Rutina de ingrijire a tenului meu , seara

In acest articol v-am descris cum imi ingrijesc eu tenul in fiecare dimineata. Azi vreau sa va spun  si restul povestii. 

Prima data ma demachiez cu apa micelara SensiBio H2O pe toata fata, inclusiv pe ochi. Daca ma machiez mai puternic folosesc un demachiant special pentru ochi si apoi apa micelara, dar in majoritatea cazurilor folosesc doar SensiBio H2O. 
Am zile cand prima data ma spal pe fata cu gelul spumant de curatare de la Bioderma si apoi folosesc apa micelara, dar recunosc ca se intampla rar asta. Gelul spumant il folosesc mereu dimineata, seara cand am pofta sau daca imi simt fata murdara. 
Urmeaza tratamentul de prevenire a acneei. Si aici am 2 optiuni, depinde cum am chef sa folosesc cremele, nu am o regula anume. 

1) Aplic Brevoxyl si la 10-15 minute dupa, aplic o crema hidratanta. Acum folosesc Oxyance. Stiu ca este o crema de zi, dar imi lasa fata lucioasa si nu imi place sa o folosesc ziua. 
2) Amestec Brevoxyl cu Sebium Global de la Bioderma, omogeniz bine si aplic acest amestec pe fata. Stiu ca Brevoxyl este recomandat a se aplica numai pe zonele cu probleme, dar la cat am chinuit eu cu acneea, mai bine previn decat sa tratez. Dupa nu mai folosesc crema de seara sau crema hidratanta. 

La final, folosesc o crema contul ochi, acum o folosesc pe cea de la Oxyance, despre care am scris  mai multe aici
Cu tot acest tratament preventiv, tot imi mai apar mici monstruleti in zilele cu probleme, dar nimic serios si in cateva zile imi trece. 

Cam astea sunt produsele pe care le folosesc seara. In poza nu am inclus gelul spumant si demachiantul pentru ochi, pentru ca nu le folosesc mereu, doar cand am chef. 


Crema de seara, crema contur ochi si demachiantul de ochi pot varia, celelalte 3 produse (apa micelara, Brevoxyl si Sebium Global) nu. 

Voi ce creme folositi mai des?



3 comentarii:

  1. eu sunt fana a produselor bioderma, mi se par foarte foarte bune

    http://frombeautywithlove.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am folosit niciun produs Bioderma dar mi-am pus pe lista de cuparaturi, asa ca poate in curand 0voi avea si eu lotiunea micelara. :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar merita cumparatae aceste produse. Mai asteapta putin, cat de curand o sa apara ofertele gen 1+1 gratuit. Eu mereu astept sarbatorile ca sa imi fac stocul. Tin minte ca de Paste am cumparat 3 pachete de apa micelara, adica 6 sticlute, mai am una acum :))

    RăspundețiȘtergere