Sampon Contra Caderii Parului Activa Plant Gerocossen

Am perioade cand imi pica parul. Muuuult par. Stiu si cauza: dietele mele de slabit, sau mai pe romaneste mancatul nesanatos: prea putine legume, fructe mai deloc. De fiecare data cand incep sa naparlesc, imi aduc aminte de capsulele din drojdie de bere si de samponul contra caderii parului Activa Plant cu ginseng, nuc si provitamina B5 de la Gerocossen. 

Folosite concomitent, in 2-3 saptamani parul meu isi revine la normal. Dupa care incep sa folosesc din nou samponul meu preferat. Am momente cand folosesc samponul contra caderii parului pana il termin, dar de cele mai multe ori revin la Johnson's Baby cum scap de probleme. 
 Complexul fitoterapeutic format din ginseng si nuc, bogat in vitamine (B1, B2, B12, C, K), in asociere cu provitamina B5 stimuleaza microcirculatia la nivelul pielii capului, fortifica radacina parului si stopeaza caderea lui. Parul ramane curat, suplu, mai rezistent si capata volum.
Aplicare: Aplicati samponul pe parul ud, masati delicat parul si pielea capului si clatiti abundent. 

Eu repet de doua ori aceasta operatiune. Am impresia ca parul arata mai frumos si cu mai mult volum daca repet samponarea. 

 Pentru eficienta maxima folositi si Tonicul capilar Activa Plant.

Eu nu am folosit tonicul capilar si am avut rezultate bune si fara el. Poate pentru cineva cu probleme mai grave, este util.

Daca aveti probleme cu caderea parului, eu va recomand sa incercati samponul cu ginseng, nuc si provitamina B5 Activa Plant de la Gerocossen. 

Il gasiti prin magazine la un pret de 20 de lei tubul de 400 ml sau online aici la un pret de 17 lei.

2 comentarii:

  1. La mine căderea părului e o problemă aparent fără rezolvare...o să trec acest şampon pe listă. Sincer, sunt dispusă să încerc orice.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sper sa te ajute. Mai poti cumpara sampon cu lapte de capra de la plafar contra caderii parului. Si acela m-a ajutat. Sorei mele ii incurca parul groaznic, mie nu, dar efecte a avut si la mine si la ea.

    RăspundețiȘtergere