ColorTrend Flirty Eyes Bashful Browns

Lost and found: I'm so happy!!!
Aceasta paletuta nu e a mea. Dar o folosesc prin alianta: si soru-mea le foloseste pe ale mele :))) Si eu si Cristina uitasem de ea, am gasit-o intr-o cutie cu accesorii, ingropata printre cercei, bratari si ineluse. Cum a ajuns acolo nu am idee. 
Problema noastra e ca nu ne aducem aminte cand am cumparat-o, deci prin urmare nu stim cand expira. Nu am gasit nici o data pe cutiuta: nici data productiei, nici data expirarii. Nu am folosit-o de cel putin un an, dar fardurile inca arata bine, nu au praf pe ele, nu sunt oxidate, nu si-au schimbat consistenta, nu miroase ciudat. Noi am riscat si le-am folosit. Ma gandesc sa le pulveriz cu alcool si sa le folosim in continuare. Voi cum stiti cand sa nu mai folositi un fard?
Culorile sunt super. Dupa cum se vede in poza cel mai mult am folosit culorile mai deschise pentru ca mie nu imi sta bine cu fard negru. Culorile nu sunt prea pigmentate, dar daca se aplica mai multe straturi se ajunge la culoarea dorita.
Fardul este de tip crema. Se blenduieste foarte usor.
Culorile sunt putin sidefate. Preferatul meu este maro-ul roscat, adica culoarea de sub fardul negru. Fardul crem este perfect ca si highligther. 
Poza de mai sus e cu blitz, restul fara, la lumina naturala.
Fardurile rezista pe pleoape cam 4-5 ore fara sa se stranga in pliul ochiului, apoi trebuie intinse iar. Noi le-am folosit fara baza de machiaj. Nu le-am probat inca si cu baza, dar daca e sa le compar cu alte farduri de la Avon nu cred ca ar fi mare diferenta, poate o ora, doua in plus. 
Paleta e mica, usor de luat in geanta, are si oglinda deci iti poti face/reface machiajul oriunde. Are pana si o pensula inclusa. Ghiciti unde e ascunsa? 
A ghicit cineva? Pensula nu e prea buna, capul e din burete ieftin. Dar se schimba, nu e bai. 

Culorile par mai inchise cand te uiti la paleta propriu zis, dar mie imi plac la nebunie cum sunt in realitate. Acum nu se mai gaseste in catalog, cel putin eu nu am mai vazut-o de mult timp. Dar sigur as recumpara aceasta cutiuta cu farduri pentru ca imi plac nuantele si ar cam trebui schimbata pentru ca o avem de ceva vreme. 


2 comentarii:

  1. aveam o colega innebunita dupa fardurile astea, mie insa nu mi-au placut niciodata. odata machiata nu vreau sa imi mai verific machiajul si sa imi intind la loc fardul din ora in ora...

    RăspundețiȘtergere
  2. rezistenta fardului difera de la persoana la persoana, in functie de cat de uleioase avem pleoapele. nici mie nu imi plac retusurile, dar daca imi place un fard nu renunt la el.

    RăspundețiȘtergere