OASAP Wishlist

Ati vazut ultimul articol cu rochia albastra de la OASAP? Ei l-au vazut si le-au placut atat de mult pozele incat mi-au dat inca un gift card sa il cheltuiesc cum cred eu mai bine. Si aici intervine problema: sunt atat de multe lucruri care imi plac i ncat nu stiu ce sa aleg! Am ales cateva din ele si as vrea sa imi spuneti parerea voastra despre ele si sa ma ajutati sa aleg ceva.
1) Blugi cu talie inalta. Imi place detaliul de la spate.
2) O rochie neagra, simpla, din dantela. Buna si pentru o plimbare si pentru o zi la birou. 
3) O rochie rozalie sau mai degraba culoarea piersicii. Imi place forma si detaliile din dantela.. 
4) Girly dress: stilul meu clasic, rochia in forma de A. Sunt mai multe culori disponibila, dar acesta e pe placul meu. 

5) Rochia aceasta seamana foarte mult cu un model pe care l-am vrut mai demult, dar care din pacate nu imi venea. Nu suport cand producatorul face doar marimi mici: rochia era disponibila doar in 3 marimi: 34,36 si 38. De obicei intru in 38(am si haine marimea 40), dar la pariu ca nu era 38 standard. Sigur era altfel croiala, altfel nu imi explic cum nu mi-a venit. Mai trebuiau vreo 2 cm :))) Dupa dimensiuni, aceasta rochie de la OASAP mi s-ar potrivi. 
6) Paltonas din blug. M-am saturat de gecile de blugi, dar acest trench pare interesant. Nu prea imi plac mansetele si gulerul, dar poate se pot da jos. Nu stiu, nu scrie in descriere. 
7) Vara de abia si-a intrat in drepturi si eu ma uit la paltoane :))) Scuza mea e ca acum sunt la reducere. Sunt mai multe culori care imi plac, dar cred ca acest labastru e cel mai dragut. Mai multe culori aici
8) Reduceri din nou si la aceasta hainuta. 30$ in minus conteaza mult. Ce spuneti va place modelul? Parca ma vad deja imbracata cu ea in excursia mea la Paris. Dar si pardesiul albastru de deasupra imi place mult. Nu stiu ce sa aleg intre ele. De fapt nu stiu ce sa aleg pe total: rochie, blug, haina. Prea complicat. Grea alegere.
9) Ca sa va povestesc ca am ochii pe aceasta geanta de aproape un an de zile. Acum e la reducere. A mai fost redusa. Probabil o sa mai fie. 

Voi ce ati cumpara in locul meu? Daca nu va place nimic din lista mea, poate aveti rabdare sa va uitati pe site sa imi sugerati ceva  :) 

1 comentarii:

  1. Superbe toate tinutele,ai gusturi minunate....si mie mi-ar fi greu sa aleg,depinde ce iti doresti mai mult...si zici ca stai de aproape un an de zile cu ochii pe geanta... si e la reducere,atunci nu te mai gandi :)

    RăspundețiȘtergere