Produse terminate, 6

Produsele din poza de grup s-au terminat cam in acelasi timp, restul nu am avut rabdare sa le strang si dupa ce le-am pozat le-am aruncat :D 
In ordine aleatorie, fara nici o preferinta, produsele terminate de mine in ultima perioada:
1) Solutie multifunctionala pentru lentile de contact ReNu Multiplus: am mai incercat si alte solutii, dar tot la asta ma intorc mereu. De la toata ma ustura ochii uneori, dar de la aceasta cel mai putin (cam odata pe saptamana, nu inteleg cauza, dar asta e).
2) Oja Golden Rose un roz spre rosu: s-a ingrosat si nu mai arata frumos pe unghii, e invechita. 
3) Oja mov de la Gabrini: e asa de veche ca nu mai tin minte cand am folosit-o ultima data. Am vrut sa o folosesc recent, dar cand am deschis capacul era uscata. Nu avea sens sa o lungesc cu acetona. Mai bine cumpar alta. 
4) Acest luciu de buze de la Miss Sporty a fost preferatul meu in liceu. Inca are pretul in lei vechi :))) A fost terminat de mult, dar l-am pastrat pentru ca imi placea pensula si o foloseam la alte rujuri. Am cumparat diverse pensule pentru buze, dar mereu ma intorceam la acesta. 
5) Tus de ochi negru no name cu creion incorporat in capac: tusul e rezistent, se aplica usor, problema e ca s-a terminat prea repede :))) creionul e jalnic, s-a rupt la a doua aplicare. e creion care se rasuceste, nu din acela care trebuie ascutit. 
6) Acetona Diana capsunica: a doua marca de acetona care miroase cat de cat acceptabil. Tot mi se face rau de la miros, insa nu la fel de rau ca cele clasice. Totusi prefer RubyRose. Am cumparat-o pe aceasta pentru ca nu am gasit RubyRose la magazin, era seara tarziu, nu mai aveam timp sa merg in alta parte si chiar trebuia sa imi sterg unghiile pentru ca aratau urat. 
7)Pasta de dinti  Paradontax : cand am vazut reclama la tv  ca opreste sangerarile gingivale am zis ca trebuie sa o incerc. De 3-4 ani de zile tot o folosesc, dar tot mai am probleme cu sangerarile gingivale. Nu stiu de ce o tot recumpar, probabil din obisnuinta, ma gandesc ca poate poate si-o face efectul candva. Apropo, voi aveti aceasta problema? Ce pasta de dinti folositi?
8) Pasta de dinti Sensodyne: am zis ca am dintii sensibili daca tot imi sangereaza gingiile, asa ca folosesc si aceasta pasta. Dimineata Paradontax, seara Sensodyne. Se vede ca sunt susceptibila reclamele tv :))) 
9) Cupa menstruala Softcup: am scris parerea mea despre ea pe blogul Anei-Maria, in cadrul campaniei "Testeaza si tu!", daca vreti mai multe detalii cititi aici. Se poate folosi pana la 3 cicluri menstruale, dar eu am preferat sa renunt la ea. Nu ma simt in stare sa o mai folosesc. 
10) Vichy Liftactiv: nu-mi prea place, nu mi se potriveste. Mai am ceva mostre de la Liftactiv, o sa le folosesc ca sa le termin, dar sigur eu nu voi cumpara aceasta crema. Prefer serumul de la Vichy, nu imi aduc aminte numele, stiu doar ca e ambalajul roz. Idealia parca ii zice. 

11) Gel de dus Dove cu lapte de nuca se cocos si iasomie: imi place mirosul, lasa pielea catifelata si hidratata. Pacat ca mirosul nu dureaza mult timp pe piele. 
12) Gel de dus Apivita: am scris parerea mea despre el aici.  Nu am terminat eu acest produs (pentru ca nu ii suport mirosul), dar l-am inclus in lista ca sa vedeti cum arata dupa folosire: sticla este foarte chinuita. Parerea celor care l-au folosit (3 persoane) : ne place ca e bio, dar il recumparam doar daca ii schimba ambalajul ca sa fie mai usor de folosit, ori sa ii schimbe forma tubului, ori sa ii puna pompita. 
13) Gel de ras Nivea Men: il folosesc de cand am inceput sa ma epilez cu laserul pentru ca intre sedinte nu mai am voie sa ma epilez cu ceara sau cu epilatorul, doar cu lama de ras. 
14) Sapun lichid de la Palmolive, Nivea si Dove. Dove apare in poza de grup, am uitat de poza individuala. Imi place sa amestez diverse arome si culori de sapun. Arata foarte frumos in sticla:
Din acestea 3 cel mai mult imi place cum miroase Nivea Cashmere, apoi Palmolive. Am cumparat Dove Fresh cu aroma de castravete din greseala, pentru ca nu suport acest miros: e singura aroma de la Dove care nu imi place, nu stiu la ce ma gandeam cand am cumparat aceasta rezerva. 
15) Dischete demachiante Softino (poza este din alt articol cu produse terminata, pentru ca am uitat sa ii fac fac poza individuala, dar apare in poza de grup de la inceputul articolului): dischete moi, care nu se desira, nu lasa scame pe fata, imi plac.

Ati folosit ceva din aceste produse? Ce parere aveti despre ele? 

6 comentarii:

  1. Si eu am probleme cu sangerarile gingivale. Din pacate nu am gasit o pasta de dinti buna pentru asa ceva :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie dentistul mi-a recomandat Parodontax,dar eu deja il foloseam. I-am zis ca nu are nici un efect dar a zis ca nu stie sa-mi recomande altceva :(

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu nu am probleme cu sângerările gingivale, dar dacă aş fi avut, tot spre Parodontax m-aş fi îndreptat. Păcat că nu funcţionează!
    Nu ştiam că există acetonă cu aromă de căpşuni :D E recentă sau e mai veche?
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa zicem ca am observat o imbunatatire de cand folosesc Parodontax: in loc de 3-4 zile pe saptamana, acum doar 1-2 zile pe sapt. am probleme cu sangerarile gingivale.


    La inceputul lunii iulie am cumparat acetona. Eu o consum repede pentru ca uneori folosesc oja semipermanenta si stau cu unghiille in acetona ca sa o dizolv. RubyRose tot de capsuni este si miroase super,chiar nu zici ca e acetona.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am folosit Sensodyne,sapunul lichid de la Palmolive,gelul de dus Dove si acetona Ruby Rose tot cu aroma de capsuni :).Mi-se par foarte bune <3

    RăspundețiȘtergere
  6. Da, sunt produse cumparate si tot recumparate de mine

    RăspundețiȘtergere