12 semne ca ai nevoie de detoxifierea ficatului

Sanatatea si bunastarea fiecarei persoane depinde de modul in care corpul lor indeparteaza si curata toxinele din organism. Daca avem in vedere mancarea procesata si plina de e-uri pe care o mancam, sucurile acidulate si alcoolul, medicamentele pe care le luam dupa ureche sau chiar la recomandarea doctorului si poluarea mediului in care traim, majoritatea dintre noi avem nevoie disperata de o detoxifiere. Iar in acest caz curatarea ficatului este cea mai buna metoda pentru ca ficatul este principalul organ prin care corpul nostru elimina toxinele

 Semne ca ficatul nu functioneaza optim

Daca ati observat recent oricare din simptomele enumerate mai jos este un semnal de alarma ca ficatul vostru va cere ajutor si este cazul sa luati masuri:
  • balonare
  • durere sau disconfort in zona abdominala superioara dreapta sub coaste
  • grasime abdominala excesiva
  • probleme cu digerarea alimentelor grase
  • reflux de acid / arsuri la stomac
  • pete intunecate pe piele ( pete maronii = pete hepatice) 
  • supraincalzirea corpului si traspiratia excesiva
  •  acneea/rozacee sau mancarimi ale pielii
  • cresterea inexplicabila in greutate si incapacitatea de a pierde in greutate chiar daca tineti regim 
  • tensiune mare
  • oboseala ( chiar daca dormiti suficient ) si/sau insomnii
  • schimbari bruste de temperament  
Eu ma regasesc in cateva semne de mai sus: nu reusesc sa slabesc chiar daca tin dieta peste dieta, majoritatea grasimii este in zona taliei, am burta adica, transpir excesiv si din cand in cand am episoade acneice pe fata. O perioada nu am bagat de seama aceste semne, dar noroc cu medicina muncii care ma obliga sa merg la doctor si am descoperit ca am un ficat "usor gras". Nu este ceva grav, dar nici de ignorat. Nu am nevoie de tratament medicamentos, recomandarea doctorului a fost in schimb  un detox complet. 

 4 pasi pentru a incepe sa va detoxificati ficatul
  •  Schimbati-va obiceiurile alimentare si incepeti prina  elimina alimentele care sunt in mod special daunatoare ficatului ( fast food, prea multe grasimi, prajeli, zahar, alcool) 
  • Reduceti expunerea la toxinele transportate prin aer ( fum, benzina,  diluanti, parfum, pesticide): lucru destul de greu avand in vedere mediul in care traim, dar incercati pe cat puteti sa va protejati. Un prim pas ar fi sa renuntati la parfum pe perioada detoxifierii. 
  • Introduceti in alimentatie mai multe fructe si legume crude, ins pecial legume verzi, produse care ajuta la repararea leziunilor de pe ficat .
  • Folositi suplimente alimentare din plante pentru  sustinerea ficatului in procesele de metabolizare, stocare si transfrmare a tuturor substantelor care patrund in organism si eliminarea toxinelor pe cale naturala

Daca va este greu sa tineti un regim alimentar, puteti incerca macar ultimul pas, care nu presupune nici un efort din partea voastra :) 

Un astfel de supliment alimentar este Livecom Tab ( tablete), un produs Ayurmedic 100 % natural din plante medicinale indiene, care contribuie la:
- mentinerea starii de sanatate a ficatului, splinei si sangelui in conditiile unei alimentatii dezechilibrate sau prezenta unor hepatotoxice (alcool, medicamente toxice, droguri);
- sustinerea ficatului in procesele de metabolizare, stocare si transformare a tuturor substantelor care patrund in organism si eliminarea toxinelor pe cale naturala;
- protejarea celulelor hepatice de stresul oxidativ si la mentinerea procesului fiziologic de regenerare a celulelor hepatice;
- diminuarea efectelor proceselor inflamatorii hepatice acute si cronice;
- sustinerea procesului de digestie si asimilare a substantelor nutritive in organism contribuind astfel la sanatatea si vitalitatea organismului in conditii de stres, suprasolicitare, oboseala, convalescenta.

Pentru efecte optime se recomanda o cura de 3 luni de zile, minim 1 luna, pentru copii de peste 14  ani si adulti cate 1-2 tablete de 3 ori pe zi cu o jumatate de ora inainte de masa. Acest produs poate fi folosit si de copii de la varsta de 5 ani, cate 1-2 tablete pe zi.

 Livecom Tab poate fi comandat online de pe siteul companiei Star International Med, poate fi cumparat din magazinele de desfacere ale brandului Ayurmed sau direct din farmacii.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu