Par lipsit de viata? Spuma e raspunsul!

Am dimineti in care ma trezesc cu parul deja aranjat si ma minunez si eu de cat de bine imi sta fara sa ii fac nimic.
Dar am si zile in care arat ca in poza de mai sus . Ei, nu chiar, dar pe aproape!
Care e solutia in zilele in care parul meu nu vrea sa stea locului de nici o culoare sau nu are pic de volum? Spuma de par! De obicei asta se intampla exact cand ma grabesc, cand sunt in intarziere si pe deasupra cand nu am nici un chef de aranjat parul, gen placa, perie rotativa sau ondulator. Am toate instrumentele  necesare la colectie, dar ca de obicei mie imi place sa le am, nu sa le si folosesc! In schimb, spuma de par e usor de aplicat, rapid si nici nu necesita cine stie ce indemanare. 

Am primit spre testare spuma de par Taft Perfect Flex ( multumesc Schwarzkopf si BeautyBaromer) si recunosc ca tot aceasta varianta o foloseam si inainte, adica Taft numarul 4 Ultra Strong. Sincer nu vad mare diferenta intre ele, doar ca acesta primit este o formula imbunatatita care contine elastina lichida, pentru un aspect natural al coafurii si o mai mare flexibilitate. Eu nu am abuzat de spuma niciodata, asa ca tot naturala parea coafura mea. Singura diferenta notabila a fost faptul ca parul nu s-a mai intarit asa de tare. Insa pe mine nu ma deranja acest aspect nici inainte pentru ca am parul destul de moale si imi place senzatia de par tare. 
 Cum se aplica spuma de par?
  • se agita bine tubul de spray
  • se aplica spuma pe parul curat si uscat, cu degetele, incepand cam de la 3 cm fata de radacina spre varfuri (eu stau ca capul in jos pentru ca am impresia ca asa capata mai mult volum: acum daca e adevarat sau nu, nu stiu, dar eu asa m-am obisnuit si asa fac) ; hairstylistii recomanda intinderea spumei cu ajutorul unui pieptene pentru o aplicare uniforma. Mie nu imi place procedeul, prefer sa imi folosesc mainile si sa formez buclele cu degetele. Pur si simplu infasor suvita de par pe deget ( dupa ce am folosit spuma bineinteles ) . Am vazut pe net ca se poate folosi spuma si pe parul umed, dar eu nu am incercat.
  • pentru un efect de bucle wow se poate utiliza difuzorul de la orice feon. Eu prefer sa il las sa se usuce natural. Daca nu vreau neaparat bucle, ci doar volum, atunci aplic o cantitate mica de spuma si dupa imi place sa prind parul in coc si sa il las la uscat. Pentru volum aplic "un pumn" de spuma, pentru bucle dublez cantitatea de spuma folosita.

Dupa 10 minute, timp in care m-am machiat si m-am si imbracat:
Am folosit putin produs pentru ca am vrut sa obtin volum, nu bucle bine definite. 

Imi place aceasta spuma pentru ca este usor de folosit, are un miros placut (eu am probleme cu parfumul multor produselor cosmetice), nu incarca parul si coafura rezista! Testat pe vant si ploaie! Ninsoare nu am avut ocazia inca :))) Spre deosebire de alte produse de acest gen, dupa aplicare imi pot peria lejer parul pentru ca firele de par nu sunt lipite intre ele. Eu sunt super multumita de acest produs, voi l-ati incercat? Ce spuma de par folositi? 



1 comentarii: