duminică, 29 aprilie 2018

Am incercat produsele #Lupilu

Inainte sa primesc un pachet cu diverse produse pentru bebelusi din gama #Lupilu de la Lidl Romania, nu stiam prea multe despre aceste produse. 

Stiam despre existenta lor pentru ca le-am vazut in magazine, dar nu am fost tentata niciodata sa le cumpar. Probabil pentru ca am primit alte recomandari de la doctori si mamici, sau poate pentru ca nu am vazut niciodata vreo reclama la ale. Intre timp acest lucru s-a schimbat, a inceput promovarea lor ca sa zic asa pe toate mediile de comunicare si daca nu testam inainte aceste produse, sa ma conving pe "pielea mea" sau mai bine zis a bebelusului meu, nu as fi avut atata incredere in ele si le-as fi clasificat la categoria "povesti de reclama". 

Eu am incercat urmatoarele produse:
  • Pireul bio cu mar si banana 
  • Pireul bio din cereale cu fructe
  • Uleiul de corp cu musetel
  • Servetelele umede Lupilu Confort
  • Scutecele marimea nr 5


Cea mai mare surpriza pentru mine a fost pachetul cu scutece, in sensul ca nu ma asteptam ca un scutec de unica folosinta atat de subtire, de usor sa fie atat de absorbant si atat de BUN! Fata de alte produse incercate de noi se simte la mana diferenta de greutate si de grosime. Sincera sa fiu ma asteptam sa treaca pipi prin el ca prin orice material. Dar nu, are in interior niste bilute sau gel, sau habar nua m termenii tehnici, care absorb umezeala, dar care in acelasi timp lasa pielea sa respire, sa nu se irite. Am fost putin speriata la inceput, cum sunt de fiecare data cand incerc un produs nou pentru bebelus, dar nu ama avut deloc probleme. Nu s-a iritat, nu am avut scurgeri, nu am avut accidente. Se spune ca poti sta 12 ore fara sa schimbi acest scutec, eu nu am incercat asta, noi adormim la 8 seara, nu schimban scutecul noaptea, dar la 6 dimineata cand ne trezim il schimbam, deci pentru 10 ore suntem asigurati.
Uleiul de masaj cu musetel ne place sa il folosim inainte de baita sau chiar in timpul baitei cand avem obiceiul sa o "tragem" de manute si de picioare. Majoritatea produselor cosmetice pentru bebelusi folosite de noi au in componenta musetel, asa ca eram familiarizati cu parfumul si ne place.
Il folosesc si eu, nu doar bebele :))
  



Cu pireurile bio , fie de fructe, fie din cereale cand ne intelegem cand nu. Cand mananca, cand nu. Nu stiu de ce face hazuri uneori, dar banuiesc ca e tot ca la noi: daca nu avem pofta de un anumit aliment il refuzam, chiar daca uneori nu ne mai saturam de el. Totul se rezuma la pofta. Am gustat si eu de curiozitate pireurile. Pentru gustul meu nu sunt destul de dulci, dar avand in vedere ca nu contin zahar adaugat nu e o surpriza. Rezista 2 zile in frigider de la deschiderea borcanelului pentru ca nu contin conservanti, asa ca sugestia mea ar fi un ambalaj si mai micut pentru ca e pacat sa se strice.  

Produsul cel mai putin preferat a fost reprezentat de servetelele umede din simplul motiv ca mie personal nu imi place parfumul lor, mi se pare unul chimic, foarte asemanator cu mirosul altor servetele umede de bebelusi care se gasesc la tot pasul si pe care la fel  nu le suport. Din toate servetelele umede pe care le-am incercat pana acum acestea sunt cele mai mari ca marime, ca dimensiune, deci tehnic vorbind ar fi fost cele mai bune, dar pentru ca nu imi place parfumul, e singurul produs pe care nu il voi recumpara din aceasta gama. 


Pe total, eu m-am inteles foarte bine cu produsele pentru bebelusi din gama #Lupilu si am capatat incredere in ele. Tu ce produse folosesti pentru bebelusul tau?  

miercuri, 25 aprilie 2018

5 îmbunătățiri ale mașinii pe care trebuie să le faci înainte de a veni vara

Temperaturile extreme se apropie de noi limite în vara anului 2018 si trebuie să fii pregătit din toate punctele de vedere pentru a face față situației. Tu trebuie să te hidratezi suficient și să consumi cât mai multe legume și fructe, dar mașina ta? De ea cum ai grijă?

Orice model de mașină ai, trebuie să te asiguri că pe timpul verii, aceasta este protejată la fel de bine ca un organism solicitat în permanență. Traficul infernal din orașe, căldura din asfalt, umiditatea sau aerul uscat sunt la fel de dăunătoare pentru componentele mașinii precum denivelările, plăcuțele de frână uzate sau consumabilele neînlocuite. Asigură-te că mașina ta este dotată corespunzător pentru lunile solicitante de vară. 

Află din acest articol ce îmbunătățiri trebuie să aduci autoturismului tău chiar înainte ca vara să-și intre cu totul în drepturi: 

1. Una dintre primele schimbări pe care este necesar să o faci privește anvelopele. Pentru a face față cu brio sezonului cald, Anvelope OFERTE ți-a pregătit cele mai bune opțiuni de cauciucuri de calitate. Schimbă vechile perechi cu unele noi, dacă știi că vara aceasta mașina ta va fi solicitată pe drumuri lungi. Special confecționate din materiale rezistente și cu striații care le conferă aderența necesară pe șosea, anvelopele de vară îți conferă siguranța de care ai nevoie. 

2. În cazul în care vrei să investești eficient pentru mai multe sezoane din an, verifica gama de anvelope all season, cu ajutorul cărora vei putea beneficia de avantaje pe termen lung. Acestea sunt utile, în special pentru drumurile scurte, oferind aceeași stabilitate la volan. 

3. Înainte ca temperaturile să urce excesiv în termometre, verifică instalația de aer condiționat a mașinii. Curățarea și igienizarea climei auto se impun de cel puțin două ori pe an, la începutul și sfârșitul sezonului cald, pentru a funcționa la capacitate maximă. Bacteriile, praful și alte resturi ajung în instalația de aer condiționat și pot afecta nu doar funcționalitatea acesteia, ci și sănătatea ta. Programează-ți o vizită la service pentru o curățare profesionistă. 

4. Înainte de cea mai aglomerată perioadă din an, cea a concediilor, verifică uleiul de motor. Fără  a duce mașina în service, poți arunca personal tu o privire. Astfel, în cazul în care uleiul are o culoare închisă și este în cantități reduse, trebuie schimbat numaidecât. De altfel, nu ai vrea să rămâi cu mașina în pană chiar în drum spre destinația de vacanță, nu?

5. Nu în ultimul rând, este nevoie să verifici plăcuțele de frână. Aceste consumabile pot ceda în orice moment, mai ales în urma traficului și ambuteiajelor de pe timpul iernii, creându-ți probleme când te aștepți mai puțin. Dacă alegi să înlocuiești anvelopele cu unele noi, profită de ocazie și roagă mecanicul să se asigure că frânele tale vor funcționa cum trebuie pe toată durata verii.

Abia după ce realizezi aceste mici, dar importante schimbări ale mașinii, poți spune că ești cu adevărat pregătit de vară!

marți, 24 aprilie 2018

Top 3 cele mai APRECIATE smartphone-uri ale momentului

Trăiești în plină eră tehnologică în care invențiile și lansările de produse care îți pot face viața mai ușoară sunt la ordinea zilei. Competiția între companiile mai mici sau mai mari este, de asemenea, remarcabilă din toate punctele de vedere, ducând la ridicarea permanentă a standardelor de performanță și la lansări frecvente de produse îmbunătățite. 

În acest nou context, telefoanele mobile sunt nu doar cele mai căutate device-uri, cât și cele care echilibrează piața de tehnologie datorită sistemelor tot mai avansate pe baza cărora funcționează. Telefonul nu mai este folosit doar pentru a face apeluri. Din contră, acestea devin tot mai rare, odată înlocuite de alte metode de comunicare precum mesajele vocale sau video, imaginile sau aplicațiile online care îți permit să comunici fără probleme la distanță, așa cum sunt Whatsapp, Skype sau Facebook Messenger. Astăzi îți poți chiar personaliza telefonul cu husele pentru Samsung J3 de la Lerato, ce transformă orice modele în adevărați competitori pentru ultimele smartphone-uri.  Pentru a fi apreciat, însă, orice smartphone trebuie să îndeplinească mai multe funcții concomitent, să aibă camere de fotografiat excelente capacitate impresionantă a memoriei și nu în ultimul rând, un design atrăgător. 

Fie că ești în căutarea unui telefon performant pe care să ți-l achiziționezi ori vrei doar să afli noutățile în domeniu, în acest articol găsești topul celor mai apreciate și vândute telefoane la nivel mondial: 

1. Lansat în septembrie 2017 pentru a celebra 10 ani de la lansarea primului iPhone, iPhone X a adus Apple câștiguri enorme, subclasând variantele 8 și 8 Plus, scoase pe piață în același timp, în ciuda prețului foarte ridicat. Cu această ocazie, s-au adus îmbunătățiri considerabile celui mai cunoscut smartphone din lume,

 cu un ecran mult mai mare, de 5,8”, o cameră foto-video îmbunătățită, de 12MP  și recunoaștere facială pentru deblocarea sigură a telefonului. Cu o tradiție de un deceniu și sute de milioane de telefoane vândute în toată lumea, Apple și-a păstrat renumele de lider inovativ al pieței.

2.  În strânsă competiție cu primul clasat se află Samsung S9, ultimul model de telefon inteligent lansat de compania sudcoreeană. Acesta impresionează prin ecranul și culorile deosebite pe care le capturează cu ajutorul camerei cu funcții performante variate. Realitatea augmentată pe care o pune la dispoziția cumpărătorilor este una dintre atracțiile acestui telefon, care oferă și numeroase posibilități de protejare a informațiilor personale, un factor decisiv care influențează mulți cumpărători. Dacă te numeri printre norocoșii posesori ai unui Samsung, intră pe www.LERATO.ro și protejează-l, la rândul tău, corespunzător. Prin caracteristicile tehnice unice, Samsung a reușit din nou să revoluționeze domeniul tehnologiei mobile, motiv pentru care se regăsește în topul celor mai buni.

3. Câștigând tot mai mult teren, Huawei a lansat recent modelul P20, cel mai sofisticat din gama sa. Nu cu una, nici cu două, ci cu 3  camere foto-video revoluționare, de 40, 20 si 8 MP, acesta ridică
din nou standardele. De asemenea, bateria acestui telefon este mai puternică și se încarcă, totodată, mult mai rapid, ceea ce aduce, cu siguranță, un alt avantaj acestui smartphone foarte asemănător unui iPhone X, dar pe care îl găsești la un preț considerabil mai mic. Cu siguranță, este telefonul care se va impune pe  piața mondială în scurt timp.

 

Alege să fii în pas cu tehnologia și optează pentru oricare dintre aceste telefoane, dacă îți dorești să profiți de experiențe unice în mediul virtual și să surprinzi realitatea în cadre foto impresionante! 

vineri, 20 aprilie 2018

Tips&tricks: 3 lucruri de facut pentru o piele stralucitoare in vara anului2018!

Fiecare femeie trebuie sa acorde o atentie deosebita pielii sale in anotimpul calduros, mai ales daca isi doreste sa arate exceptional in rochitele si fustitele lejere de vara, dar si la plaja!
Bineinteles, pentru o piele stralucitoare trebuie luate mai multe masuri, mai ales ca radiatiile, caldura si fluctuatiile de temperatura pot provoca uscarea pielii si, implicit, un aspect inestetic. Daca si tu esti interesata sa ai o piele superba in vara anului 2018, atunci trebuie sa citesti acest articol pentru a afla cele mai bune trei sfaturi in acest sens.

Iata ce trebuie sa faci pentru a avea o piele stralucitoare vara aceasta:

1. Nu te spala cu apa fierbinte!
 Chiar daca iti place ca dupa o zi lunga sa faci o baie fierbinte, cel mai bine este sa raresti aceste momente de relaxare si sa le
inlocuiesti cu altele. Tine minte ca din cauza temperaturii ridicate a apei, pielea se inroseste si sufera. Aceasta va fi uscata, vor aparea mancarimile, ba chiar si decojirea. Bineinteles, trebuie sa tii cont si de gelul de dus folosit. Cel mai indicat este sa alegi unul exfoliant, pentru a curata, hidrata si mentine stralucirea naturala a pielii. Astfel, pielea ta va fi luminoasa si catifelata. Intra pe site-ul Sabon si, cu siguranta, vei gasi gelul de dus potrivit nevoilor tale.

2. Foloseste creme de corp hidratante!

Fara indoiala, si rutina de dupa dus este foarte importanta pentru piele. De aceea, daca vrei sa te asiguri ca pielea ta va arata exceptional, foloseste creme de corp, precum cele de aici https://www.sabon.ro/ro/produse/612-creme-de-corp, dupa fiecare baie cu apa calda si aceasta va fi hidratata si emolienta, vizibil mai moale si matasoasa. O sa observi toate acestea inca de la primele utilizari ale acestor creme. Nu rata acest pas de dupa baie, pentru ca doar prin folosirea constanta vei ajunge la rezultatele mult dorite.

3. Bea cel putin doi litri de apa pe zi!

Chiar daca ti se pare o recomandare banala, afla ca, pe timp de vara, consumul de apa este esential pentru o piele stralucitoare. Din cauza razelor puternice ale soarelui, dar si a dezhidratarii, pielea se usuca mult mai repede, aparand aspectul inestetic, mat. Asadar, consumul de apa contribuie la imbunatatirea culorii si a texturii pielii, ajutandu-te sa arate exact asa cum iti doresti. Consuma minimum 8 pahare de apa, iar in cazul in care bei cafea, incearca sa dublezi cantitatea de apa! 

Asadar, pentru a avea o piele frumoasa in vara care urmeaza, este esential sa tii cont de sfaturile de mai sus. Aplica-le pe toate pentru a reusi sa observi o imbunatatire. Astfel, consuma mai multa apa, nu face baie cu apa fierbinte si foloseste produse de calitate, precum gelurile de dus exfoliante si cremele de corp de la Sabon pentru ca pielea ta sa straluceasca si sa fie privita cu invidie de toti cei din jur!

marți, 17 aprilie 2018

TOP 3 operații estetice și beneficiile lor

Frumusețea se măsoară în starea de bine și de încredere pe care o ai atunci când îți iubești corpul, întrucât nesiguranța și neliniștea ta se pot observa ușor dacă nu ești mulțumit de înfățișarea ta. Sportul, o dietă sănătoasă și o viață activă sunt ingredientele necesare, iar pentru o viață cu adevărat fericită, este nevoie de mici schimbări. 






Un procent impresionant de oameni declară că ar dori să schimbe ceva la corpul lor, dintre care majoritatea fiind femei. Din fericire, astăzi există o serie de modalități de a face schimbările corporale prin mijloace sănătoase și sigure. Tot mai multe persoane ce doresc să se simtă frumoase și bine în pielea lor apelează la instructori de fitness și la esteticieni, iar pentru că sănătatea ta este importantă, trebuie să repari cu grijă ceea ce nu îți dorești să mai afecteze negativ starea ta de bine. În acest sens, poți recurge cu încredere la o operație estetică pentru a corecta aspectele care îți afectează corpul și mintea. 

Află din acest articol toate informațiile despre cele 3 operații estetice la care poți apela chiar acum:

1. Dacă te regasești în situația în care ai slăbit brusc după un regim prescris de medic sau ai rămas cu urme ale sarcinii pe orice parte a corpului, lipoaspirația este soluția care te va ajuta să îți recapeți încrederea în sine. Grăsimea depusă în exces pe unele părți ale corpului – coapse, abdomen, brațe sau gât– poate fi rapid și fără probleme eliminată, iar Dr Sorin Parasca folosește metodele potrivite pentru fiecare tip de corp. Beneficiind de tehnicile moderne și rapide, lipoaspirația sau liposucția, este o operație ce nu necesită întotdeauna anestezie totală și are un grad minim de dificultate pentru medic și pentru pacient deopotrivă. 

2. Fie că te-ai născut cu o formă a nasului care te nemulțumește sau ați suferit un accident în urma căruia nasul și respirația ta au fost afectate vizibil, rinoplastia este operația sigură de care poți beneficia. Modelarea nasului se poate face imediat și în variate forme, în funcție de conformația feței și de eventualele probleme de respirație pe care le ai. Dacă îți dorești să fii sigur de rezultate, afla mai multe informații chiar de la specialiști. Disconfortul și îngrijorările tale privind forma și buna funcționare a nasului vor dispărea la scurt timp, rinoplastia fiind o operație de complexitate medie. 

3. Odată cu înaintarea în vârstă, pielea își va pierde elasticitatea. Afectată constant de poluare, produse de make-up sau de moștenirea gentică, pielea ta va arăta curând semne de oboseală și un surplus, în special în zona feței. Pentru a scăpa de pleoapele lăsate, apelează cu încredere la o oparație simplă de blefaroplastie. Efectele se vor observa imediat, iar vindecarea completă se face în doar câteva zile. Este una dintre cele mai simple și eficiente operații estetice care se poate realiza la un preț surprinzător! 

Iată, deci, cât de ușor este să-ți recapeți încrederea în corpul tău frumos și sănătos. Acum ai posibilitatea de a face modificările la care ai visat de mult timp, fără probleme și cu garanția unor rezultate precise.