Produse naturale de la Marillys

Produse naturale, bio, dermato-cosmetice sau produse direct de la raft? Asta e marea dilema a femeii moderne. Fiecare varianta are avantaje si dezavantaje. 
Eu una mi-am cam definit preferintele, dar bineinteles ca se schimba in functie de anotimp, finante si promotii! 
Pentru fata prefer produsele dermato-cosmetice. Nu pot sa traiesc fara ele. In mare parte dermato-cosmeticele sunt fabricate tot din ingrediente naturale.
Pentru corp aleg atat produse normale, cumparate din magazin, cat si produse cosmetice naturale si bio. 

Marillys este un magazin online care manufactureaza si comercializeaza produse cosmetice naturale pentru femei, barbati si copii. Toate produsele au la baza ingrediente naturale si uleiuri esentiale.  Nu contin apa, parfumuri sau conservanti sintetici. 

Pe langa faptul ca au preturi accesibile, ca sunt compatibile cu toate tipurile de piele, ca nu au fost testate pe animale, sunt si foarte prietenoase cu mediul inconjurator! Adica sunt biodegradabile si nu contin ingrediente nocive si poluate pentru mediu. Daca mai punem la socoteala gama variata de produse si faptul ca sunt "fabricate" manual la noi in tara,  ce mai putem cere de la ele in plus? 
Aaa, am uitat sa mentionez ca au si un design si ambalaj atragator, plus o sectiune de promotii si cadouri pe site. Merita o vizita din partea voastra, cel putin de curiozitate. 

Mie mi-a atras atentia acest set-cadou , dar sunt muulte alte produse care mi-au facut cu ochiul din gama: creme de corp, balsam de buze si sapunuri naturale. 

Daca v-am starnit curioazitatea, faceti o vizita pe Marillys si nu veti fi dezamagite! 


2 comentarii:

  1. iubesc produsele bio

    RăspundețiȘtergere
  2. Ador produsele naturale,am inceput sa le folosesc de cateva luni si sunt foarte multumita <3

    RăspundețiȘtergere