Coco Made Me Do It - Romwe T-shirt

De obicei nu imi plac tricourile cu mesaje inscriptionate. Foarte rar cumpar si asta doar in cazul in care ma amuza sau ma inspira mesajul. Acum ceva vreme am avut un concurs cu premiu acest tricou, iar cei de la Romwe au fost draguti si mi-au trimis si mie unul. 

L-am purtat la o plimbare pe Plaja de Marmura, din Insula Thassos. Era destul de racoare, dar mi-am dat jos geaca pentru poze. A doua zi a fost super cald, am facut plaja si am intrat si in apa.
Tricoul este marimea S, imi vine putin largut, dar nu e tipul de tricou mulat pe corp.
Este din bumbac, destul de moale, se sifoneaza usor, dar nu am avut fier de calcat la mine si nici hotelul nu oferea aceasta optiune, asa ca l-am purtat asa si "s-a aranjat" pe corp tricoul.
Ma streseaza putin faptul ca prinde scame usor, dar am folosit rola de scame si am scapat de probleme. Tricoul costa 30$ de obicei, dar cand este la reduceri il puteti lua cu 10. De exemplu acum are o reducere de doar 5%: http://www.romwe.com/romwe-letters-print-black-tshirt-p-70340.html Dar daca va tenteaza,mai bine asteptati, ca sigur o sa fie reducerimai mari iar pe site.


 Tenisii i-am cumparat special pentru aceasta excursie. Nu am dat mult pe ei pentru ca eu nu ma incalt cu tenisi de regula si nu am vrut sa investesc mult. Am dat doar 30 de lei si o sa-i mai port la sala. 



Romwe Flash Sale you have never seen.
http://www.romwe.com/flashsale/activeleft/a64?active_id=483
More than 150 styles.
All sold at only $14.99, up to 70%off.
Start at 1:00 pm 9th May GMT, end at 1:00 pm on 12th May GMT.
Limited time, only 72 hrs.
Worldwide free shipping, shipped in 24 hours
Shop Now!


4 comentarii:

  1. Si eu am castigat acest tricou , imi place atre mult , insa ar fi fost perfect daca ar fi mai mulat . Dar e de o calitate foarte buna !! Pupici ! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Lovely Tshirt and lovely look!
    love the pics!
    Nice place!

    RăspundețiȘtergere
  3. Thank you :) The photos are from Marble Beach, Thassos, Greece.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am vazut ieri prin parc o tipa care avea o bluza neagra mulata cu acest imprimeu :*

    RăspundețiȘtergere