Produse terminate , 3

De data aceasta nu am mai pastrat produsele terminate pentru poza de grup: cand am terminat ceva am facut poze si direct la gunoi au aterizat! Nu stiu daca asa o sa fac asa mereu, ramane de vazut ce rabdare o sa am pe viitor. 

1) Acetona Ruby Rose cu aroma de capsuni: prima solutie de indepartat oja care nu imi face rau. De obicei nu suport mirosul de acetona/dizolvant, dar aceasta chiar imi place. Si sterge bine orice lac/oja, chiar si cele cu sclipici sau oje texturate. Ca sa fiu sincera nu am terminat complet sticluta, mai aveam 2 degete in ea, dar le-am transferat in alt recipient cu alt sistem de dozare. Oricum mult nu mai tine si o sa recumpar acest produs.

2) Mostra fond de ten  Miracle de la Lancome nuanta Beige Diaphane : cel mai fin fond de ten pe care l-am incercat vreodata. Pacat ca efectul dispare repede. Fondul de ten e lichis, dar se simte foarte satinat la atingere, mai ales cand il intinzi pe piele, dar dupa cateva minute dispare aceasta senzatie. De curiozitate mi-am atins fata de cateva ori dupa aplicare si nu imi mai simteam fata fina. Adica la fel de fina cum o simteam cand aplicam fondul de ten. Senzatia era foarte misto. Pacat ca nu dureaza. Un alt minus la acest fond de ten este culoarea: are o tenta portocalie. Majpritatea fondurilor de ten au tenta galbuie si rozalie. Acum a prima data cand vad una cu portocaliu. Mi-a placut si modul de ambalare: baza un carton foarte tare pe care era lipit plicul cu produsul care se desface foarte usor, dupa cum se vede in poza. De obicei mostrele sunt in plicuri care se rup la un capat, nu care se dezlipesc total. Produsul a fost pentru o singura aplicare, la acest sistem de deschidere nu aveai cum sa pastrezi produsul si pentru a doua zi. Am uitat sa va spun ca are o acoperire usoara: se vad petele rosii si pistruii. 


3) Demachiantul de la L'Oreal pentru fata si ochi: un demachiant crema, destul de apos, care isi face treaba bine, dar de la care ma ustura ochii, asa ca il folosesc doar pentru fata uneori. Trebuie sa recunosc ca l-a folosit si colega de apartament, altfel nu il terminam in veci. De obicei pastrez in baie produsele care nu imi prea plac (cu exceptia produselor pt. baie, ca doar nu-s nebuna sa le tin in dormitor), asta inseamna ca poate sa le foloseasca oricine. Produsele preferate le am in camera :)


4) Tot un demachiant, tot de la L'Oreal: putin mai bun decat predecesorul, dar eu am aceeasi problema cu el: ma ustura ochii cand il folosesc, asa ca tot in baie a fost pastrat. 


5) Masca de fata pentru pori de la Planet Spa cu flori de lotus: imi place mirosul, nu e pronuntat. Cand vreau o masca rapida si nu am chef de amestecat ingrediente naturale, o folosesc pe aceasta. 


6) Gel de dus de la Nivea cu aroma de trandafiri: singurul produs cu aroma de trandafir care imi place, desi este floarea mea preferata. Am incercat balsam, creme de fata, de corp, parfum, dar nu mi-a placut nimic pana acum. Acesta sigur o sa il cumpar din nou.


7) Gel de dus de la Palmolive cu miere - super cremos, un miros placut si discret. L-am recumparat de multe ori si o sa-l cumpar in continuare, chiar daca incerc si alte arome/marci. 


8) Samponul Johnson's Baby: este samponul meu preferat, il folosesc de cativa ani incoace si nu am de gand sa il schimb. Recunosc ca recent am cumparat 2 sampoane de la Farmec, dar nu se compara cu acesta. Sunt 3 arome disponibile: cel simplu, cu miros de vanilie, cel verzui cu musetel si cel purpuriu cu lavanda. Eu le folosesc pe primele doua, ultimul cu lavanda nu imi place mirosul. 

9) CC Cream Bourjois - 123Perfect : primul cc cream pe care il folosesc. Am citit pe net cateva pareri despre produsele bb si cc cream si am vazut ca nu e mare diferenta intre ele. Eu pot insa sa spun ca acest cc cream mi s-a parut un fond de ten in toata regula. Ador cremele bb cream pentru ca au o textura usoara, hidrateaza tenul, ii da putina culoare si au si protectie solara (unele, nu toate). In schimb acest cc cream nici nu se compara cu o crema bb. Dupa aplicare imi simteam fata grea, desi am aplicat un strat subtire. Nici culoarea nu s-a potrivit: prea inchisa, in conditiile in care sunt si bronzata. Acest produs nu este pentru mine, chiar daca as fi nimerit nuanta potrivita. Nu mi-a placut deloc. Apropo, are o acoperire usor spre mediu: nu se mai vad pistruii, in schimb se vad unele pete rosii.

10) Balsamul Fuity Shine de la Nivea cu aroma de cirese: cred ca nu exista fata care sa nu il fi folosit. Aroma de cirese este preferata mea la orice produs cosmetic. Nu am intalnit produs cu aceasta aroma care sa nu imi placa pana acum. Dupa cum se vede l-am folosit pana la ultima picatura. 


11) Sapun Protex: exista cineva care nu a folosit Protex, fie el lichid sau solid? Eu cred ca nu. Varianta solida imi usuca mainile, cea lichida nu. Dar mie orice sapun solid imi provoaca uscaciunea, inclusiv Dove, asa ca folosesc doar sapun lichid. 

12) Solutie pentru indepartat cuticulele de la Farmec. Nu pot sa spun ca sunt 100% multumita de acest produs, dar curata cat de cat pielea moarta. Ieri am cumparat o solutie de la Flormar, nu am folosit-o inca, dar sper sa fie mai buna decat aceasta. Diferenta la pret intre cele doua a fost de 2 lei mai mult pt Flormar, acum ramane de vazut cum se comporta.


13) Crema Cellufight: ca tot vine vara si vrem sa avem picioare frumoase, fara celulita. Crema chiar are efect, rezultatele se vad cam la o saptamana dupa aplicare. Efectul tine cam 2 luni dupa ce renunti la ea, cel putin la mine. Eu am perioade cand o aplic zilnic si perioade cand se pune praful pe ea. Acums unt in toane bune, o folosesc, ca doar ma pregatesc de plaja :) Nu folosesc tot timpul si aparatul de masaj, doar cand vreau rezultate rapide. De obicei, ma dau cu gelul dupa dus si gata. Prefer gelul in schimbul cremei pentru ca se absoarbe mai rapid in piele. Efectul termic il simt la ambele. La inceput mi se inrosea pielea de la ele, acum m-am obisnuit si nu mai am probleme. Am obiceiul sa tai tuburile pentru ca ramane destul de mult produs in ele care nu mai "iese". Ca sa va faceti o idee, dupa ce am taiat tubul, am mai avut destul gel pentru inca 3 zile. Am pastrat jumatatea cu produs intr-o punga sigilata. Nu si-a schimbat culoarea, mirosul, nu am avut probleme cu ea. 

Ati folosit vre-un produs din cele prezentate aici de mine? Ce parere aveti despre ele? 



2 comentarii:

  1. Drept sa spun , acetona ma tenteaza cel mai tare :D Iar masca de la planet spa o am si eu :p

    Te invit si pe blogul meu : http://unforeseeable-blog.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu o sa fii dezamagita de acetona, garantez :)

    RăspundețiȘtergere