Rexona Deodorant Spray Sexy For Women, Review

 Pentru ca am uitat sa iau dupa mine un antiperspirant cat timp am fost plecata la parinti, in vacanta de sarbatori, am vrut sa incerc ceva nemaifolosit pana acum si am cumparat Rexona Deodorant Spray, varianta Sexy.
Am ales acest produs de pe raft din simplul motiv ca imi place ambalajul. E dragut, nu? Proasta alegere am facut! Fix de 2 ori am folosit acest produs. La 5 minute dupa ce l-am folosit prima data, am aterizat direct in cabina de dus pentru ca simteam ca ma sufoc de la miros. Dupa cateva zile, am zis sa ii mai dau o sansa si am rezistat cateva ore cu el din simplul motiv ca am fost plecata prin oras. Cum am ajuns acasa am aruncat hainele de pe mine in masina de spalat si am dat drumul la apa sa fac un dus. Nu va pot spune prea multe despre el pentru ca asta a fost toata experienta mea cu Rexona Deo Sexy, decat ca nu imi place deloc mirosul ( iar daca ma urmariti stiti deja ca am probleme cu oarfumurile si nu e doar un moft, chiar imi e fizic rau de la anumite arome). 

Pana la urma acest spray a fost pasat mamei, pentru ca pe ea nu o deranjeaza acest miros, ba chiar ii place. Are un parfum dulceag, "o amestecatura de flori" dupa vorbele ei. Din experienta ei, acest produs nu lasa urme albe pe haine si pastreaza pielea uscata timp de 5-6 ore, nici vorba de cele 48 de ore mentionate pe ambalaj.
 Este clar pentru toata lumea ca nu voi recumpara acest produs niciodata, nu?

Voi l-ati incercat? Cum va impacati cu el?


 



2 comentarii:

  1. nu l_am folosit, stai liniștită ca nu ești singura care nu suporta anumite mirosuri, pe mine ma ia de la stomac o greata si ameteli, cică de fiere sunt problemele astea, este foarte sensibila, ninse intamplamsimmie sa_mi cumpăr cate un deo si sa nu_l suport, eu mai am o problema cu roll_on , ma mănâncă sub brat de la anumite produse, mai ales de la cele de la Avon ....

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu tocami mi-am cumparat Rexona Invisible si sunt multumita de alegerea mea! Pretul este super ok.

    RăspundețiȘtergere