Gabrini nr. 353 , review

Mi-am cumparat si eu oja ca sa fiu in ton cu toamna (nu punem la socoteala nuantele tomnatice pe care le am deja!).
Am ales nuanta numarul 353 de la Gabrini. Nu am idee cum se numeste aceasta culoare, eu stiu doar culorile de baza :))) e complicat cu nuantele astea! M-am uitat pe o lista de culori si seamana cel mai bine cu "magenta fuchsia cerneala".
Un strat de oja e prea subtire, sunt necesare doua pentru a avea o acoperire buna a unghiei. Din pacate culoarea se inchide, iar mie imi place mai mult cum se vede nuanta la un singur strat.
Am incercat sa aplic un singur strat, dar mai gros (fara sa mai sterg pensula de sticluta), dar nu da bine, e prea gros. Cea mai sigura varianta este in 2 straturi subtiri.
Pe unghii oja arata asa in a doua zi de la aplicare:
Oja este mata, luciul din poza este de la blitz. 
Se observa ca oja a sarit putin de pe primele 2 unghii, desi am sigilat cu oja varful unghiilor. La capitolul rezistenta nu sta prea bine. Dupa 2-3 zile, oja se "matuieste" si mai tare, isi pierde orice urma de luciu si pare bolnavicioasa. Nu imi place deloc. Am rezistat 5 zile cu ea pe unghii doar pentru ca imi place culoarea, dar am obosit sa o tot repar.

A doua oara cand am folosit aceasta oja, am aplicat top-coat-ul de la Orly (nu am poze) si a rezistat 3 zile fara sa se ciobeasca, in schimb a avut un luciu superb pentru 5-6 zile.
Nu este prima oja de la Gabrini pe care o folosesc, dar este prima care se strica asa de repede, de pe o zi pe alta. Pacat, culoarea e superba. Si se potriveste la fix cu rujul meu fuchsia

Folositi oja de la Gabrini? Ce nuanta/nuante?



4 comentarii:

  1. Sa stii ca nuanta imi place mult!!
    Eu am o problema cu ojele, sau poate sunt unghiile mele de vina. Nicio oja nu rezista mai mult de 2 zile pe unghii, poate sa fie si 100 ron oja sau 3 lei, la mine rezista o zi, maxim doua. Daca ai sti cat e de naspa, sa-mi refac manichiura odata la doua zile :( :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Te cred, si eu mai patesc asa cu anumite oje, indiferent de marca. Cred ca noi suntem de vina: eu una spal o gramada de vase : cum vad ceva in ghiuvata spal, indiferent ca am folosit eu sau nu. Profita lumea de mine pt. ca stiu ca nu supotrt sa vad mizerie in bucatarie :)) Nu imi place sa port manusi si nici nu pot sa fac treaba cu ele, e si asta o cauza. Am dat 40 si ceva de lei pe o oja de la Sephora si nu e buna de nimic. Imi pare super rau ca am dat banii pe ea. Nici o zi nu tine. Totusi, am observat ca daca folosesc un top-coat, in special cel de la Orly, unghiile tin mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, si eu stau mult cu mainile in apa. Plus ca daca ai sa folosesti manusi, tot sare oja sa stii, eu folosesc manusi pentru diverse treburi si la fel mi se intampla. :(

    RăspundețiȘtergere
  4. Deci nu avem solutie. Macar acum nu o sa ma mai simt vinovata ca nu port manusi :))

    RăspundețiȘtergere