20 Beauty Questions Tag

Am preluat acest tag de la Cu Lore pentru ca mi-a placut si cred ca este un mod de a ma cunoaste mai bine, asa ca hai sa incepem!

1.Parul tau natural este cret sau drept? 

Parul meu natural este ondulat. Nu-mi place cum imi sta cu parul indreptat, desi prietenele zic ca imi sta bine. Prefer parul meu natural sau incretit cu diverse aparate/bigudiuri.

2.Iti vopsesti parul singura sau mergi la salon? 

Singura. Am fost de cateva ori la salon, dar niciodata nu au nimerit culoarea pe care o doream, asa ca de ce sa dau banii de pomana cand ma pot face singura si o sa am acelasi rezultat: o surpriza adica pentru ca nu stiu ce culoare o sa am dupa nici la salon, nici cand ma fac singura :D

3.Porti in fiecare zi aceeasi coafura sau iti place sa le schimbi?
 
Aceeasi coafura zilnica, doar sa am ceva timp la dispozitie sa ma joc cu parul, dar cum eu sunt mai mereu pe fuga dimineata doar il pieptan si prind cu un mic clestisor o suvita sa nu-mi intre in ochi, dar ce pot sa zic: imi sta bine asa! 
 
4.Iti faci singura manichiura si pedichiura sau mergi la salon?

Singura-singurica, nu ma pricep sa dau forma unghiilor si cine stie ce modele complicate, dar am tot ce imi trebuie acasa.pana si lampa UV. Mi-am pus singura oja semi-permanenta, gel am avut o singura data, dar nu ma tenteaza avand in vedere ca am suferit 5 luni de zile dupa. La salon merg doar cand vreau sa-mi dau forma unghiilor si daca trebuie sa merg la vre-un eveniment.

5.Cat de des iti schimbi oja de unghii?

De obicei odata pe saptamana, dar daca sunt plictisita sau am mai mult timp la dispozitie si de 2 ori. Am o gramada de culori, ma plictisesc repede de ele si cumpar in nestire, mereu vad cate o nuanta pe care nu o am si mi-o doresc.

6.Iti dai cu oja pe unghiile de la picioare si iarna, sau doar vara?

Iarna imi las unghiile de la picioare sa respire! In traducere sunt o lenesa :)))) Daca imi fac unghiile odata pe sezon e mult. De exemplu nici acum de Sarbatori nu am avut unghiile de la picioare facute, dar saptamana trecuta am cumparat vreo 4 oje si am vrut sa le probez, dar cum aveam unghiutele de la maini prea frumoase ca sa le stric, mi-am facut unghiile de la picioare, asa ca acum sunt mandra posesoare a unor unghiute roz pe maini si mov la picioare. 

7.Cat dureaza pentru tine sa iti aplici machiajul?
 
Dimineata maxim 10 minute, daca plec la o intalnire sau la vre-un eveniment mai special in jur de 30-40 de minute.

8.Ce machiezi mai intai:ochii sau fata?

Incep cu o crema pt acnee, urmeaza ochii, iar apoi fata.

9.Colectionezi machiaje sau cumperi doar ce ai nevoie ? 
Colectionez farduri, rujuri si oja. Restul doar strictul necesar. Dar asta nu inseamna ca nu am minim 3 arome de gel de dus si creme de corp :)) daca stau bine sa ma gandesc am si 4 fonduri de ten, 4 creme anti-acneice... deci mai pe scurt, da, colectionez machiaje si produse cosmetice.

10.Aplici un machiaj ,,full face" in fiecare zi?

Nu, ochii si buzele neaparat, fata cand am chef. Pana acum 4 luni nu am cumparat niciodata fond de ten, nici acum nu-l folosesc, dar imi place sa stiu ca il am. Anul asta nu m-am dat niciodata cu fond de ten, doar cu o crema BB(tot acum 4 luni am cumparat prima data o crema BB). Inainte nu aveam nici un produs pt fata, in afara de creme, creme pt acnee si apa tonica.

11.Port machiaj cand esti singura acasa sau cu familia ta?

Niciodata nu port machiaj in zilele cand stau in casa, doar un balsam sau ruj si nici acesta mereu, doar cand imi simt buzele uscate.

12.Ai iesi din casa fara machiaj?
Fara creion negru pe waterline nu, dar fara orice altceva da. Eu am ochii prea mari si trebuie sa ii micsorez.

13.Cate produse high-end detii?

Acum depinde de ce intelege fiecare prin high-end. Cel mai scump produs este un fond de ten care nici macar acum nu stiu cum se numeste, am dat 140 de lei pe el si l-am folosit de 2 ori. Urmeaza o crema pt petele lasate de acnee cumparata de la farmacie cu 62 de lei (o am de cateva zile, nu stiu daca e buna de ceva sau nu). Si cateva palete Sleek care au fost in jur de 45 de lei. Si am uitat de parfum: Femme de la Hugo Boss, in jur de 250 de lei.

14.Iti planuiesti outfit-urile de seara sau te decizi pe moment?

Deschid sifonierul in fiecare dimineata si ma hotarasc pe loc. Vara ma mai gandesc uneori de seara ce as vrea sa port, dar au fost zile cand ploaia/frigul mi-au stricat planurile si m-am suparat, asa ca mai intai ma uit pe geam si apoi deschid sifonierul.

15.Ce inaltime ai?

1,66 m

16.Vorbesti vreo limba straina?
 
Nu vorbesc fluent nici o limba straina pentru ca nu am avut ocazia. Citesc carti in engleza, vorbesc in scris engleza zilnic, dar nu cred ca m-as descurca live pt ca ma emotionez si uit si cele mai simple cuvinte pe moment, dar cu putin antrenament cred ca as depasi momentul. La scoala stiam franceza bine, dar daca nu am mai practicat nu mai stiu gramatica, iar acum trebuie sa ma gandesc de doua ori inainte daca vreau sa traduc un cuvand din romana in franceza, invers e mai usor: daca imi spui ceva in franceza si vorbesti incet, inteleg. Spaniola nu se pune problema la inteles, la vorbit mai greu. Cred ca toti am invatat-o de la tv :)) Stiu si cateva cuvinte in japoneza pentru ca m-am uitat la Sailor Moon o gramada!

17.Pastrezi o lista cu produse pe care vrei sa le incerci sau te uiti la alte bloguri/postari?
 
Nu. Daca vad ceva pe vre-un blog care imi place, ma documentez mai bine si mi-l cumpar pe loc sau in maxim cateva zile.

18.Cum ai inventat numele blogului?
Pornind de la numele meu Maria Mirabela >> Marie Belle sau Belle Marie, iar cherie este draga in franceza, aduce putin si cu cirese in engleza, care sunt fructele mele preferate, a fost ca un joc de cuvinte, ce mi-a placut mai mult si mi-a ramas in cap, asta am ales.

19.Care este culoarea ta preferata?

Roz, albastru, mov, negru, verde, galben si lista poate continua.

20.Injuri? 

Da. Incerc sa ma abtin sa injur cu voce tare si atunci injur in gand, dar in situatii de maxima tensiune trebuie sa ma eliberez.


Cam acesta a fost tagul... Daca mai vreti sa stiti ceva despre mine, lasati-mi un comentariu. Daca v-a placut vreo intrebare in mod deosebit, puteti sa-mi lasati raspunsul vostru. 

As vrea sa va rog sa ma urmariti prin GFC , este o casuta in dreapta sus a blogului sau prin email, multumesc :)

2 comentarii:

  1. Am facut si eu tag-ul. Poate doresti sa il citesti: http://lraivn.blogspot.ro/2015/01/20-beauty-questions-tag.html

    RăspundețiȘtergere