Te-ai saturat de viata aglomerata din Capitala? Iata de ce sa te muti la marginea Bucurestului

In ziua de astazi, foarte mul locuitori ai Capitalei se declara stresa de agitaa si zgomotul codian, asa
In ziua de astazi, foarte multi locuitori ai Capitalei se declara stresati de agitatia si zgomotul cotidian, asa ca folosesc acest motiv

pentru a schimba peisajul citadin al metropolei cu o zona relaxanta, linistita, plina de frumusetea parcurilor din jur. Pentru ca salariile romanilor sunt foarte mici, din pacate, putini reusesc sa faca aceasta schimbare benefica in viata lor fara implicatii financiare deosebite. Insa, in ultima vreme, tot mai multi reusesc sa-si vanda vechile apartamente din diferite cartiere ale Bucurestiului. 

Urmatorul pas pe care il fac este sa-si achizitioneze o locuinta noua, intr-o zona de la marginea orasului, acolo unde traficul este mai putin aglomerat, unde verdeata pare la ea acasa prin parcurile din apropiere, intr-o cladire noua, care ofera traiul civilizat atat de des intalnit in tarile din Occident prin facilitatile numeroase si moderne pe care le presupune. 

Iata cateva motive in acest sens:
  • Preturile pentru locuintele din oras sunt extrem de mari, iar avantajele obtinute in urma achizitionarii acestora nu dau pe nimeni pe spate pentru ca majoritatea sunt situate in cladiri vechi, care aduc probleme in viata cotidiana a cumparatorului imediat dupa mutare. Un apartament intr-o zona de la marginea Bucurestiului are avantajul de a fi construit recent, asa ca vine cu o gramada de facilitati si cu probleme zero.
  • Zona de la marginea Bucurestiului este una intr-o continua dezvoltare, asa ca Agentia Imobiliara Cubic Residence din Bucuresti ar putea oferi cea mai buna oferta de garsoniere si apartamente pentru cei interesati. Din acest motiv, aici exista acces la transportul in comun, iar locuitorii nu vor fi nevoiti sa faca zilnic naveta cu masina la serviciu, parcurile din apropiere vor ajuta mamicile pentru a-i distra pe cei mici, iar supermarket-urile sunt prezente pretutindeni. 
  • Viata tumultoasa a Capitalei ramane in continuare la dispozitia oricui decide sa se mute la marginea ei. Evenimentele diverse si concertele mari raman parte din viata persoanei, chiar daca acum nu mai sta in centru. Daca se plictiseste de liniste si de relaxare, oricand poate sa urce intr-un mijloc de transport in comun sau in masina personala si sa revina in orasul palpitant cu numeroasele sale cluburi si baruri.
  • Din pacate pentru romani, capitala Romaniei ramane una dintre cele mai poluate din lume, iar sanatatea locuitorilor sai are de suferit tot mai mult. Centrul orasului nu este o zona propice vietii umane, asa ca solutia cea mai buna pentru a scapa de problema aceasta este evadarea de aici si mutarea in zonele de la margine, recomandate de oricine pentru aerul curat, dar si pentru spatiul verde din apropierea locuintelor.
  • Ideea de a pleca si de a se stabili la marginea metropolei este una potrivita pentru orice persoana ce isi doreste un nou inceput in viata sa, mai ales pentru proaspetii parinti care vor intimitate si liniste pentru a-si creste cum se cuvine copiii.
In concluzie, desi viata la Bucuresti poate fi extrem de incitanta si de atragatoare, totusi, o persoana trebuie sa aleaga sanatatea inainte de toate, lipsa stresului, a zgomotului, a poluarii, a traficului infernal, asa ca solutia ideala ramane alegerea unei zone din apropiere, ce poate oferi bunastare si o viata normala.


In ziua de astazi, foarte mul locuitori ai Capitalei se declara stresa de agitaa si zgomotul codian, asa
In ziua de astazi, foarte mul locuitori ai Capitalei se declara stresa de agitaa si zgom

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu