Facial Massage Cream cu extract de scortisoara si curmale, Review

O metoda cunoscuta de prevenire a ridurilor este masajul facial. Tehnicile de masaj facial ajuta la ameliorarea ridurilor deja existente, iar cu ajutorul unor creme speciale acestea se atenueaza vizibil, chiar daca nu dispar complet, iar pielea devine mai neteda, ferma si luminoasa. O astfel de crema este si cea de la Ayurmed Facial Massage Cream cu extract de scortisoara si curmale.

" FACIAL MASSAGE CREAM este o crema cu extracte din plante care hraneste pielea obosita si deshidratata aceasta devenind ferma, cu un aspect stralucitor. Datorita consistentei grase se absoarbe incet, motiv pentru care este ideala pentru orice tip de masaj. Extractul din scortisoara, care contine minerale si uleiuri esentiale, stimuleaza circulatia sanguina de la nivelul epidermei, reduce ridurile fine si formeaza un strat protector pe piele. De asemenea, are efect antiinflamator si antibacterian, fiind util in combaterea iritatiilor, precum si a altor afectiuni ale pielii. Uleiul din germeni de grau este o sursa extraordinara de antioxidanti si fitosteroli fiind un elasticizant remarcabil recomandat pentru prevenirea imbatranirii pielii si pentru proprietatile de tonifiere ale acestuia.

Extractul din curmale contine foarte multi antioxidanti care protejeaza celulele de stresul oxidativ prevenind imbatranirea prematura a pielii. Vitamina A prezenta in mod natural in extractul din curmale, are o eficienta recunoscuta in prevenirea aspectului tern al pielii si aparitia petelor. Vitamina A si acizii grasi refac bariera lipidica a pielii, regleaza secretia de sebum si mentin hidratarea acesteia. Combinatia de ulei de germeni de grau si extract din curmale, datorita proprietatilor antioxidante, contribuie la protectia pielii impotriva factorilor externi, stimuleaza circulatia sangelui si a limfei, tesuturile sunt mai bine oxigenate, activand astfel si eliminarea toxinelor. De asemenea, stimuleaza productia de colagen si elastina, tenul devenind mai ferm. " 
Eu am folosit crema dupa baie pentru ca porii sunt deschisi si din comoditate, trebuie sa recunosc. Stau in fata oglinzii si repet 5 miscari clasice pe care le-am invatat la un curs de auto - masaj.
Eu prefer sa incep de sus in jos, desi la curs ne-a invatat invers, sa incepem cu gatul, dar acum fiecare cum prefera. 

1. Luam o cantitate moderata de crema, iar cu cele 3 degete din mijloc masam usor fruntea cu miscari transversale din stanga la dreapta, iar apoi invers de la dreapta la stanga. Nu grabiti miscarile si nu apasati prea tare. De preferat este sa numarati miscarile, sa fie egale in ambele sensuri :)  Mie imi place sa ma vad in oglinda pentru ca acolo vad exact ridurile de pe frunte care necesita atentie sporita. 
2. Tot pentru frunte, sunt benefice si miscarile de la sprancene spre linia parului. Ne gandim la frunte ca un dreptunghi cu baza de jos data de linia sprancenelor si latura de sus linia parului. Din aproape in aproape pe baza inferioara plasam 2 degete ( degetul aratator si inelar) si plecam spre baza de sus ( fig. 8 ).
3.  Pentru ochi, se executa miscari circulare, cu un singur deget, de la coltul interior al ochiului spre cel exterior. Eu fac cate un ochi pe rand pentru ca asa am impresia ca stapanesc mai bine miscarea.
4. Pentru fata, cu cele 3 degete mijlocii plecam de la baza nasului pe linia pometilor spre coltul exterior al ochiului, de la colturile buzelor spre punctul de sus al urechii si din mijlocul barbiei spre coltul de jos al urechii. 
5. De la baza nasului, o miscare semi circulara spre coltul intern al ochiului.
6. De la baza gatului in sus spre fata. 
Crema pentru masaj facial cu scortisoara si curmale de la Ayurmed are o textura grasa, care "aluneca" pe fata timp de cateva minute bune, are un miros placut care nu aduce deloc a scortisoara si ma bucur maxim pentru ca eu nu suport mirosul acestui condiment :) 
Masajul facial se efectueaza pe fata curata, cu o crema adecvata tipului de ten. Crema cu extract de scortisoara si de curmale se potriveste pentru toate tipurile de ten.

La final, "loveste" zona fetei cu degetele ( tapoteaza ) cateva secunde, indeparteaza excesul de crema cu uns ervetele si clateste pielea cu apa rece pentru a inchide porii si gata ritualul! 

Daca este efectuat cu regularitate, masajul facial are o serie de efecte benefice:
  •  stimuleaza patrunderea in piele a cremei folosite
  • imbunatateste circulia sanguina si limfatica
  • stimuleaza fibrele de colagen si elastina din tesuturi
  • mentine si reface tonusul muscalar
  • are efect detoxifiant
  • oxigeneaza celulele pielii
  • relaxeaza muschii fetei si corpul in general, dand o stare de bine
Incearca miscarile acestea de masaj in combinatie cu crema de la Faccial Massage Cream si in timp o sa ai un ten de papusa!




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu