Rochie lunga visinie de la OASAP!

Prima data cand am vazut rochia aceasta pe site-ul OASAP m-am gandit ca e perfecta pentru o zi de vara la birou. De mult imi doream eu o rochie lunga pe care sa o pot purta la munca. Dar cam mereu socoteala de acasa nu se potriveste cu cea de la piata! Rochia este mai mult eleganta. Poate fi purtata si pe zi, dar nu la birou, ci la o intalnire, la o plimbare. Sunt putin dezamagita pentru ca eu am luat-o cu un scop anume in minte. Totusi arat bine in ea :))

Imi place modelul taiat/franjurat de la gat. In poza de mai jos se vede cel mai bine culoarea adevarata a rochiei
Culoarea rochiei este un visiniu inchis, in unele poze se vede jumatate rosu - jumatate visiniu din cauza soarelui.
Mai aproape in toate pozele ma stramb pentru ca ma dureau ochii de la soare, ba chiar am iesit cu ochii inchisi in multe.
Materialul este poliester, e placut la atingere, pare un fel de voal mai tare. Are o dublura care se simte foarte moale si rece pe piele. Nu se vede prin ea. Rochia se aseaza frumos pe corp.
Apropo curelusa este inclusa in pret.
Prima data am spalat rochia de mana sa vad cum se comporta si nu a iesit deloc culoare din ea. Pe viitor o bag la masina.
 

Cand am cumparat eu rochia costa aproape 37 de dolari, acum vad ca e la reducere la 22.9$. Sunt mai multe culori disponibile: verde,negru,crem. Dar cea mai deosebita tot a mea mi se pare. Daca era crem cand am comandat-o eu poate stateam putin pe ganduri, dar din cele 3 variante disponibile atunci, cea visinie era mai frumoasa. Voi ce culoare preferati? Aici puteti vedea si restul culorilor.



4 comentarii:

  1. Este foarte frumaoas rochia si culoare este superba !! Iar tie iti sta foarte bine ! Pupici ! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. e foarte frumoasa, dar eu nici din pozele de pe net nu as fi ales-o pentru a o purta la birou. culoarea in pozele tale pare mult mai deschisa, mai aproape de rosu mai degraba :D

    RăspundețiȘtergere
  3. noi venim si in pantaloni scurti la birou, in papuci, nu avem un cod formal , sefa noastra, care sta in casa de langa vine in halat de baie, asa ca imi permit sa port orice :)

    RăspundețiȘtergere