Beauty News, Melkior Indian Summer Collection


A venit vara! Si avem cu totii nevoie de evadare, de exotism, de schimbare. Va fi o vara colorata, o vara indiana plina de soare si de mare. Tendintele mizeaza pe mov, turcoaz, portocaliu si, daca vreti sa fiti in centrul atentiei, nu uitati sa va faceti un tatuaj. Efemer sau nu!
Noua colectie Indian Summer de la Melkior subliniaza cu indrazneala, dar si cu feminitate la superlativ, machiajul ochilor si al buzelor:

  • 2 nuante de Ruj Mat (Clementine si Coquette) la un pret recomandat de 39,90 lei
  • 2 nuante de Ruj Shiny (Bisou si Fleureter) la un pret recomandat de  39,90 lei
  • 3 nuante de Fard de pleoape (Tropical Green, Emerald, Wild Cherry) la un pret recomandat de  27 lei ( iar daca aveti o paleta magnetica si va doriti doar rezerva  atunci platiti 17 lei)
  • 3 nuante de Lac de unghii (Wild Orchid, Rubi, Fire) la un pret recomandat de 29,00 lei

Daca vi se par cumintele aceste 3 culori de oja din colectia Indian Summer, Melkior a creat o gama de 5 nuante puternice de lac de unghii in culori neon pentru o manichiura vibranta si seducatoare: Pink Cocktail, Disco Power, Crazytality, Crazy Pink si Vertigo.
Pret: 29 de lei

Daca indraznesti sa porti un machiaj tip fantezie, Melkior  a creat pentru tine un set de gene false fantezie : Blue Look si Fantastic Look. Acestea sunt gene false cu banda care adauga densitate genelor naturale pe toata lungimea lor.
Pret: 19,90 de lei

Noul Mascara Space Volum Brown creat de Melkior confera genelor volum. Nu se intinde, nu curge, este rezistent la transfer si nu incarca genele. Prezinta o perie flexibila care intinde produsul pe gene de la radacina la varf. Are o formula intens pigmentata si contine unt de Shea hranitor si ceara de Carnauba (agent de ingrosare, pelicula protectoare).
Pret: 39.90 lei

 Noile Servetele demachiante Soft Clean de la Melkior indeparteaza cu usurinta impuritatile si urmele de machiaj de pe fata si de pe conturul ochilor, fara sa usuce sau sa irite. Servetele demachiante Deep Clean sunt ideale pentru indepartarea eficienta a machiajului rezistent. Nu necesita clatire. Contin ulei din samburi de struguri.
Pret 9.90 lei

Pe mine ma tenteaza rujurile, oja neon si servetelele demachiante. Recunosc ca genele fantezie nu sunt genul meu, iar rimelul maro nu ma prinde. Va face ceva cu ochiul din aceste noutati de la Melkior? 

4 comentarii:

  1. plioti nicoletta manuela2 iunie 2015 la 14:31

    ce bine arataaa!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ojele, rujurile și fardurile mă atrag cel mai mult! :D Îmi plac mult cum arată toate!
    Iar ne-am potrivit cu postările. :))
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Din cele 3 farduri, cel mai mult imi place Emerald. Problema e ca imi place cum arata, dar nu ma incumet eu sa port verde la ochi :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar am zis la mine pe blog că Emerald e favoritul meu. :D Mie mi se pare o nuanță destul de cuminte, ușor de purtat. :D

    RăspundețiȘtergere