Danone - de 15 ani in Romania

Nu pot sa cred ca au trecut 15 ani de cand am mancat prima data un iaurt Danone! Cand au trecut anii? Nu mai tin minte exact cum am inceput sa consum aceste iaurturi, in schimb stiu de cand am inceput "cura" de iaurt cu fructe si iaurt de baut. Acestea sunt produsele mele Danone preferate. De-alungul timpului am incercat nenumarate sortimente cu fructe si iaurturi de baut, dar nimic nu le intrece pe cele de la Danone. 

Cu ocazia aniversarii de 15 ani in Romania, Danone a relansat site-ul danone.ro Sincer nu stiam ca cel vechi nu mai e activ, dar ma bucur sa vad ca si-au schimbat "hainutele". O schimbarea e mereu binevenita.

Ce imi place la noul site?
  • Imi place meniul bine structurat, unde putem gasi informatii atat despre produsele Danone, cat si despre campaniile umanitare in care se implica compania (gen Zambet pentru Romania si Grija pentru Natura).
  • Imi place aspectul aerat al site-ului si linia cromatica aleasa: albastru, rosu si alb, culori pe care eu le asociez cu Danone.
  • Apreciez informatiile despre obtinerea laptelui colectat de la fermele romanesti si intregul traseu parcurs pana la transformarea lui in iaurt . Apropo, fabrica se poate vizita, atat de copii cat si de adulti (http://www.danone.ro/lumea-danone/vino-acasa-la-danone/)
Si acum ce nu imi place!

Nu pot sa zic 100% ca nu imi place ceva, doar ca ma deranjeaza putin fontul ales, de fapt sunt mai multe tipuri de scris sau poate asta e doar impresia mea?! Poate si pentru ca port ochelari de vedere/lentile de contact. Ideea e ca ma oboseste. Intr-o sectiune parca e Times  New Roman, in alta ceva ce nu recunosc.  

Ca o mica recomandare, as sugera o sectiune de retete cu iaurt ( gustari, prajituri, etc) si una pentru campaniile promotionale sau concursuri. Am vazut pe site ca la sectiunea Noutati sunt stiri despre concursuri, dar parca da mai bine direct un tab in meniu "Concurs". Cel putin eu una nu asociez "Noutatile" cu informatii despre concursuri, ci cu diverse stiri despre produse, reclame la tv, evenimente publice organizate de Danone si asa mai departe.

Daca aveti si voi alte sugestii despre site-ul Danone, va invit sa va inscrieti si voi aici, iar daca nu aveti blog puteti sa lasati un comentariu la acest articol.

2 comentarii:

  1. noi suntem fan Danone.. Activia.. Actimel.. dupa preferinte :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu sunt fan primele doua, iau ulrima o data pe an cand fac o cura de imunitate :)

    RăspundețiȘtergere