Tag : Liebster award

Am primit acest tag de la Ana Onofrei. Trebuie sa va spun 11 lucruri despre mine, apoi sa raspund la 11 intrebari puse de Ana, iar la final sa nominalizez si eu 11 bloggerite care au mai putin de 1000 de "urmaritori" si sa le pun 11 intrebari.

11 lucruri despre mine:  

1) Nu m-am vopsit de aproximativ 2 luni de zile, dar nu se cunoaste, pentru ca s-a uniformizat foarte  frumos si ai impresia ca sunt vopsita in degradee. Acum sunt intr-o dilema: sa-l mai lasa asa sau sa ma vopsesc. Apropo voi ce credeti  (sunt cateva poze cu mine in articolele anterioare) ?

2) De aproape o luna de zile am un nou fratior, il cheama Bruno :P Sta acasa cu parintii, la Tg-Jiu.

3) De ceva vreme ma gandesc sa ma intorc la Tg-Jiu, problema este ca nu stiu ce as putea lucra acolo (eu fiind la Bucuresti acum)

4) Am o gramada de produse cosmetice pe care nu le folosesc, dar cumpar intr-una. Cine stie cand o sa-mi trebuiasca mie fardul asta?! Sau ce conteaza ca mai am 4 farduri roz, e alta nuanta asta!

5) Trebuie sa ma apuc de sala, dar nu am tragere de inima inca. Tot aman momentul. Am momente cand fac 2-3 luni zilnic, apoi fac pauza. Macar de as face si eu de 2-3 ori pe saptamana constant, dar nu, nu pot. Nu-mi place miscarea.

6) Aseara am gasit in sifonier 2 bluzite cu eticheta pe ele, nici nu mai stiam de ele. Bine macar ca mai pot fi purtate sezonul acesta.

7) Nu am o melodie preferata! .......... Am mai multe. Si sa enumar cateva: Pink- Just give me a reason, Bon Jovi - It's my life, Jessie J - Price tag.

8) Filmul meu preferat, de fapt serial de televiziune, este La Femme Nikita. Pe vremuri eram chiar obsedata, nu pierdeam nici un episod, cautam orice revista in care apareau actorii si aveam toate cartonasele din pachetele de guma cu acelasi nume.

9) Port lentile de contact, dar la un singur ochi.

10) Nu-mi place sa ma dau cu creme (pe fata, pe corp), dar incerc sa ma tin de treaba. Mai bine previn, decat sa tratez.

11) Nu stiu sa vorbesc limbi straine. Inteleg tot, pe hartie sau pe net iti raspund perfect, dar fata in fata sunt paralele, uit tot, nici cele mai simple cuvinte parca nu le mai stiu.

Intrebarile primite si raspunsurile lor

1 Spune un lucru pe care nu ai apucat sa il faci/ai pana acum,dar ti l-ai dorit din totdeauna?
- Nu am invatat sa innot. Am incercat de cateva ori, dar nu am reusit, imi este frica.

2 Cea mai mare realizare pana acum,dar cel mai mare esec?
- Simt ca nu am realizari notabile. La vremea lor a insemnat ceva, dar acum cand ma gandesc nu mi se pare nimic deosebit: ca am terminat facultatea, ca am job platit cat de cat bine. Sa spunem ca blogul e cea mai mare realizare a mea de pana acum :)
Iar esecul este ca nu am reusit pana acum sa ma indragostesc.

3 Esti mandra de trecutul tau?
- Nu. Simt ca ar fi trebuit sa fiu mai sociabila, sa las de la mine, sa fi iesit mai mult in oras.

4 Daca ai vrea sa schimbi ceva in trecutul tau,ce ar fi?
- As fi mai intelegatoare si mai prietenoasa.

5 Afli ca mai ai 3 zile de trait,cum decizi sa iti traiesti ultimile tale zile pe pamant?
- M-as intoarce acasa. In rest m-as comporta normal. Poate ceva mai multe dulciuri.

6 Pestisorul de aur iti da sansa sa fii iubita unei celebritati,care ar fi aceea? :))
- Roy Dupuis. Cautat-il pe google si spuneti-mi daca va place! Cate ati auzit de el?

7 Mergi intr-un oras strain,pentru prima data. Acolo ar trebui sa te intalnesti cu cineva,insa totul pare sa fie teapa,iar tu nu ai bani pentru biletul de transport inapoi spre casa,ce faci?
- As mai astepta putin, as da ceva telefoane sa vad ce se intampla. Daca e teapa, as suna acasa sa mi se trimita bani.

8 Daca ar fi fost sa joci intr-un film,care ar fi acela,si rolul carui personaj ti-ai fi dorit sa il interpretezi si de ce?
- Nu sunt in stare sa joc in filme. Imi cunosc limitele. Dar daca as putea, mi-ar placea sa joc in seriale politiste, gen CSI, un rol de detectiv pentru ca vroiam sa fiu politista cand eram mica.

9 Ce crezi despre Romania si mentalitatea oamenilor din aceasta tara?
- No comment! :)) Tara mea si o iubesc, nu as pleca de aici. In anumite privinte suntem inapoiati rau (infrastructura satelor), iar la altele suntem prea avansati (net in varf de munte, dar nu stim ce face cu el )

10 Daca ai fi Dumnezeu,ce schimbari ai face?
- Nu ar mai exista saracie si boli.

11 Ce abilitate supranaturala ti-ai dori sa ai si de ce? :))
- As vrea sa ma pot teleporta pentru ca am obosit sa merg 5 ore cu autocarul sa ajung acasa la parinti sau o ora zilnic ca sa ajung la munca. Sa nu mai vorbim de vacante, cand trebuie mers cate 24 de ore cu masina pentru ca nu am bani de avion :D

Acum e randul meu sa nominalizez cateva persoane(ideal ar fi 11), dar e mai greu pentru ca sunt noua in blogosfera si nu mi-am facut prea multi prieteni inca ( merge greu si pe net, dar pai in realitate  ).
Nominalizez pe:
http://culore.blogspot.ro
http://merysyl.blogspot.ro/
http://www.bysunshine.com/
Si oricine altcineva care vede acest tag si vrea sa-l faca.

Intrebarile mele:

1) Animalul preferat dintre caine si pisica care este?
2) Preferati sa va faceti manichiura acasa sau la salon?
3) Cand ati fost ultima data la film in oras si ce ati vazut?
4)  Spune 3 locuri pe care vrei neaparat sa le vizitezi.
5) Unde ai petrecut cea mai frumoasa vacanta?
6) Produsul de machiaj preferat este... ?
7) Rochie/ Pantaloni sau blugi/ Fusta ?
8) Aveti vreun animal de companie?
9) Care este dulcele tau preferat?
10) Ai suferit din dragoste? Ti-ai pierdut mintile cum se spune in popor? >>>Eu nu! :))))
11) Cate perechi de pantofi ai? 

Pentru cine nu are blog, dar vrea sa participe la acest joculet, imi poate raspunde la intrebari printr-un comentariu.


 

 






4 comentarii:

  1. :)) e a treia nominalizare primira, dar o sa o fac ! AM o gramadaaaa de intrebari la care sa raspund.

    RăspundețiȘtergere
  2. M-am uitat pe blog sa vad daca l- ai facut inainte , dar de alte nominalizari nu tin minte sa fi vazut, iar cum eu nu citesc prea multe bloguri...., trebuie sa mai cunosc si eu lume. Cand ai timp, nu e graba :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. ti-as putea transfera putina indragosteala de la mine =))))) eu sunt genul de persoana care ma indragostesc foarte repede si renunt foarte greu la o persoana :(
    Ma bucur ca ai facut tagul :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu nu am fost indragostita cu adevarat niciodata pana acum. Asta daca nu punem la socoteala diferiti actori si cantareti :))) poate de asta nu am reusit in realitate, ca imi plac prea mult respectivii :)))

    RăspundețiȘtergere