Produse terminate , 8

Azi dimineata am mai terminat o sticluta de apa micelara de la Bioderma...
Daca ar fi plina plasuta de produse noi , ce bine ar fi! Dar ghinion, sunt toate goale :)
Am adaugat la poza de grup niste extra-elemente, ca tot am facut curatenie in dulap: o curea purtata exact de 2 ori, care s-a dezlipit in ultimul hal si o pereche de sandale, tot dezlipite. Le am de 2 ani, le-am mai reparat odata, acum ar trebui sa le schimb si flecul si sa le lipesc. Nu merita investitia. Mai bine imi cumpar altele. 
Si tot intrusi in plasuta: lentila de contact, pe care o schimb lunar si o bricheta draguta cu care aprind lumanarile parfumate. 
Acum sa trecem la produsele "cosmetice adevarate".
1) Apa micelara pentru piele sensibila Sensi Bio H2O Bioderma: o folosesc si pe post de demachiant si toner. Imi place super mult. Am pierdut numarul sticlutelor consumate pana acum.
2) Sapun Palmolive Bergamot si Verbona: miros prea puternic si culoarea urata: un verde albastrui. Nu mi-a placut.
3) Apa de gura Parodontax: are acelasi gust ca si pasta: nu imi place, dar sunt obisnuita cu el. Nu e nici prea mentolat, e numai bun.
4) Crema modelanta pt. abdomen plat, despre care am scris mai multe aici
5)Servetele umede, marca Cora: le-am cumparat pentru ca mi-a placut ambalajul. Se pastreaza umede pentru muuult timp, au un miros placut, dar sunt cam micute ca dimensiune. 
6)Plasturi Alinta: i-am cumparat din Kaufland. Am consumat cred ca 5 astfel de pachetele numai luna asta, dar nu le-am pastrat. Eu imi pun plasturi in avans, nu cumva sa ma ranesc :))
7) Dizolvant fara acetona de la Farmec: e bun, sterge bine oja, dar nu imi place mirosul deloc. Am gasit un dizolvant fara acetona, care miroase super. O sa revin la el. Nu retin numele, dar sigur il gasesc pe blog ( am mai scris eu despre el, tot intr-una rticol cu produse terminate ).
8) Baton fard de la Oriflame: mov dupa cum se vede si consumat pana la ultima picatura. 
9) Rujul Frozen Rose Avon, despre care am scris mai multe aici
10) BB-cream Wet and Wild, pe care il puteti vedea in acest articol.

Ati folosit ceva din produsele terminate de mine? 




4 comentarii:

  1. Nicoleta Alexandra9 octombrie 2014 la 17:12

    Apa micelara imi place si mie tare mult <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai consumat ceva. Zau ca eu nu reusesc sa termin nicun produs de niciun fel, incep mereu altele noi :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Cremele, fardurile si rujurile se termina cel mai greu pt. ca am o gramada. LA restul nu prea am variante. Termin ce am si apoi cumpar. In ultimele zile am primit produse spre testare de la Pell Amar si am primit cateva premii ce le-am castigat la concursuri. Am fost foarte cuminte: am desfacut doar 2 din cele pt testare :))) dar e greu, tentatia e mare!

    RăspundețiȘtergere