China Glaze 947 Ahoy , review

Daca am inceput saptamana pe buze cu un ruj fuchsia am zis sa aleg si pentru unghii aceeasi culoare: numarul 947 Ahoy de la China Glaze, pret 23 de lei.
Dupa cum se vede si in sticluta, are particule fine de sclipici prin ea, ncare chiar se vad si pe unghii.
Oja este data intr-un singur strat, dar mai gros, adica daca stergeam pensula de gura sticlutei probabil atunci foloseam 2 straturi. 
Poza de mai sus e cu blitz, cea de jos fara.
Culoarea e super, rezista 6-7 zile pe unghii fara reparatii. Aici am folosit o baza si un top coat de la alta firma, dar asta nu influenteaza rezistenta ojei ( prima data am testat-o fara nimic pe unghii, doar oja). 

Si acum o veste proasta: azi dimineata am reusit sa-mi rup o unghie din carne :(((( 
 Dupa ce m-am chinuit o iarna intreaga si jumatate de vara sa ajung si eu la performanta asta, acum imi iau adio de la aceste unghiute. Un imbecil in tramvai  m-a lovit din mers cu mana, fara intentie, dar nu ma intereseaza asta. Nu suport oamenii care isi flutura mainile pe langa ei cand merg. Ce naiba, doar mergi pe strada, in acest caz in tramvai, nu iti faci avant sa alergi la maraton :)))) 
Nu aveam cum sa salvez unghia pentru ca era rupta pana la jumatate si nici nu am vrut sa ma complic cu lipici sau pliculet de ceai si lac de unghii. Am rezolvat problema cu o forfecuta. Acum trebuie sa imi fac curaj sa le tai si pe celelalte sau sa imi pun o unghie falsa? Nu stiu ce sa fac. Ma mai gandesc. Voi ce ziceti? 

3 comentarii: