Vine toamna! Sheinside.com Wishlist!

De 2 zile nu ies din casa fara sa am un pulover pe mine sau mai pe romaneste spus o bluza cu nasturi. De obicei o dau jos in cateva ore pentru ca se incalzeste, dar dimineata e prea frig. Se vede ca vine toamna. Nici nu simt bine ca a inceput vara si uite deja toamna e pe drum :( 
Am vreo 3 bluzite de acest gen, cu nasturi adica, dar deja m-am plictisit de ele, plus ca materialul a inceput sa se subtieze si e cam scamaosat pe alocuri. Mi-am cumparat un aparat pentru scame din Carfour, gen razatoare electrica, dar e apa de ploaie, nu are nici un rezultat. Am dat banii pe el de pomana. 
Nu am avut chef sa merg prin magazine, dar m-am documentat pe net si am gasit cateva modele dragute:
1) Prima varianta aleasa de mine nu are nasturi, dar imi place culoarea si modelul, il gasiti aici
2) Sper ca buzunarele sunt functionale si nu doar de forma pentru ca m-am saturat sa merg toata vara cu telefonul in mana (ascult muzica si firul nu e destul de lung ca sa il tin in geanta). Alte culori puteti vedea aici .
  3) M-am saturat de bluzitele scurte, care se ridica si lasa spatele si abdomenul gol, asa ca m-am orientat pe variante lungi, gen paltonas, dar partea buna e ca sunt usoare si pufoase, cel putin asa par in imagine
4) Ceva mai clasic, cu motiv floral si maneca 3 sferturi: loose kimono

Nu puteam sa nu ma uit si la sectiunea de rochii... M-am limitat la 2 modele:
5) Rochie in 3 culori, perfecta pentru munca de birou.
6) Si o rochie mai feminina, cu un detaliu super frumos in dantela. 

Toate variantele alese se incadreaza sub 100 de lei. Eu inclin spre  varianta 1 si 6. Voua ce va place mai mult din lista mea? Daca ati vazut alt model de pullover, cardigan sau orice tip de bluza care se desface si va place, indiferent de site, va rog sa-mi lasati link. Inca ma mai documentez si as vrea sa vad mai multe modele. 

1 comentarii: