Produse terminate , 4

Aseara am terminat un gel de dus, in dimineata asta 3 produse si m-am hotarat subit sa arunc vreo 2-3 trei care sunt deschise de ceva vreme, asa ca am zis ca e un semn ca trebuie sa scriu alt articol cu produse terminate :))) 
1) Gelul de dus Fa Pink Passion - cu aroma de trandafir si passion flower. Nu stiu ce floare e asta passion flower, dar ma gandesc ca e roz dupa nume. Mirosul nu e cine stie ce. Nu pot sa zic ca nu-mi place, dar nici ca ma incanta prea tare. E cat de cat acceptabil. Mirosul nu persista pe piele, dupa ce m-am clatit nu se mai simte deloc. Nu imi simt pielea hidratata si catifelata dupa. E bun doar pentru a indeparta impuritatile si cam atat. Sigur nu o sa-l recumpar. Probabil o sa mai incerc diferite arome de la Fa, dar aceasta nu.

2) Apa micelara SensiBio H2O de la Bioderma- cea mai buna apa micelara, demachiant si apa tonica, 2 intr-unul. Mai am o sticluta de la ei pe care o deschid deseara,dar pe verde, cred ca este pentru tenul gras, abia astept sa vad cum este. Trebuie sa dau o raita prin farmacii sa vad daca au ceva promotii la Bioderma. Trebuie sa-mi refac stocul. 

3) Dischete demachiante Caterine - bunicele, imi plac, nu se desira. Cred ca sunt cumparate din Kaufland. 

4) Vichy Liftactic - am primit aceasta mostra direct de la Vichy, am aplicat pe siteul lor sa o testez. Nu este potrivita pentru tenul meu, intra greu in piele. Eu prefer totusi serul de la Vichy care are o textura mai usoara, imi lumineaza fata dupa 2 utilizari.   
5) Vichy Neovadiol- tot o mostra, de data aceasta pentru ten uscat. Eu nu am tenul uscat, dar tot am folosit-o. Mi-a placut, intra repede in piele si hidrateaza, fara sa incarce tenul. 
6) Un body peeling de la Nivea - l-am folosit in vacanta, dupa o zi de plaja la mare si sincer nu mai stiu daca granulele erau din gelul de dus sau daca era nisipul de pe mine :)) Nu m-a marcat acest produs, trebuie sa mai incerc o mostra sau sa-l cumpar direct. 

7) Vichy Liftactiv - am scris si putin mai sus despre el. Nu o sa cumpar acest produs in mod clar. Nu e pentru mine.
8) Crema de corp de la Flormar cu aroma de mango - surprinzator mi-a placut mirosul. Surprinzator pentru ca acum o luna si ceva am mai incercat un pliculet si nu mi-a placut. Asa ca nu stiu ce sa cred. Cand imi place, cand nu. In acest moment vreau sa am aceasta crema, asa ca daca ajung la un stand Flormar sigur o sa o cumpar. 
9) Flormar Apricot Scrub - folosit deasemenea dupa o zi de plaja. Mirosul nu aduce deloc a piersici si probabil din acest motiv nu mi-a placut. 
10) Gel de dus cu aroma de fructe de padure de la Camil ( Ladys) - nu-mi place mirosul, nu seamana cu zmeura si afinele din poza. Am cumparat acest gel de pe net si m-am bazat exclusiv pe aromele de pe eticheta. Am luat teapa de aceasta data. Simt pielea uscata dupa folosire. Sigur nu voi recumpara acest produs. 
11) Dischete demachiante Bella - cred ca este cea mai recumparat marca de dischete ( pentru mine). 
12) Apa de gura Listerine - cea mai mentolata din cate am incercat. Imi place sa schimb culoarea apei de la un tub la altul. Probabil o sa cumpar roz acum, iar apoi albastru :)) Listerine nu are roz, deci o sa iau Colgate sau alta marca. 
13) Balsam de buze de la Avon -  cred ca il am cumparat de minim 2 ani. Nu imi place culoarea si nici aroma, e oribil. Pe deasupra nici nu e cremos, nu imi simt buzele hidratate dupa ce il folosesc. Daca l-am folosit o data pe luna e mult. Nu stiu ce a fost in mintea mea de nu l-am aruncat pana acum. Asa patesc cand cumpar produse la oferta: nu caut informatii despre ele, cumpar pur si simplu pentru ca sunt la pret redus. Sper sa am mai multa minte pe viitor :)) 

13) Master Curl Mascara - am scris un review aici. Mai are viata in el, dar din pacate am o infectie la ochi si nu vreau sa ma risc.  Mai am o saptamana de tratament si apoi o sa deschid un rimel nou. La urmatoarea comanda la Oriflame o sa-l cumpar iar.

14) Lentile de contact si cutiuta lor - le arunc din acelasi motiv: infectia la ochi. Mi-am cumparat o cutie noua si o sa o folosesc cand termin tratamentul, pana atunci am revenit la ochelari. Nu ii suport dar nu am ce face, ma conformez. 

Ati folosit vre-un produs din cele de mai sus? Va tenteaza ceva?


2 comentarii:

  1. Lotiunea micelara este si preferata mea :D

    Chiar ma tentau gelurile de dus de la Camil, dar se pare ca nu sunt asa de bune :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Pana nu incerci un produs nu stii sigur cum reactioneaza pe pielea ta. Uneori am cumparat produse chiar daca pe net erau pareri proaste despre ele si mie mi s-a potrivit. Ce pot sa iti spun sigur despre aceste geluri este ca au consistenta usoara, un gel chior l-am numit eu, adica nu e tip crema si mirosul aduce mai mult a chimicale, decat a fructe naturale :D Produsele nu sunt scumpe, poti comanda unul sa vezi cum este daca vrei sa te risti.

    RăspundețiȘtergere