NYX - I dream of St. Thomas

Paleta din colectia The Caribbean de la NYX "I dream of St. Thomas" are 5 culori dragute, pe care o folosesc cu drag din octombrie anul trecut.
Din pacate dupa cum se observa si in poza, fardurile sunt foarte prafoase, dar cu putina indemanare reusesc sa fac un machiaj reusit. La prima vedere culorle sunt sterse, dar sunt destul de pigmentate in realitate.

Din cele 5 nuante, cel mai des am folosit rozul, silver si auriul. Imi place super mult acest verde si il folosesc cand vreau sa imi pun in valoare ochii caprui. In pozele de mai sus nu am folosit baza de machiaj. 

Am dat 32 de lei pe aceasta paleta, un pret accesptabil. Fardurile rezista pe ochi cam 6 ore fara sa se stranga in pliul ochiului fara baza, dar isi pierd din intensitate pe parcursul zilei. Daca folosesc o baza de machiaj, rezista cam 10 ore. Cel mai mult am purtat 12 ore un machiaj cu aceste farduri (cu baza) si singura problema a fost ca nu mai erau asa intense culorile ca la inceput. In rest nu am avut probleme. 

Nu mi se pare ca baza schimba prea mult culoarea, dupa cum se vede si in poza de mai sus. 

Ce parere aveti despre aceasta paleta, va plac culorile? Aveti ceva de la NYX care sa nu fie un fard prafos? Eu mai am 2 palete Sleek, dar nu sunt foarte multumita de ele. 



2 comentarii: