu aroma de cirese, vanilie, unt de shea sau de migdale. Uneori simt aroma lor cateva ore bune de la aplicare. 

9. Munte sau mare?
Depinde de moment. Cand imi place marea, cand muntele. Depinde mult si de companie. Cu o gasca pleci la mare, cu alta la munte. Nu pot sa aleg, merg si colo si colo.

10. Activitatea preferata
Daca nu stau pe net, nu ma uit la tv, nu citesc o carte, nu fac kangoo, atunci lenevesc in curte. 

11. Vacanta activa sau leneveala?
Hmmm, ambele. Depinde de locatie. Daca merg la noi pe litoral, nu prea ai ce vedea si zac pe plaja, daca plec la mare in afara, atunci avem ce vizita intr-o locatie noua. Daca aleg vacanta de city break, atunci clar umblam toata ziua. Minim una din fiecare pe an. Un oras/tara nou/a si un sejur la mare de obicei.

12. O amintire draga
Plajele din Zakynthos! De fapt tot sejurul de acolo. Sper sa ma intorc candva. Acum vreau sa bifez cat mai multe locatii, dar candva o sa incep sa revizitez locurile care mi-au placut cel mai mult. 
Daca si voi iubiti acest anotimp, astept sa va citesc raspunsurile in comentarii sau pe blog, daca aveti.