Scoop Neck Open Back Flare Romwe Dress

Am asteptat cu nerabdare sa primesc aceasta rochita de la Romwe. In primul rand pentru culoare:  nu am mai avut o rochie galbena niciodata, apoi pentru ca are buzunare si nu in ultimul rand pentru lungime! Am realizat dintr-o data ca toate rochiile mele sunt scurtute, gen 2-3 palme sub fund, iar lumea din jurul meu, adica de la birou, poarta rochii pana la genunchi sau chiar mai lungi. In mod normal nu m-ar interesa acest lucru, nu ma iau eu dupa ce poarta lumea, dar mi-am dat seama ca nu mai sunt un copil :)) suna ciudat, nu? Nici eu nu m-am obisnuit inca cu ideea. Bineinteles ca o sa port in continuare rochiile pe care le am, dar o sa fiu mai atenta de acum inainte ce cumpar, sa fie putin mai lungi, dar totusi deasupra genunchiului.
Prima impresie: materialul e cam grosut pentru vremea de afara. Am primit-o saptamana trecuta cand erau 40 de grade. Totusi, azi o am pe mine, sunt 30 de grade si imi este bine in ea. Are si jupa, dar mi se pare inutila pentru ca materialul nu este transparent.
Nu este asa de galbena cum ma asteptam eu. Rochia este alba cu model galben pe ea. Modelul este cumva presat pe rochie, nu e pictat sau cusut, nici brodat, ca si cum ai apasa tare pe o hartie si ai lasa urme.
 Are prea multe pliuri pentru gustul meu si ma face sa par si mai grasa decat sunt :)) dar totusi o port pentru ca imi place stilul, ador rochiile de tip A. Si un mare plus sunt buzunarele. Nu sunt doar de forma, sunt chiar adanci. Poti tine telefonul linistita. 
Eu am ales marimea L si am stat putin pe ghimpi pentru ca am bustul cu vreo 10 cm mai mare decat scrie in descriere, dar am avut noroc, fermoarul se inchide bine, nu ma strange deloc. Si cred ca poate fi purtata si de cineva cu 2-3 cm in plus. Materialul nu este elastic, posibil sa nu fi masurat ei bine sau cumva din croiala, habar nu am. 
Aceste poze sunt realizate fix in ziua cand am primit coletul si din acest motiv materialul este asa de sifonat. Am vazut aceste sandale la Stradivarius, am vrut sa le probez si cum aveam rochia la mine si am zis sa rezolv doua lucruri odata. Din pacate nu le-am cumparat, desi erau reduse, costau doar 130 de lei, dar nu aveam stabilitate pe ele. Sunt prea firave pentru mine. Nu am mai facut alte poze pentru ca mi-am dat seama ca nu am sandale cu toc, iar cele cu talpa nu se prea potrivesc la aceasta rochie. Si ca sa fiu sincera nici nu am mai avut timp de organizat sedinta foto. Sunt frumusele si pozele astea din cabina de la Stradivarius, nu? :))

Am prins aceasta rochie la reducere, de la 60 la 32 de dolari si inca mai este valabila oferta. Daca va place rochia si vreti mai multe detalii si poze, intrati aici. 

3 comentarii: